Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
GAndrel - 10 Września 2007, 22:44
Ej, ludzie. Czytajcie dokładnie. Cimoszewicz kandydować będzie do Senatu.
A do Senatu mamy wybory większościowe z jedną listą na okręg. Można być kandydatem niezależnym.
dzejes - 10 Września 2007, 23:03
Easy napisał/a |
Jeszcze chwila i oddam głos na Krajową Partię Emerytów i Rencistów, no bo na kogo innego? |
Znaczy poprzesz Millera?
mad - 10 Września 2007, 23:20
Easy proponuje akt desperacji. Tak ŁATWO to nie ma
Easy - 10 Września 2007, 23:23
Miller mówił też, że prawdopodobnie nie wystartuje z list Krajowej Partii Emerytów i Rencistów.
Ha, KPEiR to partia ludzi czystych, Miller nie ma wstępu.
Szkoda, że Macierewicz rozwiązał Ruch Patriotyczny, jest jeszcze Partia Kobiet, ale tam same feministki...
http://partiaea.blog.onet.pl/
Hmm, a może na Ęą?
Czarny - 11 Września 2007, 07:12
Ja zawsze głosowałem na UPR (jeśli była taka okazja), ale w takim przypadku niedzielę 21.10.2007r. mam całkowicie wolną
Gustaw G.Garuga - 11 Września 2007, 07:37
W newsie, jaki linkowałem, nie było owej ważkiej informacji, że Cimoszewicz wybiera się do Senatu. Może Jarucka coś namieszała i przybiła faksymile
O mariażu (mezaliansie?) UPR i LPR już informowałem i kiedy przeszło bez echa, zdawało mi się, że forumowi upeerowcy rzecz ze wstydu przemilczeli
A w ogóle ciekawe, że pośród nas jest spora nadreprezentacja zwolenników LiD i UPR w stosunku do poparcia w społeczeństwie.
mawete - 11 Września 2007, 07:54
Gustaw G.Garuga napisał/a | A w ogóle ciekawe, że pośród nas jest spora nadreprezentacja zwolenników LiD i UPR w stosunku do poparcia w społeczeństwie. |
moim zdaniem jest to drobna nadinterpretacja, ale zobaczymy po wyborach.
Gustaw G.Garuga - 11 Września 2007, 08:05
Niestety ankieta w wątku "Wybory" (NB gdzie PiS jest znacznie niedoreprezentowany) jest w dużej mierze bezużyteczna, bo źle skonstruowana, ale wnosząc z jakiejś dawniejszej ankiety i rozmów, to IMO tak właśnie jest
Co zaś do Millera (tak mi się przypomniało), to niech się nie wygłupia z partią emerytów, tylko niech odczeka trochę i startuje w wyborach do Parlamentu Europejskiego. Tam się tak źle nie kojarzy, polityków zna, ma szansę zrobić coś pożytecznego.
GAndrel - 11 Września 2007, 08:13
Gustaw G.Garuga napisał/a | Co zaś do Millera (tak mi się przypomniało), to niech się nie wygłupia z partią emerytów, tylko niech odczeka trochę i startuje w wyborach do Parlamentu Europejskiego. Tam się tak źle nie kojarzy, polityków zna, ma szansę zrobić coś pożytecznego. |
Tylko że żeby dostać się do PE musiałby się zacząć dobrze kojarzyć w Polsce. ;)
Rafał - 11 Września 2007, 08:19
Czarny napisał/a | Ja zawsze głosowałem na UPR (jeśli była taka okazja), ale w takim przypadku niedzielę 21.10.2007r. mam całkowicie wolną |
Czarny, a ja apeluje do ciebie, weź i zagłosuj na jedną z dwóch konkurencyjnych wobec PISu drużyn. Jeszcze kilka lat temu też głosowałem na UPR, ale przejrzałem na oczy stwierdzając, że mój głos na UPR oznacza w rzeczywistości głos na SLD, albo o zgrozo jakiś AWS. Zostanie w domu to samo. Twoja postawa to głos na PIS ty kaczysto Wybór jest prościutki: albo PO albo LID. Do LIDu mam najdalej (jakas taka awersja do komuchów, chociaż wielu z nich to fajni kumple, ale rządzić nie powinni) do PO mam też wiele zastrzeżeń, ale akurat znam jednego i równy z niego gość - ma zatem mój głos.
Czarny - 11 Września 2007, 08:33
Rafał, ale dla mnie bez różnicy, którzy złodzieje tam siedzą (UPR też trochę straciło w mych oczach ). Dla mnie to jedna banda.
GAndrel - 11 Września 2007, 08:41
Patrzysz ze zbyt dużej odległości i obraz Ci się zamazuje. Przyjrzyj się bliżej a zauważysz różnice.
Czarny - 11 Września 2007, 08:43
Jeżeli do różnic potrzebna jest lupa czy mikroskop, to sam rozumiesz
hjeniu - 11 Września 2007, 08:49
Najlepszy byłby celownik optyczny... na SWD
GAndrel - 11 Września 2007, 09:01
Ja jestem patriotą, więc wybieram Tora. Dobre po polskie.
Martva - 11 Września 2007, 09:27
Gustaw G.Garuga napisał/a | Niestety ankieta w wątku Wybory (NB gdzie PiS jest znacznie niedoreprezentowany) jest w dużej mierze bezużyteczna, bo źle skonstruowana, ale wnosząc z jakiejś dawniejszej ankiety i rozmów, to IMO tak właśnie jest |
A nie dałoby sie wyrzucić z tego wątku ankiety lustracyjnej, która już jest mało aktualna, i zrobić ankiety wyborczej zamiast?
Dabliu - 11 Września 2007, 15:16
Rafał napisał/a | Twoja postawa to głos na PIS ty kaczysto Wybór jest prościutki: albo PO albo LID. |
O zgrozo! To ja już wolałbym PiS
Rafał - 11 Września 2007, 15:18
JAROSŁAW KACZYŃSKI ODWOŁANY !!!
TUTAJ mozna przeczytać o awanturze zakończonej odwołaniem Jarosława Kaczyńskiego ze stanowiska.
Aż mi ciarki przeszły po plecach, ech, nie powiem więcej.
Easy - 11 Września 2007, 15:25
Cóż za szczęście, że to nie chodziło o TEGO Jarosława Kaczyńskiego. Polska może odetchnąć z ulgą.
Haletha - 11 Września 2007, 15:42
Rafał, a już się przestraszyłam... ;)
dzejes - 11 Września 2007, 15:44
Ależ to są mali ludzie. O tacy ->.<-
mawete - 11 Września 2007, 18:00
dzejes: nietety nie masz racji.... oni są mniejsi...
Easy - 11 Września 2007, 18:24
Za to wielcy duchem.
Gustaw G.Garuga - 11 Września 2007, 19:27
GAndrel napisał/a | - Szczyt chamstwa?
- Zagłosować na PiS i wyjechać z kraju. |
Ten kawał ma bliźniaka:
- Szczyt naiwności?
- Zagłosować na PiS i zostać w kraju.
Easy - 11 Września 2007, 19:35
http://wiadomosci.wp.pl/w...27&ticaid=14723
Tak sobie myślę... Skoro dla wygrania wyborów PiS wciąga na listy "ruskich agentów", to i może dla Lucyfera kiedyś znajdzie się miejsce?
Adanedhel - 11 Września 2007, 19:40
Easy napisał/a | to i może dla Lucyfera kiedyś znajdzie się miejsce? |
Ekhem... Nie w tej partii
Easy - 11 Września 2007, 19:42
Adanedhel napisał/a | Easy napisał/a | to i może dla Lucyfera kiedyś znajdzie się miejsce? |
Ekhem... Nie w tej partii |
Jasne, tak samo jak przenigdy PiS nie miał wchodzić w koalicję z Samoobroną...
agnieszka_ask - 11 Września 2007, 19:50
Easy napisał/a | Adanedhel napisał/a:
Easy napisał/a:
to i może dla Lucyfera kiedyś znajdzie się miejsce?
Ekhem... Nie w tej partii
Jasne, tak samo jak przenigdy PiS nie miał wchodzić w koalicję z Samoobroną... |
hehe, chyba się nie zrozumieliście
Adanedhel - 11 Września 2007, 19:53
Raczej na pewno
Easy - 11 Września 2007, 19:55
Adanedhel napisał/a | Raczej na pewno |
90% konfliktów w polityce bierze się z takich właśnie nieporozumień.
|
|
|