Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
Kruk Siwy - 20 Wrześ¶nia 2007, 11:20
Wadzia uzależnia. I tego mu pewnie brak...
tylko mi ciebie brak, w tym więĽniu... no nie mogłem się opanować.
dalambert - 20 Wrześ¶nia 2007, 11:34
Kruk Siwy napisał/a | Wadzia uzależnia. I tego mu pewnie brak. |
To nie wadzia uzałeżnia, ale głęboka ¶wiadomo¶ć , ze bez tak wybitnej OSOBY naród zginie , aPolska na psy zejdzie,że hej,hej hej
Easy - 20 Wrześ¶nia 2007, 13:08
Miller chce rzekomo znaleĽć się w składzie komisji ¶ledczej ds. Blidy.
Nad grobem Barbary Blidy przyrzekłem sobie, że nie spocznę, aż sprawcy tej tragedii nie ponios± kary. W Sejmie musi powstać komisja ¶ledcza, która doprowadzi do wskazania winnych. Chcę w tej komisji stan±ć oko w oko z panem ministrem Ziobro, żeby nie mógł już więcej mataczyć.
"Jest pan zerem, panie Miller"
Tak, Leszek byłby na pewno najbardziej bezstronn± i obiektywn± osob± do tej roli.
Rafał - 20 Wrześ¶nia 2007, 13:12
Ten Pan już nigdy więcej nikogo nie zamataczy.
dalambert - 20 Wrześ¶nia 2007, 13:14
Easy napisał/a | ak, Leszek byłby na pewno najbardziej bezstronn± i obiektywn± osob± do tej roli. |
Leszek na pantałyk i z powrotem, zbawca ci on narodu nasz kochany y y y
lavojtek - 20 Wrześ¶nia 2007, 13:15
Ta wypowiedz Millera jest lepsza:
Chcę budować formację, która nie będzie wiecznie przepraszać za PRL, która nie będzie się go wstydzić. Chcę powiedzieć ludziom: Nie musicie się wstydzić własnych życiorysów. Pracowali¶cie dla legalnego państwa, a obecni szaleńcy chc± to państwo zdelegalizować. Macie prawo do pamięci, do wspomnień, do wzruszeń i pierwszych pocałunków
Prawdopodobnie chodzi o pocalunki z Lonia Brezniewem!
NURS - 20 Wrześ¶nia 2007, 19:21
Nie zdziw się, lavojtek.
Takich ludzi jest mrowie, i można z nich cos zbudować. Kto wie, czy Miller nie wykonal jako pierwszy bardzo rozsadnego ruchu. LSD dryfuje na centrum.
Ludzie tacy jak Miller nie podłoż± się bez sensu, czego, jako jego wróg zapiekły pewnie nie dostrzegasz przez łzy rozbawienia
IMO sztuczny podział sceny politycznej musi upa¶ć. PiS i PO sa tożsame w wielu dziedzinach, dlatego prędzej, czy pozniej ten podzial przestanie istniec. musz± powstac przeciwstawne bloki, pomiędzy ktorymi nie bed± mozliwe transfery. A miller już siedzi na własciwym miejscu.
Easy - 20 Wrześ¶nia 2007, 20:14
NURS napisał/a | musz± powstac przeciwstawne bloki, pomiędzy ktorymi nie bed± mozliwe transfery |
A tam, uzależnienie od koryta jest ogromne i każdy transfer jest możliwy.
Z SLD do PiS, z PiS do SLD, co za różnica? Wypłata ta sama.
Tylko bossowie s± wierni, bo gdzie indziej staliby się zwykłymi żołnierzami.
dzejes - 20 Wrześ¶nia 2007, 22:12
NURS napisał/a | musz± powstac przeciwstawne bloki, pomiędzy ktorymi nie bed± mozliwe transfery. |
Bo co? Że tak się uprzejmie zapytam? Transfery polityków z ugrupowania do ugrupowania to norma, fakt, że w ugruntowanych demokracjach o systemach dwupartyjnych rzadko¶ć, ale też się zdarza. A taki Bloomberg np. startuj±c na burmistrza NY urz±dził wręcz przetarg, bo wykładał prywatne pieniadze na kampanię, sonadaże dawały mu wygran±, a program? Pfff
Ziuta - 20 Wrześ¶nia 2007, 23:10
NURS napisał/a | musz± powstac przeciwstawne bloki, pomiędzy ktorymi nie bed± mozliwe transfery. |
Akurat. Z samego Ľródła wiem, jak niedaleko jest od LPR do eseldówka.
mad - 21 Wrześ¶nia 2007, 00:22
Skoro możliwe s± transfery z Barcelony do Realu, to wszystkie inne s± małymi pikusiami
NURS - 21 Wrześ¶nia 2007, 09:55
Well, zobaczymy
Ja obstaje przy swoim, zmierzamy do jasnej polaryzacji, w której PO może zanikn±ć rozdarte pomiędzy rokitow± frakcje w PiSopodobnej formacji - ale bez Kaczyńskich, bo z nimi nikt jeszcze niczego trwałego nie zbudował i centrolewiznę.
BTW, co s±dzicie o Lisie, ale tym polshitowym?
Kilka dni temu wiadomo¶c o odnalezieniu teczek na Solorza i papatki dla lokomotywy stacji. Oczywi¶cie rzecz ma tyle wspólnego z polityk±, co ci±ganie aktywu PO na przesłuchania, czyli nic.
Easy - 21 Wrześ¶nia 2007, 12:08
Jako¶ specjalnie żal mi Lisa nie jest. Kole¶ jest jednym z najbardziej stronniczych dziennikarzy w tym kraju (razem z Żakowskim, Semk±, Wildsteinem i jeszcze kilkoma).
Rafał - 21 Wrześ¶nia 2007, 12:19
Kurski, nie zapominajmy o dziennikarzynie Kurskim
Easy - 21 Wrześ¶nia 2007, 12:22
Z Kurskiego taki dziennikarz jak i polityk.
GAndrel - 21 Wrześ¶nia 2007, 12:23
Jak mogli¶cie Michnika nie wymieć? :/
Rafał - 21 Wrześ¶nia 2007, 12:37
Dzniennikarze z definicji powinni mieć zakazany wstęp do polityki (podobnie zreszt± jak nauczyciele i lekarze). Bardzo podoba mi się zasada Boziewicza, iż dziennikarze pism brukowych zdolno¶ci honorowych nie posiadaj±. Won z uprawiania polityki.
GAndrel - 21 Wrześ¶nia 2007, 12:54
A dziennikarze polityczni?
Easy - 21 Wrześ¶nia 2007, 20:42
http://www.tvn24.pl/-1,1522155,wiadomosc.html
http://www.tvn24.pl/-1,1522146,wiadomosc.html
Kolejka do koryta coraz dłuższa się robi.
Rodzina mnie wyklnie, ale jestem coraz bliżej oddania głosu na UPR... czyli niechc±cy wesprę Romana...
Martva - 21 Wrześ¶nia 2007, 20:54
A z których miejsc na listach będ± startować upeerowcy, już wiadomo?
Ziuta - 21 Wrześ¶nia 2007, 20:58
W Kraku z pierwszego.
Easy - 21 Wrześ¶nia 2007, 20:59
http://www.upr.org.pl/mai...tid=74&aid=6312
10 jedynek
20 dwójek
Chyba się skuszę.
Zagłosowałbym jeszcze na PSL, bo tacy kochani i spokojni, ale ciut za bardzo lewic± zalatuj±.
Martva - 21 Wrześ¶nia 2007, 21:05
O, ciekawe.
Ziuta - 21 Wrześ¶nia 2007, 21:08
No, na Polszmacie powiedzieli, że to najważniejsze wybory od 89. Chyba się z tym zgodzę. Je¶li nawet nie najważniejsze, to najdziwniejsze. Transfery, jakie miesi±c temu by się nie ¶niły, sondaże wariuj± jak barometr w tropikach, a UPR ma realne szanse na wej¶cie do sejmu. Cuda wianki.
GAndrel - 21 Wrześ¶nia 2007, 21:54
Polska odmówiła zgody na przyjazd obserwatorów OBWE na wybory parlamentarne
Materiał do dyskusji: misje obserwacyjne OBWE
NURS - 22 Wrześ¶nia 2007, 01:08
A Nelly będzie startować z list PiS
Pa ra no ja
Martva - 22 Wrześ¶nia 2007, 10:40
Nie jestem ani odrobinę zdziwiona.
NURS - 22 Wrześ¶nia 2007, 11:25
Frakcja rokity na prawo reszta na lewo
PO pa pa.
Easy - 22 Wrześ¶nia 2007, 11:34
Tak, zgadzam się, powinna powstać frakcja Rokity, przynajmniej miałbym na kogo głosować. A reszta won, na Syberię.
Martva - 22 Wrześ¶nia 2007, 11:51
Easy, nie przesadzaj z tym 'won' ja też chcę mieć na kogo glosować
|
|
|