Konwenty dawno minione - NURS-con podczas Polconu 2007 (31.08.2007 20:00 Paradox)
Pako - 28 Sierpnia 2006, 15:25
Cholera, mawete, my rozpieprzyliśmy męską? Kiedy byłem tam ostatni raz w piątek (jakiś czas przed zamknięciem lokalu, kiedy było nas już bardzo mało) toaleta była ok, klamka w drzwiach też. W sobotę kiedy tam byłem była tylko złamana klamka i tyle. Reszta była sprawna w pełni chyba, no chyba, żę kiedy odebraliśmy Orbita ( ) coś się tam jeszcze działo.
ale mniejsza, właściciel był zadowolony z zarobku chyba My byliśmy zadowoleni na pewno. Jest super
Ale ktoś zostawił spodnie? Wszyscy wracali ze spodniami tam, gdzie być powinny... Albo ja znowu coś przegapiłem
Rodion - 28 Sierpnia 2006, 15:34
Spodnie? Pako nie masz sie czym przejmować to tylko ciag dalszy tradycyjnych tajemnic garderobianych ktore pojawiaja sie po kazdym spotkaniu w takim gronie
NURS - 28 Sierpnia 2006, 15:36
mawete
Cytat | NURS: opowiedz jak babcie reagowały na Twoją koszulkę |
Przyklęki, składanie rączek, dygnięcia I te spojrzenia powłóczyste
NURS - 28 Sierpnia 2006, 15:36
A co do spodni, to pamiętam, że ktoś oblał Masona piwem, może to jego spodnie?
Pako - 28 Sierpnia 2006, 15:44
Hehe to w czym Mason, czy ktokolwiek inny, wracał ?
NURS - 28 Sierpnia 2006, 16:29
Może miał zapasowe.
Pako - 28 Sierpnia 2006, 16:35
Hehe... zawsze nosisz do baru zapasowe spodnie :> ? Ale mniejsza z tym, mam nadzieję, zę właściciel spodni sam się przyzna i wyjaśni, bo mnie historia zafascynowała Takie tajemnicze spodnie, że hej
Tomcich - 28 Sierpnia 2006, 16:43
Pssst. Nic nie chcę mówić, ale ponoć garderoby szukała kobieta.
NURS - 28 Sierpnia 2006, 16:47
Mason jest kobietą!!
Rodion - 28 Sierpnia 2006, 16:53
Nono! Ta historia nabiera rumieńców
NURS - 28 Sierpnia 2006, 17:19
Temat na pasek
dareko - 28 Sierpnia 2006, 17:22
Ja akurat mialem przy sobie zapasowe spodnie Ale mam je nadal wiec nie o mnie chodzi
Ixolite - 28 Sierpnia 2006, 17:24
Taka nieśmiała myśl mnie naszła, że jak ktoś gatki zostawił, to może w kilcie wyszedł?
Kruk Siwy - 28 Sierpnia 2006, 17:26
Goły i wesoły wyszedł. A wszyscy i tak myśleli że to błąd w matrixie, więc udali, że nie widzą... tak domniewywam.
NURS - 28 Sierpnia 2006, 17:44
A ty Kruku żałuj, brakowało nam ciebie.
I grilla nie było, więc...
Anonymous - 28 Sierpnia 2006, 17:59
Cytat | Mason jest kobietą!! :shock: |
Absolutnie, niezaprzeczalnie i bezsprzecznie deprecjonuje to zlowieszcze pogadanie.
A NURS odwraca jedynie uwage. Zdjecie dowodzi kto zgubil spodenki: o tutaj (dzieci, nie otwierac bez zgody rodzicow)
--
Kruk Siwy - 28 Sierpnia 2006, 18:07
NURS, naprawdę? To szkoda, że nie pojechałem. Bo niektórzy po Pakonie obiecywali mi bliski kontakt III stopnia z grillem... Ale skoro grilla nie było... Nic to nadrobi się, plany różniste robimy na ten rok i następne...
NURS - 28 Sierpnia 2006, 18:07
Akurat. Mam ładniejszy biust! I kto tu odwraca uwagę
Tomcich - 28 Sierpnia 2006, 19:02
Kilka fotek z Nursconu. Znowu oryginały są o wiele lepsze i wyraźniejsze niż skany. Chyba czas skaner wymienić.
Rzut ogólny na salę
Lu
Dzejes i Miria
Orbit, Nivak, Miria, Dzejes, Lothlier
Pako i mawete
Madzik
Lu, Romek, Nurs, Jacek Komuda
Pako i Cezary Frąc
Towarzystwo przy stolikach
Inne ujęcie sali
Sami swoi z Nursem na czele
A to już spotkanie na drugi dzień
Chwilowo to wszystko
NURS - 28 Sierpnia 2006, 19:37
A czemu nie rzuciłeś negatywow na skanowanie w zakladzie. Robia płytkę z pełną rozdziałką.
Tomcich - 28 Sierpnia 2006, 19:43
Hmm. Nigdy coś takiego nie było mi potrzebne, cały czas wolę tradycyjne fotki od oglądanych na kompie. Zajrzę do nich jutro i zobaczę co mogą zrobić.
NURS - 28 Sierpnia 2006, 19:44
To dość wygodne, nie wiem czy wszędzie robią i ile to kosztuje, ale polecam.
Ixolite - 28 Sierpnia 2006, 19:45
To nawet taniej wychodzi niz wywolywanie tradycyjne, potem mozna tylko wybrane foty w duzym rozmiarze wywolac i oprawic
NURS - 28 Sierpnia 2006, 19:46
Kurcze, ja musze jedno zdjęcie oprawić
Przypomniałeś mi...
Wiedźma - 29 Sierpnia 2006, 08:46
W takim towarzystwie miło przebywać Widać to po moim rozmarzonym spojrzeniu Bez bólu oddałam Romka na chwilę w ręce dareko, bo wiedziałam, że świetnie się dogadają Romek, dareko i ja Wiedźma
Przyjeżdżając później bardzo się stęskniłam za moim ziomkiem Pako w uścisku
Z Draceną nigdy do syta nie mogę się nagadać choć lubię też ją słuchać
No przyznajcie, że moje czary dobrze podziałały Na imprezie była cudowna atmosfera Wiedźma w pracy
Nattfiarill - 29 Sierpnia 2006, 10:54
Rodion napisał:
Cytat | Spodnie? Pako nie masz sie czym przejmować to tylko ciag dalszy tradycyjnych tajemnic garderobianych ktore pojawiaja sie po kazdym spotkaniu w takim gronie |
Ale tym razem to nie była moja garderoba, Rodionie
A koszulkę pamiątkowo może kiedyś Ci prześlę z autografem
Rodion - 29 Sierpnia 2006, 11:01
Juz buduje dala niej specjalna kapliczke! ( a bedzie tak samo intrygujaco i kuszaco pachniec jak wtedy? )
Ciekawe czt tajemnica spodni z meskiej toalety na NURS-conie kiedzyś sie wyjasni?
Diabolus - 29 Sierpnia 2006, 11:38
Nie będe psuł póki co zabawy.
Nattfiarill - 29 Sierpnia 2006, 12:23
A ja chciałam jeszcze podziękować NURSowi za zaproszenie. Mimo, iż ja tu głównie spamuję.
NURS - 29 Sierpnia 2006, 12:39
Nie ma za co, wszyscy byliście mile widziani.
|
|
|