To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty dawno minione - LUFA w Lublinie (brak terminu)

MilleniumFalcon - 16 Marca 2007, 09:13

No i Kasiek. Kasiek o sobie zapomniała. Nic to, ja pamiętam.

24. Kasiek

Kasiek - 16 Marca 2007, 09:23

1. Jacek Komuda
2. Milena Wójtowicz
3. Rafał Kosik
4. Kruk Siwy
5. Romek Pawlak
6. Cezary Frąc
7. Kasia Kosik
8. Wiktoria
9. Achika
10. Fumiko
11. Dexter
12. Aqulka
13. Javali
14. Tredo
15. Naarman
16. Strefa
17. Qendi
18.Krzysiek Księski
19. Beata Księska
20. Kama Okulska
21 Javali
22.Veerena
23. Mason (?)
24. Ja.

Milenka, co ja bym bez Ciebie zrobiła... :mrgreen:

Romek P. - 16 Marca 2007, 10:43

Poprawka: mnie nie będzie.
MilleniumFalcon - 16 Marca 2007, 10:45

buuuuu:(((

A, Achika ze znakiem zapytania.

Nivak - 16 Marca 2007, 22:39

My, czyli ja i przyszły mąż, pewnie będziemy gdzieś tak koło 20:00
MilleniumFalcon - 17 Marca 2007, 07:56

1. Jacek Komuda
2. Milena Wójtowicz
3. Rafał Kosik
4. Kruk Siwy
5. Cezary Frąc
6. Kasia Kosik
7. Wiktoria
8. Achika (?)
9. Fumiko
10. Dexter
11. Aqulka
12. Javali
13. Tredo
14. Naarman
15. Strefa
16. Qendi (?)
17.Krzysiek Księski
18. Beata Księska
19. Kama Okulska
20. Javali
21.Veerena
22. Mason (?)
23. Ja.
24. Arganthe (?)
25. Nivak
26. Harko
27...

Żebyś Kasiu nie narzekała, że się numerki przesunęły;)

A Kruk Siwy sam jedzie? Bez zespołu krukowego?;)

Nivak - 17 Marca 2007, 09:52

To ja tylko zapytam, czy Javali (ktokolwiek to jest) występuje w dwóch postaciach?
Kruk Siwy - 17 Marca 2007, 11:09

Nivak, czo Ty Javali zawsze są podwójne. No chyba że w strumie to wtedy potrójne.
Kasiek - 18 Marca 2007, 09:19

O, dziękuję za uświadomienie pomyłki. Javali będzie jeden, ale za to może będzie dziewczyna Javaliego więc liczbowo tak samo. Romek, jak to Cię nie będzie? A gdzie mój podpis na książce, jedyny i wyszukany?
Kasiek - 23 Marca 2007, 19:44

1. Jacek Komuda
2. Milena Wójtowicz
3. Rafał Kosik
4. Kruk Siwy
5. Cezary Frąc
6. Marcin Wroński
7. Kasia Kosik
8. Basia Wrońska
9. Wiktoria
10. Achika (?)
11. Fumiko
12. Dexter
13. Aqulka
14. Javali
15. Tredo
16. Naarman
17. Strefa
18. Qendi (?)
19.Krzysiek Ksiąski (prowadzący spotkanie autorskie w Empiku)
20. Beata Księska
21. Kama Okulska
22. dziewczyna Javaliego (?)
23.Veerena
24. Mason (?)
25. Ja. Czyli Kasiek
26. Arganthe (?)
27. Nivak
28. Harko
29. Burek
30. Pan Mirek
31. Company Pana Mirka
32. Company Pana Mirka
33. Rafał Monkiewicz
34. chłopak Kamili Okulskiej
35. ktoś kogo Kama przyprowadzi
36. Jeszcze jeden ktoś kogo Kama przyprowadzi, ale jeszcze nie znam jego ksywki ;P:
37. eMka
38. Alienor
39. Adam Stochmalski

Edit: Dopisanie Marcina i Basi i paru innych osób, p :P oprawka numerków i w ogóle korekcyjne zmiany.

Kruk Siwy - 27 Marca 2007, 11:49

Przybywam sam na skrzydłach burzy (domowej). Startuję o 17.15 z Centalnego. Ktoś z Wawy może też jedzie o tej godzinie?
aqulka - 29 Marca 2007, 11:18

Ja przybędę najpewniej dopiero na miejsce posiedzeń, czyli do knajpy i pewnie ok. godz. 20.00.
Do zobaczenia

Anonymous - 31 Marca 2007, 14:26
Temat postu: I po
Wszystkim dziękuję było warto przyjechać
Kasiek - 31 Marca 2007, 15:27

Co do LUFY...

W imieniu Jacka Komudy i swoim bardzo dziękuję wszystkim tym, którzy przybyli. Szczególnie tym, którzy byli także w Empiku na spotkaniu autorskim. Na LUFĘ przybyli:
1. Jacek Komuda
2. Milena Wójtowicz
3. Kruk Siwy
4. Cezary Frąc
5. Marcin Wroński
6. Rafał Kosik
7. Kasia Kosik
8. Mason
9. eMka
10. Fumiko
11. Dexter
12. Burek
13. Rafał Monkiewicz
14. Aqulka
15. ja
16. Nivak
17. Harko
18. Krzyś-miś Księski
19. Litwin średni
20. dwie lub trzy osoby, których ksywek nie pamiętam, za co przepraszam.

Natomiast reszta, która się wpisała na listę olała wszystko i wszystkich i po prostu nie przybyła. Pomijając tych, którzy dzień wcześniej poinformowali mnie o tym, że jednak nie będą mogli przybyć, to cała reszta zachowała się bardzo ładnie. Im również chciałabym podziękować, przede wszystkim za to, że na kolejną LUFĘ będziemy musieli szukać nowego lokalu, ponieważ właściciel bardzo mocno się zdenerwował, kiedy na imprezę na 50 osób przyszło 20. Istnieje coś takiego jak internet, komórki itp. Można było zawiadomić nawet dwie godziny wcześniej i zmienilibyśmy rezerwacje. Szkoda, że tak dużo osób nie potrafi zachować się jak dorośli ludzie. Przykre.

A co do tego co się działo:

1. Spotkanie Jacka promujące nową książkę trwało ok godziny i było prowadzone przez Krzyśka Księskiego i Litwina. Zgromadzeni również mogli zadawać pytania. Jacek podpisał tysiąc trzysta sześćdziesiąt osiem egzemplarzy Czarnych Szabel.

2. Pojechaliśmy do baru POD ŁOSIEM, gdzie wypiliśmy trzy beczki piwa za Wszystkich, wszystko i co tam jeszcze tylko można było. Tam również były podpisywane książki ( Dziękuję bardzo Rafałowi Kosikowi, Marcinowi Wrońskiemu, Jackowi Komudzie, Czarkowi Frącowi- no i jak ci miałam to piwo postawić, co?, Milence- żadnej wódki ci nie będę stawiać, wpadniesz w alkoholizm i ci mnie odbiorą).

3. Dotrwaliśmy do 3.30 i odprowadziliśmy sławnych pisarzy oraz żonę pisarza, która również pisze na dworzec, gdzie ledwie zdążyli na pociąg. I pojechali :(

To tak w skrócie :)

Czarek, skąd wiesz? :wink: :mrgreen: :wink:

Kruk Siwy - 31 Marca 2007, 17:25

Impreza w porządku, nieobecni niech żałują...
mawete - 1 Kwietnia 2007, 10:15

I jak po balu? :D
Gdzie fotki? :twisted:

Rafal Kosik - 1 Kwietnia 2007, 13:23

Ja już wstałem i ktoś mi powiedział, że jest niedziela;) Nie, nawet nie było tak źle. Pociąg z Lublina do Warszawy jechał coś koło kwadransa. Ledwo zasnąłem, już Kruk mnie obudził, mówiąc, że wjeżdżamy na Centralny.
Dziękuję w imieniu swoim i Kasi za miło spędzony czas i udaną imprezę. Najwiekszym sukcesem było to, że udało się nam powstrzymać od przemocy wobec barowych autochtonów:)

Zapomnieliśmy przeprosić Jacka, że nie było nas na spotkaniu w EMPiKu, ale sorry, praca nie pozwoliła nam wcześniej wyruszyć z Warszawy.

R.

MilleniumFalcon - 1 Kwietnia 2007, 15:37

Ci ci nie byli, niech żałują, ci co byli wiedzą, że było warto :mrgreen:

A zdjęcia są tu, w dziale Konwenty i inne spotkania:
www.blog.mason.org.pl

EDIT:doszły jeszcze trzy zdjęcia/poprawka adresu

Kasiek - 1 Kwietnia 2007, 20:32

mawete, trzeba było przyjść i zdjęcia robić, a nie teraz się domagać :P
Kasiek - 31 Maj 2007, 15:31

Uwaga Uwaga!

06.06.2007 godzina 18 w Empiku w Galerii Centrum w Lublinie.

Spotkanie autorskie Millenium Falkon z okazji wydania ZAŁATWIACZKI.
A po spotkaniu LUFA. Nieoficjalna, bez listy itp. Nauczeni ostatnią LUFĄ nie robimy rezerwacji. Każdy będzie mógł przyjść i świetnie się bawić. Zapraszam serdeczne :)

MilleniumFalcon - 1 Czerwca 2007, 15:10

Gwoli ścisłości, wcześniej też każdy mógł przyjść :wink: . Tyle że w związku z tym, że ostatnio więcej osób było na liście niż w lokalu, tym razem postanowiliśmy być mądrzejsi. Żadnych rezerwacji, żadnych deklaracji. Wyjście radosną grupą niezorganizowaną.
mawete - 1 Czerwca 2007, 19:16

Postaram sie być w eMpiku, ale potem z pewnych względów raczej mnie nie będzie.

//edit: jako tfurca :wink: nazwy LUFA pozwalam na wykorzystywanie jej dla wszystkich nieoficjalnych spotkań fantastycznych na terenie Lublina. To chyba na tyle. The end.

Kasiek - 4 Czerwca 2007, 18:08

Fajnie, że będziesz :) Zapraszamy serdecznie wszystkich, rzecz jasna :) I masz super avatar... Szkoda, że mam tylko plastik taki....
mawete - 4 Czerwca 2007, 19:07

b/k
Kasiek - 17 Czerwca 2007, 08:51

Kolejna LUFA będzie organizowana z okazji przyjazdu Madzik do Lublina. Impreza w najbliższy czwartek, 21 czerwca. O której jeszcze nie wiem, bo Madzik musi mi najpierw powiedzieć o której będzie. Nocarskie miasto: przygotować się do przybycia Ukrytego oraz dowódcy Renegatów! Dwie Winorośle, jedna Renegatka, Żywieniowiec i Pięcioro Nocarzy- wszystko na wysoki połysk!

edit: literówka

Kasiek - 16 Października 2007, 16:43

Zobowiązana przez Millenium Falcon informuję, że następna LUFA zorganizowana zostanie podczas Falconu 2007, w dniu 17 listopada. Gdzie, to jeszcze się zobaczy, bo falcon w tym roku w zupełnie w nieznanej mi okolicy. Muszę sprawdzić, czy jest w okolicy sensowna knajpa, czy zrobimy imprezę w Centrum.
Na listę jednakowoż wpisywać się można :

1. Kasiek

mawete - 16 Października 2007, 17:01

Kasiek: nie ma tam sensownej knajpy... a do centrum to kawał drogi... Debilne miejsce na Falkon...
MilleniumFalcon - 16 Października 2007, 18:52

Ja jestem za tym, żeby się do centrum przenieść.
A, i dopisuję się na listę, rzecz jasna.;)

gorim1 - 16 Października 2007, 19:58

mnie też, lavide też i może jeszcze jedną osobę
Kasiek - 17 Października 2007, 07:14

mawete: mi to mówisz? dobrze o tym wiesz. Ja już na Forum Farenheita o tym napisałam, gorzkie żale wylałam, już nic nie mówię. Ważne, że w broni, którą wniesiemy, mogą być magazynki (na polconie musieliśmy wyjąć i broń wyglądała *beep*)

Lista:

1. Kasiek
2.Mcbet
3. Pamiątka ślubna Mcbeta
4. Kane
5. Millenium Falcon
6.gorim
7. lavide
8. jeszcze jedna osoba ;)

Partner forum