Najnowszy numer - Numer 02 - 30.11.2005.
NURS - 12 Listopada 2005, 16:26
Czechy to już niemal zach:-)
Dunadan - 12 Listopada 2005, 17:57
Ożesz w mordę - własnie zauważyłem ze nowy numer wtyjdzie w dniu mojego egzaminu z botaniki... obu to był dobry znak...
NURS - 14 Listopada 2005, 17:41
Zgodnie z obietnicami danymi na tym forum, na stronie www.science-fiction.pl zawisło info o nowym numerze pisma. Jest wersja robocza okładki i - zgodnie z sugestią rzuconą przez andre fragmenty wszystkich opowiadań z numeru.
Margot - 14 Listopada 2005, 17:51
A wstępniak kiedy będzie, NURSie??
Znam już tekst z importu - cały.
A tytuł Romka mi się podoba. Romku, człowieku małej wiary, azaliż sądzić mogłeś, że nie spodoba mi się tytuł z tyloma ulubionymi przeze mnie słowami kluczowymi??
Ale i tak najbardziej interesują mnie te teksty, które nie mają zajawek. I może dobrze...
Romek P. - 14 Listopada 2005, 18:09
Margot napisał/a | A tytuł Romka mi się podoba. Romku, człowieku małej wiary, azaliż sądzić mogłeś, że nie spodoba mi się tytuł z tyloma ulubionymi przeze mnie słowami kluczowymi??
|
No bo narzekałaś, że nie lubisz długich tytułów a ten chyba bije rekord w mojej karierze
NURS - 14 Listopada 2005, 18:18
Wszystkie teksty mają zajawki:-)
A wstępniak będzie zwyczajowo, jak powiesimy pełne info. Tuż przed premierą.
Margot - 14 Listopada 2005, 18:25
NURS napisał/a | Wszystkie teksty mają zajawki:-)
A wstępniak będzie zwyczajowo, jak powiesimy pełne info. Tuż przed premierą. |
Publicystyka nie miała...
Dunadan - 14 Listopada 2005, 18:28
NURS napisał/a | Zgodnie z obietnicami danymi na tym forum, na stronie www.science-fiction.pl zawisło info o nowym numerze pisma. Jest wersja robocza okładki i - zgodnie z sugestią rzuconą przez andre fragmenty wszystkich opowiadań z numeru. |
Podróżujemy w czasie co? na stronie SF ten news jest z 15 listopada
Margot - 14 Listopada 2005, 18:28
Romek P. napisał/a | Margot napisał/a | A tytuł Romka mi się podoba. Romku, człowieku małej wiary, azaliż sądzić mogłeś, że nie spodoba mi się tytuł z tyloma ulubionymi przeze mnie słowami kluczowymi??
|
No bo narzekałaś, że nie lubisz długich tytułów a ten chyba bije rekord w mojej karierze |
No, narzekałam, bo pamięć mam jak durszlak (taką dziurawą). Ale słowa-klucze pamiętam, więc istnieją wyjątki! A gdybyś tam jeszcze dał moją ulubioną triadę (krew, pot i flaki) lub jatkę (jest rzeź za to), to w zasadzie żadnych trudności z pamięcią bym nie miała i tytuł to jeszcze dłuższy mógłby być...
gorat - 15 Listopada 2005, 12:47
Znowu jest Dworak po kilku(nasto)letniej przerwie. Czyżby wracał do pisania?
Taclem - 15 Listopada 2005, 13:19
Oooo. Tak powinny wyglądać w necie zapowiedzi nowych numerów wszystkich czasopism
NURS - 15 Listopada 2005, 14:21
Takie były sugestie, to i posłuchałem mądrej rady:-)
andre - 15 Listopada 2005, 15:14
Heh,fajny jest początek fragmentu opka Orbitowskiego."Rejs nie podobał mi się od początku".REJSIE,dlaczego nie podobałeś się autorowi...?:).Poza tym ekstra!Tak powinny wyglądać zajawki branżowych czasopism.Super!!!!!!!!
NURS - 15 Listopada 2005, 16:04
Widzisz, czasami ludzie przemycaja takie aluzje:-) Będę musial Orbita przesłuchać.
Margot - 15 Listopada 2005, 16:09
NURS napisał/a | Widzisz, czasami ludzie przemycaja takie aluzje:-) Będę musial Orbita przesłuchać. |
Najlepiej na forum
NURS - 15 Listopada 2005, 16:13
Na balkonie, już się umówilismy:-)
andre - 15 Listopada 2005, 16:24
Dobrze byłoby zarejestrować przesłuchanie kamerą i potem dorzucać prenumeratrorom jako gratis.
NURS - 15 Listopada 2005, 16:44
Tak, a potem bedzie jak z Abu-Ghraib:-)
Romek P. - 15 Listopada 2005, 16:50
NURS napisał/a | Tak, a potem bedzie jak z Abu-Ghraib:-) |
Nie, no, Robert, chcesz Orbita na smyczy prowadzać???
Margot - 15 Listopada 2005, 16:59
Nienienie! Orbit najpierw musi do Twierdzy dotrzeć, tomikami obdarować, a potem dzieło popełnić. Znaczy: jak nie popełni, to na plasterki, ale póki co, to proszę Orbita nie przywiązywać, bo jeszcze nie dotrze z tomikami...
Taclem - 15 Listopada 2005, 17:25
Ech ten materializm ....
Kaxi - 15 Listopada 2005, 18:10
O, Rafał Dębski Już jest dobrze Ale przyznam się bez bicia, że jeszcze nie przecyztałem pierwszego numeru SFFH, a tu już drugi nadciaga Chyba lubie robić za dużo rzeczy w rezultacie starczy mi czasu na niewiele z nich A tak serio to po prostu śpioch jestem i przez to mam króciutkie dni
mawete - 17 Listopada 2005, 12:15
Juz niedługo nowy numer...
Kaxi: też śpioch jestem... śpię pomiedzy 0.30, a 5.30... jak mam szczęście...
Orbitoski - 17 Listopada 2005, 13:14
NURS napisał/a | Na balkonie, już się umówilismy:-) |
Pewno polecę i będą okropności.
Rejs wleciał tzw. podprogowo i zupełnie nie wiem czego, bo RJS jest u mnie o krok od przeanielenia się
NURS - 17 Listopada 2005, 15:14
dobra, dobra, grill już rozgrzany:-)
Duke - 22 Listopada 2005, 12:19
Orbitoski napisał/a | Pewno polecę i będą okropności.
Rejs wleciał tzw. podprogowo i zupełnie nie wiem czego, bo RJS jest u mnie o krok od przeanielenia się |
No juz myślałem że chodzi o kapitana Kolejorza
Mara - 24 Listopada 2005, 08:19
Rany, Taclem, wyglądasz jak człowiek!
Ten widok (avatarek) mną wstrząsnął...
Orbitoski - 27 Listopada 2005, 12:38
Mara napisał/a | Rany, Taclem, wyglądasz jak człowiek!
Ten widok (avatarek) mną wstrząsnął... |
Taclem bez fajki to nie Taclem. Nie ma fajki więc ktoś się podszył
Orbitoski - 4 Grudnia 2005, 10:50
nr 2 jest, widziałem!
Ziuta - 4 Grudnia 2005, 11:07
Orbitoski napisał/a | nr 2 jest, widziałem! |
Gdzie? Gdzie?
|
|
|