To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))

Fidel-F2 - 7 Lipca 2006, 13:08

Z Polaków dołożył bym jeszcze Kmicica Olbrychskiego. :D
Urbaniuk - 7 Lipca 2006, 13:17

I nawet grał w filmach fantastycznych!
1. "tajemnice Sahary"
2. "Wiedźmin"

Swoja drogą Olbrychski jako elf :mrgreen: . No niezły numer! :D

Lu - 7 Lipca 2006, 15:45

Jak "Medium" to i Jerzy Stuhr. A jak Jerzy to i syna mozemy podciagnać - i to na Macieja Stuhra właśnie idzie mój głos :P
Urbaniuk - 7 Lipca 2006, 15:51

Lu: "A jak Jerzy to i syna mozemy podciagnać" to jest nadużycie i zament grubymi nićmi szyty :D Ale oczywiście Jerzy Stuhr jak najbardziej. Ładny to on chyba nie jest ale niewątpliwie "ma stajla", i takich gości ja popieram :mrgreen: Może być jeszcze Seweryn i Frycz (Na srebrnym globie).
Rodion - 7 Lipca 2006, 16:06

Cybulski i Olbrychski! :bravo
Dziewczyny wstydzilybyscie sie!! :evil: :evil:

Angelus - 7 Lipca 2006, 17:16

Ja się nie wstydzę a Olbrychski tylko jako Kmicic! :P :mrgreen:
Pako - 7 Lipca 2006, 18:16

Cytat
Właśnie! Dlaczego na liście nie ma Niemczyka?

A nie mówiłem że Niemczyk musi być? I co z tego, że nazwisko niemieckie.... Polski i dobry jest :) Lubię go. Już go do ankiety wpleść :mrgreen:

Rodion - 7 Lipca 2006, 20:47

Cytat
Ja się nie wstydzę a Olbrychski tylko jako Kmicic!

No i Azja i Tuhaj Bej :D

Urbaniuk - 7 Lipca 2006, 23:16

nie no z tym tuchaj bejem to coś nie teges....
Anonymous - 8 Lipca 2006, 17:30

Przekaz od elam:

"Olbrychski młody wielkiej był urody! Z polskich aktorów - Edmund Fetting :) " Do Angelus: elam dziękuje za foto z "Pathfindera". I każe trzymać kciuki za Niemców!

Tomcich - 8 Lipca 2006, 17:38

Fetting w "Teście Pilota Pirxa" grał więc chyba może być. :mrgreen:
Jeszcze Andrzeja Łapickiego można dorzucić. 8)

Urbaniuk - 8 Lipca 2006, 18:06

Fakt, Łapicki grał w "mistrzu tańca". Poza tym "Wesele" to fantastyka :twisted:
Angelus - 8 Lipca 2006, 22:01

Miria napisał/a
Przekaz od elam:

Olbrychski młody wielkiej był urody! Z polskich aktorów - Edmund Fetting :) Do Angelus: elam dziękuje za foto z Pathfindera. I każe trzymać kciuki za Niemców!

Niezamaco. :mrgreen:
Macie tu linka do trailera tegoż dzieła. :wink:
http://www.pathfinderthemovie.com/

Argael - 9 Lipca 2006, 12:11

Karl jak Karl, ale ten film mnie zaintrygował.
Pewnie miłośnicy Wikingów i historycy będą się wkurzać za te rogate hełmy itd, ale mi się ci Wikingowie strasznie podobają. Tacy mroczni, zupełnie jak Chaosyci w Warhammerze.

Angelus - 9 Lipca 2006, 21:47

Ze względu na wikingów i Karla do kina pójdę, nawet jesli będzie to gniot. :mrgreen:
Czarny - 11 Lipca 2006, 09:06

Wczoraj natknąłęm się na kolejną powtórkę serialu "Early edition" i tak pomyślałem sobie, że te nasze forumowiczki chyba nie wzdychały do tego pana. Nie znają, czy zapomniały.

joe_cool - 11 Lipca 2006, 11:33

wygląda znajomo, ale zdjęcie coś zamazane... jakaś podpowiedź? :mrgreen:
Czarny - 11 Lipca 2006, 11:55

No gazeciarz :shock: Dostawał gazetę z jutrzejszymi wydarzeniami. Zwie się Kyle Chandler (albo podobnie) i grał nawet w nowym King Kongu.
Tomcich - 11 Lipca 2006, 12:06

U nas to było emitowane pod tytułem "Zdarzyło się jutro"
Angelus - 11 Lipca 2006, 13:05

No więc nie wzdychałam do tego pana. :D Nie mój typ.Gdzie mu tam do Hugh... :twisted:
joe_cool - 11 Lipca 2006, 13:07

ano faktycznie! ale mi się jakoś nigdy specjalnie nie podobał. albo mnie ten jego głupi wyraz twarzy denerwował, albo jego pucułowata buzia... albo oba :mrgreen:
Lu - 12 Lipca 2006, 00:43

Mnie też jakoś nie rzucił ten pan na kolana... niestety, Czarny, podobają ci się inni faceci niż nam, kobietom ;)
Lu - 12 Lipca 2006, 00:47

A wracajac jeszcze na chwilę do mundialu powiem , ze z trenerów najbardziej podobał mi się trener niemiec - całkiem niezły i witalny pan, jak na swój wiek... a jakie miał zęby... tak równe i białe nie występuja w przyrodzie, ale jak bosko wygladają w światłach reflektorów :) :P
Czarny - 12 Lipca 2006, 05:46

Mnie to podobała się blondyna, która pracowała w barze gazeciarza, a jego lubię, bo grał fajnego takiego ciapowatego bohatera. Żona mówiła, że przystojny, mnie też się tak zdawało. Dzięki, że wyprowadziłyście mnie z błędu :twisted:
joe_cool - 12 Lipca 2006, 10:00

Lu, niemiecki trener Juergen Klinsmann wcale nie jest taki stary - ma 42 lata. 10 lat temu był miszczem Europy. A zęby ma białe, bo mieszka na stałe w Kaliforni :mrgreen:
Lu - 12 Lipca 2006, 23:31

Joe-cool
Cytat
A zęby ma białe, bo mieszka na stałe w Kaliforni :mrgreen:

Muszę się tam przenieść :P
No, jak 42 lata to faktycznie nie taki znowu stary :) A ja myślałam że on tylko tak dobrze wygląda :lol:

elam - 13 Lipca 2006, 19:27

Lu, paskudo, mi sie pierwszej Klinsmann spodobal :mrgreen: !!! nawet napisalam tobie, albo Mirii, pare dni temu... on tak ladnie brykal, jak Niemcom dobrze szlo... skakal jak mlody jelonek :mrgreen:
Anonymous - 13 Lipca 2006, 19:44

Lu wyraziła swoje zainteresowanie Klinsmannem całkiem niezależnie :mrgreen: Co Wy widzicie w tych starych dziadkach! :twisted:
joe_cool - 13 Lipca 2006, 20:56

jakich starych dziadkach, jakich starych dziadkach! klinsi jest tylko 5 lat starszy od mojego słodkiego :mrgreen:
elam - 13 Lipca 2006, 21:33

ja tam tez nie mam nic do panow tuz po czterdziestce, hi hi hi ... dla mnie tak 35-45 to w sam raz...

Partner forum