Konwenty dawno minione - Falkon 2009 - 13-15.11, Lublin
Virgo C. - 5 Października 2009, 10:12
Też się zastanawiam nad materacem, ale innego śpiwora niż mumia nie przewiduje, dla mnie wygodniejsza i mniej miejsca w plecaku zajmuje (co ma znaczenie jak mam tam jeszcze dwa przebrania wcisnąć)
ilcattivo13 - 5 Października 2009, 21:29
ja sobie niedawno kupiłem jakiś tani (niecałe 60 pln) śpiwór kwadraciak. Rozmiarowo jest nieco krótszy (~190cm), ale za to ździebko szerszy od mumii. I powłokę od środka ma bawełnianą. I można go spiąć z drugim takim samym, albo jakimś podobnym (ale tego samego producenta). Zwłaszcza to ostatnie się przydaje A miejsca wcale nie zajmuje więcej niż moja dotychczasowa mumia - po zwinięciu jest nawet mniejszy. I tylko jedno mnie martwi - skoro jest mniejszy, mniej flaszek będę mógł w nim przewozić
Jedenastka - 6 Października 2009, 15:11
ilcattivo13 napisał/a | Nooo... to całkiem spora reprezentacja forumowa będzie na Falkonie. Chyba trzy butyłki nie wystarczą
Mam propozycję do perłożłopów - może zawczasu zarezerwować jakąś salkę w knajpie na piątkowy i sobotni falkonowy wieczór? Żeby nie trzeba było, tak jak w zeszłym roku łazić po całej starówce, a potem się cisnąć jak sardynki albo żłopać na stojąco. |
Jakie barwy ma reprezentacja forumowa?
Chciałabym to wiedzieć zanim spotkam się z Wami w Lublinie .
Virgo C. - 6 Października 2009, 15:46
ilcattivo13 napisał/a | I można go spiąć z drugim takim samym, albo jakimś podobnym (ale tego samego producenta). Zwłaszcza to ostatnie się przydaje |
Znam to z czasów jak miałem śpiwór Campusa. Obecnie byłaby mniej przydatna, nie mam z kim tego śpiworu spinać
Jedenastka napisał/a | Jakie barwy ma reprezentacja forumowa? |
Piwne
Jedenastka - 6 Października 2009, 16:01
piękny kolor i wielce praktyczny, samo złoto - co świeci o poranku, za dnia i w nocy...
Hubert - 6 Października 2009, 16:31
Jedenastka napisał/a |
Jakie barwy ma reprezentacja forumowa? |
Krrrrwiiii
Martva - 6 Października 2009, 16:43
Cytat | Jakie barwy ma reprezentacja forumowa? |
Rude
Hubert - 6 Października 2009, 16:45
Martva, myślisz tylko o sobie.
Lynx - 6 Października 2009, 16:55
Sosnechristo, na Twoje życzenie też się zrobię na rudo...
Jedenastka - 6 Października 2009, 17:06
Zdecydujcie się... jesteście tu od dawna a kolory Reprezentacji Forum mieszacie jak dzieci zabaweczki w piaskownicy...
Hubert - 6 Października 2009, 17:07
Lynx, et Tu, Brute, contra me?
Jedenastka, no czyż tego właśnie nie robimy?
Martva - 6 Października 2009, 17:08
Sosnechristo, no ba. Świat to ja.
Jedenastko, bo reprezentacja się zapowiada spora i niekoniecznie łatwa do shomogenizowania nawet w kontekście barwnym
Lynx - 6 Października 2009, 17:10
Jedenastka, nie wiesz? Bo barwy forum są jak tęcza- nieskończone.
Jedenastka - 6 Października 2009, 17:11
Sosnechristo napisał/a | Jedenastka, no czyż tego właśnie nie robimy? |
Robicie. Na razie pomieszaliście piwo z krwią i z rudością. A fe !!!
Tak to będzie wyglądało na Falkonie?
Martva - 6 Października 2009, 17:12
Piwo jest rudawe, krew jest czerwonawa czyli tez prawie jak rudość, wszystko gra
Jedenastka - 6 Października 2009, 17:15
Lynx napisał/a | Jedenastka, nie wiesz? Bo barwy forum są jak tęcza- nieskończone. |
Masz gust. Już Cię lubię (od dawna...)
Dabliu - 6 Października 2009, 17:22
A ja pozwolę sobie zapytać, czy ktoś z Wrocławia będzie może jechał pociągiem na Falkon? Bo w grupie to jakoś tak raźniej i swoje rzeczy zawsze można bez strachu w przedziale zostawić, jakby co. Zwłaszcza, że z Twierdzy nach Lublin strasznie długa droga...
Lynx - 6 Października 2009, 17:27
Jedenastka,
Witchma - 6 Października 2009, 17:31
Lynx, no co, ciepłych uczuć nigdy za wiele
Jedenastka - 6 Października 2009, 17:44
Lynx napisał/a | Jedenastka, |
Jejku... po co ten szok? Przecież chyba wiadomo, że Wasze forum można czytać zanim podejmie się decyzję o rejestracji?
Czytam to i owo, przecież nie tylko to, co M. Przybyłek napisał. Czytam i wyrabiam sobie osobiste zdanie...
Lynx - 6 Października 2009, 17:48
Aaaaaaaaaaaaaa <udaje ętelygętną> dotarło.
Virgo C. - 6 Października 2009, 18:37
Martva napisał/a | bo reprezentacja się zapowiada spora i niekoniecznie łatwa do shomogenizowania nawet w kontekście barwnym |
I dlatego reprezentacja ma kolor piwny - trzeba szukać dużej grupy osób, która niekoniecznie by do siebie pasowała, ale siedząca razem, żywo dyskutująca i pijąca piwo
Jedenastka - 6 Października 2009, 18:40
Virgo C. napisał/a | I dlatego reprezentacja ma kolor piwny - trzeba szukać dużej grupy osób, która niekoniecznie by do siebie pasowała, ale siedząca razem, żywo dyskutująca i pijąca piwo |
Piwo... pycha ... . Duża grupa... marzenie. Siedząca razem? Niech będzie. Grzecznie?
Dyskusja o science fiction czy może być bardziej egzystencjonalnie i przyziemnie?
O życiu? O sensie? O bezsensie?
feralny por. - 6 Października 2009, 18:43
Jedenastka napisał/a | Siedząca razem? | Tak
Jedenastka napisał/a | Grzecznie? | Wedle potrzeb.
Jedenastka napisał/a | Dyskusja o science fiction czy może być bardziej egzystencjonalnie i przyziemnie?
O życiu? O sensie? O bezsensie? | Tak
Hubert - 6 Października 2009, 18:43
Piwo to zuo.
Wolę Colę. I wódkę
Virgo C. - 6 Października 2009, 18:44
Jeszcze nas z knajpy nigdy nie wywalili (no może raz, ale dlatego że zamykali)
A dyskusje dosłownie o wszystkim
Jedenastka - 6 Października 2009, 18:48
Virgo C. napisał/a | Jeszcze nas z knajpy nigdy nie wywalili (no może raz, ale dlatego że zamykali) |
Będę przyziemna (ale tylko na tę chwilę...).
Mówcie - w której knajpie się spotykamy, którego dnia i o której ?
ilcattivo13 - 6 Października 2009, 19:33
Virgo C. napisał/a | Jeszcze nas z knajpy nigdy nie wywalili (no może raz, ale dlatego że zamykali) |
jeśli masz na myśli ostatnią Avę, to wywalili Ciebie i Komudę. A nie "nas".
Jedenastka - nie opuszczaj forum aż do Falkonu. Z reguły dzień lub dwa przed będą dokładne ustalenia. Albo, tak jak rok temu, będziemy się szukać po identyfikatorach i buźkach z avików.
A co do spotkań i dyskusji, to zajrzyj do sąsiedniego wątku o LUFIE. I poprzyj Toga Party
Jedenastka - 6 Października 2009, 20:17
ilcattivo13 napisał/a | Jedenastka - nie opuszczaj forum aż do Falkonu. Z reguły dzień lub dwa przed będą dokładne ustalenia. Albo, tak jak rok temu, będziemy się szukać po identyfikatorach i buźkach z avików. |
Wiesz co? Jak już wybiorę forum i się zdecyduję na nim być to nie opuszczam... .
Wierna pozostanę aż do Falkonu.
Słowo Jedenastki...
Virgo C. - 6 Października 2009, 20:23
ilcattivo13 napisał/a | jeśli masz na myśli ostatnią Avę, to wywalili Ciebie i Komudę. A nie nas. |
A nie cały Paradox?
|
|
|