Najnowszy numer - Numer 04 - 15.02.2006
JohnDoe - 18 Lutego 2006, 14:18
<rage> Niech mordor pochłonie Pocztę Polską. </rage>
sulka - 18 Lutego 2006, 14:34
Dostal juz ktos z prenumeraty? Dajcie znac, bo juz sie zaczynam martwic, ze mi ktos przesyleczke z wycieraczki podp*@#$!%^...
JohnDoe - 18 Lutego 2006, 14:36
U mnie jeszcze nie doszło jak widzisz Poczta coś ostatnio beznadziejnie działa, chyba im furgonetki śnieg zasypał, albo się jeszcze nie pozbierali po walentynkach... Na wszystkie przesyłki czekam dłużej niż zwykle
sulka - 18 Lutego 2006, 14:45
JohnDoe napisał/a | U mnie jeszcze nie doszło jak widzisz Poczta coś ostatnio beznadziejnie działa, chyba im furgonetki śnieg zasypał, albo się jeszcze nie pozbierali po walentynkach... Na wszystkie przesyłki czekam dłużej niż zwykle |
Heh, moze sie jeszcze nie pozbierali po ostatniej bodajze Uwadze na TVNie. Niezla nagonke zrobili dziennikarze. Nigdy bym nie przypuszczal, ze przesylki sa okradane podczas transportu, juz raczej myslalem, ze jak juz to tylko gdzies w sortowni czy innym magazynie...
andre - 18 Lutego 2006, 14:45
Też jeszcze nie mam prenumeraty
NURS - 18 Lutego 2006, 15:42
gorat napisał/a | Mam!
Na początek jedno sprostowanie: Adam Zbyryt w ostatnim numerze MF opublikował Nigdy nie wracaj o północy - czyli marny z niego debiut (parę miesięcy już minęło). |
Wybacz gorat, ale to jest nasz debiut Co tez wyraźnie na okładce napisałem.
gorat - 18 Lutego 2006, 15:47
To pisz "Debiuty u nas" Zrozumiałem, że to także jego debiut, a że w SF, to miałby być dodatkowy powód do chwały
NURS - 18 Lutego 2006, 16:59
gorat napisał/a | To pisz Debiuty u nas Zrozumiałem, że to także jego debiut, a że w SF, to miałby być dodatkowy powód do chwały |
Na okladce, jak wół stoi: Nasze debiuty
Vivaadeal - 18 Lutego 2006, 21:15
ja tez jeszcze prenumeraty nie dostalem... a w kiosku juz jest. co za męka!
inquisitor - 18 Lutego 2006, 21:15
Do miasta Świętej wiezy też już dotarł. Już przecztalem, kiedy następny
mawete - 18 Lutego 2006, 21:21
W kiosku sobie dzisiaj kupiłem.... jestem po pierwszym czytaniu... po drugim i pracy w podkomisjach powiem jak mi się podoba...
NURS - 18 Lutego 2006, 22:14
i który majjj pressssiousss najlepszy. Głossssować, głosssować...
Myrtille - 18 Lutego 2006, 22:43
Do Pabianic też już dotarł Dobrze,że znalazłam miejsce gdzie jest na czas.
Od rana zabieram się za czytanie
Iscariote - 19 Lutego 2006, 10:47
A ja już mam, wczoraj kupiłem w Emipku mym kochanym. Oficjalnie ogłaszam, że dziś wieczorem zaczynam lekturę
NURS - 19 Lutego 2006, 12:13
Głossssować o maaay pressssssiouusssss!
agrafek - 19 Lutego 2006, 13:13
Mam Nie bez kłopotów (żaden czytnik nie umiał przeczytać kodu kreskowego) kupiłem w empiku . Dziś przeczytam a jutro Was tak objadę...
NURS - 19 Lutego 2006, 13:20
Objedz nas, objedz! Robimy zupę z rybich łbów specjalnie na tę okazję
Aga - 19 Lutego 2006, 20:01
Ten numer to jest popieprzony, nie poskładany... Od strony 51 wszystko jest do góry nogami, z góry trochę poucinane (ale na szczęście potrzebny tekst jest) i strasznie dziwnie się czyta... No, ale to nie wina NURSa, tylko tych, co drukowali. Ja tylko sygnalizuję. Ma ktoś podobny problem jak ja, czy to tylko ja mam takiego pecha? Jak to było w Piątym Elemencie? Dlaczego ja zawsze trafiam na bubla?
mawete - 19 Lutego 2006, 20:22
Ja mam normalny numer... wszystko OK. Trzymaj kiedyś to będzie biały kruk... za jakies 20 lat... Jak chcesz to się wymienię... nawet piwko dołączę
Aga - 19 Lutego 2006, 20:35
Co mi tam po piwku (którego nie pijam), jak mogę mieć białego kruka... I co, że za 20 lat. Młoda jeszcze jestem Ale bym zrobiła interes na tej wymianie Będę o tym wnukom opowiadać. I może będzie jak z tymi znaczkami, które mają błąd w druku... Pomarzyć dobra rzecz...
mawete - 19 Lutego 2006, 20:47
Aga: czemu pomarzyć? ja mam nuner "F" z błędnym numerem ale chyba sporo osób ma
Aga - 19 Lutego 2006, 21:05
Tylko pomyśl, za ile takie znaczki idą...
NURS - 19 Lutego 2006, 21:35
Aga napisał/a | Ten numer to jest popieprzony, nie poskładany... Od strony 51 wszystko jest do góry nogami, z góry trochę poucinane (ale na szczęście potrzebny tekst jest) i strasznie dziwnie się czyta... No, ale to nie wina NURSa, tylko tych, co drukowali. Ja tylko sygnalizuję. Ma ktoś podobny problem jak ja, czy to tylko ja mam takiego pecha? Jak to było w Piątym Elemencie? Dlaczego ja zawsze trafiam na bubla? |
Nie przejmuj się, jak też tak mam. to zwykły ludzki bląd, ktoś odwrócil skladkę. Idź do kiosku i wymień. A jak nie wymienia, zdódź sie na propozycje mavete:-)
aaru - 19 Lutego 2006, 23:12
A ja czekam. Mam nadzieję, że jutro skrzynka pocztowa nie będzie pusta.
NURS - 19 Lutego 2006, 23:39
Oby twoje życzenie stało się ciałem, efendi! I pieprzyć PP, za jej opóźnienia!
Lu - 20 Lutego 2006, 00:26
Let the prenumerata be with me....
Ja też czekam.... ale ja mam duuużo cierpliwości
JohnDoe - 20 Lutego 2006, 09:12
/me zasadził się na listonosza.
mawete - 20 Lutego 2006, 09:13
A ja już przeczytałem cały 2 razy i czekam na następny - z niecierpliwością - ciekawy zakładzik wchodzi w grę...
JohnDoe - 20 Lutego 2006, 11:39
Zasadzka udana Nie zdążył nawet schować do skrzynki, muahahahaha. Nie ma mnie na kilka godzin
NURS - 20 Lutego 2006, 12:35
JohnDoe napisał/a | Zasadzka udana Nie zdążył nawet schować do skrzynki, muahahahaha. Nie ma mnie na kilka godzin |
dobra, ja mam prośbę. Sprawdź datę stempla na kopercie. wszędzie juz spsiski wietrzę...
|
|
|