To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty dawno minione - NURS-con podczas Polconu 2007 (31.08.2007 20:00 Paradox)

Pako - 28 Sierpnia 2006, 15:25

Cholera, mawete, my rozpieprzyliśmy męską? Kiedy byłem tam ostatni raz w piątek (jakiś czas przed zamknięciem lokalu, kiedy było nas już bardzo mało) toaleta była ok, klamka w drzwiach też. W sobotę kiedy tam byłem była tylko złamana klamka i tyle. Reszta była sprawna w pełni chyba, no chyba, żę kiedy odebraliśmy Orbita ( :mrgreen: ) coś się tam jeszcze działo.
ale mniejsza, właściciel był zadowolony z zarobku chyba :) My byliśmy zadowoleni na pewno. Jest super :D

Ale ktoś zostawił spodnie? Wszyscy wracali ze spodniami tam, gdzie być powinny... Albo ja znowu coś przegapiłem :P

Rodion - 28 Sierpnia 2006, 15:34

Spodnie? :roll: :mrgreen: Pako nie masz sie czym przejmować to tylko ciag dalszy tradycyjnych tajemnic garderobianych :wink: ktore pojawiaja sie po kazdym spotkaniu w takim gronie 8)
NURS - 28 Sierpnia 2006, 15:36

mawete
Cytat
NURS: opowiedz jak babcie reagowały na Twoją koszulkę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Przyklęki, składanie rączek, dygnięcia :-) I te spojrzenia powłóczyste :-)

NURS - 28 Sierpnia 2006, 15:36

A co do spodni, to pamiętam, że ktoś oblał Masona piwem, może to jego spodnie?
Pako - 28 Sierpnia 2006, 15:44

Hehe :) to w czym Mason, czy ktokolwiek inny, wracał :twisted: ?
NURS - 28 Sierpnia 2006, 16:29

Może miał zapasowe. :mrgreen:
Pako - 28 Sierpnia 2006, 16:35

Hehe... zawsze nosisz do baru zapasowe spodnie :> ? Ale mniejsza z tym, mam nadzieję, zę właściciel spodni sam się przyzna i wyjaśni, bo mnie historia zafascynowała :D Takie tajemnicze spodnie, że hej :)
Tomcich - 28 Sierpnia 2006, 16:43

Pssst. Nic nie chcę mówić, ale ponoć garderoby szukała kobieta. :D
NURS - 28 Sierpnia 2006, 16:47

Mason jest kobietą!! :shock:
Rodion - 28 Sierpnia 2006, 16:53

Nono! Ta historia nabiera rumieńców :twisted:
NURS - 28 Sierpnia 2006, 17:19

Temat na pasek :-)
dareko - 28 Sierpnia 2006, 17:22

Ja akurat mialem przy sobie zapasowe spodnie :) Ale mam je nadal wiec nie o mnie chodzi :)
Ixolite - 28 Sierpnia 2006, 17:24

Taka nieśmiała myśl mnie naszła, że jak ktoś gatki zostawił, to może w kilcie wyszedł? :roll:
Kruk Siwy - 28 Sierpnia 2006, 17:26

Goły i wesoły wyszedł. A wszyscy i tak myśleli że to błąd w matrixie, więc udali, że nie widzą... tak domniewywam.
NURS - 28 Sierpnia 2006, 17:44

A ty Kruku żałuj, brakowało nam ciebie.
I grilla nie było, więc...

Anonymous - 28 Sierpnia 2006, 17:59

Cytat
Mason jest kobietą!! :shock:

Absolutnie, niezaprzeczalnie i bezsprzecznie deprecjonuje to zlowieszcze pogadanie.

A NURS odwraca jedynie uwage. Zdjecie dowodzi kto zgubil spodenki: o tutaj (dzieci, nie otwierac bez zgody rodzicow)

--

Dzis, juz jutro, stanie sie wczoraj.
(c) by A.Mason

Kruk Siwy - 28 Sierpnia 2006, 18:07

NURS, naprawdę? To szkoda, że nie pojechałem. Bo niektórzy po Pakonie obiecywali mi bliski kontakt III stopnia z grillem... Ale skoro grilla nie było... Nic to nadrobi się, plany różniste robimy na ten rok i następne...
NURS - 28 Sierpnia 2006, 18:07

Akurat. Mam ładniejszy biust! I kto tu odwraca uwagę :-)
Tomcich - 28 Sierpnia 2006, 19:02

Kilka fotek z Nursconu. :) Znowu oryginały są o wiele lepsze i wyraźniejsze niż skany. :? Chyba czas skaner wymienić. :|

Rzut ogólny na salę
Lu
Dzejes i Miria
Orbit, Nivak, Miria, Dzejes, Lothlier
Pako i mawete
Madzik
Lu, Romek, Nurs, Jacek Komuda
Pako i Cezary Frąc
Towarzystwo przy stolikach
Inne ujęcie sali
Sami swoi z Nursem na czele
A to już spotkanie na drugi dzień

Chwilowo to wszystko :)

NURS - 28 Sierpnia 2006, 19:37

A czemu nie rzuciłeś negatywow na skanowanie w zakladzie. Robia płytkę z pełną rozdziałką.
Tomcich - 28 Sierpnia 2006, 19:43

Hmm. :roll: Nigdy coś takiego nie było mi potrzebne, cały czas wolę tradycyjne fotki od oglądanych na kompie. Zajrzę do nich jutro i zobaczę co mogą zrobić. :D
NURS - 28 Sierpnia 2006, 19:44

To dość wygodne, nie wiem czy wszędzie robią i ile to kosztuje, ale polecam.
Ixolite - 28 Sierpnia 2006, 19:45

To nawet taniej wychodzi niz wywolywanie tradycyjne, potem mozna tylko wybrane foty w duzym rozmiarze wywolac i oprawic :)
NURS - 28 Sierpnia 2006, 19:46

Kurcze, ja musze jedno zdjęcie oprawić :-(
Przypomniałeś mi...

Wiedźma - 29 Sierpnia 2006, 08:46

W takim towarzystwie miło przebywać :) Widać to po moim rozmarzonym spojrzeniu :D Bez bólu oddałam Romka na chwilę w ręce dareko, bo wiedziałam, że świetnie się dogadają :D Romek, dareko i ja Wiedźma

Przyjeżdżając później bardzo się stęskniłam za moim ziomkiem Pako w uścisku

Z Draceną nigdy do syta nie mogę się nagadać :) choć lubię też ją słuchać :)

No przyznajcie, że moje czary dobrze podziałały :D :mrgreen: Na imprezie była cudowna atmosfera :D Wiedźma w pracy :D

Nattfiarill - 29 Sierpnia 2006, 10:54

Rodion napisał:
Cytat
Spodnie? :roll: :mrgreen: Pako nie masz sie czym przejmować to tylko ciag dalszy tradycyjnych tajemnic garderobianych :wink: ktore pojawiaja sie po kazdym spotkaniu w takim gronie 8)

Ale tym razem to nie była moja garderoba, Rodionie :shock:

A koszulkę pamiątkowo może kiedyś Ci prześlę z autografem :wink:

Rodion - 29 Sierpnia 2006, 11:01

Juz buduje dala niej specjalna kapliczke! :D ( a bedzie tak samo intrygujaco i kuszaco pachniec jak wtedy? 8) )
Ciekawe czt tajemnica spodni z meskiej toalety na NURS-conie kiedzyś sie wyjasni? :roll:

Diabolus - 29 Sierpnia 2006, 11:38

Nie będe psuł póki co zabawy. :twisted:
Nattfiarill - 29 Sierpnia 2006, 12:23

A ja chciałam jeszcze podziękować NURSowi za zaproszenie. Mimo, iż ja tu głównie spamuję.
NURS - 29 Sierpnia 2006, 12:39

Nie ma za co, wszyscy byliście mile widziani.

Partner forum