Powrót z gwiazd - Koty, psy i inni pierzasto-futrzaści ulubieńcy.
Zgaga - 3 Września 2013, 14:31
Fakt, nakręca spiralę śmiechu.
Agi - 3 Września 2013, 16:36
Fajne, też się uśmiałam
Mieliśmy kiedyś kota, który uwielbiał wchodzić po drabinie na dach domu, a później trzeba było go zdejmować bo nie umiał zejść, tylko siedział i wrzeszczał. Najgorsze było to, że po zniesieniu na dół za chwilę wchodził z powrotem. W końcu wzięliśmy go na przetrzymanie, po dwóch dniach siedzenia na dachu zszedł sam i był już spokój
Lynx - 3 Września 2013, 22:31
Najlepsze miejsce dla kota? Nowa poduszka
morham - 4 Września 2013, 07:08
Lynx, znam lepsze...
Iskra poprawia zasięg WIFI.
Magnis - 4 Września 2013, 12:42
morham napisał/a | Iskra poprawia zasięg WIFI. |
morham zasięg od razu idzie na sto procent ?
edyt :
Koty kontra woda :
Przygody kotów z wodą
Zgaga - 4 Września 2013, 15:06
Ja byłam zawsze tym huncwotem zachwycona:
http://www.youtube.com/watch?v=Gt92AuKjuSI
morham - 4 Września 2013, 15:31
Magnis napisał/a | morham napisał/a | Iskra poprawia zasięg WIFI. |
morham zasięg od razu idzie na sto procent ? |
Tak bardzo po kociemu to zrobiła, że lapek w ogóle tego WiFi nie wykrywał
Magnis - 4 Września 2013, 17:22
morham napisał/a |
Tak bardzo po kociemu to zrobiła, że lapek w ogóle tego WiFi nie wykrywał |
A podłączyłeś ją do routera .
A tu znowu kilka śmiesznych filmików z kotami. Od razu poprawił mi się humor po obejrzeniu :
Kocie swawole
morham - 5 Września 2013, 11:47
Magnis napisał/a | morham napisał/a |
Tak bardzo po kociemu to zrobiła, że lapek w ogóle tego WiFi nie wykrywał |
A podłączyłeś ją do routera .
A tu znowu kilka śmiesznych filmików z kotami. Od razu poprawił mi się humor po obejrzeniu :
Kocie swawole
|
Może to był mój błąd. Ale zakładałem, że to wzmacniacz bezprzewodowy ze względu na mobilność... (a na bardziej poważnie to problem z routerem do którego nie mam hasła żeby go naprawić bo zarządza nim dostawca kablówki ).
Filmiki fajne ale ten gdy do kota coś przywiązali wyglądał okrutnie nie śmiesznie...
Magnis - 5 Września 2013, 18:53
morham napisał/a | Może to był mój błąd. Ale zakładałem, że to wzmacniacz bezprzewodowy ze względu na mobilność... (a na bardziej poważnie to problem z routerem do którego nie mam hasła żeby go naprawić bo zarządza nim dostawca kablówki ). |
Będziesz musiał do nich zapukać żeby poprawili, Możesz zawsze powiedzieć, że nawet kot nie pomógł w zasięgu .
morham napisał/a |
Filmiki fajne ale ten gdy do kota coś przywiązali wyglądał okrutnie nie śmiesznie... |
Wyglądał tak, a nie inaczej. Za bardzo nie był śmieszny, ale reszta zabawna (jak kot zwalił drzewo to padłem ).
morham - 6 Września 2013, 06:26
Magnis napisał/a |
Będziesz musiał do nich zapukać żeby poprawili, Możesz zawsze powiedzieć, że nawet kot nie pomógł w zasięgu . |
Taki jest plan choć nie brałem pod uwagę argumentu z kotem ale teraz wezmę
A jak będą mieli jakieś "ALE" poznają nowe znaczenie wyrażenia "ciężki klient".
Magnis napisał/a |
Wyglądał tak, a nie inaczej. Za bardzo nie był śmieszny, ale reszta zabawna (jak kot zwalił drzewo to padłem ). |
A to się zgadzam - niektóre to były wybitne (albo standardowe) kocie wyczyny
P.S. Uwielbiam, po prostu uwielbiam
P.S. Można rzygnąć tęczą
http://www.youtube.com/watch?v=598IdFlOXcQ
Martva - 6 Września 2013, 10:40
Przyplątał się do nas gołąb. Nie jest to zwykły miejski latający szczur, bo takich u nas nie ma, tylko jakieś takie fachowe ptaszysko z obrączkami na łapach. Siedzi na moim parapecie, na barierce tarasu sąsiadów z bliźniaka albo na balkoniku nad drzwiami. Daje podejść blisko. No i tak siedzi trzeci dzień, nie wiem co ma zamiar dalej ze sobą zrobić.
Fidel-F2 - 6 Września 2013, 10:43
Zbliża się niedziela, na rosół jak znalazł
morham - 6 Września 2013, 10:53
Martva, poszukaj jakiegokolwiek hodowcy gołębi u was w okolicy. Jak nie będzie wiedział czyj to gołąb to przygarnie - najprawdopodobniej z radością
Mój wujek dzięki takim zabłąkanym "owieczkom" dorobił się kilku gołębi z Czech i Słowacji.
Magnis - 6 Września 2013, 11:51
Fidel .
May - 13 Września 2013, 23:20
Martva, i co zrobilas z golebiem? U nas tez jeden odpoczywal przez pare dni, wygladal, jakby go jastrzab potraktowal pazurami, przetrzymalismy go dwa dni, odkarmilismy i zgodnie z prosba hodowcy - wypuscilismy, mam nadzieje, ze go nic nie zjadlo...
Jezebel - 20 Września 2013, 12:47
Moje paskudne puchacze:
Godzilla - 20 Września 2013, 12:54
Każdy we własnym garażu.
Witchma - 20 Września 2013, 12:54
Faktycznie paskudy
Magnis - 20 Września 2013, 13:07
Ładne paskudy . Ten pośrodku to tak jakby chciał powiedzieć, tylko nie po oczach .
Jezebel - 20 Września 2013, 13:09
Ich jest tylko dwóch, coby jasność była
Ten z facepalmem to Wrzesień, dawniej Pan Hrabia, ale ostatnio zrobił się z niego straszny frajer. Często tak śpi
Matrim - 20 Września 2013, 17:35
Jezebel napisał/a | Ten z facepalmem to Wrzesień |
Wdżecień z Czikago?
Magnis - 20 Września 2013, 18:01
Jezebel napisał/a | Ich jest tylko dwóch, coby jasność była |
Nie wiedziałem , Ale masz fajne kotki .
Jezebel napisał/a |
Ten z facepalmem to Wrzesień, dawniej Pan Hrabia, ale ostatnio zrobił się z niego straszny frajer. Często tak śpi |
Może światło mu przeszkadza i dlatego . Jeszcze nie spotkałem się żeby kot miał na imię Wrzesień .
Mam nadzieje, ze zdrowe, lubiące się bawić i rozrabiające na maksa .
Jezebel - 21 Września 2013, 09:31
Magnis napisał/a | Mam nadzieje, ze zdrowe, lubiące się bawić i rozrabiające na maksa . |
Wiadomo
ihan - 21 Września 2013, 11:41
I co z gołębiem? Można się skontaktować z http://www.pzhgp.pl/ jeśli ma obrączki i znaleźć właściciela.
Magnis - 21 Września 2013, 17:22
Jezebel tak się Ciebie jeszcze zapytam. Na pierwszym zdjęciu siedzą oba na półkach wśród książek. Lubią sobie czasami z Tobą poczytać czyli jak coś czytasz przychodzą ?
Widziałem takie już zdjęcia z książką i stąd moje pytanie.
ketyow - 21 Września 2013, 18:00
Kot ma chyba gardło chore, bo miauczenie brzmi jakby wrona krakała. Co mu dać? Ciepłe mleko z miodem? Na dwór nie wypuszczać?
morham - 21 Września 2013, 18:23
Moje wytrawne oko kociarza od ręki obejrzało i wychwyciło cechy charakterystyczne wizualnie i stwierdziło. Futra - sztuk 2
I to fajne futra
Godzilla - 21 Września 2013, 20:22
ketyow, nie wypuszczaj na razie, a gdyby pojawiły się jakieś gluty, zaropiałe oczy, ewentualnie zwierzak by wyglądał osowiale, idź z nim do weta. Koty łapią różne wirusówki z kocim katarem na czele.
Lynx - 22 Września 2013, 10:01
Mieliśmy kiedyś kota, "Łajdak" mu było, który uwielbiał kąpiele z Pomiotem. Wskakiwał do wanny, jak młodą kąpaliśmy i asystował bądź pilnował, czy dziecku krzywdy nie robimy
|
|
|