Planeta małp - Co nas przysmuca
ketyow - 20 Kwietnia 2011, 10:36
Nigdy nie widziałem Judas Priest na żywo i mimo nadchodzącej trasy, w oryginalnym (Painkillerowskim) składzie nie zobaczę.
Adon - 21 Kwietnia 2011, 09:09
Jednak nie polece do Afryki, znalazl sie ktos na miejscu, kto postawi serwery klientowi.
Zgaga - 21 Kwietnia 2011, 15:47
Takie piękne słoneczko, a ja w pracy.
Martva - 24 Kwietnia 2011, 11:36
Varys jest w bardzo niedobrym stanie od jakiegoś czasu
merula - 24 Kwietnia 2011, 11:50
Martva, domyślam się co czujesz. trzymaj się i trzymam kciuki za kropiatego.
Agi - 26 Kwietnia 2011, 20:54
Tata znowu w szpitalu, lekarze chyba nie wiedzą dlaczego tak upiornie boli go głowa, badania niczego nie wykazały.
Dodatkowo, po południu dowiedziałam się, że moja wychowawczyni i ulubiona nauczycielka ze średniej szkoły jest właśnie operowana z powodu pękniętego tętniaka w uchu. Z niepokojem czekam na dalsze wiadomości.
Lynx - 26 Kwietnia 2011, 21:44
Agi, <przytulak> . Miejmy nadzieję, że lekarze dowiedzą się, dlaczego tatę głowa boli.
ketyow - 26 Kwietnia 2011, 21:58
Agi, skoro badania niczego nie wykazały, to chyba dobrze. Musi być
Agi - 26 Kwietnia 2011, 22:09
Tylko nadal nie wiadomo co leczyć, ból jest przecież skutkiem, objawem, a nie przyczyną.
Kruk Siwy - 26 Kwietnia 2011, 22:15
Ból nie zawsze jest objawem. Moją cioteczną babkę bolała odjęta noga. Mózg wyczynia różne rzeczy, a przy kłopotach krążeniowych tym bardziej.
Ale zostawmy rzecz lekarzom. Teraz dostępne są takie metody diagnostyczne, że jeszcze dziesięć lat temu można było tylko o tym marzyć.
ketyow - 27 Kwietnia 2011, 05:30
Agi, byłem u masy specjalistów i moje bóle głowy też zostają zagadką. Niczego nie wykryli, czego mógłbym się obawiać, więc głowa mnie boli, ale żyję z tym. Mamę kolegi bolała głowa, lekarka kazała położyć się spać, podczas gdy moja mama siłą wysyłała do szpitala. Położyła się spać i się nie obudziła. Badania wykryłyby, że należy ją natychmiast operować. Lepszy zatem objaw bez możliwości znalezienia przyczyny, niż żeby była przyczyna i to poważna. Myślę, że gdyby to było coś groźnego dla Twojego taty, to już byłoby o tym wiadomo.
joe_cool - 28 Kwietnia 2011, 22:57
Może to nie pasuje tutaj, ale w sumie trochę mnie przysmuca - dostałam mejla od UEFA z informacją, że nie wylosowałam biletów. Cóż, trudno.
Iscariote - 29 Kwietnia 2011, 08:02
joe_cool, a ktoś wylosował? Twoje, to już chyba setne niewylosowane bilety, o których słyszę, a jeszcze nie widziałem żeby ktoś się chwalił, że mu się udało
Ice - 29 Kwietnia 2011, 08:12
U mnie też niet.
Fidel-F2 - 29 Kwietnia 2011, 08:13
ja też nie wylosowałem
nureczka - 29 Kwietnia 2011, 08:26
Ja też nie wylosowałam. Co prawda w ogóle nie uczestniczyłam w losowaniu, bo piłka nożna jest mi obojętna jak pogoda w Górnej Wolcie, ale fakt pozostaje faktem, że nie wylosowałam.
Fidel-F2 - 29 Kwietnia 2011, 08:43
ja też nie uczestniczyłem
Kruk Siwy - 29 Kwietnia 2011, 08:45
Ponad 6 miliardów ludzi nie wylosowało biletów! Aaaa! Spisek, ktoś hel pewnie wydmuchnął nad kompem losującym.
Fidel-F2 - 29 Kwietnia 2011, 08:45
Ciekawe czy Putin wylosował.
Adon - 29 Kwietnia 2011, 09:56
nureczka napisał/a | Ja też nie wylosowałam. Co prawda w ogóle nie uczestniczyłam w losowaniu, bo piłka nożna jest mi obojętna jak pogoda w Górnej Wolcie, ale fakt pozostaje faktem, że nie wylosowałam. |
nureczka
+1
joe_cool - 29 Kwietnia 2011, 10:16
Iscariote, no właśnie jakoś nikt się nie chwali, że wylosował, a wszyscy smucą, że nie - i mówię tu o tych, którzy brali udział w losowaniu, spamery przebrzydłe
hjeniu - 29 Kwietnia 2011, 11:58
Nikt się nie chwali bo żadnych działaczy PZPN'u na forum nie ma
joe_cool - 29 Kwietnia 2011, 12:59
A jednak - już 3 osoby z kręgu znajomych wylosowały...
Ozzborn - 29 Kwietnia 2011, 13:18
u mnie jeden kolega. Ale podobno zgłoszeń było tyle, że prawdopodobieństwo było zbliżone do trafienia szóstki w totka.
Martva - 12 Maj 2011, 16:52
Pies zaczął wstawać sam, za to ma problemy z kładzeniem się, chyba go boli bo popiskuje. I chyba mu wymacałam drugiego guza, tym razem na szyi A wet mówił że ten pierwszy nie wygląda groźnie.
Iscariote - 10 Czerwca 2011, 08:33
Netbook padł dosłownie i w przenośni. Muszę znaleźć jakiś serwis w Łodzi i go zabrać tam
Kai - 11 Czerwca 2011, 10:40
Nina Wum, a nie przyszło CI do glowy, że ta osoba może nie mieć po prostu zbyt wiele czasu, albo i "głowy"? Ja tak mam, są ludzie, których po prostu bardzo lubię, czuję się świetnie w ich towarzystwie, a nie zaproponuję spotkania bo... jestem zmęczona psychicznie, nie byłabym dobrym kompanem i takie tam... Czasem jest coś innego, niekoniecznie niechęć do spotkania się z Tobą
Agi, trzymajcie się cieplutko, zdrowia dla Taty.
Smuci mnie, że przez brak kasy umykają mi kolejne świetne koncerty. Niby nic, a... I że mam stosy ciuchów w nie swoim stylu, których żal wywalić, bo są jak nowe, ale... przestałam je lubić.
ketyow - 16 Czerwca 2011, 10:42
Jutro w miasteczku literackim turniej na najlepszy wiersz, a ja będę wtedy w Wawie No i mi przepadła główna nagroda i sława
Fidel-F2 - 16 Czerwca 2011, 11:11
dawaj tutaj, jak to takie cudo to dostaniesz Jaskra na stałe
merula - 16 Czerwca 2011, 16:17
prędzej Villona
|
|
|