Powrót z gwiazd - Czy s± na ¶wiecie ładne wiedĽmy?
Pako - 6 Czerwca 2006, 13:53
nie wiem.. raz j± widzałem, to kobiecie nie zd±żyłem się przyjrzeć
Ja tv nie ogl±dam za dużo, to i reklam sił± rzeczy też
Ale się offtop zrobił
Godzilla - 6 Czerwca 2006, 14:27
Bo reklamy to też wiedĽmy. Brzydkie i ogłupiaj±ce. Dlatego nie mam telewizora w domu.
Pako - 6 Czerwca 2006, 14:33
Hyhy To masz jak moja była chemica
A telewizor nie jest zły, czasem co¶ fajnego leci
A WiedĽma jest dobra i ładna Te złe to tylko stereotyp
Godzilla - 6 Czerwca 2006, 14:59
No bo ja nie mówiłam o naszej WiedĽmie, tylko o tych telewizyjnych paskudach. Zreszt± one z zasady jad± na stereotypach.
WiedĽma - 6 Czerwca 2006, 18:50
Oj, ale sie tutaj temat pozakręcał Nie wiedzialam, że temat o wiedĽmach może być tak szeroki, siegać nawet po reklamy telewizyjne
Obecne wiedĽmy poszukuj± facetów przede wszystkim inteligentnych, z poczuciem humoru, wrażliwych Pozostałych zamieniaj± w... nie będę zdradzać, co z nimi robi±
Kolor ani ilo¶ć włosów, podobie jak masa mie¶niowa itp. nie odgrywaj± tu znaczenia Nie da sie przekupić ani oszukać wiedĽm zewnętrznym blichtrem
WiedĽma - 6 Czerwca 2006, 18:58
Cytat | Hyhy To masz jak moja była chemica
A telewizor nie jest zły, czasem co¶ fajnego leci
A WiedĽma jest dobra i ładna Te złe to tylko stereotyp |
I lubi truskawki Mam nadzieję, że pamiętasz
Tomcich - 6 Czerwca 2006, 19:06
Obecnie chyba nie powinno mówić się wiedĽma czy czarownica tylko wikanka. A wikanki s± piękne, m±dre, proekologiczne ergo wiedĽmy tak samo. Chyba że mylę tu pojęcia
WiedĽma - 6 Czerwca 2006, 19:20
Słowo wikanka pochodzi chyba od neopogańskiej, inicjacyjnej religii misteryjnej nawi±zuj±cej do - historycznego czy mitycznego - kultu czarownic.
Wolę jednak być wiedĽma Dla mnie to szersze i bardziej symboliczne, w dodatku wielorako interpretowane słowo Nie chcę być kojarzona z jakims konkretnym rytuałem itp.
Henryk Tur - 6 Czerwca 2006, 19:28
Pako napisał/a | Ogólnie o wygl±dzie ma być? Ładna jest |
A jakie¶ zdjecie by można zobaczyć ?
Tomcich - 6 Czerwca 2006, 19:34
Nie zmienia to faktu, że skoro wikanki mieszcz± się w pojęciu wiedĽma (i s± ładne - przykład z serialu Charmed) można spokojnie założyć że na ¶wiecie s± ładne wiedĽmy.
Q.E.D Quot errat demonstrandum
Pako - 6 Czerwca 2006, 21:38
Zdjęcie? To do samej WiedĽmy się udać trzeba i poprosić. I pozostawić to jej decyzji nieodgadnionej
Ja jej zdjęcia nie do¶ć, że nie mam, to i nie dałbym, bez jej zgody
A o truskawkach pamiętam. Dojrzewaj±. Mama mówi, że za jaki¶ czas już będ±. Liczę, że szybki czas sam mam ochotę na nie
WiedĽma - 6 Czerwca 2006, 21:44
To może jakich¶ czarów użyć, by przyspieszyć to dojrzewanie?
Chociaż ze mnie taka wiedĽma jak pogodnik z "Czarem i smokiem"
Romek P. - 6 Czerwca 2006, 21:45
WiedĽma, bo jak napuszczę Filippona, to i truskawki Pakowe nie pomog±
WiedĽma - 6 Czerwca 2006, 21:47
OOO! jaki¶ smok by mi się przydał. WiedĽma lataj±ca na smoku...
Ale truskawek Filipponowi nie oddam!. Może jednak zabrałby się za ich zbieranie, przy okazji wyjadaj±c robaczki Chętnie go sobie wypożyczę
Dracena - 6 Czerwca 2006, 22:00
Cytat | Romek P. napisał:
WiedĽma, bo jak napuszczę Filippona, to i truskawki Pakowe nie pomog± |
Romku, przecież Filippon jest taki przyjacielski , nawet polubił Annabell, a to też czysta wiedĽma
Romek P. - 6 Czerwca 2006, 22:06
Filippon i przyjacielski? To chyba wobec własnego ogona
Za¶ Annabell sie przestraszył. Oto co odpowiedział Rosselinowi: "Ogon ma się tylko jeden, mój drogi. I nawet smokom nie odrasta..." Szantaż to był, a nie miłosierne podej¶cie do człowieka
Dracena - 6 Czerwca 2006, 22:12
No fakt chyba powiedział takie słowa, bo wiadomo ogon rzecz cenna, ale Annabell jako pierwszej z pałacu się pokazał.
Romek P. - 6 Czerwca 2006, 22:18
No bo Annabell była nie do¶ć, że wiedĽma - nikt inny by Rosselina i jego smoka tak sobie nie omotał - to jeszcze w dodatku RUDA jest!
Takie dziewczyny do od razu na stos to a propos truskawek, żeby do głównego w±tku nawrócić
WiedĽma - 6 Czerwca 2006, 22:18
Draceno, Annabell wiedĽm±? Przecież to taka miła osóbka, zupełnie jak ja
WiedĽma - 6 Czerwca 2006, 22:22
Romku, jakie omotoła? Ona ich po prostu obu kochała
A że ruda... pewnie farbowana
WiedĽma - 6 Czerwca 2006, 22:31
I jeszcze jedno Romku: w w±tku o wiedĽmach nie wolno nic pisać o stosach, bo nie wypada Pomijaj±c, że może się to Ľle skończyć
Ixolite - 6 Czerwca 2006, 22:35
Rude sa fajne
WiedĽma - 6 Czerwca 2006, 22:46
Cytat | Rude sa fajne |
A blondynki? Blondynki się nie nadaj± na wiedĽmy?
Ixolite - 6 Czerwca 2006, 22:53
Nie wiem, jak poznam blond wiedĽmę osobi¶cie to się wypowiem. Rud± znam osobi¶cie i jest fajna
WiedĽma - 6 Czerwca 2006, 22:59
Znasz rud± osobi¶cie? Czy rud± wiedĽmę?
Piech - 6 Czerwca 2006, 23:22
Cytat | Obecne wiedĽmy poszukuj± facetów przede wszystkim inteligentnych, z poczuciem humoru, wrażliwych Pozostałych zamieniaj± w... nie będę zdradzać, co z nimi robi± |
VILLAGER #3:
Well, she turned me into a newt.
BEDEVERE:
A newt?
VILLAGER #3:
I got better.
http://www.mwscomp.com/movies/grail/grail-05.htm
Pako - 7 Czerwca 2006, 09:03
Znam osobi¶cie blond wiedĽmę i lubię.
Znam osobi¶cie rud±... cholera wie, czy wiedĽma, czy nie Ale tez lubię.
Cholewka... wychodzi na to, że bliżej nie znam tylko brunetki jakie¶
Truskawki i Filippon? Złe poł±czenie... złe, złe... na stos... tfu.. przepraszam.. do garnka!
Piechu - dzięki za linka. Przednio się ubawiłem
Henryk Tur - 7 Czerwca 2006, 09:26
WiedĽma napisał/a | A blondynki? Blondynki się nie nadaj± na wiedĽmy? |
Nadaj±, znam parę. I to nie żadne farbowane.
Ixolite - 7 Czerwca 2006, 09:42
Cytat | Znasz rud± osobi¶cie? Czy rud± wiedĽmę? |
No ruda, a czy wiedĽma to takiej całkowitej pewno¶ci nie mam, ale wiele na to wskazuje
Tomcich - 7 Czerwca 2006, 09:49
Piech -
Monty Python rules .
Wygl±d wiedĽmy nie ma znaczenia, przecież umiej± one produkować różnego rodzaju dekokty, które sprawiaj±, że zmieniaj± swój wygl±d.
W tym względzie polecam Ciotkę Jagę z Kajka I Kokosza (bodajże album Złoty Puchar).
|
|
|