To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Autostopem przez galaktykę - MUSICIE TO ZOBACZYĆ !!!

dzejes - 18 Grudnia 2008, 14:29

Martva napisał/a
Tak sie domyślałam, masz skłonności...

Żadnych skłonności nie mam! Żyję jadem, złośliwością i nękaniem niewinnych forumowiczów!

Lump Kałmuk - 18 Grudnia 2008, 14:50

illianna napisał/a
i to jest właśnie zastanawiające, jak różna jest reakcja facetów i kobiet, mnie się też tak zdaje, ze ta dziewczyna ma poważne problemy i nawet jakby była facetem i jeszcze by mi sporo zapłaciła, to w życiu bym z nią nie zamieszkała, nie ze względu na pająki, ale osobowość,

Pocieszę Cię, że nie jest tak źle. Nigdy nie zamieszkałbym z kobietą, która zabroniłaby mi iść na mecz.

Adon - 18 Grudnia 2008, 15:24

http://uk.youtube.com/watch?v=Jag7oTemldY
http://uk.youtube.com/watch?v=jdcgwoWeG2U

illianna - 18 Grudnia 2008, 15:57

Lump Kałmuk napisał/a
Pocieszę Cię, że nie jest tak źle. Nigdy nie zamieszkałbym z kobietą, która zabroniłaby mi iść na mecz.
no wreszcie ktoś rozsądny ;-)
czuję się pocieszona

Fidel-F2 - 18 Grudnia 2008, 16:28

illianna, osobowość jest ważna na dlużej na kilka-, kilkanaście tygodni do pominięcia
dareko - 18 Grudnia 2008, 18:25

Twardziel. Dla mnie na kilka godzin max.
illianna - 18 Grudnia 2008, 22:25

Fidel-F2 napisał/a
illianna, osobowość jest ważna na dlużej na kilka-, kilkanaście tygodni do pominięcia

nie no ja rozumiem niby, że jak się jest super top modelką to furda z osobowością, ale z tymi kilkoma tygodniami się nie zgodzę, dzień dwa tak, a potem uciekłbyś z krzykiem, wierz mi jestem z branży osobowości :mrgreen:

merula - 18 Grudnia 2008, 22:48

widocznie mam dużą tolerancję. jak mi nie zależy i ktoś przesadnie męczący nie jest, to niech se tam gdzieś koło mnie się plącze. czemu nie?
Adon - 18 Grudnia 2008, 23:02

Ależ już offtopujecie, a nie ma komu zgadywać naprawdę łatwej zagadki dla moli książkowych. :(
Fidel-F2 - 19 Grudnia 2008, 05:21

illianna napisał/a
nie no ja rozumiem niby, że jak się jest super top modelką to furda z osobowością, ale z tymi kilkoma tygodniami się nie zgodzę, dzień dwa tak, a potem uciekłbyś z krzykiem, wierz mi jestem z branży osobowości
a ja jestem Fidel
illianna - 19 Grudnia 2008, 08:17

to kiedy cię można bedzie spotkać na kazku? ;-)
JacAr - 1 Stycznia 2009, 13:31

Przy okazji imprezy sylwestrowej, sprawdzając, co przygotowali organizatorzy, odkryłem w Polsce poklady nieznanych mi do tej pory zespołów wokalno instrumentalnych, które przeniosły sie do naszych czasów wprost z 1984 roku (bynajmniej nie Orwella, tylko Peerela). Niestety, pomimo wykorzystania droższego instrumentarium, podróż w czasie wywarła na nich pietno, tzw. Efekt Proporcjonalnej Indolencji Warsztatowej Odwrotnej - efekt PIWO (z angielska Beer, chociaż z BaBoga nie wiem dlaczego). Ocencie sami. Wg mnie LOL roku 2008. Jak dla mnie powinni grac w zakładach zamkniętych. W charakterze osadzonych.

Romantic Boys & Super Girl. Pieszczotliwie zwani Romantykami...

... oraz Romantycy w utworze: Podaj mi rękę swą...

... a także grupa NUNiQ - którą byłem zmuszony podziwiać do 23.30 wczoraj. Poza tym bardzo udany wieczór :)

Uważajcie! - to się czai wszędzie!

feralny por. - 1 Stycznia 2009, 13:46

NUNiQ wymiata, teraz będę słuchał przez godzinę Rammstenia, żeby odzyskać równowagę.
JacAr - 1 Stycznia 2009, 14:16

Dla mnie godzina, to w charakterze równowagi dla tej jednej piosenki. A jako że oglądałem wczoraj występ półgodzinny, profilaktycznie zarzucam Volkerball :)
Czego i Wam życzę Dla wyprowadzonych z równowagi NUNiQ

dzejes - 1 Stycznia 2009, 17:54

Niesamowite!

Bawię się tym od 30 minut i na razie 100% skuteczność! :shock:

EDIT: YESS! pomyślałem o Sikorze, a zaproponował Małysza!

Witchma - 1 Stycznia 2009, 17:58

dzejes, wklejałam to już jakiś czas temu :) Rzeczywiście wciągające...
dzejes - 1 Stycznia 2009, 17:59

A to nie zauważyłem ;P:
Pako - 1 Stycznia 2009, 18:32

A w gruncie rzeczy wszystko jest oparte na prostej sieci neuronowej, która po prostu kształci się w ramach odpowiadania na pytania. Jeśli wszyscy by przy odpowiedziach kłamali, okazałoby się, że całość jest warta funta kłaków. JEdnakowoż okazuje się, że mimo stwierdzenia House'a, że wszyscy kłamią, nie wszyscy kłamią. Przynajmnej nie przed programami komputerowymi :P
Taselchof - 1 Stycznia 2009, 18:36

mi z Kate huston - J. Aiston wyszła ;-)
dzejes - 1 Stycznia 2009, 18:41

No wiem Pako - ale i tak fajna zabawa ;P:

Spróbuj go zwodzić i odpowiadać bez sensu, w pewnym momencie dostaniesz zjeb :wink:

EDIT: Odgadł połowę Monty Pythona, Kemala, Basila Fawltego, Rene Artois, Jamesa Kirka... Padł na Panu Tik-Taku.

mistique - 1 Stycznia 2009, 18:41

Genialne, na razie nie zgadło tylko Obamy (wskazał Busha), króla Norwegii (ale blisko był, wskazał króla Hiszpanii) i Darii z serialu na MTV (tu był daleko, Dextera z kreskówki wybrał).
xan4 - 1 Stycznia 2009, 21:55

mnie padł zaraz na Richard Gere, ale Kevina Spacey zgadł po 15 pytaniach
Adanedhel - 2 Stycznia 2009, 16:47

Na dzień dobry załatwiłem go moim nickiem. Potem padł jeszcze m.in. na Bertrandzie Russellu, Gustawie Adolfie i Bolesławie Chrobrym i kilku innych osobach. Ale większość zgadł, w tym Michaela Wittmanna, czym mi zaimponował ;)
merula - 2 Stycznia 2009, 17:00

Bogusia Lindy nie wymyślił :mrgreen:
xan4 - 2 Stycznia 2009, 17:13

a mnie wymyślił :shock:
może inne odpowiedzi :D

Taselchof - 2 Stycznia 2009, 17:15

Korwina Piłsudskiego Marlona bando zgadł szybko :)
gorbash - 2 Stycznia 2009, 17:17

Pako napisał/a
A w gruncie rzeczy wszystko jest oparte na prostej sieci neuronowej

Myślę że nawet nie trzeba sieci neuronowej. Tabelka z cechami wystarczy.

Ziuta - 2 Stycznia 2009, 17:59

Leona Degrelle nie odgał, ale wskazał Vidkuna Quislinga. Blisko...
mistique - 2 Stycznia 2009, 18:22

Ziuta napisał/a
Leona Degrelle nie odgał, ale wskazał Vidkuna Quislinga. Blisko...

Za to jak ja pomyślałam o Quislingu to wskazał jakoś całkiem ni w pięć ni w jedenaście.

Dunadan - 2 Stycznia 2009, 19:13

Kurde, włączyłem te aplikację nie wiedząc do czego to - zadawał jakies pytania, odpowiadałem niemal byle jak - wyskoczyła mi Jana Cova :oops:

Partner forum