Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
witcher - 28 Grudnia 2006, 18:55
He, he! Katanę dziś odłożyłem, bo mam chwilowy dzień dobroci dla zwiarząt. Dzięki za miłe powitanie, Tomcich. Selene, karpia ni ma, ale jest panga. Dobrze zmrożona. Może byc?
elam - 28 Grudnia 2006, 21:13
ojejej, tyle swiezego mieska, a mnie zombek na... yyy... sloniki tupia
no to nie gryze.
witajcie gollumy i nie wkurzajcie mnie, to bedzie dobrze
witcher - 28 Grudnia 2006, 21:34
Uuuu!!! A byłaś elam u tego, jak mu tam/ Dentysty? Zrobi "ciach!!" i po sprawie...
Agi - 28 Grudnia 2006, 21:37
witcher, uskuteczniasz właśnie to, o co elam prosiła, żeby nie robić, czyli wkurzasz ją. O dentyście mowa w sąsiednim wątku. Moja rada najpierw czytaj, potem pisz
elam - 28 Grudnia 2006, 22:16
... ggrrrrrrRRRRRRRRR.....
witcher - 28 Grudnia 2006, 22:56
Sorry Moja wina...Mam nadzieję, że ta przykra niedyspozycja szybko minie...
Adashi - 29 Grudnia 2006, 00:07
witcher, witam Cię, bezboleśnie z okazji świąt.
Studnia - 29 Grudnia 2006, 08:24
witcher, a wkupne masz? CO?! Nie ma miodziku?? No stary, taka wtopa na początek... No to żebyś w takim razie żebyś się nauczył na przyszłość zaserwujemy Ci miesięczny maraton "Teletubisiów"... Bez przerw...
mawete - 29 Grudnia 2006, 12:16
Ja jak zwykle nie bijE... wiadomo dlaczego.... Witajcie
witcher - 29 Grudnia 2006, 14:41
Mogą być Teletubisie. Muminki, co tam jeszcze chcecie. Pozytywnie przeszedlem wszystkie próby na zakonnym poligonie...
Rafał - 29 Grudnia 2006, 15:00
Nie wiesz co mówisz dobry człowieku.
witcher - 29 Grudnia 2006, 18:12
Dobra, dajmy spokój Muminkom i Teletubkom. Jak spedzacie Sylwka? Bo ja zastanawiam się nad paroma zrozwiązaniami i nad jedną imprezą. Chyba jednak na imprę pojdę... Ma być gotycka.
Aga - 30 Grudnia 2006, 19:14
Witam niewitanych Co to, zimowy wysyp gollumów? To ja poproszę jakieś pieczyste z golluma, najlepiej w jakimś dobrym sosiku. Ostatecznie tatar ujdzie (młode mięsko jest, to trzeba wykorzystać )
Lynx - 31 Grudnia 2006, 15:04
Witcher hmmm hmmm hmmm miau... mrrrrrr pazurki naostrzyłam przed sylwestrową zabawą, czyżbym miała je na gollumach wypróbować? Achhh jaka piękna czerwień... pasuje mi do sukni ...
May - 31 Grudnia 2006, 16:12
Witam wszystkich. Oto kolejne forum, na ktore nie bede miala czasu... Ale przynajmniej sprobuje
I przepraszam za brak polskich znakow, ale moj komp takowych nie edytuje.
Martva - 31 Grudnia 2006, 16:23
Uuuuuu. To się nazywa 'nie mam czasu na siedzenie w sieci'?
Normalnie nie biję gollumów, ale tak na przywitanie nowego roku...
<chlast> mokrym mopem. Leżysz? To jeszcze <łup> rurą od odkurzacza
Tomcich - 31 Grudnia 2006, 20:27
Widzę, May, że kiedyś z Krakowa byłaś. W takim razie, za to, że już nie jesteś, pozwól, że Wawelskiego zawołam, choć już trochę przysypia.
On przywita Cię odpowiednio "gorąco".
Indy - 31 Grudnia 2006, 22:29
Hej May. Widać już Cię pięknie przywitali
Tomcich fajny smoczek
May - 31 Grudnia 2006, 23:05
Och jak milo! Smoczek Wawelski!
Martva, siostrzyczko, coz za mile rodzinne powitanie! Od razu poczulam sie jak w domu jej czasem tesknie za naszymi rodzinnymi dyskusjami z uzyciem mopa ! Ale tylko czasem
Adanedhel - 1 Stycznia 2007, 09:19
Witam.
Tak po sylwestrze nie za bardzo mam siły przywitać jak należy. Może później.
Adashi - 1 Stycznia 2007, 12:15
To był May, pachniała Saska Kępa...nanana
Król Olszyn - 1 Stycznia 2007, 12:58
| Aga napisał/a | Wiesz, Królu Olszyn, ja bym się na miejscu Legolasa obraziła za posądzenie o posiadanie skrzydełek... |
Ja też; no cóż, nie ja układam hasła do krzyżówek w gazetach z programem TV
Lowenna - 1 Stycznia 2007, 13:41
O, świeże mięsko na dobre rozpoczęcie roku:D
<bierze zamach butelką po szampanie> <zawali po głowie> <w rzyć gollumową wkłada petarde> <odpala>
aqulka - 1 Stycznia 2007, 18:55
Witajcie - dzisiaj się tylko przedstawię - Kula jestem:))
troche wam sie ponaprzykrzam jak tylko zdezorientuje się w tematach dyskusji;)
mert - 1 Stycznia 2007, 19:31
Witam!
Mert jestem. Od pewnego czasu przeglądam forum, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować:) Tak jakoś mnie dyskusje skłoniły - postaram się udzielać i wypowiadać w miarę moich możliwości.
Rozumiem, że teraz zostanę należycie obity, poturbowany i tak dalej - raz się żyję!
Pozdrawiam!:)
Studnia - 1 Stycznia 2007, 19:46
Z nowym rokiem, nowe gollumy... Po prostu bosssko...
Trza by ich jakoś specjalnie powitać, znaczy się inaczej niż zwykle. Tylko jakoś mi nic do głowy nie przychodzi... O już wiem! Noworoczny miks alkoholowy czyli ZLEWKA!
No to bierzemy kufel litrowy i wlewamy: tequila (koniecznie z robakiem), śliwowica 45%, piwa rodzaje różne, miodzik (no nie mogło go zabraknąć), finlandia, czerwona kartka, dwa gatunki wina czerwonego, żołądkowa gorzka oczywiście, wino musujące zwane szampanem i
trochę soku malinowego i tabasco...
No a teraz aqulka i mert do dna, za nowy rok
elam - 1 Stycznia 2007, 19:48
moznaby akulke wsadzic mertowi...
hmm, jeszcze nie wiem, gdzie...
zeby sie zapchal... a ona udusila.. chyba, ze zje go od wewnatrz...
(alez mam dzisiaj sadystyczny nastroj... )
hjeniu - 1 Stycznia 2007, 19:53
To ja na wszystkich niewitanych wypuszczam słoniki które tupią mi w głowie (niech się na coś przydadzą) Witajcie i piszcie QCF
Adashi - 1 Stycznia 2007, 19:54
aqulka, skoro jesteś kula, to zagramy partyjkę billarda, albo trochę poszturchamy stół do pin balla, hehehe. A mertowi każemy na to wszystko patrzeć...
A poważnie to witam Was!
mert - 1 Stycznia 2007, 21:10
Studnia to co mówisz przypomina mi pewną imprezę, gdy byłem już mocno zmęczony, a kolega przyniósł garnek, w którym znajdowała się "zupa". Z wielką ochotą zabraliśmy się do konsumowania - okazało się jednak, że owa "zupa" to nic innego jak jedna, wielka mieszanka przeróżnych napojów wysokoprocentowych. Skoro jednak tamto przeżyłem, to i to mam nadzieję również!:)
Co do wsadzania mi gdziekolwiek kulki - cóż za ciekawy i oryginalny pomysł! Niestety nie miała by ze mnie za wielkiego pożytku, jeżeli chodzi o jedzenie... chudy taki jakiś jestem, żylasty za bardzo, kości się nie przydadzą... jednym słowem - bezużyteczny!
Pozdrawiam gorąco!
|
|
|