To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Chata Nikitycza

Rafał - 26 Wrześ¶nia 2006, 12:02

Wiem to, wiem, ale to już nie Polsza, a Priłukaszenkowa strana radnaja.
Dunadan - 26 Wrześ¶nia 2006, 12:41

chyba rozumiem o co ci chodzi :D chyba :D ale we mnie ciagle nadzieja. Jestem jakis ostatnio ptymistyczny. Wydaje mi sie ze wszystko sie kiedys musi zmienic... kto wie, moze nawet wszyskto odwroci sie do gory nogami?
hjeniu - 26 Wrześ¶nia 2006, 12:42

Chociaż kresy znam tylko z opowie¶ci i ksi±żek, to mnie też nostalgia chwyciła. Do dna!
Dunadan - 26 Wrześ¶nia 2006, 12:47

Ja kresy znam z opowiesci mojego kolegi... przyjaciela? no nie wazne w kazdm razie znajomego, ktory mieszka w miejscowosci Czeremcha, gdzies na koncu swiata... I z jednej wycieczki nad biebrze i jednej na Grabarke. Ale to wystarczy. Moze sie nie zakochalem ale nabralem szacunku dla tych rejonow, choc glownie ze wzgledu na nature, ale to moje zboczenie. Inny swiat.
mawete - 26 Wrześ¶nia 2006, 13:36

Dun: przyjedĽ - pokażę Ci Kresy jakich nie widziałe¶ - paszport weĽ :D
mzm4ever - 26 Wrześ¶nia 2006, 14:04

a czy kto¶ pił wódkę z afganem rozpuszczonym :) - to jest dopiero strong :) jak mnie kolega uraczył to w "tawernie" umysł mój przez na¶cie godzin raczył. tak się składa, że mam jeszcze przy sobie, więc zapraszam... zdrowie pięknych dam...
Rafał - 26 Wrześ¶nia 2006, 14:06

A co je to afgan??? Taki kluk z brod± i turbanem?
hjeniu - 26 Wrześ¶nia 2006, 14:10

I jak się afgana rozpuszcza, w kwasie solnym? :mrgreen:
mzm4ever - 26 Wrześ¶nia 2006, 14:10

widziałe¶ film "eurotrip" tam pili tak± vódeczkę, a afgan to taki ¶rodek wysyłaj±cy w "odmienne stany ¶wiadomo¶ci" na bazie konopi :P
Rafał - 26 Wrześ¶nia 2006, 14:16

Aaaaaa było od razu o afgance, a nie, że afgan. Fuj.
mawete - 26 Wrześ¶nia 2006, 16:41

mzm4ever: o ile się nie mylę to piszesz o czym¶ co podpada pod paragraf (zapoznaj się z Tym)... i może zmień temat...
Aga - 26 Wrześ¶nia 2006, 17:25

Widzę, że sporo tu osób z korzeniami na wschodzie. Ja mam podobnie. Moj± rodzinę przesiedlili pod koniec wojny ze wschodu wła¶nie w okolice Pszczyny, a mama jest z Sosnowca. Więc taka ze mnie ¦l±zaczka, jak z koziej rzyci waltornia, cytuj±c ASa ;) Do dzisiaj kuzyn mojego stryjecznego dziadka (chyba nic nie pomyliłam...) mieszka na Ukrainie.
hjeniu - 26 Wrześ¶nia 2006, 18:36

Aga, w mojej okolicy to nic nadzwyczajnego - może 2 - 3 rodziny pochodz± z terenów leż±cych w dzisiejszych granicach Polski, a reszta z za Buga :)
Rodion - 26 Wrześ¶nia 2006, 19:10

Hymmm... Z kresami raczej nie mam nic wspólnego, a bimber piłem tak naprawdę tylko raz ( chyba? :roll: ). W każdym razie pamiętna ta impreza n której doszło do degustacji tego mlecznego w wygl±dzie i niezbyt zachwycaj±co pachn±cego trunku :? , zakończyła sie plama na suficie z sosu pomidorowego i ogólnym zapachem płynu z ga¶nicy przeciwpożarowej w pokoju :twisted: . O zabójczych spojrzeniach współlokatorów nie wspomnę. :(
mzm4ever - 26 Wrześ¶nia 2006, 20:18

mawete: je¶li Cię uraziłem to przepraszam, stawiam kolejkę pysznego bimbru bez dodatków Tobie i reszcie kompanów :P
mawete - 27 Wrześ¶nia 2006, 08:04

mzm4ever: no problem - takie zboczenie po prostu mam... a Twojego avatarka to już gdzie¶ widziałem... :D
mzm4ever - 27 Wrześ¶nia 2006, 08:13

[b]mawete[/b], wiesz jak to mówi± - "a imie me legion bo jest nas wielu" - pewno gdzie¶ już widziałe¶ :)
Czarny - 27 Wrześ¶nia 2006, 08:55

Na tym forum jest user Formaldehyd (albo bardzo podobnie), który używa takiego samego.
mzm4ever - 27 Wrześ¶nia 2006, 11:19

CZARNY: w takim razie jak wróce z pracy, poszukam sobie innego i zmienie, dzieki za info ze ktos juz taki ma :D
mzm4ever - 27 Wrześ¶nia 2006, 11:28

zmieniłem - takiego nikt nie ma :) póki jeszcze klony po ulicy nie łaż± :P
Kruk Siwy - 27 Wrześ¶nia 2006, 11:34

Widziałem wczoraj takiego - w autobusie. Hm, na pewno nie byłe¶ klonowany?
mawete - 27 Wrześ¶nia 2006, 11:53

A teraz to mi kogo¶ przypominasz... :D takiego jednego Wielkiego Wodza Space Wolwsów :mrgreen:
mzm4ever - 27 Wrześ¶nia 2006, 14:40

siostre mam - Owiecka Dolly, moze to j± widziałe¶ w autobusie :p
Kruk Siwy - 27 Wrześ¶nia 2006, 14:50

Ale cemu nie becała? Zaraz bym poznał... że owieczka. Znaczy ten głęboki namysł na licu i wzrok zombie to rodzinne?
Bez obrazymzm4ever, mam nadzieję.

mawete - 29 Wrześ¶nia 2006, 14:55

Pi±tek! Łoj bedzie dym... :mrgreen:
hjeniu - 29 Wrześ¶nia 2006, 18:51

No, a nie ma dymu bez ognia :mrgreen:
mzm4ever - 29 Wrześ¶nia 2006, 19:05

to wy sobie dymcie i ogniujta :)
ja musze jutro isc do pracy i pojutrze tez...
ale coz - live is hardcore and sometimes kopas w dupas :P
albo inaczej jak to mowi± - kto¶ musi pracować żeby inny mógł leniuchować

Dunadan - 29 Wrześ¶nia 2006, 19:15

Tylko zawsze powstaje pytanie - czemu to JA musze pracowac :D ja szczerze nienawidzilem swojej robotki ale pracowealem jedna nadzieje - powrotem do domu tym pieniazkami ktore zwiekszaly swoja ilosc kazdego miesiaca :twisted:
mzm4ever - 29 Wrześ¶nia 2006, 19:25

[b]Dunadan[/b],: wychodzimy widac z takiego samego zalozenia - pracuje zeby byc, a nie jestem zeby pracowac :)
Dunadan - 29 Wrześ¶nia 2006, 19:28

mzm4ever ale wiesz... fajnie jest czerpac przyjemnosc z pracy. I wierze ze to mozliwe. Nie wiem, moze dlatego ze jeszcze studiuje. Jak zwykle pozostaje sama wiara :twisted:

Partner forum