Mechaniczna pomarańcza [film] - Dexter
Titus Pullo - 21 Grudnia 2008, 10:59
agrafek - może faktycznie powieść jest krótka, ale to tylko pierwsza część, z tego co się orientuję, to są co najmniej 3 tomy.
agrafek - 21 Grudnia 2008, 12:06
Owszem. Nawet mam drugi. Rzecz w tym, że pierwszy tom powieści obejmuje całość pierwszego sezonu.
Homer - 1 Marca 2009, 12:32
Informacyjnie:
Od wtorku startuje II sezon na TVN.
ihan - 1 Marca 2009, 21:55
Dzięki Homer za informację. Postaram się nie zapomnieć i ogladnąć.
rumeli - 4 Marca 2009, 10:10
Homer napisał/a | Informacyjnie:
Od wtorku startuje II sezon na TVN. |
Czyli wczoraj było? Szkoda, że nie zajrzałęm do wątku. Było czy nie, bo nie kupuję programu TV?
dareko - 4 Marca 2009, 10:16
rumeli, google kupuje.
Witchma - 4 Marca 2009, 10:16
rumeli, było.
Homer - 4 Marca 2009, 23:01
Było.
rumeli - 5 Marca 2009, 13:13
Dzięki za info. Od przyszłego tygodnia oglądam.
Homer - 22 Sierpnia 2009, 18:45
Czasem człowiek się rano budzi i nie wie, że oto w tym dniu czeka go radosna niespodzianka, tak jak mnie dzisiaj... Kto by przypuszczał, że serfując przy kawie nie trafię okazyjnie na informacje, iż (jak to już tradycją jest) oto do internetu wyciekł pre-air nowego sezonu, odrobinę słabszej jakości niż to do czego nas przyzwyczajono. Tak więc zdobyłem, odtworzyłem i...
...obejrzałem...
... świetne preludium tego co nas będzie czekać tej jesieni .
Odcinek nr 1, sezonu nr IV, trzyma poziom tego, do czego nas przyzwyczajono. Jedyny minus, jeśli zdecydujecie obejrzeć go wcześniej, to to iż na kolejny trzeba będzie poczekać ponad miesiąc. IV sezon startuje bowiem jakoś w ostatnim tygodniu września...
Homer - 19 Października 2009, 10:47
4 sezon Dextera - po obejrzeniu odcinka nr 4
Cóż mogę rzec. Akcja rozkręcała się powoli. Ale po zaserwowaniu odcinka nr 4 tego sezonu mogę powiedzieć tylko, że ten serial jest zakur**ście dobry. Został mi tydzień czekania na kolejny odcinek niestety... może lepiej zdecydowanie tym co oglądają całą serię na jeden raz.
edit:
A dla tych, którzy chcieliby się zaznajomić z Dexterem, na TVN7 wznowiono pierwszy sezon - lecą po 2 odcinki.
Memento - 19 Października 2009, 20:22
Same here! IMHO najlepiej otwarty sezon z dotychczasowych.
mad - 28 Listopada 2009, 20:56
Niedawno obejrzałem parę odcinków z I sezonu. Nie wciągnęło mnie. Cóż, chyba nie dla mnie.
Homer - 30 Listopada 2009, 16:52
Dex 4x10
- Ożeszwmordęjakajazda. Kosmiczne tempo jak sezon wcześniej....
Memento - 14 Grudnia 2009, 18:51
Czwarty sezon obejrzany. JESTEM W SZOKU. dla scenarzystów.
dareko - 15 Grudnia 2009, 10:18
Ostatni odcinek sezonu......
Nie bylo lepszego.
Memento - 15 Grudnia 2009, 10:32
No dokłaaadnie.
Mam nadzieję że piąty sezon zamknie serial definitywnie. Bo mimo iż go uwielbiam, nie wyobrażam sobie lepszego momentu na jakiś naprawdę wstrząsający przełom i zakończenie. Po tym co widziałem w finale czwartego sezonu, jestem spokojny i pewien że scenarzyści tego nie spartolą - o ile nie będą ciągnęli do szóstego sezonu na siłę.
illianna - 15 Grudnia 2009, 10:46
kto z krakusów ma Dextera i moze przynieść? mamy 1 teragiga, to sobie zrzucimy, może z nudów przełamiemy się i spróbujemy jeszcze raz to ugryść, bo do tej pory jeden odcinek i wymiękliśmy na skutek bezdennej głupoty siostry głownego bohatera
dareko - 15 Grudnia 2009, 12:46
illianna, siostra to niezmiernie barwna postac. Jeszcze ja polubisz.:)
lucek - 15 Grudnia 2009, 14:26
illianna napisał/a | kto z krakusów ma Dextera i moze przynieść? mamy 1 teragiga, to sobie zrzucimy, |
Jak do mnie wróci, to Ci przytacham s01, s02 i s04. Trzeci sezon mję się jakoś wymkł...
l.
Taselchof - 15 Grudnia 2009, 20:50
jej się nie da polubić od 1 sezony trzymam kciuki co by ją... i juz było blisko ( w sumie prawdziwa narzeczona Dexa )
końcówka ostatniego odcinka mocna do teraz nie mogę uwierzyć ze to prawda sezon równie dobry jak drugi i pierwszy
Homer - 19 Grudnia 2009, 13:02
Żona, nie narzeczona. Już się pobrali byli.
illianna - 21 Grudnia 2009, 13:36
lucek, Virgo przytachał już 1,2 i 3 do chyba 8 odcinka, 4 nie mam, ale na razie nie mam też kiedy ogladać, siedzi u nas koleżanka od soboty
Homer - 26 Grudnia 2009, 01:29
Jeśli ktoś ma "Universal Channel" to informuje, że leci na nim III seria Dexter'a ( w tym tygodniu trafiłem na odcinek nr 3). Pierwsza stacja, która puszcza ten sezon (nie liczyć VOD), o ile się nie mylę.
Kobex - 10 Stycznia 2010, 10:53
Właśnie dziś zakończyłem ogladanie 4 sezonu i muszę przyznac że po średnio udanym sezonie 3 jest to powrót do trzymającego w napieciu klimatycznego Dextera.
illianna - 10 Stycznia 2010, 13:34
lucek, przynieś ten czwarty w środę jeśli możesz i nie a propos Pan wzywał milordzie
Memento - 25 Lipca 2010, 10:00
http://www.filmweb.pl/new...extera%22-63230
NAAAAAAAAAAREEEEEEEEESZCIEEEEEEEEEE!!! I zapowiada się zaje*biście.
Memento - 27 Lipca 2010, 11:03
Następny teaser. Zapowiada się najbardziej suty sezon od czasów pierwszego. Ostrzeżenie apropo obu zwiastunów, ciut po czasie - jeśli ktoś nie zna finału czwartego sezonu, niech nie ogląda.
buczek - 27 Lipca 2010, 15:22
Uwielbiam ten serial. Nie niepokoi mnie nawet fakt, że udomowiono w sumie seryjnego mordercę. Myśl o tym, że tego typu indywidua mogą tak naprawdę mieszkać w domu obok, mieć żonę, dzieci, psa i co sobotę kosić trawę na podjeździe, sprawia że czuję pewien niepokój. Niemniej jednak rzecz ogląda się bardzo przyjemnie. Nie wiem nawet, czy nie ważniejszym od głównego bohatera, bohaterem pierwszoplanowym stała się dla mnie Floryda.
Zdaje mi się przepięknym, choć nie idealnym mimo wszystko miejscem. Polecam serial WSZYSTKIM.
Lowenna - 28 Września 2010, 08:12
Sezon 5 epizod 1. Jaaaaa... Obawiałam się klapy. Ale jest dobrze Nawet bardzo, bardzo dobrze
|
|
|