Konwenty dawno minione - Falkon 2006
mawete - 29 Listopada 2006, 08:11
A już sobie przypominam i IMO miałem rację...
par.12 pkt.3 i 4.
Tredo - 29 Listopada 2006, 08:46
Nie kolego. Bo przykłady, które dawałeś to był pkt. 3! Czyli, że mogły być. Jest różnica między słowem część cyklu i odcinek...
mawete - 29 Listopada 2006, 09:02
Chodź na gg nie będziemy tu spamować, zaraz Ci nr na pw wyślę
mawete - 29 Listopada 2006, 10:53
Marcin Wroński: cześć i dzięki za autograf
A teraz do rzeczy. Dlaczego występujesz jako "gość"? i jeszcze jedno mamy tu taki zwyczaj, że wypada się przywitać, najlepiej w tym miejscu. Potraktują Cię "przyjaźnie" , a Ty ich potraktuj jak wąż.
Wiedźma - 29 Listopada 2006, 11:51
Cytat |
A rabin nieprzypadkowo, bo skoro zaczynam pisać o Widzącym z Lublina, to muszę fachowo wyglądać... chociaż na zdjęciu |
Ty Marcinie nie tylko fachowo wyglądasz, ale niesamowicie fachowo piszesz Zarówno pod względem treści, jak i pięknie dopracowanego języka Ale to przydałoby się zapisać w jakimś wątku autorskim
Marcin Wroński - 29 Listopada 2006, 12:32
Wiedźma, mawete i wszyscy: Cześć i dzięki za dobre słowo
mawete, z tym gościem to był wypadek, bom dziki wąż z forumami jeszcze nieobyty Ale robię postępy. Dzięki za wskazówki.
Wiedźmo, wątek autorski bardzo chętnie, ale tylko jeśli obiecasz pisać
Anko - 29 Listopada 2006, 15:06
Tredo, odświeżyła Ci się pamięć? (To taka aluzja do forum Mithostu .)
Marcinie Wroński, rzeczywiście przydałoby się miejsce do pogadania. Wiedźma ma swój wątek, idźże w jej ślady. Mogłabym "Tfu, pluje Chlu" pochwalić... Chociaż trochę czasu minęło, więc proszę szczegółowo nie egzaminować.
Marcin Wroński - 29 Listopada 2006, 15:59
Anko, skoro Ty także pragniesz mnie wciągnąć w ten niecny proceder, to zapraszam serdecznie wszystkich zajadłych dysputantów do wątku wrońsko-autorskiego. Już mnie tam mawete obsmarował...
|
|
|