To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Koty, psy i inni pierzasto-futrzaści ulubieńcy.

Zgaga - 3 Wrzeœśnia 2013, 14:31

Fakt, nakręca spiralę śmiechu. :mrgreen:
Agi - 3 Wrzeœśnia 2013, 16:36

Fajne, też się uśmiałam
Mieliśmy kiedyś kota, który uwielbiał wchodzić po drabinie na dach domu, a później trzeba było go zdejmować bo nie umiał zejść, tylko siedział i wrzeszczał. Najgorsze było to, że po zniesieniu na dół za chwilę wchodził z powrotem. W końcu wzięliśmy go na przetrzymanie, po dwóch dniach siedzenia na dachu zszedł sam i był już spokój

Lynx - 3 Wrzeœśnia 2013, 22:31

Najlepsze miejsce dla kota? Nowa poduszka :D

morham - 4 Wrzeœśnia 2013, 07:08

Lynx, znam lepsze...
Iskra poprawia zasięg WIFI.

Magnis - 4 Wrzeœśnia 2013, 12:42

morham napisał/a

morham zasięg od razu idzie na sto procent ?

edyt :

Koty kontra woda :mrgreen: :lol: :

Przygody kotów z wodą

Zgaga - 4 Wrzeœśnia 2013, 15:06

Ja byłam zawsze tym huncwotem zachwycona:
http://www.youtube.com/watch?v=Gt92AuKjuSI

morham - 4 Wrzeœśnia 2013, 15:31

Magnis napisał/a
morham napisał/a

morham zasięg od razu idzie na sto procent ?

Tak bardzo po kociemu to zrobiła, że lapek w ogóle tego WiFi nie wykrywał ;)

Magnis - 4 Wrzeœśnia 2013, 17:22

morham napisał/a

A podłączyłeś ją do routera :wink: .

A tu znowu kilka śmiesznych filmików z kotami. Od razu poprawił mi się humor po obejrzeniu :lol: :

Kocie swawole

:mrgreen: :lol:

morham - 5 Wrzeœśnia 2013, 11:47

Magnis napisał/a
morham napisał/a

A podłączyłeś ją do routera :wink: .

A tu znowu kilka śmiesznych filmików z kotami. Od razu poprawił mi się humor po obejrzeniu :lol: :

Kocie swawole

:mrgreen: :lol:

Może to był mój błąd. :D Ale zakładałem, że to wzmacniacz bezprzewodowy ze względu na mobilność... (a na bardziej poważnie to problem z routerem do którego nie mam hasła żeby go naprawić bo zarządza nim dostawca kablówki ;) ).

Filmiki fajne ale ten gdy do kota coś przywiązali wyglądał okrutnie nie śmiesznie...

Magnis - 5 Wrzeœśnia 2013, 18:53

morham napisał/a
Może to był mój błąd. :D Ale zakładałem, że to wzmacniacz bezprzewodowy ze względu na mobilność... (a na bardziej poważnie to problem z routerem do którego nie mam hasła żeby go naprawić bo zarządza nim dostawca kablówki ;) ).

Będziesz musiał do nich zapukać żeby poprawili, Możesz zawsze powiedzieć, że nawet kot nie pomógł w zasięgu :wink: .

morham napisał/a

Filmiki fajne ale ten gdy do kota coś przywiązali wyglądał okrutnie nie śmiesznie...

Wyglądał tak, a nie inaczej. Za bardzo nie był śmieszny, ale reszta zabawna (jak kot zwalił drzewo to padłem :mrgreen: ).

morham - 6 Wrzeœśnia 2013, 06:26

Magnis napisał/a

Będziesz musiał do nich zapukać żeby poprawili, Możesz zawsze powiedzieć, że nawet kot nie pomógł w zasięgu :wink: .

Taki jest plan :D choć nie brałem pod uwagę argumentu z kotem :D ale teraz wezmę :D

A jak będą mieli jakieś "ALE" poznają nowe znaczenie wyrażenia "ciężki klient".

Magnis napisał/a

Wyglądał tak, a nie inaczej. Za bardzo nie był śmieszny, ale reszta zabawna (jak kot zwalił drzewo to padłem :mrgreen: ).

A to się zgadzam - niektóre to były wybitne (albo standardowe) kocie wyczyny :)

P.S. Uwielbiam, po prostu uwielbiam :)

P.S. Można rzygnąć tęczą :)
http://www.youtube.com/watch?v=598IdFlOXcQ

Martva - 6 Wrzeœśnia 2013, 10:40

Przyplątał się do nas gołąb. Nie jest to zwykły miejski latający szczur, bo takich u nas nie ma, tylko jakieś takie fachowe ptaszysko z obrączkami na łapach. Siedzi na moim parapecie, na barierce tarasu sąsiadów z bliźniaka albo na balkoniku nad drzwiami. Daje podejść blisko. No i tak siedzi trzeci dzień, nie wiem co ma zamiar dalej ze sobą zrobić.
Fidel-F2 - 6 Wrzeœśnia 2013, 10:43

Zbliża się niedziela, na rosół jak znalazł
morham - 6 Wrzeœśnia 2013, 10:53

Martva, poszukaj jakiegokolwiek hodowcy gołębi u was w okolicy. Jak nie będzie wiedział czyj to gołąb to przygarnie - najprawdopodobniej z radością :)

Mój wujek dzięki takim zabłąkanym "owieczkom" dorobił się kilku gołębi z Czech i Słowacji.

Magnis - 6 Wrzeœśnia 2013, 11:51

Fidel :mrgreen: .
May - 13 Wrzeœśnia 2013, 23:20

Martva, i co zrobilas z golebiem? U nas tez jeden odpoczywal przez pare dni, wygladal, jakby go jastrzab potraktowal pazurami, przetrzymalismy go dwa dni, odkarmilismy i zgodnie z prosba hodowcy - wypuscilismy, mam nadzieje, ze go nic nie zjadlo...
Jezebel - 20 Wrzeœśnia 2013, 12:47

Moje paskudne puchacze:

Godzilla - 20 Wrzeœśnia 2013, 12:54

Każdy we własnym garażu.
Witchma - 20 Wrzeœśnia 2013, 12:54

Faktycznie paskudy :D :bravo
Magnis - 20 Wrzeœśnia 2013, 13:07

Ładne paskudy :D . Ten pośrodku to tak jakby chciał powiedzieć, tylko nie po oczach :wink: .
Jezebel - 20 Wrzeœśnia 2013, 13:09

Ich jest tylko dwóch, coby jasność była :D

Ten z facepalmem to Wrzesień, dawniej Pan Hrabia, ale ostatnio zrobił się z niego straszny frajer. Często tak śpi :D

Matrim - 20 Wrzeœśnia 2013, 17:35

Jezebel napisał/a
Ten z facepalmem to Wrzesień

Wdżecień z Czikago? :)

Magnis - 20 Wrzeœśnia 2013, 18:01

Jezebel napisał/a
Ich jest tylko dwóch, coby jasność była :D

Nie wiedziałem :roll: , Ale masz fajne kotki :wink: .

Jezebel napisał/a

Ten z facepalmem to Wrzesień, dawniej Pan Hrabia, ale ostatnio zrobił się z niego straszny frajer. Często tak śpi :D

Może światło mu przeszkadza i dlatego :wink: . Jeszcze nie spotkałem się żeby kot miał na imię Wrzesień .
Mam nadzieje, ze zdrowe, lubiące się bawić i rozrabiające na maksa :D .

Jezebel - 21 Wrzeœśnia 2013, 09:31

Magnis napisał/a
Mam nadzieje, ze zdrowe, lubiące się bawić i rozrabiające na maksa :D .

Wiadomo :D

ihan - 21 Wrzeœśnia 2013, 11:41

I co z gołębiem? Można się skontaktować z http://www.pzhgp.pl/ jeśli ma obrączki i znaleźć właściciela.
Magnis - 21 Wrzeœśnia 2013, 17:22

Jezebel tak się Ciebie jeszcze zapytam. Na pierwszym zdjęciu siedzą oba na półkach wśród książek. Lubią sobie czasami z Tobą poczytać czyli jak coś czytasz przychodzą :wink: ?
Widziałem takie już zdjęcia z książką i stąd moje pytanie.

ketyow - 21 Wrzeœśnia 2013, 18:00

Kot ma chyba gardło chore, bo miauczenie brzmi jakby wrona krakała. Co mu dać? Ciepłe mleko z miodem? Na dwór nie wypuszczać?
morham - 21 Wrzeœśnia 2013, 18:23

Moje wytrawne oko kociarza od ręki obejrzało i wychwyciło cechy charakterystyczne wizualnie i stwierdziło. Futra - sztuk 2 ;)

I to fajne futra :D

Godzilla - 21 Wrzeœśnia 2013, 20:22

ketyow, nie wypuszczaj na razie, a gdyby pojawiły się jakieś gluty, zaropiałe oczy, ewentualnie zwierzak by wyglądał osowiale, idź z nim do weta. Koty łapią różne wirusówki z kocim katarem na czele.
Lynx - 22 Wrzeœśnia 2013, 10:01

Mieliśmy kiedyś kota, "Łajdak" mu było, który uwielbiał kąpiele z Pomiotem. Wskakiwał do wanny, jak młodą kąpaliśmy i asystował bądź pilnował, czy dziecku krzywdy nie robimy :D

Partner forum