To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty dawno minione - Poznań WlkP - PiwoKon (cykliczno-spontaniczny)

banshee - 29 Grudnia 2007, 00:55

na następny bardzo chętnie :mrgreen:
Adashi - 29 Grudnia 2007, 01:00

banshee, będziesz miała po drodze z Anko, tylko nie zabierajcie ze sobą niejakiego Tadeusza R. :twisted: :lol: :mrgreen: ;P:
Easy - 29 Grudnia 2007, 01:04

Adashi napisał/a
tylko nie zabierajcie ze sobą niejakiego Tadeusza R. :twisted: :lol: :mrgreen: ;P:

Ożesz ty, zaraz katolicki głos forum SFFH się tobą zajmie!

Adashi - 29 Grudnia 2007, 01:06

Znaczy się kto niby, cny terminatorze :?: :mrgreen:
Easy - 29 Grudnia 2007, 01:07

Masz przerąbane, piszę na ciebie donos...

... Kurde, zapomniałem, władza się zmieniła...

Anko - 29 Grudnia 2007, 01:10

Cytat
oho, chyba zmienię życiowe motto :lol:
Niestety, nie rozumiem łaciny, więc nie wiem, jakie jest Twoje (to, które masz w podpisie). :( A poza tym, moja przyjaciółka, która też wychowuje dziecko, zauważyła, jak mało matek uważa, że mają prawo mieć jeszcze jakiekolwiek zainteresowania poza potomstwem. A mają prawo, a co! Osobiście uważam, że każda "dzieciata" kobieta, która potrafi rozmawiać np. o swoim hobby, a nie tylko o przesłodkim dzieciaczku - to fajna jest! :D
Adashi napisał/a
Ale... daj się skusić, Marszałku i Ty banshee też :wink:
Co racja, to racja - Easy, i Ty piszesz, że musiałbyś się tłuc aże z Wągrowca, a ciekawe, co powie kobitka w kasie, jak jej polecę sprzedać bilet z Katowic do Warszawy (i nawet nieco dalej) przez Poznań. :lol:
Banshee, niezmiernie miło byłoby mi poznać osobę z okolic, z którymi już zdążyłam się zżyć. No i młoda jesteś, kiedy będziesz się bawić, hę? ;)

P.S.
Adashi napisał/a
tylko nie zabierajcie ze sobą niejakiego Tadeusza R. :twisted: :lol: :mrgreen: ;P:
Skąd, z Katowic, czy z Różankowa? :o
banshee - 29 Grudnia 2007, 01:22

Video meliora proboque, deteriora sequor - taki sentyment z lat młodzieńczego buntu, głupie "widzę rzeczy lepsze i popieram je, idę jednak za gorszymi" Owidiusz :roll:

Anko napisał/a
Różankowa?
wprowadziłam Cię w błąd, jestem z torunia, od strony różankowa :oops:

nie mogę teraz się wybrać bo jestem chodzącą jadłodajnią dla młodszego 8) jeżeli rozumiecie

Chal-Chenet - 29 Grudnia 2007, 01:24

Rozumiemy. Acz ja akurat nie z własnej praktyki :D
Dlatego zapraszamy na kolejną edycję ;)

banshee - 29 Grudnia 2007, 01:28

dziękować :mrgreen:
Anko - 29 Grudnia 2007, 01:44

banshee napisał/a
nie mogę teraz się wybrać bo jestem chodzącą jadłodajnią dla młodszego 8) jeżeli rozumiecie
Mam nadzieję, że w takim razie w przyszłości uda Ci się uświetnić któreś ze spotkań, byłoby prześwietnie ;) - tylko wtedy daj mi znać, żebym nie przegapiła tej okazji. :mrgreen:

banshee napisał/a
wprowadziłam Cię w błąd, jestem z torunia, od strony różankowa :oops:
Tak jakoś napisałaś, że zrozumiałam, że kiedyś mieszkałaś na Wrzosach, a teraz to już gdzieś daleko, gdzie ożywczy promień SFFH nie dociera... ;) To tak właściwie - jeśli wolno spytać - to chodzi o jakieś okolice "Leśnej Polany" albo "Barbarki", czy nie te rejony? :)

banshee napisał/a
Video meliora proboque, deteriora sequor - taki sentyment z lat młodzieńczego buntu, głupie widzę rzeczy lepsze i popieram je, idę jednak za gorszymi Owidiusz :roll:
Ha, przynajmniej masz cytat z wielkiego klasyka, nie to, co ja. :twisted: (Gwoli uściślenia, jeśli kogoś to interesuje i nie pamięta dyskusji w "Podpisach", cytat z mojej sygnaturki można przetłumaczyć mniej więcej tak: "Żyć - to właśnie jest moje odkupienie." Pomogło mi to swego czasu na myśli samobójcze, choć jest "tylko" wyjątkiem z dialogu z gry konsolowej. :) )
Aha, i nie widzę w Twoim stwierdzeniu nic głupiego. :shock:

banshee - 29 Grudnia 2007, 01:51

Anko napisał/a
Mam nadzieję, że w takim razie w przyszłości uda Ci się uświetnić któreś ze spotkań, byłoby prześwietnie ;) - tylko wtedy daj mi znać, żebym nie przegapiła tej okazji. :mrgreen:

dobrze :mrgreen:

Anko napisał/a
to chodzi o jakieś okolice Leśnej Polany albo Barbarki, czy nie te rejony? :)

dokładnie te z*****e, ciemność widzę ciemność, teraz bliżej Radia M i dlatego mam SFFH o tej porze 8)

Anko napisał/a
Aha, i nie widzę w Twoim stwierdzeniu nic głupiego.

siostra twierdzi, że mam "kuku na muniu" że tak powiem

Anko napisał/a
cytat z mojej sygnaturki

znam trochę japoński:)

edit: ale jestem ślepa i nie znalazłam tego kanji w słowniku

Anko - 29 Grudnia 2007, 02:02

banshee napisał/a
znam trochę japoński:)
No, jeśli przeczytałaś to i zrozumiałaś bez słownika, to :shock: :bravo wyrazy uznania, znasz ten język o wiele lepiej ode mnie. Można się dowiedzieć, gdzie się tak dobrze nauczyłaś? :oops: Zazdroszczę...

EDIT: Aha, jednak słownik poszedł w ruch! To nie jestem jeszcze tak zupełnie sto lat w buszu w stosunku do reszty, pocieszyłam się. ;P: A którego kanji nie mogłaś znaleźć?

banshee napisał/a
siostra twierdzi, że mam kuku na muniu że tak powiem
Niektórzy twierdzą, że każdy miłośnik fantastyki je ma, ale tych, to olać. :mrgreen:

P.S. Czemu jesteś "ukrytym" użytkownikiem? :o

banshee - 29 Grudnia 2007, 02:08

Anko napisał/a
No, jeśli przeczytałaś to i zrozumiałaś bez słownika, to :shock: :bravo wyrazy uznania, znasz ten język o wiele lepiej ode mnie. Można się dowiedzieć, gdzie się tak dobrze nauczyłaś? :oops: Zazdroszczę...

e no co ty, ze słownikiem, ja tylko trochę nawijam i uczyłam się przede wszystkim kanji, już mi szwedzki lepiej idzie. japoński to hobby dawnych czasów kiedy się jeszcze kawaii kupowało...

Cytat
P.S. Czemu jesteś ukrytym użytkownikiem?

w sumie nie wiem, wcześniej chowałam się przed takimi trzema panami jak się pojawiali :wink:

Anko - 29 Grudnia 2007, 02:15

banshee napisał/a
w sumie nie wiem, wcześniej chowałam się przed takimi trzema panami jak się pojawiali :wink:
Daj cynk, którzy trzej Ci wstręty robili, zaraz komando SFFHowe im się do skóry dobierze. :twisted:

banshee napisał/a
uczyłam się przede wszystkim kanji, już mi szwedzki lepiej idzie. japoński to hobby dawnych czasów kiedy się jeszcze kawaii kupowało...
Ha, i może jeszcze powiesz, że Ty także z pokolenia "Czarodziejki z Księżyca"? ;) No cóż, a mnie hobby z japońskim to do dziś zostało. :D Za to szwedzkiego nie znam ni w ząb. :oops:

A tak w ogóle, to cieszę się, że ktoś z Torunia się pojawił, bo coś mi się moi dawni znajomi a to powyprowadzali, a to powyjeżdżali za Wielką Wodę, a to już nie mają chęci się ze mną widywać i już myślałam, że z Torunia to jakieś pustkowie się robi. A toś się uchowała. ;)

banshee - 29 Grudnia 2007, 02:22

Anko napisał/a
Ty także z pokolenia Czarodziejki z Księżyca?

a jakże :mrgreen:

Anko napisał/a
No cóż, a mnie hobby z japońskim to do dziś zostało.

mi także, ale zeszło teraz na dalszy plan. wiadomo obowiązki :roll:

Anko napisał/a
z Torunia to jakieś pustkowie się robi

tu zawsze było pustkowie, nie lubię tego miasta chociaż jest piękne. jak co potrzeba to nigdy tego nie ma...

Anko napisał/a
toś się uchowała.

bo ja nieśmiała z natury jestem ;P:

Anko - 29 Grudnia 2007, 02:31

Cytat
a jakże :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ach, te wspomnienia... 8)
banshee napisał/a
mi także, ale zeszło teraz na dalszy plan. wiadomo obowiązki :roll:
Zawsze pomiędzy obowiązkami trzeba znaleźć trochę czasu na przyjemności, żeby nie oszaleć. ;)
banshee napisał/a
jak co potrzeba to nigdy tego nie ma...
Zależy, co potrzeba. :) Ja to mam w ogóle wygodnie, bo w Toruniu mieszkam 15 minut od centrum pieszo, a tutaj (jestem teraz "na świętach" u rodzinki) w Dąbrowie, to często jak coś trzeba, to się muszę do Katowic telepać. :|
banshee napisał/a
bo ja nieśmiała z natury jestem ;P:
Oj, no... To przynajmniej na forum możesz się wcielić w nie-nieśmiałą, mawia się, że internet pozwala stać się kimś innym. :D

P.S.
banshee napisał/a
siostra twierdzi, że mam kuku na muniu że tak powiem
Ta siostra, która maturę zdaje?
banshee - 29 Grudnia 2007, 02:40

stać się kim innym, może nie, ale już nawijam jak wściekła :mrgreen:

Cytat
Ta siostra, która maturę zdaje?

tak...a co :?:

Anko - 29 Grudnia 2007, 02:48

Cytat
tak...a co :?:
Teraz zobaczyłam, co napisałaś w temacie maturalnym i skojarzyłam... No wiesz, przejmujesz się, że ona niby twierdzi, że "masz kuku"? To Ty musisz chodzić do pracy i opiekujesz się dziećmi, więc kto tutaj więcej się z życiem zmaga? Hmm, pewnie znowuż piszę jakieś banały i oczywistości. :oops:

banshee napisał/a
stać się kim innym, może nie, ale już nawijam jak wściekła :mrgreen:
Asymilujesz się. :mrgreen: Adashi mógłby coś pewnie powiedzieć na ten temat, a i Gwynhwar chyba też. :D
Gwynhwar - 29 Grudnia 2007, 09:05

ście się rozpisali... :mrgreen:
Fearfol - 29 Grudnia 2007, 10:07

Co tak narzekacie na to PKP, połączenia macie, ceny nie takie wygórowane. A że się od czasu do czasu zdarzają awarie, to przecież każdemu się zdarzają awarie, a najpewniej w sylwestrową noc.
cooger - 29 Grudnia 2007, 10:59

Adashi napisał/a
COOGER!!!

Czego się dre ? :> Cooger czyta, Cooger wie, Cooger negocjuje ;)

Gwynhwar - 29 Grudnia 2007, 11:28

krasnola właśnie mnie odwiedziła- tyż wpadnie :D
cooger - 29 Grudnia 2007, 13:14

Gwynhwar napisał/a
krasnola właśnie mnie odwiedziła- tyż wpadnie :D

Hhehe po pierwsze to niech lepiej zajdzie planowo, a po drugiego o co chodzi z tym 'też' - o czymś nie wiemy ? ;)

Gwynhwar - 29 Grudnia 2007, 13:36

cooger, = ='
Adashi - 29 Grudnia 2007, 13:41

No to dobrze, że cooger wie, niech zatem działa i przybywa :)
krasnola bedzie? Fajnie :)

A te dwie piernikowe dziewczęta, ale się rozgadały :lol: :bravo Dobrze, że ja nie jestem z tych co gnębią spamerów, wręcz przeciwnie :wink: :mrgreen:

banshee - 29 Grudnia 2007, 14:07

:oops: :oops: :oops:
Adashi - 29 Grudnia 2007, 14:38

Anko napisał/a
Skąd, z Katowic, czy z Różankowa? :o

Z Piernikowa, oczywiście ;P:

banshee, nie bój żaby :wink: :D

Adanedhel - 29 Grudnia 2007, 18:21

Adashi napisał/a
Dobrze, że ja nie jestem z tych co gnębią spamerów, wręcz przeciwnie :wink: :mrgreen:

Zaznaczenie tego było zbędne, jeśli mnie o to pytać :P
Zapowiada się milutkie spotkanie w dużym gronie :D

Gwynhwar - 29 Grudnia 2007, 21:32

Mnie jutro nie będzie.
Agi - 29 Grudnia 2007, 21:38

Gwynhwar, coś się stało?

Partner forum