To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Filmy oczekiwane

Adashi - 4 Stycznia 2008, 21:34

Indy, coś dla Ciebie :mrgreen:
banshee - 4 Stycznia 2008, 21:52

Znowu polsat puści film "Trzeci bliźniak".
Ale jestem happy! :mrgreen:

Iscariote - 4 Stycznia 2008, 22:01

Ten trailer od Adashiego dziwny. Gadają po angielsku, napisy po polsku... ;P:
Aczkolwiek bajka może być fajna.

joe_cool - 7 Stycznia 2008, 22:31

A ja czekam na "Eastern Promises" - mieliśmy iść ze starym w Berlę, ale jakoś nie doszliśmy. Wiecie może, kiedy u nas będą grali?
Fidel-F2 - 7 Stycznia 2008, 22:40

Elżbieta. Złoty Wiek. Pierwsza mi się bardzo podobała z rewelacyjną Kasią. Teraz w zajawkach obiecują jeszcze jakieś spore bitwy. Jeśli nie zgnębią scenariusza to dla mnie może być film roku.
Chal-Chenet - 7 Stycznia 2008, 23:31

joe_cool napisał/a
A ja czekam na Eastern Promises

O tak, na Cronenberga zawsze warto czekać, chociaż na "Historii Przemocy" lekko się rozczarowałem ostatnio. Tym razem mam nadzieję, że będzie bardzo dobrze. Opis jest ciekawy. Oby film też taki był. Chociaż dobrze byłoby też jakby Cronenberg wrócił do bardziej odjechanych filmów. Do dzisiaj ciepło wspominam eXistenZ i Videodrome. I cały czas mam do nadrobienia "Nagi Lunch", też podobno świetny...

Homer - 11 Stycznia 2008, 17:45

"Pora mroku" - czy wyjdzie im coś w stylu polskiego "28 godzin później" czy kolejny gniot?

Fotki, póki co, nawet zachęcające:
http://film.wp.pl/idGalle...96,galeria.html

Iscariote - 16 Stycznia 2008, 22:03

Zacząłem się interesować Cloverfieldem i zagadką, która jest w necie od producentów filmu. Ciekawe rzeczy wychodzą. Ciekawe. Coraz bardziej mnie to intryguje i nie mogę doczekać się premiery. Mam nadzieje, że to nie będzie gniot jakis.
Agata - 16 Stycznia 2008, 23:16

'Sweeney Todd', a to jeszcze miesiąc! <chlip>
dzejes - 17 Stycznia 2008, 06:21

Iscariote napisał/a
Zacząłem się interesować Cloverfieldem i zagadką, która jest w necie od producentów filmu. Ciekawe rzeczy wychodzą. Ciekawe. Coraz bardziej mnie to intryguje i nie mogę doczekać się premiery.

I am Locutus of Marketing. Resistance is futile. Your life as it has been is over. From this time forward, you will service us.

Iscariote - 17 Stycznia 2008, 07:38

dzejes napisał/a
I am Locutus of Marketing. Resistance is futile. Your life as it has been is over. From this time forward, you will service us.

Taka prawda. :| ;P:

Witchma - 17 Stycznia 2008, 09:55

Cytat

ja też właśnie na to czekam... :)

lavojtek - 18 Stycznia 2008, 21:52

Wielkimi krokami nadchodza europejskie horrory:
Frontieres - http://www.frontieres-lefilm.com/ (sporo fragmentow z filmu)
Time crimes - http://www.loscronocrimenes.com/
No i najbardziej przeze mnie oczekiwany [REC] - http://www.3l-filmverleih.de/rec/rec_1.html (polecam trailer 2)
Wyglada na to ze angielskie The zombie diaries sprzed 2 lat zapoczatkowalo nowy nurt - blair witch style zombie movie :twisted: [REC] wyglada na godnego kontynuatora nurtu a zarazem niebezpieczna konkurencje dla nadchodzacego Diary of the Dead Romero, rowniez nakreconego w stylu BWP.

MLEKO - 22 Stycznia 2008, 17:38

To trzeba zobaczyć!
star trek XI

Adashi - 22 Stycznia 2008, 23:15

MLEKO napisał/a
To trzeba zobaczyć!
star trek XI

O zapowiada się lepiej niż myślałem. Może J. J. Abrams ("Zagubieni") stworzy zupełnie nową jakość jeśli chodzi o uniwersum Star Trek :D

Dabliu - 26 Stycznia 2008, 23:52

Przenicowany świat
Angelus - 28 Stycznia 2008, 20:21

Witchma napisał/a
Cytat

ja też właśnie na to czekam... :)

A u nas chyba będą grać wcześniej.Już plakaty wywiesili. :twisted:

A offtopując... podoba mi się awatar MLEKO(A?) :twisted:
"Jayne! The men they call Jayne" :bravo :mrgreen:

Chal-Chenet - 28 Stycznia 2008, 21:11

Chętnie obejrzałbym "Hitmana".
hjeniu - 29 Stycznia 2008, 13:01

Tak Ci się tylko wydaje :twisted:
Chal-Chenet - 29 Stycznia 2008, 13:07

Oj. Mówisz, że kicha? Szkoda...
hjeniu - 30 Stycznia 2008, 08:42

Lepszy niź Doom :D
Chal-Chenet - 30 Stycznia 2008, 09:17

Za to w "Doomie" jest jedna świetna scena, jak przez parę minut kamera chodzi tak, jak widziałby świat przedstawiony gracz. Ten moment to wypas, reszta faktycznie kicha straszna...
banshee - 30 Stycznia 2008, 10:07

Oj, nie jest aż tak zły
Chal-Chenet - 30 Stycznia 2008, 10:16

No mi się w każdym razie nie podobał. Z filmów o podobnym klimacie o wiele lepszy jest chociażby Resident Evil (jedynka).
banshee - 30 Stycznia 2008, 10:19

wiedziałam, że dooma porównasz do residenta ;P:
no, ale tu faktycznie masz racje

Chal-Chenet - 30 Stycznia 2008, 22:14

Ten film zapowiada się naprawdę ciekawie, ostatnio powychodziło parę dobrych ekranizacji prozy Mistrza. Mam nadzieję, że i ten film będzie można do takowych zaliczyć.
Ziuta - 31 Stycznia 2008, 10:33

Robią ci sami goście co czarno-biały Zew Cthulhu. Jest na co czekać.
banshee - 31 Stycznia 2008, 10:38

zapowiada się coś dobrego, ale czy będzie się okaże...
Chal-Chenet - 31 Stycznia 2008, 10:38

Dokładnie, mam tylko nadzieję, że w kolejnych swoich produkcjach nie użyją ponownie formuły kina niemego. Sprawdziło się raz, ale za kolejnym nie będzie już tak oryginalne. Zresztą do "Zewu Cthulhu" taka forma akurat pasowała, i wyszło to naprawdę dobrze, co do innych opowiadań mam wątpliwości.
Freva - 31 Stycznia 2008, 11:18

ja za kilka dni obejrze sobie NEXT ale mam obawy..................skrajnie rozne opinie slyszalam..

Partner forum