Mechaniczna pomarańcza [film] - Ostatnio oglądane filmy
Dunadan - 7 Grudnia 2009, 15:27
Ziuta, za Filmweb: "produkcja: Finlandia , Islandia , Wielka Brytania"
Zgaga, hm... w sumie to powinienem chyba się wreszcie z kimś z forum spotkac bo się coś alienuję dysku pożyczać nie trzeba wezmę laptopa i sobie zgram Pytanie: gdzie i kiedy? jakby co to PW proszę ( kiedy jest jakaś SKOFa? )
Zgaga - 7 Grudnia 2009, 15:38
Najbliższa SKOFa za miesiąc, ale wstępnie usiłujemy się umówić na najbliższy czwartek na poskofowe plotki (takie tam: kto jaki miał dekolt, kto dobrze w czapce Mikołaja dobrze wyglądał, a kto był za grzeczny i na nią nie zasłużył):
http://www.science-fictio...=asc&start=2490
feralny por. - 7 Grudnia 2009, 21:52
Właśnie skończyłem oglądać Powrót wilczycy - zjawiskowe. Tak złe, że aż nie można się oderwać.
Kruk Siwy - 7 Grudnia 2009, 21:53
A pierwsza część? Też była dobra. Znaczy śmieszna.
feralny por. - 7 Grudnia 2009, 21:55
Pierwszej niestety nie widziałem.
Kruk Siwy - 7 Grudnia 2009, 21:57
A to błond. A nawet durzy blond. Pani Bielska bardzo smakowita i goła.
Był wznawiany w tv niedawno, może jeszcze powtórzą.
Ja byłem na tym w kinie.
nureczka - 7 Grudnia 2009, 21:59
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie!
Odczuwam potrzebę zapoznania się z dziełami "Atak zabójczych pomidorów" (1978) i "Powrót zabójczych pomidorów" (1988).
Może ktoś pożyczyć?
Ziuta - 8 Grudnia 2009, 09:00
Dunadan napisał/a | Ziuta, za Filmweb: produkcja: Finlandia , Islandia , Wielka Brytania |
Wiesz, idąc za filmwebową listą produkcji brytyjskich można się nieźle naciąć. I nauczyć teksaskiego akcentu . Prym w Astropii wiedzie jednak Islandia.
Kruk Siwy napisał/a | Pani Bielska bardzo smakowita i goła. |
Golizna to podobno cecha szczególna polskiego kina lat 80. Była wszędzie.
dalambert - 8 Grudnia 2009, 09:51
Wczoraj Polsat rocznicowo zapodał "Tora,Tora, Tora" - znakomite dalej, o ile lepsze niż ten romantyczny pic co to ostatnio nakręcili i BEZ komputerów robione. A jak wspaniale.
Stormbringer - 8 Grudnia 2009, 10:00
I ta piękna scena z orkiestrą, która gra szybciej, by zdążyć przed nalotem.
Duke - 8 Grudnia 2009, 10:42
"Dziewiątki" - film zakrecony jak przysłowiowy słoik na zimę. Składa się z trzech opowieści które w pewnym momencie zaczynają się łączyć. Od tego momentu kazde następne słowo będzie spoilerem . Jak dla mnie rewela, gorąco polecam.
ilcattivo13 - 8 Grudnia 2009, 20:58
Zgaga - jak zwykle porąbało mi się. Ja miałem na myśli "Karateków z kanionu Żółtej rzeki"
shenra - 9 Grudnia 2009, 12:29
Mała Moskwa zaskakujuąco dobrze się oglądało.
Outlander no nie wiem...kowal był zabawny i potworek fajnie się świecił, poza tym, nie lubię jak główny bohater ma tylko jeden wyraz twarzy, bez względu na sytuację
corpse bride - 9 Grudnia 2009, 13:13
shenra napisał/a | Mała Moskwa zaskakujuąco dobrze się oglądało. |
no nie? i ta pani taka ładna...
lucek - 9 Grudnia 2009, 18:54
Mam Eine Armee Gretchen czyli po naszemu Fraulein in Uniforme - film, cytuję "tak nudny, że czyni oglądanie pięknych kobiet nudnym" (opinia imdb.com). Przejrzałem, jest a) fajny, b) głupi Dużo golizny, ale bez, khem, narządów.
Jak ostatnio, przy kanibalicznych kobietach - czekam na propozycje
l.
Fidel-F2 - 10 Grudnia 2009, 00:33
Zombieland przefajny film, ubawiłem się jak norka
Zgaga - 10 Grudnia 2009, 11:21
Jeszcze nie obejrzałam, ale...
Udało mi się w końcu dorwać 2 części filmu Obitajemyj ostrow (Przenicowany świat, jak kto woli) oraz filmy: Zpreszczonaja riealnost', Diewiat', Czlowiek, kotoryj znal wsio, Rusiczy, Artiefakt, Kniga mastierow.
Zapowiada się weekend z rosyjskim kinem fantastycznym. Yes....
corpse bride - 10 Grudnia 2009, 13:31
zombieland istotnie przezabawny choć byłam sceptyczna.
Fidel-F2 - 11 Grudnia 2009, 00:33
Kac Vegas, beautiful, znowu norka
shenra - 11 Grudnia 2009, 13:48
The hills run red strasznie popaprany horrorek, ale ciekawie zrobiony.
Trick r treat słabiutki, jeszcze na dodatek Anna paquin doprowadzająca mnie do szału.
Laid to rest kLaid to rest koleś w masce powraca tylko bez jakichś podstaw.
The uninvited dobre. Wredna niania, sfajczona mamusia, córeczka widząca zmarłych, niby nic nowego, ale sympatycznie się oglądało.
Fidel-F2 - 11 Grudnia 2009, 15:53
Payback - czarny krminał pierwsza klasa. Źli dostają bęcki a potem, żyli długo i szczęśliwie. Warto
ilcattivo13 - 11 Grudnia 2009, 18:29
Fidel - "Payback", to jeden z niewielu filmów, gdzie zmiany fabuły nie zaszkodziły. Książka też jest pierwsza klasa.
Wreszcie obejrzałem "Dystrykt 9". Świetny film. Porządni aktorzy (zwłaszcza główny bohater), ciekawa fabuła i dobre zakończenie. 8,5/10
Ciekawe, czy kontynuacja będzie równie dobra.
gorbash - 11 Grudnia 2009, 18:40
ilcattivo13 napisał/a | Porządni aktorzy (zwłaszcza główny bohater) |
A wiesz że to naturszczyk?
Witchma - 11 Grudnia 2009, 18:43
Cytat | Ciekawe, czy kontynuacja będzie równie dobra. |
A ma być?
ilcattivo13 - 11 Grudnia 2009, 19:12
gorbash - może i naturszczyk, ale raz już zagrał. W krótkometrażowym pierwowzorze "Dystryktu". I ma na koncie świetny thriller.
Witchma - sądząc po zakończeniu, będzie na 100%. Gdyby miało nie być kontynuacji, to bym się rozczarował.
Witchma - 11 Grudnia 2009, 19:14
ilcattivo13, a ja bym właśnie wolała, żeby to zostało tak, jak jest.
ilcattivo13 - 11 Grudnia 2009, 19:17
a ja nie
Fidel-F2 - 11 Grudnia 2009, 22:21
ilcattivo13 napisał/a | Fidel - Payback, to jeden z niewielu filmów, gdzie zmiany fabuły nie zaszkodziły. Książka też jest pierwsza klasa. | nie miałem pojęcia że to ekranizacja ksiażki, dzieki za info
lucek - 12 Grudnia 2009, 12:54
Z cyklu odkurzania staroci - Wayne's World i Wayne's World 2. Mike Meyers, Christopher Walken, Kim Basinger, Rob Lowe. Niezapomniane gagi, absurdalne teksty i wspaniałe emocje czasów licealnych Osiem norek w skali dziesięcionorkowej
l.
Adon - 12 Grudnia 2009, 13:26
lucek, tak mi się przypomniało - obejrzyj: A Nymphoid Barbarian in Dinosaur Hell
|
|
|