Konwenty dawno minione - Urodziny Clay, Marcina Przybyłka i Żerania, czyli semi-SKOFA
gorim1 - 27 Listopada 2006, 19:24
Adanedhel, masz być bo gdzie zanocuję
Lu, ty mnie już znasz adanethel ćwiczył picie na tych samych objazdach naukowych
9 piw pestka
Anonymous - 27 Listopada 2006, 19:30
Rafal Kosik napisał/a | Żerań: W grudniu nie będzie ogródka i ław pod parasolami. Zielona Gęś nie jest taka wielka wewnątrz. |
To ja się, Rafale, poddaje. Zgodzę się na cokolwiek, byleby tylko na odpowiednim (czyt. zaopatrzonym w metro) brzegu Wisły było. Tylko błaaaagam - znajdźcie te piwo jakieś tanie. Ja to biedny student jestem...
gorim1 - 27 Listopada 2006, 19:47
Żerań, Rafał sobie nas w końcu zestawi bo na poprzedniej skofie pomylił mnie z tobą
w końcu zobaczysz że wyglądam inaczej
Diabolus - 27 Listopada 2006, 22:31
tak na 99,98 % bede. Wracam do kraju 14XII. Więc mawete jak to sie mówi co się odwlecze to nieucieze (mam nadzieje ze będziesz ). Pozdrawiam.
Claygirl - 27 Listopada 2006, 23:02
No dobra, czyli ustaliliśmy, że pijemy 16.12.2006 w Kompanii Piwowarskiej, a piwa stawiamy ja, Marcin Przybyłek i Żerań. Żadnego marudzenia o cenę piwa, bo przecież nie płacicie!!!
Ixolite - 27 Listopada 2006, 23:07
A, fajno
A miejsce będzie?
Claygirl - 27 Listopada 2006, 23:11
Jak nie będzie, to zrobimy... A serio to przy najbliższej okazji dopytam jak u nich jest z rezerwacjami.
dzejes - 27 Listopada 2006, 23:57
Dżizas... 9 piw za darmo... Szkoda, że to tak daleko
NURS - 28 Listopada 2006, 00:57
Dzejes, co ty mówisz?
Daleko to jest Nowosybirsk...
Ixolite - 28 Listopada 2006, 08:29
Claygirl napisał/a | Jak nie będzie, to zrobimy... A serio to przy najbliższej okazji dopytam jak u nich jest z rezerwacjami. |
To by chyba jakoś już trzeba...
mawete - 28 Listopada 2006, 08:43
Na 85% będę
Diabolus: gdzie moja tabaka
Anonymous - 28 Listopada 2006, 12:20
gorim1 napisał/a | Żerań, Rafał sobie nas w końcu zestawi bo na poprzedniej skofie pomylił mnie z tobą |
Że co?O_O My jesteśmy ludzie potężni w barach, ale nie bliźniaki Oj, Rafale, Rafale, co ta polityka robi z człowiekiem. Nawet pisarze widzą teraz wszędzie bliźnięta...
Claygirl napisał/a | Jak nie będzie, to zrobimy... A serio to przy najbliższej okazji dopytam jak u nich jest z rezerwacjami. |
I o cenę się spytaj koniecznie! W końcu trzeba odpowiednie fundusze przygotować. Skoro obiecałem trzy kolejki dla wszystkich, to słowa dotrzymam. Najwyżej będę jadł potem przez miesiąc chleb i wodę.:D
NURS napisał/a | Dzejes, co ty mówisz?
Daleko to jest Nowosybirsk... |
Czyżby Ojciec Prowadzący...Tfu, to znaczy redaktor prowadzący, zastanawiał się nad przybyciem?
Adanedhel - 28 Listopada 2006, 12:31
Żerań, redaktor prowadzący jest ZAWSZE obecny duchem
Lu - 28 Listopada 2006, 12:46
Clay
Cytat | No dobra, czyli ustaliliśmy, że pijemy 16.12.2006 w Kompanii Piwowarskiej, a piwa stawiamy ja, Marcin Przybyłek i Żerań. Żadnego marudzenia o cenę piwa, bo przecież nie płacicie!!! |
Czy Żerań już wie o tym ?
Lu - 28 Listopada 2006, 12:49
dzejes
Cytat | Dżizas... 9 piw za darmo... Szkoda, że to tak daleko |
Mam nadzieję ze jednak przyjedziesz
Widzę ze impreza się rozkręca. Czy ktoś zrobi listę uczestników w pierwszym poście ? Bardzo prosze - ułatwi to organizację.
Ja bedę na 80%
lokje: czy FF już się organizuje ?
lokje - 28 Listopada 2006, 13:09
Lu
Cytat | lokje: czy FF już się organizuje ? |
po prawdzie to pojęcia nie mam. poczekam na listę i wstawię wszystko do nas
Anonymous - 28 Listopada 2006, 13:27
Lu napisał/a | Czy Żerań już wie o tym ? |
Żerań wie, Żerań dlatego pytał o cenę piw, bo Żerań musi wszystko przygotować i dokładnie obliczyć. . Aha, Żerań także dał info na forum NF o spotkaniu. Natt już się zadeklarowała, że "być może, Żerań, być może".
Adanedhel napisał/a | Żerań, redaktor prowadzący jest ZAWSZE obecny duchem
|
Ale mi o ciało chodziło, towarzyszu Adanedhel, o ciało.
mawete - 28 Listopada 2006, 13:36
Żerań na rację, NURS pojawisz się na urodzinach?
Anonymous - 28 Listopada 2006, 13:43
Clay, moze zrobisz listę w pierwszym poście?
Nattfiarill - 28 Listopada 2006, 14:03
No to potwierdzam, co Żerań pisał. Będe, o ile nie okaże się, że dyżur mam. Teraz tego nie sprawdze, bo rozpiskę w pracy zostawiłam
Anonymous - 28 Listopada 2006, 17:59
Holender... Czemu mieszkacie tak daleko?
Lu - 28 Listopada 2006, 18:55
Proponuję solenizantom odszczekać te 9 kolejek. Tam będą prawdziwe tłumy!
Możecie się zrzucić na jedną symboliczną, czy jakoś tak
Lu - 28 Listopada 2006, 18:57
Miria
Cytat | Clay, moze zrobisz listę w pierwszym poście? |
Przyłączam się do prośby Mirii. Listę powinna zrobić albo Clay, albo mawete - macie dwa pierwsze posty w tym wątku
Anonymous - 28 Listopada 2006, 19:34
Claygirl napisał/a | Chyba, że są to książki własne, lub przedmioty, jakie można zużyć podczas imprezy [2 lata temu (a może trzy...) bawiliśmy się lepiąc plastelinowe ludziki ] |
Podpisuję się pod tym w pełni. Żadnych prezentów. Chyba, że wyżej wymienione
Claygirl - 28 Listopada 2006, 19:51
Zrobiłam listę... Nie jestem mistrzynią dokładności, więc jeśli o kimś zapomniałam, to proszę krzyczeć.
Anonymous - 28 Listopada 2006, 20:01
Claygirl, wiesz co? Może lepiej faktycznie ograniczmy się do tej darmowej kolejki, bo wychodzi trzy stówy od solenizanta na piwo... Zakladam, ze piwo kosztuje 6 zeta. Co ty na to? I ty, Marcinie?
Claygirl - 28 Listopada 2006, 20:06
Lol. Fakt, trochę się rozrosła impreza. Jeśli wszyscy się zgodzą, to mogę się do jednej ograniczyć
Ixolite - 28 Listopada 2006, 20:19
Ja się nie zgadzam
Nie no, żartuję, grudniowy jestem to mogę się sam zaopatrzać
lokje - 28 Listopada 2006, 21:37
zdecydowanie trzeba plany zmienić, to niehumanitarne
niech będzie symboliczna kolejka, jedna. wilk syty a owce trzeźwe.
Ixolite - 28 Listopada 2006, 21:46
wiesz, przypomniało mi się lokje, że jeszcze ci wiszę jedną kolejkę
|
|
|