To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Najnowszy numer - numer 17 - w kioskach 19 marca.

Anko - 2 Marca 2007, 13:52

NURS napisał/a
Zaraz ktos powie, mało fantasy...
Ty mi, NURSie, w myślach czytasz. :twisted: Ale nic to, może wreszcie ORP punkt ode mnie dostanie, bo zawsze był świetny, ale zawsze punktów już brakło. :oops:
dzejes napisał/a
Arlon napisał/a
Mistrzem polskiego horroru był i będzie Grzędowicz. (...)
Bo wydał tomik smutnych opowiadań? :shock:
Dzejes, lejesz miód na me serce. Myślałam, że to tylko ja się nie poznałam na rzekomej "genialności" tejże książczyny. Jeśli te "doskonale napisane, niebywale emocjonalne opowiadania" (jak pisze Arlon) czytałam nie z wypiekami i zapartym tchem, lecz z myślą: yeah, yeah, whatever... a ile do końca? - to coś tu jest nie tak. Myślałam, że tylko ze mną. :roll:
[quote="Tequilla"]Przy okazji zresztą próbuję napisać coś zupełnie niefantastycznego, a mianowicie... romans:) Nie ma co się martwić, romans też może być niezłym horrorem, a na horrorze to się Tequilla zna. ;) Zatem zapowiada się interesująco. :mrgreen:
count napisał/a
Tak mi przyszlo do glowy, czy z tymi space operami (chcecie to macie) nie bedzie czasem tak jak ostatnio z fantasy (tez chcecie to macie, a okazalo sie, ze to szmira napisana kiepsko i wtornie)?
Ja mam nadzieję, że nie wykrakałeś. :cry: :shock: Do dziś się wzdragam na myśl o co poniektórych tekstach. :x Ale liczę, że wysoki poziom SFFH to nie było jedynie mocne uderzenie na początek roku, lecz raczej wyznacznik poziomu, poniżej którego nie ma już zejścia. :twisted: I tego się trzymajmy... :mrgreen:
NURS - 2 Marca 2007, 14:16

A nie zauważacie, że to co wam sie nie podoba, to inni obśliniają? :-) Nadal tego nie zauważacie?
Słowik - 2 Marca 2007, 14:39

Proszę nie uogólniać :P
Anko - 2 Marca 2007, 14:59

NURS napisał/a
A nie zauważacie, że to co wam sie nie podoba, to inni obśliniają?
Ja mówię o 2 tekstach, których inni raczej nie obśliniali. Co do trzeciego, to już przyznałam, że skoro innym się podobał, to już się nie czepiam. :wink: Chyba, że dostajesz sygnały spoza forum całkiem przeciwne do wyników niektórych głosowań - a, to co innego. :oops: Niemniej, przecież napisałam, że dwa ostatnie numery poziom trzymają, że hej. I dalej twierdzisz, NURSie, że tylko malkontenctwo sieję? :roll:
Nyala - 5 Marca 2007, 12:19

Czy to jest w ogóle możliwe, że po 2 tygodniach od premiery numer 17 nie dotarł jeszcze do mnie w prenumeracie? Sprawdzę jeszcze dziś w skrzynce, ale naprawdę - poczta doprowadza mnie do rozpaczy. Już nawet nie mam siły się złościć... :(
mert - 5 Marca 2007, 13:06

Ale numer 17 nie miał jeszcze premiery Nyala;)
Nyala - 5 Marca 2007, 14:15

Gosh, jasne, pomyliło mi się - nie dostałam jeszcze numeru 16 i stąd to rozgoryczenie. :( Już nawet w złym temacie się wpisałam... :?
NURS - 5 Marca 2007, 21:14

Jest to mozliwe. PP sucks jak słonica!
Godzilla - 13 Marca 2007, 07:06

No no, a NURS ma nowy awatarek. To mechaconan?
hijo - 13 Marca 2007, 07:57

oo jak pomarańczowo :mrgreen: widaćnumer aż się pali żeby znaleźć się w sprzedaży
Słowik - 13 Marca 2007, 09:09

Łoooo, jaka zaje....a okładka! Bombowa, przynajmniej w tak małej wersji :D
gorat - 13 Marca 2007, 09:17

Fiuuuu! Bomba, nie mogę się doczekać, aż ujrzę w pełnym wymiarze :D
NURS - 13 Marca 2007, 09:52

Pod Wegnera...
hijo - 13 Marca 2007, 09:54

NURS, wklej gdzieś większy formacik :mrgreen:
gorat - 13 Marca 2007, 10:12

A to nie chcesz zobaczyć w całości na żywo dopiero? :twisted:
Szenute - 13 Marca 2007, 10:38

Interesująca okładka, miejmy nadzieję, że opowiadanka będą równie ogniste co okładka :twisted:
andre - 13 Marca 2007, 10:47

Oranjeeee...Holandia do boju!!!
Ariah - 13 Marca 2007, 12:06

No, takiego ognia to juz na półce w Empiku czy InMedia nie przegapię...

Chyba, ze pomyli się ze 'Światem Strażaka' i 'Małym Podpalaczem'...

Czy ja usłyszałam 'Wegner'??? :mrgreen:

NURS - 13 Marca 2007, 13:46

Jakbym spisu tresci jakis czas temu nie umieścił :-)
hrabek - 13 Marca 2007, 14:17

w tym temacie zreszta ;)
Ariah - 13 Marca 2007, 14:48

NURS napisał/a
Jakbym spisu tresci jakis czas temu nie umieścił

Ech jej.
Tylko upewnić się musiałam :mrgreen:

A, dorzucę jeszcze, że Terminatorem II mi zalatuje z okładki -- w pozytywnym znaczeniu, ma się rozumieć.

hrabek - 13 Marca 2007, 14:55

Terminator 2 mial bardziej przylegajaca do ciala zbroje, innymi slowy - mniej techno-fantasy ;)
NURS - 13 Marca 2007, 14:59

Jaką znowu zbroję?? Terminator??
hrabek - 13 Marca 2007, 15:13

Taki zarcik. Metalowy byl. T-1000. I jak sie wylanial z wybuchu ciezarowki, to byl w postaci "bezteksturowej", samo srebro (w sensie koloru, nie materialu). Tutaj tez sie cos wylania z ognia, wiec chodzilo mi o konkretna scene z filmu Terminator 2.
joe_cool - 13 Marca 2007, 21:09

a kiedy pod plafonem? ;P:
NURS - 13 Marca 2007, 21:53

mam nadzieję, że już w piątek. wszystko zalezy od logistyki. Jutro rusza prenumerata, jesli nowa drukarnia okaże się słowna, jest szansa, że tym razem bedzie przed kioskami.
Titus Pullo - 14 Marca 2007, 01:11

Heniek Garncarz? Czy to jakiś kumpel Jakuba Wędrowycza?
NURS - 14 Marca 2007, 01:34

Ha, wyobraź sobie Pottera w wykonaniu Bułyczowa :-)
NURS - 16 Marca 2007, 00:21

muchas noczes, prenumeratoros. Dzisiamos, carramba, wczoramos wieczorando, los prenumeratos wyleciałos do wos!
hrabek - 16 Marca 2007, 09:10

no to zobaczymos czy na czas dojdos :mrgreen:

Partner forum