To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - "Zagubieni" - "Lost".

NURS - 5 Maj 2007, 18:31

co to jest gronie.pl?
Martva - 5 Maj 2007, 18:36

grono.net, nie pl, się mi pomyliło :)
Takie coś Duuuużo forów róznych mają, kiedyś na tym siedziałam parę godzin dziennie, ale mi się znudziło :)

Czarny - 8 Maj 2007, 06:14

Dobra wiadomość ;P: (za stopklatką)
Cytat
Zagubieni jeszcze przez trzy lata

Wbrew wcześniejszym informacjom, zgodnie z którymi realizacja serialu Lost: Zagubieni miała się zakończyć w 2009 roku [więcej>>>], producenci zdecydowali się kontynuować jego realizację jeszcze przez trzy kolejne lata, do roku 2010. Według oficjalnych doniesień powstaną jeszcze trzy dodatkowe sezony tego popularnego cyklu, a każdy z nich ma się składać z 16 odcinków. Ostatni, 119 odcinek Zagubionych ma zostać wyemitowany w sezonie 2009/2010. W Stanach Zjednoczonych kończy się obecnie emisja trzeciego sezonu serii. Twórcy nie zdradzają żadnych szczegółów dotyczących finału tego sezonu, jednak zgodnie z doniesieniami jednego z dziennikarzy Variety, który miał okazję czytać scenariusz finalnego odcinka, szykuje się gwałtowny zwrot akcji, który wszystko zmieni. Twórcy Zagubionych zapowiadają, że pierwszy odcinek 4. sezonu serialu zadebiutuje na małych ekranach w styczniu bądź lutym przyszłego roku.

NURS - 8 Maj 2007, 12:23

To jest dobra wiadomość?? :-)
No i faktycznie od 2009 do 2010 faktycznie ze trzy lata będzie...

Mirandel - 14 Maj 2007, 11:29

vvkI_Ir24 IvII\II3 +0, 23 I\I4 060I_I\II3 d05+3pI\ItIvI f0rI_IIvI, pI523[I3 52Tfr3IvI...
4 IvI0] r0252TfrI_I]3[I3???

Słowik - 14 Maj 2007, 11:31

Jak coś szyfrujesz, to podaj jeszcze linka do dekodera :)
Mirandel - 14 Maj 2007, 11:33

A wy podaliście? :P Do mojego nie jest potrzebny dekoder tylko kilka szarych komórek ;)
Słowik - 14 Maj 2007, 11:35

Podaliśmy, nawet kilkakrotnie :) :arrow: http://www.rot13.com/index.php
Mirandel - 14 Maj 2007, 11:37

Widocznie te kilkakrotnie odbyło się podczas mojej nieobecności :) Wchodzę sobie teraz zadowolona i nie wiem o co wam biega :P Ja nie stosuje dekoderów, ja używam kodów, które przy chwili namysłu każdy może sam rozkodować.
P.S. Dzieki za link.

Czarny - 14 Maj 2007, 11:44

Posty bez możliwości zdekodowania zostaną skasowane :evil:
Mirandel - 14 Maj 2007, 11:48

Alez możliwość jest. Nie ma w nim nic obraźliwego. Żeby go rozszyfrować wystarczy tylko ruszyć głową i logicznie pomyśleć. Myślałam, że to będzie dla was jakaś forma rozrywki, ale skoro chcesz usuwać to ja nie mam nic przeciwko, szanowny panie moderatorze

A tej groźnej miny i tak się nie boję :twisted:

Słowik - 14 Maj 2007, 11:51

Mirandel, +vv0] ]3s+ 2ET+ [2450[|-||_0I\II\IT ;)
Czarny - 14 Maj 2007, 11:54

Albo zostanie podana metoda deszyfracji (może być link do źródła), albo ten spam zaraz zniknie (Twój też Słowiku). Możecie się tak bawić na priva a nie tu.
Mirandel - 14 Maj 2007, 11:54

I3r4vv0 :bravo !!!
Masz rację ale musiałam jakoś odreagować to , że nie wiedziałam o co biega :P A teraz z łaski swojej wyjaśnij komu trzeba, że post nie był obraźliwy tylko wyrażał moją opinie ;)

Mirandel - 14 Maj 2007, 11:55

Oki, oki, ja już skończyłam zabawę i cieszę się, że chociaż jedna osoba miała na tyle poczucia humoru by ją podjąć :)
No tak... Teraz pewnie dostanę za posty koło siebie.

Słowik - 14 Maj 2007, 11:56

OK Czarny, nie unoś się :)
Znaczki odzwierciedlają literki, np.
+ to 't'
I\I to 'n'
I3 to 'b' w wersji Mirandel, a w mojej E :)

Już nie będziemy, prawda Mirandel?

Mirandel - 14 Maj 2007, 11:58

Prawda. Nie mam tendencji do pisania obraźliwych postów, więc obiecuję, że tak będzie nadal. Czy to w formie normalnej czy zaszyfrowanej :)
Christof - 15 Maj 2007, 07:35

NURS napisał/a
co to jest gronie.pl?

Śląski portal o grach.

Sasori - 17 Maj 2007, 22:08

NURS napisał/a

IMO rozwodnienie jest spowodowane wielka popularnościa. historie trzeba bylo rozdąć do kilku sezonów.

Mówisz?! :shock:

NURS - 17 Maj 2007, 22:15

a nie widac tego? to samo zrobili z BSG, PB.
Kasa ponad wszystko.

Sasori - 17 Maj 2007, 22:23

Robeczku, słonko moje, tyś już zmęczon chyba :D

Uwagi o ciągnięciu Losta w bezsens czyniłem już ponad rok temu, in this very topjan. Stwierdziłeś po prostu, że Słońce wstaje na wschodzie...

Martva - 17 Maj 2007, 22:27

Pociągną, oj, pociągną...
NURS - 17 Maj 2007, 22:27

Bo mądry jestem niepomiernie, w odróznieniu od Romana. ;-)
Ja tam Losta ogladam, mimo ciągnięcia i rozwadniania to IMo jeden z kilku najlepszych seriali do oglądania. ale był moment kiedy zaczęło wygladać, że bedzie padaka, jak im się scenarzysci rozleźli i wzieli stylistów z Audi... A sorry, to w Mercedesie było, nie w lost.

Kirasz - 18 Maj 2007, 08:11

W tych ostatnich odcinkach przynajmniej caly czas sie cos dzieje, przez pewien okres racja byla padaka. Ciekawi mnie jak uratuja Locka, lub nie uratuja...
hrabek - 18 Maj 2007, 08:11

Mnie bardziej ciekawi, czy Charlie sie uratuje. No i o co kaman z cala ta podwodna afera?
Kirasz - 18 Maj 2007, 08:23

Musi wylaczyc "urzadzenie zaklucajace ktore znajduje sie pod woda O.o" i przez to maja sie skontaktowac ze statkiem ratowniczym i wszyscy zostana "Ocaleni" :) Wroc....w 2010 koniec bedzie wiec ratowanie bedzie trwalo jeszcze jakies 3 serje, albo wybijanie sie ;)
hrabek - 18 Maj 2007, 08:27

OJ, wiem, co ma zrobic Charlie, ale o co chodzi z

UWAGA SPOJLER!

tymi babami, ktore go napadly na koniec odcinka? Co one tam robia, jak dlugo tam siedza?

Kirasz - 18 Maj 2007, 08:38

Jeszcze mogles dodac ze same tam siedza ;) "Biedny Charlie" :twisted:
Pieron wie co sobie tam ubzdurali, najprostrze rozwiazanie jest takie ze tam poprostu siedza jak ten Rosjanin w tej swojej bylej stacji.

UWAGA SPOJLER:

E: I jeszcze jedno Charlie zachowal sie troche glupio, bo po pierwsze od poczatku mi to smierdzialo ze tam niby nikogo nie bedzie
- nie wziol broni liczac na to ze bedzie dzialac po przeplynieciu pod woda
- i jak wchodzil po tej dranince to chyba by gluchy go uslyszal (tez wiadomo ze inni maja obkamerowane nawet WC ;) )
- i przepowiednia mowila o tym ze zginie po przelaczeniu przycisku wiec, po co powtarzal ze sie nie utopil jak dopiero tam wszedl...

Słowik - 18 Maj 2007, 21:22

Jak już jedziemy spojlerami, to się nie będę krył.

Cytat
- i przepowiednia mowila o tym ze zginie po przelaczeniu przycisku wiec, po co powtarzal ze sie nie utopil jak dopiero tam wszedl...

Powiedział Kirasz jedną ręką poprawiając kapcia, a drugą sięgając po chipsy ;)
Jak dla mnie to akurat było wiarygodne. Gościu słyszy, że ma zginąć, całe życie staje mu przed oczami, myśli tylko o tym światełku i że utonie. No to jak już prawie tonął i nagle znalazł się w podwodnym basenie i zaczerpnął powietrza, to mu się wyrwało słowo ulgi.

No ciekawe co to za kobitki. Jakieś zbuntowane zapłodnione/niezapłodnione. A może pod wodą nawet jakieś dzieci się uchowały...razem z mamami. Zobaczymy, za tydzień ostatnie dwie godzinki sezonu.

Kirasz - 19 Maj 2007, 10:27

Słowik, slowo ulgi zaczyna sie na "k" i konczy na "a" :P Albo w wersji angielskiej zaczayna na "f" i konczy na "k".

Kirasz przyglada sie swej macce jak ze pomocnej w czasie pisania, kiedy jedna reka wyciaga sie chipsy a druga drapie po pośl...znaczy poprawia kapcia.

Partner forum