Konwenty dawno minione - Falkon 2013.11.08-11 Lublin
fealoce - 6 Listopada 2013, 06:22
No nie no, w piątek to i tak nas jeszcze nie będzie. Ale w sobotę i niedzielę-jest szansa.
shenra - 7 Listopada 2013, 03:13
No to ja za niedługo sobie już jadę.
charande - 7 Listopada 2013, 18:41
Informacja dla piszących - w niedzielę od 21:00 będziemy z Anną Kańtoch prowadzić na Falkonie warsztaty literackie Esensji I, teoretycznie przynajmniej, dostałyśmy nielimitowany czas (jak to ujął organizator - możemy siedzieć na sali nawet do 8 rano). Zapraszamy chętnych, najlepiej uzbrojonych we własne długopisy i kartki. Dla najbardziej aktywnych uczestników przewidziane są nagrody książkowe
Martva - 7 Listopada 2013, 18:49
Spędzę konwent na stoisku Mad Artisans, tak jakby mnie ktoś szukał. Możecie przychodzić i karmić
charande - 9 Listopada 2013, 01:30
Melduję, że jestem jutro zastępczym punktem programu o 15:00 w bloku literackim zamiast Magdy Kozak, która nie dojechała na Falkon. Spotkanie autorskie prowadzi lakeholmen, więc jakby ktoś się nudził, może przyjść do nas i się pośmiać
charande - 11 Listopada 2013, 17:58
I po Falkonie...
Gardło mam masakrycznie zdarte - bardziej od rozmawiania i śmiania się niż od prowadzenia punktów programu, ale dzisiejsza prelekcja dobiła je ostatecznie. A poza tym fajnie było
merula - 11 Listopada 2013, 19:10
Fidel świnko, czemu się nie przywitałeś, będąc w Lublinie?
Farin - 11 Listopada 2013, 19:48
Było miło i nieźle, choć szkoda, że mnie nikt nie zaprosił do gry w Dixit,a jak i nie miałem okazji pograć w gamedeca :[
Minus też braku miejsc ale dzięki za pomoc jak i towarzystwo podczas czekania na autobus w niedzielę :]
Poznałem nowa stronę chomikowej struktury(jesli trzeba bedzie kogoś op... to wiem już do kogo się zgłosić).
Merula zapomniałaś kapelusza więc wziąłem ze sobą.
Przepraszam także za lekkie alienowanie się ale z kolegą Lamą widziałem się rok temu więc trzeba było trochę odświeżyć relacje.
Jutro samochód wraca do mnie z generalnej naprawy i następnym razem nie będę musiał się tak męczyć aby utrzymać się na nogach.
merula - 11 Listopada 2013, 20:08
Farin, bo się nie zdecydowałeś na scedowanie. nie chciałam samowolnie zawłaszczać
a co do Dixita, to winniśmy Ci pokajanie. na pomysł klonowania karteczek wpadliśmy dopiero w niedzielę po południu. zaćmienie nas ogarnęło.
był tam Gamedec? i ja go nie wypatrzyłam? o ja *beep*
Farin - 11 Listopada 2013, 20:10
Facepalm ;]
Tam nie było Gamedeca - miałem go cały czas w plecaku. Była mowa żeby pograć wraz z Lamą i jeszcze dwoma osobami ale niestety tylko Lama się pojawił i za bardzo nie chciało nam się grać we dwóch.
ilcattivo13 - 11 Listopada 2013, 20:29
Howdee!
Już wróciłem. I zanim padnę - dzięki wszystkim i każdemu z osobna za ostatnie siedemdziesiąt parę godzin, które przywróciły mi wiarę w Falkon
Fidel-F2 - 11 Listopada 2013, 20:30
merula, jakieś konkrety tego nieprzywitania się. Coś mi musiało umknąć i to mocno.
merula - 11 Listopada 2013, 20:42
Fidel-F2, jak zobaczyłam na postoju taksówkę z uszkodzonym lusterkiem nie mogłam pomyśleć inaczej, niż "Fidel tu był"
no jak mogłeś???
charande - 11 Listopada 2013, 20:55
Pierwszy rzut zdjęć z Falkonu (piątek - sobota).
shenra - 12 Listopada 2013, 13:37
Farin napisał/a | Poznałem nowa stronę chomikowej struktury(jesli trzeba bedzie kogoś op... to wiem już do kogo się zgłosić). | No ten model tak już ma, że dostaj te najgorsze zlecenia Ważne, że nikt nie ucierpiał na tym
Uff, powiem, że takiego konwentowania to jeszcze nie przeżyłam i się nie spodziewałam. I nie mam nic przeciwko, żeby powtórzyć i tę wersję jeszcze raz. Jesteśmy już uzbrojeni w prawie cały własny Dixit, są też Resistace, także nic nie stoi na przeszkodzie. A najlepsze jest to, że gamefalkując i tak spotkałam wszystkich na których mi zależało, a nawet pojawili się ludzie i stwory z nienacka, których nie planowałam spotykać
Kilka autoegotycznych fociszy wrzuciłam na fejsa. Generalnie to trza czekać na mBikowskiego
Bosz, strasznie mi było z wami dobrze. Szkoda, że tak krótko.
Lowenna - 12 Listopada 2013, 19:09
Psychodeliczny to ja wywiozłam z Falkonu kapelutek
fealoce - 12 Listopada 2013, 19:56
Lowenna, pics or it didn't happen!
Bardzo fajnie było Was zobaczyć, żałowaliśmy tylko, że nie mogliśmy wcześniej przyjechać...
No i mam czadowe oko Saurona - moja wykładowczyni będzie mi chyba strasznie zazdrościć
merula - 12 Listopada 2013, 20:07
kapelutek masz odjazdowy, to fakt
charande - 12 Listopada 2013, 20:12
Widziałam, potwierdzam - kapelusz Lowenny jest jedyny w swoim rodzaju A Lowenna ślicznie w nim wygląda
lakeholmen - 12 Listopada 2013, 21:58
charande napisał/a | Widziałam, potwierdzam - kapelusz Lowenny jest jedyny w swoim rodzaju A Lowenna ślicznie w nim wygląda |
Znaczy się - kapelusz nie potrafił popsuć Lowenny. I słusznie.
fealoce - 12 Listopada 2013, 23:03
Kilka fotek:
http://postimg.org/gallery/afp5x9bo/
merula - 12 Listopada 2013, 23:15
prawie Dixit fotograficzny
http://joemonster.org/art...a_Carasa_Ionuta
mawete - 12 Listopada 2013, 23:41
Jak zwykle uroczy jestem
Agi - 12 Listopada 2013, 23:49
mawete, cudny wręcz.
Lowenna - 13 Listopada 2013, 09:22
mawete, na lifting albo insze podciąganie powiek powinieneś się wybrać bo celownika nie widać
A tak w ogóle, to najfajniej w tym roku było na stoisku g3 Wypróbowaliśmy prawie wszystkie ichnie gry
charande - 13 Listopada 2013, 10:26
Ta żywa reklama Pyrkonu była bardzo sympatyczna, ale jestem pełna podziwu dla dziewczyny, że nie zamarzła w swoim skąpym stroju - w hali za ciepło nie było, ja marzłam w grubej bluzie.
Kruk Siwy - 13 Listopada 2013, 10:30
charande, ty zmarźlak jesteś. Na zdjęciu widać ludzi w t-shirtach znaczy tak źle nie było.
Martva - 13 Listopada 2013, 10:43
W piątek i sobotę było ciepło (w pierwszy dzień miałam na sobie t-shirt z krótkim rękawem, ja!), w niedzielę i poniedziałek już dużo chłodniej.
charande - 13 Listopada 2013, 11:50
Kruku, to fakt, że jestem z tych łatwo marznących, kiedy siedzę w pomieszczeniach i się nie ruszam, a na widok dziewczyn w bikini i chłopaków w półnegliżu robiło mi się dwa razy zimniej
Oto drugi rzut fotek z Falkonu - głównie z hali stoisk.
Lowenna - 13 Listopada 2013, 14:51
Jednak są dowody
Dzięki, charande
|
|
|