To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

witcher - 28 Grudnia 2006, 18:55

He, he! Katanę dziś odłożyłem, bo mam chwilowy dzień dobroci dla zwiarząt. :mrgreen: Dzięki za miłe powitanie, Tomcich. :D Selene, karpia ni ma, ale jest panga. Dobrze zmrożona. Może byc? :?
elam - 28 Grudnia 2006, 21:13

ojejej, tyle swiezego mieska, a mnie zombek na... yyy... sloniki tupia :)
no to nie gryze.
:mrgreen:

witajcie gollumy i nie wkurzajcie mnie, to bedzie dobrze :mrgreen:

witcher - 28 Grudnia 2006, 21:34

Uuuu!!! A byłaś :lol: elam u tego, jak mu tam/ Dentysty? Zrobi "ciach!!" i po sprawie... :mrgreen:
Agi - 28 Grudnia 2006, 21:37

witcher, uskuteczniasz właśnie to, o co elam prosiła, żeby nie robić, czyli wkurzasz ją. O dentyście mowa w sąsiednim wątku. Moja rada najpierw czytaj, potem pisz :twisted:
elam - 28 Grudnia 2006, 22:16

... ggrrrrrrRRRRRRRRR..... :twisted:
witcher - 28 Grudnia 2006, 22:56

Sorry :oops: Moja wina...Mam nadzieję, że ta przykra niedyspozycja szybko minie... :)
Adashi - 29 Grudnia 2006, 00:07

witcher, witam Cię, bezboleśnie z okazji świąt. :D
Studnia - 29 Grudnia 2006, 08:24

witcher, a wkupne masz? CO?! Nie ma miodziku?? No stary, taka wtopa na początek... No to żebyś w takim razie żebyś się nauczył na przyszłość zaserwujemy Ci miesięczny maraton "Teletubisiów"... Bez przerw... :twisted:
mawete - 29 Grudnia 2006, 12:16

Ja jak zwykle nie bijE... wiadomo dlaczego.... :D Witajcie :D
witcher - 29 Grudnia 2006, 14:41

Mogą być Teletubisie. Muminki, co tam jeszcze chcecie. Pozytywnie przeszedlem wszystkie próby na zakonnym poligonie... :mrgreen:
Rafał - 29 Grudnia 2006, 15:00

Nie wiesz co mówisz dobry człowieku.
witcher - 29 Grudnia 2006, 18:12

Dobra, dajmy spokój Muminkom i Teletubkom. Jak spedzacie Sylwka? Bo ja zastanawiam się nad paroma zrozwiązaniami i nad jedną imprezą. Chyba jednak na imprę pojdę... Ma być gotycka. :mrgreen:
Aga - 30 Grudnia 2006, 19:14

Witam niewitanych :D Co to, zimowy wysyp gollumów? To ja poproszę jakieś pieczyste z golluma, najlepiej w jakimś dobrym sosiku. Ostatecznie tatar ujdzie (młode mięsko jest, to trzeba wykorzystać :D )
Lynx - 31 Grudnia 2006, 15:04

Witcher hmmm hmmm hmmm miau... mrrrrrr pazurki naostrzyłam przed sylwestrową zabawą, czyżbym miała je na gollumach wypróbować? Achhh jaka piękna czerwień... pasuje mi do sukni ... :twisted:
May - 31 Grudnia 2006, 16:12

Witam wszystkich. Oto kolejne forum, na ktore nie bede miala czasu... Ale przynajmniej sprobuje :)
I przepraszam za brak polskich znakow, ale moj komp takowych nie edytuje.

Martva - 31 Grudnia 2006, 16:23

Uuuuuu. To się nazywa 'nie mam czasu na siedzenie w sieci'? :twisted:
Normalnie nie biję gollumów, ale tak na przywitanie nowego roku...
<chlast> mokrym mopem. Leżysz? To jeszcze <łup> rurą od odkurzacza :twisted:

Tomcich - 31 Grudnia 2006, 20:27

Widzę, May, że kiedyś z Krakowa byłaś. W takim razie, za to, że już nie jesteś, pozwól, że Wawelskiego zawołam, choć już trochę przysypia. :mrgreen:

On przywita Cię odpowiednio "gorąco". :mrgreen:

Indy - 31 Grudnia 2006, 22:29

Hej May. Widać już Cię pięknie przywitali :mrgreen:
Tomcich fajny smoczek :D

May - 31 Grudnia 2006, 23:05

Och jak milo! Smoczek Wawelski!
Martva, siostrzyczko, coz za mile rodzinne powitanie! Od razu poczulam sie jak w domu :twisted: jej czasem tesknie za naszymi rodzinnymi dyskusjami z uzyciem mopa :twisted: ! Ale tylko czasem :)

Adanedhel - 1 Stycznia 2007, 09:19

Witam.
Tak po sylwestrze nie za bardzo mam siły przywitać jak należy. Może później.

Adashi - 1 Stycznia 2007, 12:15

To był May, pachniała Saska Kępa...nanana :mrgreen:
Król Olszyn - 1 Stycznia 2007, 12:58

Aga napisał/a
Wiesz, Królu Olszyn, ja bym się na miejscu Legolasa obraziła za posądzenie o posiadanie skrzydełek... :mrgreen:

Ja też; no cóż, nie ja układam hasła do krzyżówek w gazetach z programem TV :roll:

Lowenna - 1 Stycznia 2007, 13:41

O, świeże mięsko na dobre rozpoczęcie roku:D
<bierze zamach butelką po szampanie> <zawali po głowie> <w rzyć gollumową wkłada petarde> <odpala>

aqulka - 1 Stycznia 2007, 18:55

Witajcie - dzisiaj się tylko przedstawię - Kula jestem:))
troche wam sie ponaprzykrzam jak tylko zdezorientuje się w tematach dyskusji;)

mert - 1 Stycznia 2007, 19:31

Witam!
Mert jestem. Od pewnego czasu przeglądam forum, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować:) Tak jakoś mnie dyskusje skłoniły - postaram się udzielać i wypowiadać w miarę moich możliwości.

Rozumiem, że teraz zostanę należycie obity, poturbowany i tak dalej - raz się żyję!
Pozdrawiam!:)

Studnia - 1 Stycznia 2007, 19:46

Z nowym rokiem, nowe gollumy... Po prostu bosssko... :twisted:
Trza by ich jakoś specjalnie powitać, znaczy się inaczej niż zwykle. Tylko jakoś mi nic do głowy nie przychodzi... O już wiem! Noworoczny miks alkoholowy czyli ZLEWKA!
No to bierzemy kufel litrowy i wlewamy: tequila (koniecznie z robakiem), śliwowica 45%, piwa rodzaje różne, miodzik (no nie mogło go zabraknąć), finlandia, czerwona kartka, dwa gatunki wina czerwonego, żołądkowa gorzka oczywiście, wino musujące zwane szampanem i
trochę soku malinowego i tabasco...
No a teraz aqulka i mert do dna, za nowy rok :twisted:

elam - 1 Stycznia 2007, 19:48

moznaby akulke wsadzic mertowi...
hmm, jeszcze nie wiem, gdzie...
zeby sie zapchal... a ona udusila.. chyba, ze zje go od wewnatrz...

(alez mam dzisiaj sadystyczny nastroj... :mrgreen: )

hjeniu - 1 Stycznia 2007, 19:53

To ja na wszystkich niewitanych wypuszczam słoniki które tupią mi w głowie (niech się na coś przydadzą) :twisted: Witajcie i piszcie QCF :D
Adashi - 1 Stycznia 2007, 19:54

:twisted: aqulka, skoro jesteś kula, to zagramy partyjkę billarda, albo trochę poszturchamy stół do pin balla, hehehe. A mertowi każemy na to wszystko patrzeć... :twisted:

A poważnie to witam Was!

mert - 1 Stycznia 2007, 21:10

Studnia to co mówisz przypomina mi pewną imprezę, gdy byłem już mocno zmęczony, a kolega przyniósł garnek, w którym znajdowała się "zupa". Z wielką ochotą zabraliśmy się do konsumowania - okazało się jednak, że owa "zupa" to nic innego jak jedna, wielka mieszanka przeróżnych napojów wysokoprocentowych. Skoro jednak tamto przeżyłem, to i to mam nadzieję również!:)
Co do wsadzania mi gdziekolwiek kulki - cóż za ciekawy i oryginalny pomysł! Niestety nie miała by ze mnie za wielkiego pożytku, jeżeli chodzi o jedzenie... chudy taki jakiś jestem, żylasty za bardzo, kości się nie przydadzą... jednym słowem - bezużyteczny!
Pozdrawiam gorąco!

Partner forum