To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

Dabliu - 9 Wrzeœśnia 2007, 15:54

ihan napisał/a
Czy ktoś wie, czy odwołani i powołani ministrowie dostaną odprawy?

Nie. JK podczas konferencji prasowej 07.IX stanowczo powiedział, że nie dostaną.

ihan - 9 Wrzeœśnia 2007, 16:33

lavojtek napisał/a

Aha! A swistak siedzi i zawija ta kampanie w sreberka?

No właśnie nie, bo widziałam bilboardy, że świstak już nie zawija w sreberka.

Dabliu - 9 Wrzeœśnia 2007, 17:10

Świstak siedzi... bo Milka była nieletnia :wink:
NURS - 9 Wrzeœśnia 2007, 18:16

Martva napisał/a
Ehhh, kilku moich znajomych dało się zwieść kaczorom w poprzednich wyborach, ale szokuje mnie że ktoś może ufać tej partii nadal...

idź na zebranie lokalnego kółka PiS :-) Zobaczysz sama.

BTW, Piechu, kolejny cud w prezentacji, która cie powaliła - Krauze zadzwonil do Woszczerowicza zanim Kaczmarek był u niego :-) Jasnowidz w mordę jeża :-)

GAndrel - 9 Wrzeœśnia 2007, 19:39

A w czasie kampanii będzie się działo. W piątek z mównicy Kurski jawnie groził.
Gustaw G.Garuga - 9 Wrzeœśnia 2007, 19:46

I w tym chyba nie kłamał :mrgreen:
ihan - 9 Wrzeœśnia 2007, 19:49

Oj GGG, zdarza się najlepszym :)
Easy - 9 Wrzeœśnia 2007, 22:41

Kurski nie kłamie. Gdy o czymś mówi, jest przekonany na 100%, że mówi prawdę (tak przynajmniej tłumaczył się z zarzutu kłamstwa w jednym z wywiadów).
agnieszka_ask - 9 Wrzeœśnia 2007, 22:59

Easy napisał/a
Kurski nie kłamie. Gdy o czymś mówi, jest przekonany na 100%, że mówi prawdę (tak przynajmniej tłumaczył się z zarzutu kłamstwa w jednym z wywiadów).

nie sadzę. on doskonale wie, co jest prawdą w tym co mówi, a co nie, ale zna też perfekcyjnie swoją rolę i po mistrzowsku się jej trzyma.

Easy - 9 Wrzeœśnia 2007, 23:04

agnieszka_ask napisał/a
Easy napisał/a

nie sadzę. on doskonale wie, co jest prawdą w tym co mówi, a co nie, ale zna też perfekcyjnie swoją rolę i po mistrzowsku się jej trzyma.

Jackowi nie wierzysz? Przecież on ma na twarzy wypisaną samą prawdę (tak jak Łyżwiński niewinność).

lavojtek - 9 Wrzeœśnia 2007, 23:10

Easy napisał/a
Przecież on ma na twarzy wypisaną samą prawdę (tak jak Łyżwiński niewinność).

... albo Lepper inteligencje :mrgreen:

agnieszka_ask - 10 Wrzeœśnia 2007, 08:45

Easy napisał/a
Jackowi nie wierzysz? Przecież on ma na twarzy wypisaną samą prawdę (tak jak Łyżwiński niewinność).

:mrgreen:
A Kurski i tak jest godny podziwu (nie pochwały) chociażby za tupet, butność, czy odwagę cywilną. Nie jedna osoba już dawno załamałaby się psychicznie, a on dalej brnie niestrudzony i nawet nie posiwiał :shock:

mawete - 10 Wrzeœśnia 2007, 10:16

Na czasie
Easy - 10 Wrzeœśnia 2007, 10:17

http://www.pardon.pl/arty...samorozwiazaniu

[...]poseł PO ze świętokrzyskiego w przypływie szczerości wyznał: Panie premierze, dobrze rządziliście przez te dwa lata.[...]

To jak? PO się przyznaje do kłamstwa, głosujemy na PiS?

GAndrel - 10 Wrzeœśnia 2007, 10:20

A prezes Trybunału Konstytucyjnego twierdzi, że Fotyga nie jest Ministrem Spraw Zagranicznych. Przysięgi przed prezydentem nie złożyła.
mawete - 10 Wrzeœśnia 2007, 10:22

GAndrel: czyli wszystkie papierki które podpisała można na papier toaletowy przerobić? To bedzie dopiero domek ma kółkach :mrgreen:
p.s. a kasę odda? :twisted:

GAndrel - 10 Wrzeœśnia 2007, 10:35

Od piątku zbyt wielu papierków podpisać nie mogła. Chyba. Tylko, że w tym czasie była w Portugalii i coś tam negocjowała. Cała UE będzie miała teraz problem z ustaleniem jako kto to robiła. ;)

To prawie jak z przemówienie Kurskiego. "Problem rosyjskiego embarga na nasze mięso uczyniliśmy problemem całej Europy". Czy jakoś tak. ;)

Easy - 10 Wrzeœśnia 2007, 10:38

GAndrel napisał/a
To prawie jak z przemówienie Kurskiego. Problem rosyjskiego embarga na nasze mięso uczyniliśmy problemem całej Europy. Czy jakoś tak. ;)

Nie martwcie się, Europa jeszcze się nam kiedyś za to odwdzięczy.

http://www.tvn24.pl/-1,1520853,wiadomosc.html

Jeśli PiS wygra wybory, Jarosław Kaczyński może ponownie zostać premierem. - To jest męczące, ale jestem gotów się poświęcić - powiedział szef rządu w radiu w RMF FM.

Poświęci się... Jarek, nie poświęcaj się dla nas! Ja mogę się poświęcic i zostać premier (znasz mój numer, jakby co...).

mawete - 10 Wrzeœśnia 2007, 10:50

Easy: "nie chcem, ale muszem."? :D
Easy - 10 Wrzeœśnia 2007, 10:54

mawete napisał/a
Easy: nie chcem, ale muszem.? :D

Dla dobra narodu

Gustaw G.Garuga - 10 Wrzeœśnia 2007, 20:17

Cimoszewicz wraca do polityki:
Cytat
- Ludzie będą głosowali na mnie ze względu na to kim jestem, a nie ze względu na szyld partyjny - zadeklarował. Cimoszewicz zapowiedział bowiem, że wystartuje w wyborach nie z listy LiD, lecz jako kandydat niezależny.

Ciekawe, bo o ile wiem, to kandydaci niezależni też startują z list. Jeśli więc nie z listy LiD, to czyjej? Może PiSu - w końcu niedawno Dorn w przypływie szczerości wyznał, że Cimoszewisz był 'ohydnie wrabiany' (czy jakoś tak to ujął) :wink:

mad - 10 Wrzeœśnia 2007, 21:35

A o umieszczenie Leszka Millera na swoich listach wnioskuje Samoobrona. Cimoszewicz aż się żachnął. Ciekawe, dlaczego :?:
Tomcich - 10 Wrzeœśnia 2007, 21:41

UPR, LPR i Prawica RP tworzą jedną listę. Co na to zwolennicy UPR? Dalej chcą głosować? :wink:
mad - 10 Wrzeœśnia 2007, 21:44

Jest problem. Jest niedobrze. Nie jest dobrze. Dobrze nie jest. Jest problem :(
elam - 10 Wrzeœśnia 2007, 21:53

a kiedys bylo leppper? tfu, lepiej? :)
dzejes - 10 Wrzeœśnia 2007, 22:09

Tomcich napisał/a
UPR, LPR i Prawica RP tworzą jedną listę. Co na to zwolennicy UPR? Dalej chcą głosować? :wink:

To już nie powiewają sztandarami na wiecach PiSu?

Fidel-F2 - 10 Wrzeœśnia 2007, 22:21

Tomcich napisał/a
UPR, LPR i Prawica RP tworzą jedną listę.
ten śewiat jest kompletnie poje....ny
Tomcich - 10 Wrzeœśnia 2007, 22:27

TUTAJ link do artykułu. mawete wiesz co robić, podobno Roman będzie startował z Lublina. :mrgreen:
mawete - 10 Wrzeœśnia 2007, 22:30

Tomcich: jaki bedzie wstyd jak wygra... nie wierze w jego wygraną, ale weź i to sobie wyobraź... :shock: :evil:
Easy - 10 Wrzeœśnia 2007, 22:40

Zastanawiałem się nad głosowaniem na UPR, ale teraz, jak się bratają z Romanem...

http://www.tvn24.pl/-1,1520936,wiadomosc.html

No to super... Jak Rokita odejdzie z PO, to na bank nie będę na platformersów głosować. Rokita jest najporządniejszy z nich wszystkich...
Jeszcze chwila i oddam głos na Krajową Partię Emerytów i Rencistów, no bo na kogo innego?

Partner forum