Blogowanie na ekranie - Z morskiej otchłani
fealoce - 16 Kwietnia 2011, 21:25
A faktycznie, coś się dzieje ze stroną - pewnie dlatego, że wycieczka już się odbyła i admini postanowili ją zarchiwizować. W każdym razie to była wycieczka w Lasy Mieńskie i Rezerwat Jedlina. Fajnie było, pogoda cudna, tylko mało czasu na pstrykanie zdjęć (ale trochę mam) i całe spodnie mam w błocku
A jutro wybieram się z innymi znajomymi do Nasielska, obfotografować opuszczoną parowozownię.
Jedenastka - 17 Kwietnia 2011, 06:15
fealoce napisał/a | W każdym razie to była wycieczka w Lasy Mieńskie i Rezerwat Jedlina. |
Pokaż zdjęcia, pokaż, pokaż!
fealoce napisał/a | A jutro wybieram się z innymi znajomymi do Nasielska, obfotografować opuszczoną parowozownię. |
Znajomi w mundurach, tylko bez nich?
fealoce - 17 Kwietnia 2011, 06:48
Pokażę, ale najpierw muszę je na sieć wrzucić
Nie no, znajomi "bezmundurowi" - ze spacerów fotograficznych.
Jedenastka - 17 Kwietnia 2011, 12:27
fealoce napisał/a | Pokażę, ale najpierw muszę je na sieć wrzucić |
Z Nasielska też pokaż
fealoce - 17 Kwietnia 2011, 16:43
Jasne
fealoce - 17 Kwietnia 2011, 17:37
Na razie las
edit: parowozownia też już jest
Jedenastka - 18 Kwietnia 2011, 05:32
W lesie widać wiosnę - i w ogóle, i w szczególe
fealoce - 18 Kwietnia 2011, 12:32
A nawet lato - musiałam kurtkę zdejmować
Zgaga - 18 Kwietnia 2011, 12:52
Ale właścicielom pieska, to ja nie zazdroszczę. Ładnie się piesek utaplał.
dalambert - 18 Kwietnia 2011, 13:00
Zgaga, psy sie pirze, jeno wykrynca, to jedynie yorki
fealoce - 18 Kwietnia 2011, 17:41
Ale jaki był szczęśliwy! A piesek mały, więc spokojnie można "wyprać"
Jedenastka - 19 Kwietnia 2011, 16:09
fealoce napisał/a | A nawet lato - musiałam kurtkę zdejmować |
O tak. Dzisiaj też. W lesie kabackim z przyjemnością zdjęłam sweter
Widać wiosnę w poszyciu leśnym, wygląda zza ubiegłorocznych suchych liści.
fealoce - 19 Kwietnia 2011, 17:57
Tak, dziś też był piękny dzień
btw, wiecie, że przy Rotundzie stoi szydełkowy rower?
fealoce - 2 Maj 2011, 05:28
Idę dziś z koleżanką po pracy (czyli około 16.30) popstrykać w opuszczonym hangarze lotniczym na Bemowie. Gdyby się komuś nudziło, to zapraszam - miejscówka wybitnie klimatyczna
fealoce - 2 Maj 2011, 17:45
Hangar nadal stoi Sporo fot porobiłam, ale ile z nich wyjdzie sensownie? I teraz kombinuję, że pewnie trzeba było poszukać wejścia na górę...chociaż z drugiej strony na górze może być średnio bezpiecznie, biorąc pod uwagę, że wystarczy jeden gołąb, aby płaty pokrycia leciały na głowę...
A mówiąc o gołębiach - koleżanka, która była tam w piątek widziała świeże zwłoki gołębia a teraz tylko piórka i trochę krwi zostało. Ciekawe, co mogło go wykończyć: kot, czy może wrona? <zastanawia się>
Jedenastka - 11 Maj 2011, 07:05
fealoce napisał/a | Sporo fot porobiłam, ale ile z nich wyjdzie sensownie? | I gdzie one?
Zgaga - 11 Maj 2011, 07:37
fealoce, widzimy się na Cytadeli w sobotę wieczorkiem?
fealoce - 16 Maj 2011, 17:01
O rany, całkiem zapomniałam o własnym blogu chyba muszę sobie powiadamiaczkę włączyć...
Zgaga, a Ty też byłaś na Cytadeli? Ja dotarłam tak ok 15.30, pstryknęłam trochę zdjęć rekonstruktorów wylegujących się na trawie i uznałam, że skoro nic się nie dzieje, to wpadnę do Wikingów. Niestety u Wikingów też nic się nie działo więc podjechałam do Domu Spotkań z Historią a potem już do Muzeum Wojska Polskiego, gdzie miałam bardzo miłe spotkanie
Co do zdjęć- są tu
najciekawszy chyba jest cthulhu
fealoce - 17 Maj 2011, 18:04
Ha, widziałam dziś samochód z napisem "God hates us all"! ale nie miałam aparatu
Witchma - 17 Maj 2011, 18:51
Ja widziałam zdjęcie samochodu z kartką na tylnej szybie: "przepraszam, że tak wolno jadę, ale mam 20 punktów"
fealoce - 17 Maj 2011, 18:54
Też fajne!
Niech zgadnę: nie miałaś aparatu?
Witchma - 17 Maj 2011, 18:55
Jak napisałam, widziałam to tylko na zdjęciu
fealoce - 17 Maj 2011, 19:02
Oj faktycznie...no tak to jest jak się jednym okiem czyta forum, a drugim- sprawdza rozkład autobusów
Jutro rano muszę pojechać na badania okresowe więc z Bielan jadę na Pragę a z Pragi- na Wolę...Co gorsza będą mnie tam kłuć, znaczy krew pobierać tzn będą mnie kłuć pod warunkiem, że uda im się mnie złapać (panicznie boję się zastrzyków i widoku krwi).
Agi - 17 Maj 2011, 19:04
fealoce napisał/a | (panicznie boję się zastrzyków a w sumie to głównie widoku krwi) |
Zamknij oczy.
fealoce - 17 Maj 2011, 19:05
Taki mam plan...tylko że zawsze jak mi krew pobierają, to wkłuwają się po kilka razy, bo niby żył nie mogą znaleźć
Godzilla - 17 Maj 2011, 19:06
Ja tam nie panikuję, ale nauczyłam się odwracać głowę. Kiedyś mnie ten widok bardzo nie ruszał, ale socjalistyczna służba zdrowia zadziałała wychowawczo.
Naklejka z czasów kryzysu paliwowego w Stanach: "Eat beans, America needs gas".
Iscariote - 17 Maj 2011, 19:11
Mnie tam widok krwi nie przeraża. Mnie przeraża, że coś narusza integralność mojej skóry i samo wyobrażenie igły przebijającej się przez mięsko (moje, bo cudze mnie nie obchodzi, mogą sobie dziabać, kroić, wbijać, palić, co tylko chcą z cudzym mięskiem) sprawia, że mi się nie dobrze robi. A wyobraźnie mam silną. Dlatego cieszę się, że nigdy żadnej operacji nie miałem, bo bym ześwirował jakby bez narkozy mieliby mnie ciąć. Brrr.
Jedenastka - 17 Maj 2011, 19:14
fealoce, wyobraź sobie że to konwencja wampiryczna i wszystko jest na niby
fealoce - 17 Maj 2011, 19:16
Godzilla napisał/a |
Naklejka z czasów kryzysu paliwowego w Stanach: Eat beans, America needs gas. |
Fajne!
Iscariote napisał/a | Mnie tam widok krwi nie przeraża. Mnie przeraża, że coś narusza integralność mojej skóry i samo wyobrażenie igły przebijającej się przez mięsko (moje, bo cudze mnie nie obchodzi, mogą sobie dziabać, kroić, wbijać, palić, co tylko chcą z cudzym mięskiem) sprawia, że mi się nie dobrze robi. |
Mnie przeraża krew ogólnie - i własna, i cudza
@Jedenastka, nie potrafię niestety.
Jedenastka - 17 Maj 2011, 19:18
fealoce napisał/a | zawsze jak mi krew pobierają, to wkłuwają się po kilka razy, bo niby żył nie mogą znaleźć | Może naprawdę nie mogą. To bywa przykre ale cóż - raz na jakiś czas trzeba przeżyć. Nie takie pobieranie straszne jak się wydaje.
|
|
|