Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Juki - 22 Grudnia 2006, 09:29
Przepraszam was damy, ale pierwszy raz spotkałem się z takim forum , a to do Fodnika nie było po chamsku, tylko "po przyjacielsku" symbolicznie .
| Cytat | Juki, Vampirella cię wita, o grupę krwi pyta i mówi, że jest spragniona świeżej krwi |
Moja grupa krwi to 0, chcesz kielicha?
Witam wszystkie damy tego forum Mam nadzieje, że nie myślicie źle o mnie....
Agi - 22 Grudnia 2006, 11:36
Witaj Juki, i czuj się dobrze w naszym fantastycznym towarzystwie
Słowik - 22 Grudnia 2006, 11:41
No...
Aga - 22 Grudnia 2006, 11:52
Słowik, bawisz się w Rodiona?
Hmm... czy ja już tego delikwenta obiłam? Jeśli nie, to pac, tak przyjaźnie, bo święta idą
Słowik - 22 Grudnia 2006, 11:59
Aga, skąd
Tak mi się zebrało na chwilę ekspresji
Kruk Siwy - 22 Grudnia 2006, 12:00
I gadulstwa...
Fodnik - 22 Grudnia 2006, 15:49
| Cytat | Selithira
No cóż... Moje dane - 13,5 roku, 13 miesięcy na tym forum, od roku czytam SFFiH. Jako vampirella (status) mam długie, ostre kły <wbija zęby w szyję Fodnika i pije> jako widoczny w avatarku pyton - mogę cię udusić, co zaraz zresztą zrobię.
Jakieś pytania? |
Cóż... Trzynaście i pół roku temu to może jeszcze odrobina krwi by się i znalazła w żyłach fodniczych. Ale tylko odrobina. Za przyczyną pewnych przeszłych zdarzeń została wyparta do reszty przez C2H5OH i tak już zostało. Ale gratuluję odlotów po posiłku. Pytań nie mam.
Juki - 22 Grudnia 2006, 18:38
Czyli nikt mnie nie obija już? dobrze, miło mi
elam - 22 Grudnia 2006, 19:00
a Swieta za pasem, trzeba byc milosiernym
znalazles juz interesujacy cie temat?
to idz i spam.... pisz tam merytoryczne posty z radoscia.
Juki - 22 Grudnia 2006, 21:29
Poczekaj chwile zaraz zalece do kilku tematów i zaczne siać postami
elam - 22 Grudnia 2006, 21:34
tylko uwazaj - bo tutaj, oprocz spa... wesolych uzyszkodnikow przebywaja rowniez prawdziwi tfurcy polskiej fantastyki cobys komus nie podpadl za bardzo, bo potem jeszcze w jakiejs ksiazce cie publicznie obije i bedzie wstyd.....
Juki - 22 Grudnia 2006, 22:43
Kiedyś też będę twórcą fantastyki, wtedy bym się na takim delikwencie odegrał.
Studnia - 23 Grudnia 2006, 01:14
Normalnie ambicja z niego aż tryska... Trza by mu przytkać to źródełko bo się wyczerpie, ale skoro już go nie bijecie...
Haletha - 23 Grudnia 2006, 18:26
O, jakiś Krakus się znalazł! W takim razie wystarczy mi broń krótkiego zasięgu... Pistolet na wodę? Mamy Święta, więc napełnię go kwasem buraczanym, pół na pół z jakimś innym kwasem. Może być solny? Wyjdzie fajny barszczyk, jeszcze fajniejszy niż barszcz Sosnowskiego. Juki jako pierwszy dokona degustacji!
Juki - 23 Grudnia 2006, 18:30
Bardzo... bardzo naukowe poczucie humoru, aż zdrętwiałem, jak napisze jakąś opowieść to stworze tam postać zwariowanego naukowca który będzie ofiarą wszystkich ludzi wokół, jak będzie się nazywał? Haletha
Haletha - 23 Grudnia 2006, 18:40
Będę niewymownie wdzięczna. Już czekam na tę powieść;-DDD
Jak ja napiszę jakąś książkę... Poradnik kulinarny... ;)
Juki - 23 Grudnia 2006, 20:04
W najbliższym czasie nic dużego nie napisze, ale tutaj na stronce jakimś krótkim opowiadaniem się popisze
Haletha - 23 Grudnia 2006, 20:13
Hyhy, to może by wskrzesić starą forumową powieść w odcinkach? Nie pamiętam już o co w niej chodziło, ale chętnie pobawiłabym się znów w grafomanię:-)
http://www.science-fictio...topic.php?t=252
Adanedhel - 23 Grudnia 2006, 20:17
W sumie można by wznowić. Chyba nie tylko Juki chciały się popisać swoją twórczością
Juki - 25 Grudnia 2006, 11:18
Wole coś własnego napisać, małą opowieść, chociarz, że to święta to narazie musze się uczyć do szkoły.
mawete - 25 Grudnia 2006, 18:11
Juki: chociaż
Ja jak zwykle nie bije... Cały czas nikt mi za to nie płaci...
Haletha - 26 Grudnia 2006, 10:13
(opętana wciąż myślą o grafomanii) A może by zacząć coś pisać od nowa? Na przykad space operę? Albo awanturniczą powieść o piratach? Mam już nawet fajną postać;D
elam - 26 Grudnia 2006, 11:48
Space opere o kosmicznych piratach ! i beda tam wystepowac:
modegorator - paskudnomorda kwasowa bestia o podejrzanym charakterze, pelniaca funkcje glownego nawigatora;
Haletha - zielony stwor, specjalista od komunikacji
rodion - radioaktywny zabijaka, spec od abordazu;
gremlinek - inteligentne zwierzatko pokaldowe, czasem z nudow mieszajace w elektronice, z reguly jednak robiace za kuchcika i spiewajace w wannie;
pako - kosmiczny gadacz (jeszcze nie wiem, jaka funkcje moglby pelnic na statku? )
Lu - gwiezdna femme fatale z duza giwera u boku;
mawete - leniwy kapitan, ktoremu nie chce sie bic nikogo, jesli nie ma z tego zysku, no chyba, ze postawia mu pare skrzynek piwa z Oriona..
hmm, kogo by tu jeszcze..
moze by tak stworzyc druzyne przeciwna tez? a moze kazdy bohater pisalby sam o sobie?
Pako - 26 Grudnia 2006, 11:52
Ha! Będę w ksiażce! Mogę.... moge.... mogę w fallouta grać na komputerze-matce
elam - 26 Grudnia 2006, 11:55
Pako tu Haletha proponuje pisanie na forum powiesci w odcinkach .. (przynajmniej ja tak to zrozumialam... )
wiec ty, kim bylbys na statku pirackim? hmm, zamilowanie do falouta... - mechanikiem?
Pako - 26 Grudnia 2006, 12:37
Ja rozumiem o co chodzi, dlatego ja się cieszę, że ja mógłbym w tej powieści być, drogi Gremlinku A kim mógłbym być? Małym, gadatliwym upierdliwcem
elam - 26 Grudnia 2006, 12:38
ok., done
Haletha - 26 Grudnia 2006, 12:57
Ja tam powieściami w odcinkach leczę utajone kompleksy, więc wolę wykreować postać atrakcyjną. Wystarczy mi, że w naturze jestem zielonkawym stworem;P Proponuję, żeby ktoś po prostu zaczął własną postacią, a reszta dołączy po drodze i zobaczymy co wyjdzie. Ja już czekam:D:D
Tomcich - 26 Grudnia 2006, 16:10
O space opera Jestem za. Ja chcę statki kosmiczne i lasery. Tylko dlaczego w Biją. Chyba, że to będzie taka grafomania, że tylko do dręczenia nowych będzie się nadawać.
Haletha - 26 Grudnia 2006, 18:42
Racja, kończmy z tym offtopem. Ja już odpalam silnik w tym statku i czekam. Kto zacznie?:))
|
|
|