Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
Dabliu - 9 Września 2007, 15:54
ihan napisał/a | Czy ktoś wie, czy odwołani i powołani ministrowie dostaną odprawy? |
Nie. JK podczas konferencji prasowej 07.IX stanowczo powiedział, że nie dostaną.
ihan - 9 Września 2007, 16:33
lavojtek napisał/a |
Aha! A swistak siedzi i zawija ta kampanie w sreberka? |
No właśnie nie, bo widziałam bilboardy, że świstak już nie zawija w sreberka.
Dabliu - 9 Września 2007, 17:10
Świstak siedzi... bo Milka była nieletnia
NURS - 9 Września 2007, 18:16
Martva napisał/a | Ehhh, kilku moich znajomych dało się zwieść kaczorom w poprzednich wyborach, ale szokuje mnie że ktoś może ufać tej partii nadal... |
idź na zebranie lokalnego kółka PiS Zobaczysz sama.
BTW, Piechu, kolejny cud w prezentacji, która cie powaliła - Krauze zadzwonil do Woszczerowicza zanim Kaczmarek był u niego Jasnowidz w mordę jeża
GAndrel - 9 Września 2007, 19:39
A w czasie kampanii będzie się działo. W piątek z mównicy Kurski jawnie groził.
Gustaw G.Garuga - 9 Września 2007, 19:46
I w tym chyba nie kłamał
ihan - 9 Września 2007, 19:49
Oj GGG, zdarza się najlepszym
Easy - 9 Września 2007, 22:41
Kurski nie kłamie. Gdy o czymś mówi, jest przekonany na 100%, że mówi prawdę (tak przynajmniej tłumaczył się z zarzutu kłamstwa w jednym z wywiadów).
agnieszka_ask - 9 Września 2007, 22:59
Easy napisał/a | Kurski nie kłamie. Gdy o czymś mówi, jest przekonany na 100%, że mówi prawdę (tak przynajmniej tłumaczył się z zarzutu kłamstwa w jednym z wywiadów). |
nie sadzę. on doskonale wie, co jest prawdą w tym co mówi, a co nie, ale zna też perfekcyjnie swoją rolę i po mistrzowsku się jej trzyma.
Easy - 9 Września 2007, 23:04
agnieszka_ask napisał/a | Easy napisał/a | Kurski nie kłamie. Gdy o czymś mówi, jest przekonany na 100%, że mówi prawdę (tak przynajmniej tłumaczył się z zarzutu kłamstwa w jednym z wywiadów). |
nie sadzę. on doskonale wie, co jest prawdą w tym co mówi, a co nie, ale zna też perfekcyjnie swoją rolę i po mistrzowsku się jej trzyma. |
Jackowi nie wierzysz? Przecież on ma na twarzy wypisaną samą prawdę (tak jak Łyżwiński niewinność).
lavojtek - 9 Września 2007, 23:10
Easy napisał/a | Przecież on ma na twarzy wypisaną samą prawdę (tak jak Łyżwiński niewinność). |
... albo Lepper inteligencje
agnieszka_ask - 10 Września 2007, 08:45
Easy napisał/a | Jackowi nie wierzysz? Przecież on ma na twarzy wypisaną samą prawdę (tak jak Łyżwiński niewinność). |
A Kurski i tak jest godny podziwu (nie pochwały) chociażby za tupet, butność, czy odwagę cywilną. Nie jedna osoba już dawno załamałaby się psychicznie, a on dalej brnie niestrudzony i nawet nie posiwiał
mawete - 10 Września 2007, 10:16
Na czasie
Easy - 10 Września 2007, 10:17
http://www.pardon.pl/arty...samorozwiazaniu
[...]poseł PO ze świętokrzyskiego w przypływie szczerości wyznał: Panie premierze, dobrze rządziliście przez te dwa lata.[...]
To jak? PO się przyznaje do kłamstwa, głosujemy na PiS?
GAndrel - 10 Września 2007, 10:20
A prezes Trybunału Konstytucyjnego twierdzi, że Fotyga nie jest Ministrem Spraw Zagranicznych. Przysięgi przed prezydentem nie złożyła.
mawete - 10 Września 2007, 10:22
GAndrel: czyli wszystkie papierki które podpisała można na papier toaletowy przerobić? To bedzie dopiero domek ma kółkach
p.s. a kasę odda?
GAndrel - 10 Września 2007, 10:35
Od piątku zbyt wielu papierków podpisać nie mogła. Chyba. Tylko, że w tym czasie była w Portugalii i coś tam negocjowała. Cała UE będzie miała teraz problem z ustaleniem jako kto to robiła.
To prawie jak z przemówienie Kurskiego. "Problem rosyjskiego embarga na nasze mięso uczyniliśmy problemem całej Europy". Czy jakoś tak.
Easy - 10 Września 2007, 10:38
GAndrel napisał/a | To prawie jak z przemówienie Kurskiego. Problem rosyjskiego embarga na nasze mięso uczyniliśmy problemem całej Europy. Czy jakoś tak. |
Nie martwcie się, Europa jeszcze się nam kiedyś za to odwdzięczy.
http://www.tvn24.pl/-1,1520853,wiadomosc.html
Jeśli PiS wygra wybory, Jarosław Kaczyński może ponownie zostać premierem. - To jest męczące, ale jestem gotów się poświęcić - powiedział szef rządu w radiu w RMF FM.
Poświęci się... Jarek, nie poświęcaj się dla nas! Ja mogę się poświęcic i zostać premier (znasz mój numer, jakby co...).
mawete - 10 Września 2007, 10:50
Easy: "nie chcem, ale muszem."?
Easy - 10 Września 2007, 10:54
mawete napisał/a | Easy: nie chcem, ale muszem.? |
Dla dobra narodu
Gustaw G.Garuga - 10 Września 2007, 20:17
Cimoszewicz wraca do polityki:
Cytat | - Ludzie będą głosowali na mnie ze względu na to kim jestem, a nie ze względu na szyld partyjny - zadeklarował. Cimoszewicz zapowiedział bowiem, że wystartuje w wyborach nie z listy LiD, lecz jako kandydat niezależny. |
Ciekawe, bo o ile wiem, to kandydaci niezależni też startują z list. Jeśli więc nie z listy LiD, to czyjej? Może PiSu - w końcu niedawno Dorn w przypływie szczerości wyznał, że Cimoszewisz był 'ohydnie wrabiany' (czy jakoś tak to ujął)
mad - 10 Września 2007, 21:35
A o umieszczenie Leszka Millera na swoich listach wnioskuje Samoobrona. Cimoszewicz aż się żachnął. Ciekawe, dlaczego
Tomcich - 10 Września 2007, 21:41
UPR, LPR i Prawica RP tworzą jedną listę. Co na to zwolennicy UPR? Dalej chcą głosować?
mad - 10 Września 2007, 21:44
Jest problem. Jest niedobrze. Nie jest dobrze. Dobrze nie jest. Jest problem
elam - 10 Września 2007, 21:53
a kiedys bylo leppper? tfu, lepiej?
dzejes - 10 Września 2007, 22:09
Tomcich napisał/a | UPR, LPR i Prawica RP tworzą jedną listę. Co na to zwolennicy UPR? Dalej chcą głosować? |
To już nie powiewają sztandarami na wiecach PiSu?
Fidel-F2 - 10 Września 2007, 22:21
Tomcich napisał/a | UPR, LPR i Prawica RP tworzą jedną listę. | ten śewiat jest kompletnie poje....ny
Tomcich - 10 Września 2007, 22:27
TUTAJ link do artykułu. mawete wiesz co robić, podobno Roman będzie startował z Lublina.
mawete - 10 Września 2007, 22:30
Tomcich: jaki bedzie wstyd jak wygra... nie wierze w jego wygraną, ale weź i to sobie wyobraź...
Easy - 10 Września 2007, 22:40
Zastanawiałem się nad głosowaniem na UPR, ale teraz, jak się bratają z Romanem...
http://www.tvn24.pl/-1,1520936,wiadomosc.html
No to super... Jak Rokita odejdzie z PO, to na bank nie będę na platformersów głosować. Rokita jest najporządniejszy z nich wszystkich...
Jeszcze chwila i oddam głos na Krajową Partię Emerytów i Rencistów, no bo na kogo innego?
|
|
|