To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Rafał - 16 Stycznia 2007, 12:20

Co tu się tak do butów klei? Biedna Godzilla, taka uczuciowa, zawsze chce tak serdecznie witać nowych, aż podskakuje z radości, a potem... potem coś sie buty kleją do podłoża. Był ktoś nowy?
rag - 16 Stycznia 2007, 12:24
Temat postu: powitanie
Eeeeee... bry?
mert - 16 Stycznia 2007, 12:28

cześć...czego szukasz?:P
Chciałbym Cię serdecznie powitać, nie musisz się obawiać, ja akurat nie biję - inni, a i owszem!

Adashi - 16 Stycznia 2007, 12:29

Wreszcie rag, odnalazłeś właściwą drogę... :mrgreen: Witaj!
Godzilla - 16 Stycznia 2007, 12:35

Witaj, witaj, ciebie też witam serdecznie i ściskam mocno.
Agi - 16 Stycznia 2007, 12:35

rag, nasze Forum to nie Labirynt... :mrgreen: :twisted: a zresztą... no to trafiłeś na Minotaura i żadna Ariadna Ci nie pomoże :P
Na rogi go!

rag - 16 Stycznia 2007, 12:40

Agi55 napisał/a
rag, nasze Forum to nie Labirynt...

Może i nie, ale link w regulaminie trzeba poprawić, bo wskazuje na stare forum...

Słowik - 16 Stycznia 2007, 12:41

Mamy zatem mały ragtime !
Wrzucamy jakąś muzę, Adashi na pewno zaproponuje Rivers of Babylon, a co tam, niech będzie. I jedziemy z tym bitem...z tą bitką.
Strzała rag.

Adashi - 16 Stycznia 2007, 12:54

Taa jest! Odpalam Boney M - Rivers of Babylon, ta muza rządzi :wink: A jak się przedłuży ten ragtime to zapuszczam Goombay Dance Band - Sun Of Jamaica. Strzałką :arrow: raga, bitem, patelnią czym popadnie, co jest pod ręką... aha i rag, nie martw się, jak już Cię wszyscy "odpowiednio" :mrgreen: przywitają to potem będzie rum, panienki w spódnicach z trawy i kokosowych biustonoszach i zabawa na całego :bravo
Słowik - 16 Stycznia 2007, 13:01

Hehehe, ostatnie wspomnienie za życia rag: ...by the Rivers of Baaabyloon...
Jak Ci się to podoba ? :mrgreen:

rag - 16 Stycznia 2007, 13:11

Mogło być gorzej, jakieś współczesne disco na przykład...
Adashi - 16 Stycznia 2007, 13:15

Możemy Cię, rag zbombardować np Basshunterem jak chcesz :mrgreen: nie ma sprawy. :lol:
gorat - 17 Stycznia 2007, 12:19

Czołem, rag!
Będę trochę monotematyczny: parszywy, bierz padlinę!
Hihihi.

Rafał - 17 Stycznia 2007, 12:58

rag, ja cię chyba ugryzę.
Zachodzę ostrożnie raga półkolem, dla niepoznaki niosę kufel piwa i przywdziewam minę wioskowego kretyna. Przy ragu troszkę się zataczam, padając łapię go od tyłu za ramiona i wgryzam się w kręgosłup tuż przy podstawie czaszki. Zęby szybko przebijają mięśnie i naciskają na kręgi. Sztuką jest nieuszkodzić przy tym tętnic szyjnych i tchawicy - za szybko zabawa by się zakończyła. Stoję wyprostowany na całą wyskokość trzymając w zębach szarpiącego się raga. Czuję doskonale drgawki mięśni, chaotyczne wyrzuty rąk i nóg, odpowiednio zwiększając i rozluźniając nacisk na rdzeń kręgowy mogę grać na nim jak na instrumencie. Po chwili drgawki słabną, pora na finał, chrup, wygięcie ciała jak u chińskiej kobiety-gumy i spokój. Delikatnie zbieram przegryzione końcówki rdzenia i związkuję je przy użyciu gumki recepturki. Koniec gumki przeciągam przez kołnierzyk i zawiązuje na supełek patyczek. Voila! Rag jak nowy, prawie nie śmigany, za to z ulepszeniem typu pajacyk - pociągasz za gumkę i robi fik :mrgreen:

Godzilla - 17 Stycznia 2007, 13:04

Biedny rag, biedny. Nie mam śmiałości nawet po główce pogłaskać na pocieszenie.
Aranea65 - 20 Stycznia 2007, 14:09

Witam wszystkich! Zgłaszam się pokornie do bicia. Ostrzegam, że jestem pamiętliwa i mogę potem oddać ;) :)
Fidel-F2 - 20 Stycznia 2007, 14:14

to ja tylko raz dębową pałą po kręgosłupie, nic to że chrupnęło, czuj się powitany

ja zaś czuję pewien dysonans poznawczy, dziewczynka jesteś czy chłopaczek?

Aga - 20 Stycznia 2007, 14:17

Jakieś problemy z określeniem płci? :mrgreen: <potrząsa serdecznie ręką, aż gruchoczą się wszystkie kości>
hjeniu - 20 Stycznia 2007, 14:45

Witaj Aranea kimkolwiek jesteś :mrgreen: :twisted: Zawsze chciałem sprawdzić jaki efekt daje Nitro Express :twisted: No, no bardzo efektowne rozbryzgi.
gorat - 20 Stycznia 2007, 18:22

Aranea, zaraz zawołam Nexusa. Może nie spaprze tak roboty jak Vesper. A szczątki podrzucę parszywemu - uzależnienie od krwi mu nie zaszkodzi, ma już wystarczająco wiele innych.
Adashi - 20 Stycznia 2007, 22:50

Aranea65, witaj, dziś bez bicia... nie będę się na Tobie wyładowywał. :wink:
Aranea65 - 21 Stycznia 2007, 16:28

Jestem dziewczynką :) Trochę roztrzepaną dziewczynką, która nie klika w to co trzeba i pojawiają się jej czwartorzędne cechy męskie. Poprawione :D :D
Agi - 21 Stycznia 2007, 16:59

Witaj Aranea65, :D wygląda na to, że też jesteś trochę zakręcona, jak my wszyscy, czyli trafiłaś we właściwe miejsce :mrgreen:
elam - 21 Stycznia 2007, 16:59

och swieze miesko, mniam mnia, pora kolacji sie zbliza...
Szara opończa - 22 Stycznia 2007, 08:35

helou
melduje sie jako nowy, swiezy ale nie nadajacy sie do spozycia uzytkownik
pozdr

Haletha - 22 Stycznia 2007, 08:53

Nie nadaje się? Trzeba było mówić od razu (zwraca resztki Opończy na Araenę)!
Witajcie i niczemu się nie dziwcie:))

hjeniu - 22 Stycznia 2007, 08:56

Skoro opończa jest szara to trzeba ją wyprać, z wyparzaniem i wirowaniem. No proszę już biała :mrgreen: Witaj!
Szara opończa - 22 Stycznia 2007, 09:06

arigato arigato:)
prosze jeszcze o wskazowke w jaki sposob lawiujecie najdogodniej miedzy poszczegolnymi dzialami... czy nie lawirujecie :lol:

Agi - 22 Stycznia 2007, 09:11

Witaj Szara opończo, na naszym Forum każdy gollum nadaje się do spożycia po odpowiednim przygotowaniu, zatem wskakuj do marynaty (pieprz, sól, czosnek, trochę chytrych ziółek i czerwone wino), jak poleżysz w tym kilka godzin, będzie znakomity gollum po burgundzku. :twisted: Obróbką termiczną zajmą się następni. :mrgreen:
hjeniu - 22 Stycznia 2007, 09:29

Tutaj są sami nałogowcy, więc nikt nie lawiruje :mrgreen:

Partner forum