To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

artureal - 18 Grudnia 2006, 21:46

To już drugi mój fatalny błąd w ciągu niespełna godziny. Pewnikiem tutaj nie ma punktów karnych, zatem uprzejmie proszę o łagodny wymiar kary.
<edit> Nie - trzeci!! Błagam o zmiłowanie!

hjeniu - 18 Grudnia 2006, 22:32

Witajcie niewitani, faktycznie wysyp jakiś czyżby przedświąteczna depresja powodowało skłonności samobójcze u gollumów? Jeśli tak to obsłużcie się sami proszę bardzo: tu jest sznur, wanna pełna wody i suszarka do włosów :twisted:
elam - 18 Grudnia 2006, 22:35

o ja mam pomysl, Swieta za pasem, nie krzywdzmy gollumow, dajmy jesc i pic... przynajmniej do Wigilii badzmy ludzcy...

potraktujmy ich jak karpie.... :D

Adashi - 18 Grudnia 2006, 22:56

artureal, czujesz jak Vampirella wpija Ci się kłami w szyje na przywitanie :!: :twisted: Nie czujesz, bo życie już z Ciebie uchodzi...
artureal - 18 Grudnia 2006, 22:59

Wiedziałem, że z czosnkiem to była jakaś lipa.
Adashi - 18 Grudnia 2006, 23:05

Może być! Lubię kebab durum z sosem czosnkowym :D
artureal - 18 Grudnia 2006, 23:08

To dość, powiedziałbym, nietypowe dla Wampirzycy. Ale lepiej zamilczę, bo któż wie co jeszcze lubisz?
<edit> ... a nawet Wampira (wybacz, ale jeszcze Was wszystkich nie znam, a te malusieńkie krzyżyki i strzałki łatwo można przeoczyć). Za to śpieszę donieść, że moja krew jest świeżo dotleniona, gdyż niedawno wróciłem ze spaceru.

Rafał - 19 Grudnia 2006, 10:00

artureal - to chyba cię bawi, co :twisted: Za karę masz tu widły i leć wywozić gnój od smoka wawelskiego. Uważaj, ostatnio biedaczysko ma niedyspozycje żołądkowo-trawienne i często brudzi otoczenie w sposób rozpryskowy, ale nie martw się na zapas.
Fodnik - 19 Grudnia 2006, 10:11

Biją? A kudy tam, panie. Nuda ino i gazów puszczanie. Widać kucharz chędożny miast padliny jakiej w gar sojowe kłaczki sypnął i kapustą zaprawił, co bigos ma udawać. A ode takiego wegu... włega... no żarcia bez mięsiwa ino gazy i sranie. Trza iść kany, pobigosować krzynę, zanim porcięta na brąz nie sfarbią.
Rafał - 19 Grudnia 2006, 10:14

Chcesz iść na paszę dla smoka? Żarłoczne wielce to bydle, a i trudne w utrzymaniu. To jak, pomożecie?
Fodnik - 19 Grudnia 2006, 10:30

Pasza dla smoka czy smoczek dla Paszy - oto jest pytanie!
Adanedhel - 19 Grudnia 2006, 11:20

Tak Ci się tylko wydaje. Poza Tobą chyba nikt nie ma wątpliwości :twisted:
Fodnik - 19 Grudnia 2006, 11:25

A! Paniatna towariszcz starszina! Eta urawniłowka takaja, da? :P
Studnia - 19 Grudnia 2006, 11:38

TARGET: Fodnik

TARGED LOCK ON

TARGET ELIMINATED

Fodnik - 19 Grudnia 2006, 11:54

O! Coś wpadło do studni grawitacyjnej i żywota dokonało :wink:
W końcu coś się zaczyna dziać, a nie tylko kapusta i soja...

Kruk Siwy - 19 Grudnia 2006, 12:03

Dajcie już spokójFodnikowi, widzicie, że nawija jak potłuczony...
Witaj na forum, dziobać nie będę bo po prezencie Studni, nie ma już czego dziobać...

Martva - 19 Grudnia 2006, 12:19

Ja uprzejmie apeluję o odczepienie się od kapusty i soi. Bo się zdenerwuję, a jak sie denerwuję to przestaję byc łagodna. Nie chcecie tego. :twisted:
Fodnik - 19 Grudnia 2006, 13:31

Chcemy! Chcemy! Chcemy! Kapusta i soja to tego lokalu zmora! :lol:
Adanedhel - 19 Grudnia 2006, 13:34

Fodnik, czy Ty może jesteś jakimś masochistą. Sam się prosisz o bicie :evil: :mrgreen:
Fodnik - 19 Grudnia 2006, 13:42

Masoco? Że niby taki, co to w lateksowych stringach biega w udawanej ucieczce przed Helgą z pejczem? Hm... Poczekaj, zapytam.
- Helga! HELGA! Przestań machać tym patykiem! Czy ja jestem masochistą? Nie? A dlaczego? Acha, dobra, poczekaj minutkę.
Odpowiadam: nie, nie jestem masochistą. Biegam bez lateksowych gatków, więc to mnie eliminuje. Poza tym wcale nie udaję w czasie ucieczki, bo Helga power w łapie ma okruuuu! Auuuu!

Adanedhel - 19 Grudnia 2006, 13:43

No właśnie. Jesteś masochistą podświadomym :mrgreen:
Martva - 19 Grudnia 2006, 13:45

Masochista jak malowanie.
Ja tolerancyjna jestem.
Ale uderzenie Cię nie będzie najlepszym wyjściem w tej sytuacji.
Poczuj się zignorowany.

Kruk Siwy - 19 Grudnia 2006, 13:45

Fodnik, zdradził jak go wyeliminować! Wystarczy mu zdjąć te jego ulubione, lateksowe stringi.
Ale my nie chcemy się pozbyć Fodnika, chcemy żeby został z nami na forum do końca świata albo i jeden dzień dłużej. Tedy założymy mu dodatkowe gumowe gacie na głowę... duszno? Cóż życie jest ciężkie, a potem rejestrujesz się na forum SFliterki.

Aga - 19 Grudnia 2006, 14:22

Kruk Siwy:
Cytat
Fodnik, zdradził jak go wyeliminować! Wystarczy mu zdjąć te jego ulubione, lateksowe stringi.

Ależ Kruku, co Kruk :shock: Tu są nieletni, nie godzi się gorszyć ich widokiem nagiego golluma-masochisty ;)

Kruk Siwy - 19 Grudnia 2006, 14:31

Kruk nerwowo sprawdza i oddycha z ulgą:
a/ Nie jest gollumem
b/ jego stringi są jak najbardziej na miejscu.

Aga, Fodnik, określił bez czego biega. Ja tylko stwierdziłem fakk... znaczy fakt.

Fodnik - 19 Grudnia 2006, 14:55

Gumowe gatki na głowę? Byle tylko kierunkowość zachować i kogut jak malowanie! A nieletnim na pohybel, gerontokracja żondzi. Niech się wpisują miasta, które są za!
Agi - 19 Grudnia 2006, 20:09

Fodnik, zgodnie z zasadą prawdopodobieństwa po Twoim stawie pływają tylko oczyszczone kości - piranie są naprawdę skuteczne :twisted:
elam - 19 Grudnia 2006, 20:30

Fodnik - pomijajac nieco dziwaczny nick 8) , przekonales mnie dzisiejszymi postami, ze nadajesz sie do tego towarzystwa.

witaj i spa... pisz radosnie :) we wszystkich fantastycznych tematach :D

Tomcich - 19 Grudnia 2006, 20:37

elam

Cytat
dziwaczny nick

E tam dziwaczy, przeca to jest zwykły Wodnik tylko, że pochodzi z zamulonego stawu to mu się błota do paszczęki nabrało i trochę przez to sepleni. :mrgreen:

elam - 19 Grudnia 2006, 20:39

aaaa a ja myslalam, ze to przez te powybijane zeby... :mrgreen:

Partner forum