To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

gorim1 - 19 Grudnia 2006, 21:44

dobra powiedzcie mi jedno kurde te ciągłe tłuczenie gollumów po głowach toporkiem jest nudne (łup gollumy po łbie z trzonka)
przyduszanie na jakimś stryczku też (zawiesza na chwilkę )
wrzucanie do wisły też się robi już nieciekawe (plusk gollumy w wodzie)
i nawet przypiekanie jest jakoś tako nudne (gollumy wrzucam na stos)
a potrawki z nich są ciągle na jedno kopyto (ups olifant rozdeptał chce ktoś naleśnika)
w ogóle to witajcie

Godzilla - 20 Grudnia 2006, 10:06

O, nowi, nowi, cóż za miła niespodzianka! Niechże was wszystkich serdecznie uściskam!

Mocno!

<CHRUP CHRUP TRZASK>

:mrgreen:

Fodnik - 20 Grudnia 2006, 16:31

Cytat
Agi55
Fodnik, zgodnie z zasadą prawdopodobieństwa po Twoim stawie pływają tylko oczyszczone kości - piranie są naprawdę skuteczne

Piranie to takie miłe stworzonka, pożyteczne wielce. No prawie gosposie. I te kuse fartuszki...

Cytat
elam
pomijajac nieco dziwaczny nick

Co dziwaczny, co dziwaczny! Po prostu jestem tu inkoguto, ukrywam się znaczy. Więc co będę tak prosto z mostu jakimś adresem stawu wylatywał?

Cytat
Godzilla
<CHRUP CHRUP TRZASK>

No masz... Z czego to ci japończykowie robią teraz swoje maskotki. Ale nie martw się. Laką zalejemy i będziesz jak nowa. No, prawie.

Adanedhel - 20 Grudnia 2006, 16:37

A dlaczego nie? Wstawiłbyś adresik to zrzutkę na Forum by się zrobiło i przysłało Ci pejczyk. :mrgreen: Przecież przyznałeś się do masochizmu :mrgreen:
Ziemniak - 20 Grudnia 2006, 16:43

I może na jakieś gustowne lateksowe wdzianko by starczyło :mrgreen:
Fidel-F2 - 20 Grudnia 2006, 16:53

I sru! I sru! I z buta i w nerę i bejsbolem i jeszcze i w czaszke łomem i tak z dziesięć razy i jeszcze w nery i młotem i jeszce raz i jeszcze raz i jeszcze dziesieć razy i z buta i łomem i zbuta i w nery - biorę oddech - i z buta i bejsbolem przez łeb i po kręgosłupie dębową pałą i łomem i jescze raz.

Biorę kolejny oddech, nie te lata, zmęczyłem się. Zdejmuje plecak, spluwam. Wyjmuje paczke Pall Malli, wyciągam papierosa, spluwam jescze raz, zapalam. Dym smakuje wspaniale. Spoglądam na Fodnika -nieee, nie będę gwałcił, zmęczyłem się. Wołam psa na mielone.

Fodnik - 20 Grudnia 2006, 17:31

Cytat
Adanedhel
Wstawiłbyś adresik to zrzutkę na Forum by się zrobiło
Ziemniak
na jakieś gustowne lateksowe wdzianko by starczyło

Coś poetycznie bardzo, wręcz świątecznie się zrobiło
Aż Forum w zadumie gollumom prezenty sprawiło.

copyright Częstochowa power

Cytat
Fidel-F2
I sru! I sru! I z buta i w nerę i bejsbolem i jeszcze i w czaszke łomem i tak z dziesięć razy

Ach ta Młodzież Wszechpolska... Jakiż brak fantazji!

Cytat
Fidel-F2
Spoglądam na Fodnika -nieee, nie będę gwałcił, zmęczyłem się

Słusznie, słusznie. Gwałt się gwałtem odciska i potem w kubańskiej ojczyźnie taki odciśnięty trafia do zakładu karn... resocjalizacyjnego.

Fidel-F2 - 20 Grudnia 2006, 17:35

O! Ktoś Cię wyciągnął psu z gardła? Czuj się powitany.
Oberwałeś tak bo wygladasz na Wszechpolaka.
a w kubańskiej ojczyźnie to ja mogę kogo zresocjalizować.

Adashi - 20 Grudnia 2006, 21:28

Żywotny ten utopiec, bestia jedna :mrgreen:
Fodnik, ja już się z Tobą witałem, bić nie biłem, bo święta idą, ale tak sobie myślę, zacznij się udzielać nie tylko w tym jednym temacie, ok? Po dobroci proszę, a jak nie, to zadzwonię do Wodnika Szuwarka. On Cię ustawi do pionu. :mrgreen:

Juki - 21 Grudnia 2006, 12:56

Chciałbym się dowiedzieć coś o magazynie który prowadzicie, co w nim ciekawego jest, czy jest coś oprócz gazety ile kosztuje..?
gorat - 21 Grudnia 2006, 13:02

Wypowiedź trochę nietematyczna, ale co tam :mrgreen: :twisted:
Za nóżki i o ścianę! Teraz duszenie, reanimacja pompą próżniową, jeszcze tak parę razy, rączki zwiążemy, sznur się przeciągnie przez hak na suficie, pociągnie - mamy ładny worek treningowy. Hihi, wybacz, ale z tej siłowni stale korzysta kilkadziesiąt osób :twisted:

Słowik - 21 Grudnia 2006, 13:07

Jak to ładnie brzmi - "magazyn, który prowadzicie". Aż mi się ciepło na sercu zrobiło :D
Co nie zmienia faktu, że skrzydełkiem i tak dostaniesz :mrgreen:
Cześć Juki, najpierw Cię trochę poobijamy, droga do oświecenia jest wyboista :D

Adanedhel - 21 Grudnia 2006, 13:10

Wyboista jest też droga po której jedzie samochód do którego Cię, Juki, przywiązałem :twisted:
Fodnik - 21 Grudnia 2006, 13:52

Cytat
Adashi
Po dobroci proszę, a jak nie, to zadzwonię do Wodnika Szuwarka.

No dobra. Zacznę. Ale Szuwarkiem mnie nie strasz, bo to mięczak jest. Tyle się ze Żwirkiem i Muchomorkiem nakombinowali jak zbałamucić Makową Panienkę, tyleż planów i podstępów wymyślili, a tu nic - ta dalej z Emanuelem się prowadzi, pączuszek mniam-mniam. A nie muszę wspominać, co one robią w górnej warstwie roślinności wokół stawów. Oj nie muszę. A hałas, panie, jaki wydają! A te trzy dupki spiskowe tylko zębami zgrzytać mogą. Zresztą... Podobno, w tajemnicy wielkiej powiedzieli mi Sztaflik ze Szpagetką, klęski poniesione na niwie erotyczno-towarzyskiej skłoniły Szuwarka, pospołu z tymi dwoma nieudacznikami kryjącymi się wciąż w mchu i paproci, do założenia klubu mniejszościowego orientacji seksualnej odmiennej, licząc na większy sukces. Ale to tylko plotki.

gorat - 21 Grudnia 2006, 13:54

Fodnik, zaraz Ci się do skóry dobiorę :evil: Widzisz Jukiego? JEGO się teraz obija! I spokój tu!
Adanedhel - 21 Grudnia 2006, 13:55

gorat, ale Fodnik to rodzony masochista :mrgreen: On by chciał jeszcze, i jeszcze i jeszcze...
Ale wkrótce zmieni mu się status :twisted:

Adashi - 21 Grudnia 2006, 13:57

Oj, Fodnik, oj! :mrgreen:

Juki, witam Cię; zobacz w empiku co to za periodyk albo kup nr w kiosku na spróbę, inaczej się nie przekonasz :wink:

Adanedhel - 21 Grudnia 2006, 13:58

Wydaje mi się, że większości można się dowiedzieć już po samej nazwie :)
Fodnik - 21 Grudnia 2006, 14:14

Cytat
Adanedhel
większości można się dowiedzieć już po samej nazwie

Patrząc przez pryzmat tego wątku, to szczególnie adekwatny jest "horror" :lol:

hjeniu - 21 Grudnia 2006, 14:45

Wikaj Juki, kiedyś były fajne igłówki o takiej nazwie, więc wkręcimy cię w drukareczkę i coś wydrukujemy na plecach np. Kopnij mnie :twisted:
Juki - 21 Grudnia 2006, 18:43

Mało poważni ludzie, albo mało poważny temat. Nie wracam tutaj, może zajżę, aby zobaczyć co jeszcze powiecie.
Pako - 21 Grudnia 2006, 18:45

Juki, a po co zaraz tak definitywnie? na tym polega tradycja. Zaczęło się, to się kontynuuje.
A bijemy, żeby jak już raz obijemy, nie bić drugi raz. I działa to dobrze, bo nie ma burd na forum, tylko dyskusje. Więc tradycyjne metody sie sprawdzają. A ty jeszcze kilkanaście postów i będziesz mógł dołączyć do grona starszych rangą forumowiczów :)

Juki - 21 Grudnia 2006, 18:51

Czyli mogę tutaj nabić trochę postów? Czy sprzestrzegana jest tutaj cenzura? Bo jak nie to wam coś opowiem.
Pako - 21 Grudnia 2006, 18:59

Cenzura jest ogólnie przestrzegana, chociaż jak się coś komuś wymksnie to aż tak źle nie jest traktowany. Aczkolwiek zdrowa kultura wymagałaby odpowiedzenia:
Idźcie wąchać kwiatki, bufony! :mrgreen:

Martva - 21 Grudnia 2006, 19:01

Tu się nabija posty wszędzie...
Cześć, ja z tych niebijących ;)

Juki - 21 Grudnia 2006, 19:05

Dobra, nic złego mi nie powiedziałeś wprost, ale te cwele wyżej! Musze im coś powiedzieć.

@Fodnik - ty sucha, brudna pyto! (tak symbolicznie) :D

Martva - 21 Grudnia 2006, 19:14

Trochę kultury, tu są damy.
Chyba.
Jakieś.
Może.
Są?

Fidel-F2 - 21 Grudnia 2006, 19:15

świat na głowie stanął, gollumy się za łby biorą

Juki przeginasz, to zwykłe chamstwo
myślę, że zaraz jakiś zielony potwór powie Ci co dalej
a poza tym, co Ci Fodnik szkodzi :shock: :?

elam - 21 Grudnia 2006, 19:52

Juki, Juki.... nieuswiadomiony :mrgreen:
a wy go obijacie tak bez wytlumaczenia. No to ja musze:

primo: Science-fiction to jest taka fantastyczna gazeta. a tutaj jest jej forum. Mozesz zagladac na forum nie czytajac gazety, oczywiscie. Nikt cie za to nie bedzie bil..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

secundo: bez unwektyw, prosze. damy sie tutaj zdazaja. (taka Wiedzma, na przyklad, czy Aga, czy Godzilla... czy gremlinek od czasu do czasu tez ma poczucie bycia kobieta :) )

tertio: my cie tu po przyjacielsku oklepujemy, a ty sie tak brzydko stawiasz... no jak mozna :) wez przyklad z poprzednikow

quatro: zabawa polega na tym, zeby sie bawic :)

- no to komu wedzonego golluma, komu? :mrgreen:

Selithira - 21 Grudnia 2006, 23:44

O, jak ja dawno gollumów nie witałam!
Juki, Vampirella cię wita, o grupę krwi pyta i mówi, że jest spragniona świeżej krwi :twisted:

Fodnik, z Tobą będę chyba miała trochę więcej pracy...
Fodnik napisał/a
A nieletnim na pohybel, gerontokracja żondzi. Niech się wpisują miasta, które są za!

No cóż... Moje dane - 13,5 roku, 13 miesięcy na tym forum, od roku czytam SFFiH. Jako vampirella (status) mam długie, ostre kły <wbija zęby w szyję Fodnika i pije> jako widoczny w avatarku pyton - mogę cię udusić, co zaraz zresztą zrobię. :twisted:
Jakieś pytania? :D

Partner forum