To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

gorat - 3 Lutego 2007, 16:25

Tomcich, pisklęta się traktuje jak kurczaki - ciach! główkę, oskubać i na patelnię :)

Lichtenstein, ucinamy na początek powieki i stawiamy żarówę naprzeciw. Zaraz wrócę.

......

Wybacz, że tak długo mnie nie było (trzy dni), ale impreza renegacka się przeciągnęła. Jeszcze ją odsypiałem. I czemu ta żarówka jest włączona? Tyle prądu się zmarnowało :?
Teraz łamanie palców. Trzask! Poszedł kciuk. Luźno zwisa, fajne, nie sądzisz? To jeszcze wskazujący. Jeszcze drugą dłoń podrapiemy, dokładnie, równo. Posolimy.
Zęby nadpiłujemy i podrzucimy następnemu, bo coś mam mało czasu.

A, Quaker 088 jeszcze. No dobra, nie dostaniesz jeść ani pić, dopóki nie przejdziesz o2b.

Kruk Siwy - 3 Lutego 2007, 20:39

W ucho Lichtensteina, nie żałować mu - odkruczał się będzie bezlot jeden. Gdzie wampiry? Lać i patrzeć czy równo puchnie. (Kruk odlatuje chichocząc - nareszcie mnie ktoś wyręczy...)
Bezstresowemu przyjmowaniu gollumów stanowczo mówimy NIE!

Hubert - 4 Lutego 2007, 16:25

Jestem pan Sosnowski, a to jest pani Sosnowska! <wyjął zza pazuchy potężną piłę łańcuchową i zaczął pastwić się nad gollumami> :twisted:
hjeniu - 4 Lutego 2007, 19:26

No i co mam podeptać resztki? A co mi tam, założę raki i do dzieła :twisted: Witojcie! :D
gorat - 4 Lutego 2007, 23:10

Sosnechristo, tyś cyklop jest (największa piła łancuchowa, jaką widziałem, miała coś ze dwa metry. Schować taką za pazuchą to nie lada wyczyn!)
hijo - 5 Lutego 2007, 10:54

No to miotła, szufelka wiaderko szmata i sprzątam resztki z rzezi, które mnie ominęły. Ale co tam posprzątać trzeba bo za chwilę możę siętu pojawić bardzo smakowity konsek gollumiego mięsa.
To co w wiaderku do blendera, troch rtci i czjanku dla smaku, ymiksowa i voila pyszny koktaj dla nowych gollumów czeka.

Zdrowie wszystkich nowych użyszkodników :twisted:

Quaker088 - 5 Lutego 2007, 11:37

Zdrowie, zdrowie, po powitaniu przez Sosnechristo przyda się, ale ja was przechytrzyłem <hehehe> wysłałem do was tylko mojego klona, a sam siedzę bezpiecznie w czołgu przed waszą siedzibą i przygotowuję się do zemsty <buhahahaha><obłąkańczy_śmiech>
BANZAI BANZAI BANZAI <wydaje_rozkaz_do_ataku_dla_dywizjonu_czołgów_rozsianego_po świecie_przed_domami_każdego_z_oprawców>

Haletha - 5 Lutego 2007, 11:42

(Rzuca się z szablą na czołg, wyłuskuje załogę, po czym grzecznie pyta: gdzie jest wasz prawdziwy pryncypał?)
Quaker088, przygotuj się psychiczne na odwiedziny:)

Kruk Siwy - 5 Lutego 2007, 11:46

Jak to jest, że niemal każdy gollum uważa, że jest sprytniejszy od Oprawców z Biją?
Ech... (Kruk sięga po swój magiczny podziadkowy panzerfaust, odpala i mówi czule do głowicy kumulacyjnej: - szukaj malutka i zrób dobrze temu naiwnemu gollumkowi).
Głowica kiwa grzecznie zapalnikiem i oddala się w poszukiwaniu celu...
B U M !!!!!

hijo - 5 Lutego 2007, 12:37

Patrzcie go, jak się mądrala przechytrzył, wypił koktaj doprawiony cyjankiem i rtęcią i myśli, że pożyje phi :twisted:
mawete - 5 Lutego 2007, 13:48

Cały czas nie biję... NURS mi cały czas nie płaci (a reszty nie stać :mrgreen: ). Witam nowoprzybyłych :D
gorim1 - 5 Lutego 2007, 18:17

Lichtenstein no fakt małe to to cholercia już rozwałkowane przerobione a nadal się za księstwo uważa hmmm
co by tu zrobić
toporkiem go się potraktuje okroi do rozmiarów Watykanu
Quaker088 taki pyskaty ja tam te twoje czołgi to przerobię na karmę dla kruków (tylko czy kruk będzie chciał zjeść :wink: )
a tak to się potraktuje leciutko by zarumienić miotaczem płomieni a na dokładkę lekko napalmem by i w środku doszedł
witam nowych
mawete może byś kogoś w końcu obił tak nudno jakoś (ciekawe ile on sobie liczy za pobicie hmmmm 8) )

Hubert - 5 Lutego 2007, 20:23

To w takim razie zajmę się przygotowaniem stosów - co by karmę dla kruka podgrzać nieco...

gorat napisał/a
Sosnechristo, tyś cyklop jest (największa piła łancuchowa, jaką widziałem, miała coś ze dwa metry. Schować taką za pazuchą to nie lada wyczyn!)

Dla inkwizytora-szlachcica nie ma rzeczy niemożliwych. :twisted:

A. Pilipiuk - 5 Lutego 2007, 23:15

CZYLI TO JEST WRESZCIE MIEJSCE GDZIE MAM SIE ZAMELDOWAĆ!?

Mu mu muuu kwiii muuu mu muuu muuu muuuuu mu muuu muuu muuuu muuuu muuuu muuuu muuuu kwii mu muuu muuu mu muuu muuu muuuuu mu muuu muuu muuuu muuuu muuuu muuuu muuuu mu muuu muuu mu muuu muuu muuuuu mu muuu muuu muuuu muuuu muuuu muuuu kwii muuuu mu muuu muuu ihaaa mu muuu muuu muuuuu mu muuu muuu muuuu muuuu muuuu muuuu muuuu SEHENSWURDICHZEITUNG mu muuu muuu mu muuu muuu muuuuu mu muuu muuu muuuu muuuu muuuu muuuu muuuu mu muuu muuu mu muuu ihhhaa muuu muuuuu mu kwwwwik muuu muuu muuuu muuuu muuuu muuuu iha muuuu mu muuu muuu mu muuu muuu kwik muuuuu mu muuu muuu muuuu muuuu muuuu muuuu muuuu mu muuu muuu mu muuu muuu muuuuu mu muuu muuu ihhha imuuuu muuuu muuuu ihha muuuu muuuu mu muuu muuu mu muuu muuu muuuuu mu muuu muuu muuuu muuuu muuuu muuuu muuuu

gorat - 5 Lutego 2007, 23:27

Witam serdecznie - znaczy, mamy na powitanie wydoić? :shock: Fakt, od rana trochę czasu minęło, krówka może być niezadowolona ;)
Dobrze, koniec żartów. Wrzucamy Andrzeja na patelnię, polewamy olejem roślinnym, ustawiamy wolny ogień. Jeden boczek, drugi, przód, front do lekkiego zarumienienia. Wiem, wiem, że tak się nie piecze potraw, ale to nie musi być smaczne. Musi być wydajne. W bólu. A nawet Bólu. Teraz zrzucamy z patelni do gnojownika i obtaczamy. Nacinamy jak kiełbaskę, polewamy Cillitem i wkładamy do piekarnika. I sprawdzamy, kiedy skorupka się odkruszy. O, już jest! Autor gotowy!

:mrgreen: ;P: :twisted:
(Nie pisali, że będzie lekko...)

A. Pilipiuk - 5 Lutego 2007, 23:47

gorat napisał/a
Witam serdecznie - znaczy, mamy na powitanie wydoić? :shock: Fakt, od rana trochę czasu minęło, krówka może być niezadowolona ;)
Dobrze, koniec żartów. Wrzucamy Andrzeja na patelnię, polewamy olejem roślinnym, ustawiamy wolny ogień. Jeden boczek, drugi, przód, front do lekkiego zarumienienia. Wiem, wiem, że tak się nie piecze potraw, ale to nie musi być smaczne. Musi być wydajne. W bólu. A nawet Bólu. Teraz zrzucamy z patelni do gnojownika i obtaczamy. Nacinamy jak kiełbaskę, polewamy Cillitem i wkładamy do piekarnika. I sprawdzamy, kiedy skorupka się odkruszy. O, już jest! Autor gotowy!

I bardzo słusznie. Niech żyje choroba szalonych krów!

Adashi - 5 Lutego 2007, 23:55

A. Pilipiuk, witam zgodnie ze staropolską gościnnością, czyli truskawkową prytą; albo lepiej gruzińskim winem :wink: :mrgreen:
gorat - 5 Lutego 2007, 23:57

Adashi! Bierz go, a nie częstujesz! :evil:
Adashi - 5 Lutego 2007, 23:59

Cicho gorat, bo się wyda, że zatrute :twisted: Żartowałem :mrgreen:
hjeniu - 6 Lutego 2007, 08:09

A. Pilipiuk wspominałeś coś, że potrzebujesz urlopu. Czukotka o tej porze roku wygląda pięknie, tak ze dwa tygodnie w szortach, hawajskiej koszuli i z drinkiem z palemką powinno wystarczyć. Witaj.
hijo - 6 Lutego 2007, 08:34

No to Andrzeja P. sierpem przez brzuszek i nawijamy jelitka na patyki :twisted: Witamy w naszym małym Piekiełku :twisted:
Haletha - 6 Lutego 2007, 09:29

Adashi napisał/a
A. Pilipiuk, witam zgodnie ze staropolską gościnnością, czyli truskawkową prytą; albo lepiej gruzińskim winem :wink: :mrgreen:

Chleb (taki do zalepiania ran) się skończył, więc ja witam samą solą:>

Agi - 6 Lutego 2007, 10:12

A. Pilipiuk, witam przyjacielskim kuksańcem pod żebro :mrgreen:
Godzilla - 6 Lutego 2007, 10:17

A ja życzliwie poklepuję drobną łapką :P
Rodion - 6 Lutego 2007, 10:34

Nie ruszam tego gościa :|
Jak pamiętam nosi on przy sobie całkiem mordercze narzędzie :?
:mrgreen:

Rafał - 6 Lutego 2007, 10:39

No :wink: :mrgreen: To może tak z dystansu pszczołą go dziabnę co trochę, niech nałapie i miodu utoczy, jak utoczy całą kwartę to go puścim ;P:
Martva - 6 Lutego 2007, 11:30

Ja nie będę bić, bo jeszcze Ellen się okaże zadrosna ;)
Kruk Siwy - 6 Lutego 2007, 11:32

Rodion, biedny jesteś... zrobili Ci to samo co Pako? Nie nosisz już narzędzia? Chlip! Czymaj się stary...
Rodion - 6 Lutego 2007, 11:37

Kruk Ty weź mnie i nie stresuj? :? Bo jeszcze zamknę sie z tego wszystkiego w sobie i nawet otwieraczem do konserw nie wydłubiesz. :|
Kruk Siwy - 6 Lutego 2007, 11:40

Dźezus sorry! To wiesz co przywalmy jakiemuś gollumowi na zgodę, co? Taki skubany Lichtenstein gdzieś tu biegał. Świetnie się nadaje.

Partner forum