To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Najnowszy numer - Okładka numeru 19 - głosujemy do 8 lipca

NURS - 13 Czerwca 2007, 22:47

kurcze co to znaczy: pojawiły się kolory? :-)
pentelka - 13 Czerwca 2007, 22:54

To, ze wczesniej ich nie zauwazalam :]
Jak na razie nie jestem zachlanna prenumeratorka kazdego numeru (tak, wiem, ze zle czynie :P ) ale jakos tak mi sie kojarza okladki z brazowo burymi kolorkami.

Bardzo sie myle? ;)

/edit- na wszelki wypadek przegladam te okladki... :p
/edit2-eee, faktycznie, kolorki juz byly... To czemu ja trafialam na te szaro-burosci? :D

Dunadan - 14 Czerwca 2007, 04:33

pentelka,
Cytat
Bardzo sie myle?

:roll:

Twoje stwierdzenie o nieprzyciąganiu wzroku jest bardzo ciekawe bo pierwszy numer mój kolega kupił właśnie za okładkę, i to właśnie dzięki okładce SF i SFFiH zawsze wyróżniały sie półce. Pójdź sobie do jakiegoś kolportera i sprawdź... choć to pewnie kwestia indywidualności - my wszyscy daliśmy się omamić reklamą SFFiH i się wciągnęliśmy - NURS pewnie koduje jakiś przekaz podprogowy w okładkach :mrgreen:

pentelka - 14 Czerwca 2007, 09:53

Dunadan napisał/a
pentelka,
Cytat
Bardzo sie myle?

:roll:
Pójdź sobie do jakiegoś kolportera i sprawdź... choć to pewnie kwestia indywidualności - my wszyscy daliśmy się omamić reklamą SFFiH i się wciągnęliśmy - NURS pewnie koduje jakiś przekaz podprogowy w okładkach :mrgreen:

No wlasnie bylam :P
I choc wiedzialam, ze mam szukac zoltego, choc SFFiH ladnie wyeksponowano na pierwszym planie (!), to za cholere nie potrafilam zlokalizowac!! :)
Moze to kodowanie ma kamuflowac przed takimi osobnikami jak ja? ;)

Btw, chyba nie chodzi o to, zeby sie licytowac, ilu znajomym podobaly sie okladki a ilu nie? :)
Nastepnym razem przed postem zamieszcze notke, ze prezentowane tresci sa wylacznie subiektywnym odczuciem autorki posta- zeby nie bylo watpliwosci :D (nie moge sie tylko zdecydowac na kolor: brazowawy czy rozowy? ;) )

Sergent - 25 Czerwca 2007, 13:25

Ode mnie pięć. Ładnie to zrobione. Miasto mogłoby być bliżej i bardziej kolorowe, wtedy mniej byłoby tego morza. Taka trochę pustka, ale myślę, że robione było pod te napisy. Pojazd latający bardzo fajny. Szkoda właśnie, że miasto jest jednokolorowe.
bogow - 30 Czerwca 2007, 15:46

Ponowna wizyta w "słonecznym mieście" - 4.
Fenris - 20 Lipca 2007, 07:37

Daje 5, za to tylko że mi przypomina po trosze niedawno kupioną i już uwielbianą przeze mnie W40k: Dawn of War.

Partner forum