To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

elam - 26 Grudnia 2006, 18:45

hmm, Haletho, mozemy w offtopach pisac opowiadanie, ale prosze, niech to nie bedzie "opko w kolejarza", tylko cos, co mialoby jakies rece i nogi...; dluzsze fragmenty....
i TY zacznij, skoro to twoj pomysl. moze przedstaw swoja postac, jesi nie chcesz byc zielonym zolwiem.... ?

Haletha - 26 Grudnia 2006, 19:29

Dobra, proszę o jakieś dwadzieścia minut:-)
Nestor Serano - 27 Grudnia 2006, 23:31

Hmmm... kche,kche... mhmm... (zwróciłem już uwagę wszystkich?)

Raz, dwa, trzy,... (nie denerwuj się, wiem to twój pierwszy post, ale ludzie już na Księżycu wylądowali, więc to betka napisać kilka słów)... cztery, pięć, sześć... (weź głęboki oddech, to pisanie o biciu, znęcaniu się nad gollumami, poszukiwanie świeżej krwi dla wampirów, to tylko żarty, takie przyjacielskie kuksańce... chyba)... siedem, osiem... no dobra...

Dzień dobry, no... nowy tu jestem.

Czemu się tak dziwnie na mnie patrzycie?

Adashi - 27 Grudnia 2006, 23:50

Nestor Serano, witam. Nie biję, bo fajny tekst na początek napisałeś :wink:
Nestor Serano - 28 Grudnia 2006, 00:04

Dzięki Adashi bo w sińcach mi nie do twarzy :wink:
Agi - 28 Grudnia 2006, 03:04

Nestor Serano, witaj :D Nie jestem wampirem, dlatego w nocy jestem łagodna. Z mojej strony nic Ci nie grozi.
hjeniu - 28 Grudnia 2006, 08:58

Witaj Nestor Serano, ja jestem ciągle w świątecznym nastroju więc bił nie będę.
Rafał - 28 Grudnia 2006, 09:04

A masz choinką!
Tomcich - 28 Grudnia 2006, 09:31

A co tu tak słodko! :evil: Bo gollumy się obrażą, że nie są odpowiednio przywitane. :twisted:
Ale że i mnie udziela się nastój niedawnych świąt to i ja przywitam się świątecznie.

Lodóweczką. :mrgreen:
Witaj Nestor Serano

Rodion - 28 Grudnia 2006, 10:09

Cześć gollumy :mrgreen:
Czas na sprzątanie! :twisted:

Przywitajcie się z nową ekipą świętego Mikołaja :twisted: :twisted:

:mrgreen:

Adanedhel - 28 Grudnia 2006, 10:14

Ja tam dam klasyczny prezent. Masz Nestor Serano, trzymaj pudełko. Mówisz, że tyka? No, przecież zegar powinien tykać. No dalej, otwórz :twisted:
Haletha - 28 Grudnia 2006, 11:16

Z sińcami nie do twarzy? A kto tu mówi o biciu w twarz, myśmy wszakże nie Samoobrona! Święta były, to i trochę powitalnych kuchennych utensyliów pod ręką się znajdzie. Na przykład nóż do patroszenia karpia:>
Namherina - 28 Grudnia 2006, 11:25

Witam! Ktiariw! A jak się witają Fremenie, to nie pamiętam...
Hmm... Co tu o sobie napisać? Może to, że interesuję się szpiegostwem, science fiction, komputerem. Mogę napisać, ze jestem zaledwie początkującym w kręgach S-F, nie wiele czytałam, jeszcze mniej oglądalam. :wink: I mam dwanaście lat (za cztery dni trzynaście).
Witam jeszcze raz! =)

Martva - 28 Grudnia 2006, 11:33

Cześć, nazywam się Wojtek i też mam 12 lat.

Aaaaa! musiałam :)
Cześć, jestem z frakcji niebijącej :)

Haletha - 28 Grudnia 2006, 11:33

Ojojoj, tak młodziutkiego mięska nie wypada potraktować ordynarnym nożem do ryby. Jeszcze się przestraszy i nie będzie smakować! Obtoczymy w panierce, o, tak, i teraz na patelnię, na mały ogień.
Adanedhel - 28 Grudnia 2006, 11:34

Namherina napisał/a
interesuję się szpiegostwem, science fiction, komputerem

No, cóż mogę powiedzieć. Załatwię porwanie Ciebie przez szpiegów-cyborgów z planety Vulkania V :twisted: :mrgreen:

Namherina - 28 Grudnia 2006, 11:38

Adanedhel napisał/a
Namherina napisał/a
interesuję się szpiegostwem, science fiction, komputerem

No, cóż mogę powiedzieć. Załatwię porwanie Ciebie przez szpiegów-cyborgów z planety Vulkania V :twisted: :mrgreen:

Proszę bardzo. ^^ Będzie mi miło.

Haletha - 28 Grudnia 2006, 11:40

A załoga Latającej Holery wyruszy na ratunek! A potem znowu uwięzi i zażąda wyższego okupu:-D
Adanedhel - 28 Grudnia 2006, 11:42

O, diabli nadali, nie pasuje?
No to inaczej - machinę czasu się zbuduje, albo pożyczy od kogoś - w końcu nie brak machin czasu na świecie :) - i prześle się mości golluma do średniowiecza, gdzie ni komputerów, ni science-fiction, a i szpiegostwa nie za bardzo uświadczy :twisted:

Fidel-F2 - 28 Grudnia 2006, 11:43

bęc bejsbolem w miękkie czółko ...ekhem... ciemiączko juz zarośniete?
Namherina - 28 Grudnia 2006, 12:00

Adanedhel napisał/a
O, diabli nadali, nie pasuje?
No to inaczej - machinę czasu się zbuduje, albo pożyczy od kogoś - w końcu nie brak machin czasu na świecie :) - i prześle się mości golluma do średniowiecza, gdzie ni komputerów, ni science-fiction, a i szpiegostwa nie za bardzo uświadczy :twisted:

Buah! Średniowieczem się wprawdzie niezbyt interesuję, ale zawsze to nowe doświadczenie. I może wtedy bym się wzięła pożądnie za pisanie. :wink:

Fidel-F2 napisał/a
bęc bejsbolem w miękkie czółko ...ekhem... ciemiączko juz zarośniete?

Nie warto pisać na forach, ile się ma lat... Wredna dyskryminacja.

gorat - 28 Grudnia 2006, 12:02

Fidel, już dawno. Popróbuj jeszcze.
Nestorze Serano, masz tu krzynkę na powitanie, wypij. I nie ma gadania, że to wrzący tłuszcz. A teraz mycie nóg - proszę nogi do miednicy wsadzić, zalewamy. I nie wyjmuj, dopóki nie zastygnie. To teraz siup! z mostu :mrgreen: Snajperzy jeszcze na Ciebie zapolują, jak będziesz spadał - w końcu spadająca głowa (choćby i z korpusem dołączonym) to rzadkość :D
Namherina - jaki jest Twój stosunek do techno?
Witaj serdecznie, prosimy do stołu. Że co? Kim jest ten staruch w powłóczystych szatach? Nieważne. A teraz kładź się na nim :twisted: Kapłanie, nóż rytualny gotowy? Y... słucham? :shock: O czym Ty do mnie gadasz? Że nóż się zagubił, a za to masz młot pneumatyczny? :? Dobry pomysł, zaczynaj! :twisted:

Edit: radziłbym zadbać jeszcze o porządne pisanie :P I nie dziw się, że słownik tak pożądliwie patrzy :P

Adashi - 28 Grudnia 2006, 12:04

Namherina, witam Cię.
Namherina - 28 Grudnia 2006, 12:11

gorat napisał/a

Namherina - jaki jest Twój stosunek do techno?

Stosunek do techno? Jako muzyki? Jeżeli tak - nie należy do mojego ulubionego gatunku muzyki, ale nie tępię.

gorat napisał/a

Edit: radziłbym zadbać jeszcze o porządne pisanie :P

Błąd! *biega w kółko, wrzeszcząc* Proszę o przebaczenie! To była głupia pomyłka! Że też mi, pogromcy błędów ortograficznych, się to zdarzyło. I to na samym wejściu... Od dziś sprawdzam moje posty w programie sprawdzającym błędy... :?

hjeniu - 28 Grudnia 2006, 12:57

Witaj Namherina ja ciągle jestem w świątecznym nastroju więc nie biję. Co do sprawdzanie błendów :wink: to polecam Firefox 2.0 :D
Namherina - 28 Grudnia 2006, 13:22

hjeniu napisał/a
Witaj Namherina ja ciągle jestem w świątecznym nastroju więc nie biję. Co do sprawdzanie błendów :wink: to polecam Firefox 2.0 :D

Zazwczaj nie robię takich błędów. :? Jednak dziękuję za radę.

Nestor Serano - 28 Grudnia 2006, 13:25

Cytat
Nestor Serano, witaj :D Nie jestem wampirem, dlatego w nocy jestem łagodna. Z mojej strony nic Ci nie grozi.

Jasne, tylko dlaczego mrugasz okiem, jakbyś mówiła "oczywiście bezalkoholowe" :wink:

witcher - 28 Grudnia 2006, 16:22

Ja juz nie moge tak dlużej... Browar pod stolem kusi... Co mam zrobic? Musi starczyc do Sylwka Sugestie mile widziane... :D Mój stosunek do techno jest, hmmm... jakby to powiedziec obojętny z wyjątkami. Niektóre kawałki dobrze sie słucha. Niekoniecznie po piątym piwie. :wink: Osobiście wolę zupełnie odmiemme style muzyki. :)
Lowenna - 28 Grudnia 2006, 17:11

Po świętach został karp. <łapie za ogon, robi zamach, wali po głowie>
A piwo zostaw. Jeszcze się przyda. Na wykup, by nie bili;]

Tomcich - 28 Grudnia 2006, 17:31

Więc powiadasz, że się Witcher nazywasz. Znaczy się Wiedźmin po naszemu. Taki co to katanę na plecach nosi. No to ją dobądź i pokaż co potrafisz!

No tak, siekanego ta ja bić nie będę, czuj się powitany. :mrgreen:

Partner forum