Publicystyka - Najlepsza publicystyka numeru 26 - głosujemy do 5 lutego
Ramzes - 30 Stycznia 2008, 14:45
Lubię Żwikiewicza i tyle.
Hubert - 30 Stycznia 2008, 16:10
Cebula - to mi się podobało. Mało było języka technicznego, więc coś tam zrozumiałem.
Kruka Polecanki - ciekawe, zachęca do sięgnięcia po rzeczoną trylogię. Jak kiedyś będę miał zbędną gotówkę, to sprawdzę.
Kres - temat dla mnie bardzo istotny, czekam aż autor zacznie. Pierwszy odcinek jakoś bardziej mi podszedł, choć ten też bardzo dobrze się czytało.
Ż&Ż - ostatnie zdanie mi się podobało. Z resztą - raz się zgadzałem, raz nie. Panowie bywali już w lepszej formie.
A punkt wędruje na CTRL + C
Ziemniak - 1 Lutego 2008, 10:40
Cebula jak zwykle ciekawy i jak zwykle za długi polecanki Kruka zachęcające, Ż&Ż takie sobie a punkt wędruje do Kresa
Agi - 3 Lutego 2008, 23:37
Polecanka druga - Tomasz Bochiński - punkt
Autor ma talent do wyszukiwania i interesująego zachęcania do lektury niesłusznie zapomnianych tekstów. Elektronowy miś zdecydowanie nie zasługuje na zapomnienie.
mBiko - 4 Lutego 2008, 22:11
Po raz kolejny niezrównana Agi ma rację . Punkt dla Polecanki. Pomijając ideologiczną słuszność , forma również może sie podobać.
Lump Kałmuk - 5 Lutego 2008, 10:03
Cebula - Jak zwykle PUNKT Nic dodać, nic ująć.
Kruk - cykl powiedziałbym bardzo pożyteczny, czytałem z uwagą, zapewne w razie potrzeby będę tu wracał
Kres - bywało lepiej, czasami mam wrażenie, że autor się niepotrzebnie rozwleka. Ale może zbytnio się czepiam
ŻŻ - no nie jest to mój ulubiony cykl i tyle
|
|
|