To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

gorat - 26 Stycznia 2007, 16:53

Adashi, wsadzaj Sosnechristo na palnik - zobaczymy, co za alkohol wydzieli :twisted: Bierz potem baniak i zasuwaj do karczmy! Hej!
(Ja to chyba przefiltrakuję resztkę Sosny...)

hjeniu - 26 Stycznia 2007, 18:24

Witam szanownego uzurpatora serdecznie... nożem i solą. Count bierz go! Może zostać tylko jeden :twisted:
Hubert - 28 Stycznia 2007, 20:36

Że niby uzurpator? Veto mówię!

Ale miło, żeście tak gorąco mnie powitali :twisted:

Grigorij - 30 Stycznia 2007, 23:48

Witam wszystkich! Pierwsze koty za płoty, jak to mawiają. Rzeczą oczywistą jest, że znaleźć się w tak zacnym gronie to zaszczyt i sama przyjemność. Nie to że jako nowy się przymilam ale jakby nie patrzeć sam do tego grona poniekąd już należę. :)
Rafał - 31 Stycznia 2007, 07:57

Ot, przyjemności w głowie, a rabota? Wazmij eti granaty i razgani tanki, słyszi? Tanki idut!
Kasiek - 31 Stycznia 2007, 08:07

Witamy witamy. Sponiewierali cię już? Nie za bardzo? Oszczędzili troszeczkę? A to dlatego, że ciśnienie było nieteges, już wszystko naprawiamy. Forumowisze!!! Cel... Pal... Znaczy sponiewieraj porządnie!
hrabek - 31 Stycznia 2007, 08:50

Witamy goraco, witamy w ten zimowy poranek. Wania, szykuj miotacz, zeby odpowiednia temperature osiagnac!
hjeniu - 31 Stycznia 2007, 09:31

Witaj Grigorij na dzieńdobry naści karnisterek spiru... metylowego :twisted: Smacznego.
Haletha - 31 Stycznia 2007, 11:22

Więc wszyscy razem walmy go...
Słowik - 31 Stycznia 2007, 11:35

Witam wszystkich i zapalam zbiorowy stosik oderwanych kończyn, rozprutych wnętrzności i innych gollumowych pozostałości.
mjr Mandella - 31 Stycznia 2007, 11:42

witam
pozdrawiam
i na razie żegnam

:D

Haletha - 31 Stycznia 2007, 11:45

Żegnam? Oo, nie tak prędko! Myślała Mandella, że nam ucieknie... ;)
Adanedhel - 31 Stycznia 2007, 11:50

Tchórz. Boi się przyjacielskiego powitania? Przecież tylko po główce bym poklepał... :D

...młoteczkiem :mrgreen: :twisted:

Hubert - 31 Stycznia 2007, 11:52

Witamy, witamy...
<Wyjmuje podręczny zestaw inkwizytora>
Kto pierwszy? :twisted:
A odpowiednią temperaturę możemy osiągnąć dzięki stosom.

Tomcich - 31 Stycznia 2007, 19:49

Grigorij :?: :roll: Sakaaszwili :?: :roll: :idea:
No to czołgiem go :!: :mrgreen:

No i mjr Mandella - War, war never changes - Forever war.
Jak to mawiał Einstein
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi."
Ponieważ maczugi mi się skończyły pozwól, że przywitam cię toporkiem. :mrgreen:
Ej, gdzie uciekasz!!! :twisted:

Grigorij - 31 Stycznia 2007, 21:20

Spasiba wszystkim za takie gorrące powitanie! Tomcich zawiodę cię, niestety niet, nie zwą mnie Sakaaszwili. Co bliższe przyjaciółki po kilku co gorętszych kielichach zwą mnie Georgem Clooneyem, ale to przecie brzydal :wink:
Tomcich - 31 Stycznia 2007, 22:02

Ha, trudno. :| Przynajmniej 'Rudego' na spacer wyprowadziłem. :mrgreen:
gorat - 31 Stycznia 2007, 22:40

Kot wyprowadził... hihihi
Mandella, z przyjemnością załatwimy Ci wyjątkowego nobla pokojowego. Wyjątkowego, gdyż pośmiertnego :twisted:
Grigorijem potłukę o tą betonową ściankę ze szpikulcami obok, resztę rzucę parszywemu.

Grigorij - 1 Lutego 2007, 09:54

gorat dzięki, zawsze chciałem być częścią historii. Jak Wałęsa skakał przez płot, nie udało się podstawić haka i Lechu nie umieścił mnie w podziękowaniu za Nobla :cry: A co do kota... gorat przecież to zwyczajny kot nie jest :mrgreen:
Adashi - 1 Lutego 2007, 10:43

Grigorij, mjr Mandella - Witam Was, bez przemocy, jedynie klepnięciem w plery :wink: Na cukrzenie musicie sobie zasłużyć :mrgreen: I dobra rada na początek: uważajcie na nisko przelatujące Saaby J35 :lol:
Godzilla - 1 Lutego 2007, 10:49

I ja was również witam serdecznie i po pleckach poklepuję. Czy co tam wam jeszcze zostało.

PAC PAC PAC

:mrgreen:

Agi - 1 Lutego 2007, 12:31

Witam nowych użyszkodników :D
Bić nie będę, bo rączki mam dziś słabe, a na głaskanie jeszcze sobie nie zasłużyli :P

mjr Mandella - 1 Lutego 2007, 20:05

mordercy i psychopaci. na szczęcie mam miecz świetlny /pożyczony od Dartha Vadera/
jak tylko się pozbieram po "gorącym" powitaniu obiecuję rewanż /choć i Herkules *beep* gdy wrogów kupa/

Lichtenstein - 3 Lutego 2007, 00:14

Witam zebranych.

Obwieszczenie dla osób, które miały okazję mnie już widzieć:

Oto byt zwany potocznie "młodym krukiem"™ na waszych oczach oficjalnie rozpoczyna bój o własną, bezkruczą, tożsamość. Tak więc przeciwko wrogiej myśli krukizmu od dziś staję się zdekrukowanym sobą, miast nacechowanym krukiem przydomkiem "młody kruk"™.

Jako Lichtenstein [z całą zamierzoną świadomością jednego brakującego "e"] chcę przypomnieć, że wszelkie formy bicia, maltretowania jak i znęcania się nade mną podchodzą pod konflikt na skalę międzynarodową - więc jak macie to robić, to róbcie od razu spektakularnie. :wink:

Fidel-F2 - 3 Lutego 2007, 06:03

miałem kumla który bardzo lubił nadużywanie wyrazu 'spektakularny' we wszelkich odmianach, odżyły wspomnienia
ja po swojemu
włóczymy za konikiem wokół gajówki...ze trzydzieści kółeczek, potem wsadzimy w dyby na dwa dni, podwiesimy w stodole na krokwi i przypalimy boczki, ooops stodoła się pali, cholera nie dam rady Cie odwiązać, jak sie sznur przepali to możesz uciekać

czuj się powitany mło....eee Lichtenstein,

co za spektakularna ksywa
zapomnialeś dodać książe, albo hrabia ... chociaż jednego hrabiego już mamy, mógłby sie poczuć dotknięty, ma poczucie wyjątkowości własnej osoby, nie wiedzieć czemu
ale baron może by mu nie przeszkadzał
no chyba, że jesteś arystokratą incognito

a poza tym nieładnie się tak od rodziciela odcinać, tradycja to ważna rzecz
spadek też ważny

Agi - 3 Lutego 2007, 11:04

Cześć Lichtenstein, :)
Bić albo nie bić oto jest pytanie...

Nie chce mi się...

Quaker088 - 3 Lutego 2007, 12:09

Eeee..... tak czytam ten wątek i nachodzi mnie tylko jedna myśl, gdzie ja do cho**** trafiłem, <cieszy_ryjka> nareszcie w domu :)
Aha, pozdrawiam wszystkich z powodu tego że nowy jestem i chciałbym was wszystkich gorąco przywitać <naciska_duży_czerwony_przycisk:P>

Adashi - 3 Lutego 2007, 12:21

Lichtenstein, witaj, jesteś szczęśliwym użytkownikiem forum, system właśnie Ciebie wylosował, wygrałeś wycieczkę do pewnej gminy w Badenii-Wirtembergii :mrgreen:

Quaker088, witaj, czerwony przycisk nic nie pomoże, przecieliśmy kable :!:

Tomcich - 3 Lutego 2007, 13:45

Quaker088 to my też naciskamy duży czerwony guziczek :mrgreen:

Quaker088, gdzie jesteś :?: No cóż, chyba równomiernie uciekł we wszystkich kierunkach. :mrgreen:

Lichtenstein :roll: "młody kruk"™ znaczy się

:mrgreen:

Tylko nie wiem czy wypada bić pisklęta :wink:

Godzilla - 3 Lutego 2007, 14:11

Lichtenstein, Quaker088, witam bardzo serdecznie, czujcie się jak u siebie w domu!

<poklepuje nowe nabytki po główce i oddala się cichaczem, ocierając łapy w rosnący opodal las iglasty>

Partner forum