Ludzie z tamtej strony świata - Rafał Kosik
Anko - 30 Listopada 2007, 19:49
Ostatnio nie jestem na bieżąco z rynkiem wydawniczym, ale zauważyłam na witrynie księgarni nowy tom "Felixa, Neta i Niki". Ostrzę sobie ząbki, mam nadzieję po nowym roku mieć więcej czasu na czytanie i zakupić sobie kolejną książkę z tej jakże przyjemnej serii.
pepito - 1 Grudnia 2007, 19:12
Dziś Św. Mikołaj był w empiku i IV części nie ma!!. Będzie 6,7 grudnia!!
Rodion - 1 Grudnia 2007, 19:18
W którym to empiku już/jeszcze nie ma?
Witchma - 1 Grudnia 2007, 19:30
przede mną dopiero lektura pierwszych trzech części, ale już leżą na półce i grzecznie czekają na swoją kolej
mawete - 1 Grudnia 2007, 19:41
pepito napisał/a | Dziś Św. Mikołaj był w empiku i IV części nie ma!!. Będzie 6,7 grudnia!! |
Wybaczcie, ale to idiotyzm... Powinno być sporo wcześniej.
Witchma - 1 Grudnia 2007, 19:55
ja właśnie w elektronicznym empiku znalazłam box z trzema pierwszymi częściami i czwarta osobno też do nabycia
Rodion - 1 Grudnia 2007, 20:01
To oraz pozostałe pozycje serwowane przez Powergraph są dostępne A Felix IV jest dostępny od 26tego.
mawete - 1 Grudnia 2007, 20:12
Rodion: ja byłem wczoraj i tez nie widziałem... małej chciałem kupić - pracownik powiedział, że widocznie się sprzedały. Ot przykrość.
Rodion - 1 Grudnia 2007, 20:24
Jak za malo zamówili to mogło tak być. A czemu nie zproponował ze Ci to ściągnie choćby od nas?
mawete - 1 Grudnia 2007, 20:27
Rodion: luzik, kupię pod choinke
Rodion - 1 Grudnia 2007, 20:30
Ech! Tak to oni na premie nie zarobią
Witchma - 1 Grudnia 2007, 20:30
ojej, a to nie można w necie zamówić, żeby dostarczyli do wybranego empiku? i taniej wyjdzie...
Rodion - 1 Grudnia 2007, 20:40
Pewnie ze można. Ale na epikcomie nie do wszystkiego masz dostęp i czasem trzeba poszukać i gdzie indziej
Witchma - 1 Grudnia 2007, 20:43
aha! ale akurat czwarty tom jest swoją drogą, to bardzo podoba mi się takie rozwiązanie empiku, szczególnie że nie lubię tam chodzić - atmosfera mnie przytłacza
Rodion - 1 Grudnia 2007, 20:51
Co Ty nie powiesz
Roxeus - 2 Grudnia 2007, 17:46
IV część jest suuuuper Moim zdaniem klimat jest zupełnie inny niż w poprzednich częściach, ale to nie oznacza, że gorszy chyba najlepszy. Widzę, że pomysłów Panu Rafałowi jeszcze nie zabrakło. Gratuluję za kolejną suuuper część FNiN'a. Dziękuje za dedykację
pepito - 2 Grudnia 2007, 20:52
Skończyło się i będzie dobpiero 6, 7 grudnia. O to mi chodzi.
Chal-Chenet - 3 Grudnia 2007, 09:01
gratuluję "Skrytogrzeszników" i jestem pod niemałym wrażeniem. głównie ze względu na końcówkę. takie właśnie najbardziej do mnie trafiają. ale też gdyby bohaterowie byli 'papierowi' to końcówka też nie mogłaby sama świadczyć o wartości tekstu. a nie byli, zwłaszcza dobrze czytało mi się o perypetiach pana Starka i o związku głównego bohatera (zabijcie, ale nie pamiętam imienia a nie mam textu przed sobą) z Mileną, a zwłaszcza test. intrygujące.
bardzo ciekawa wydała mi się też koncepcja możliwości rozmów z alterami i tego konsekwencje.
bardzo dobre opko, jedno z mocniejszych w tym roku.
pepito - 7 Grudnia 2007, 20:09
Jestem na 12 rozdziale. IV część super. Kiedy V??
pepito - 8 Grudnia 2007, 20:37
IV część FIN ukończona. Kiedy będzie piąta?? Napisał pan też jkąś inną książke dla dzieci i młodzieży??
pepito - 8 Grudnia 2007, 20:40
Kiedy film o FNiN
pepito - 8 Grudnia 2007, 20:41
???
gorat - 8 Grudnia 2007, 20:46
Warna chcesz?
(Dla jasności: pisanie kilku postów pod rząd jest niemile widziane.)
Agi - 8 Grudnia 2007, 20:47
pepito, pisanie postów jeden po drugim w odstępie paru minut nie jest tu dobrze widziane. Korzystaj proszę z funkcji edytuj jeśli chcesz coś dopisać do poprzedniej wypowiedzi.
gorat, co za jednomyślność i synchronizacja czasowa
Anonymous - 8 Grudnia 2007, 21:24
Zaraz wpadnie właściciel wątku i powie że milicja, wrróć admilicja, wrrróć adminicja spałowała, wrróć, prawie pobiła Mu czytelnika.
pepito - 12 Grudnia 2007, 14:48
Myślałem ze wiem wszystko o tym forum... A jednak się pomyliłem....Co jeszcze jest tu niedozwolone lub niemile widziane. √
mawete - 12 Grudnia 2007, 14:50
pepito: to co Agi napisała
ps. Agi gdzie zgubiłaś cyferki?
Kruk Siwy - 12 Grudnia 2007, 14:51
pepito, ta wiedza to skąd? Regulamin czytał? Ze zrozumieniem? Jeżeli tak - idź spamuj i przestrzegaj ogólnej etykiety.
Ja mam parę postów więcej od Ciebie a nie wiem wszystkiego o tym forum.
Fidel-F2 - 12 Grudnia 2007, 14:57
pepito napisał/a | Myślałem ze wiem wszystko o tym forum... A jednak się pomyliłem....Co jeszcze jest tu niedozwolone lub niemile widziane. √ | na większości forów pisanie postów jeden pod drugim, bez uzasadnienia, jest niemile widziane
Kasiek - 12 Grudnia 2007, 15:44
Buuu, a ja muszę kupować książki do licencjatu i ogólnie FNN jest dopiero w planach na styczeń. Albo luty A wszystko przez to, że mi się zachciało tematu nietypowego, ddo którego bibliografii nie ma w bibliotekach.
No ale poczekam, to będzie lepiej smakowało.
No nic...
To ja idę...
Może się powieszę....
|
|
|