Powrót z gwiazd - Koty, psy i inni pierzasto-futrzaści ulubieńcy.
Kruk Siwy - 14 Lutego 2008, 12:17
Jako kujciak takoż...
Caitleen - 14 Lutego 2008, 20:53
Taak, małe kotki, akurat miałam przyjemność spędzić noc na kanapie u znajomych pięciokotnych, dwa dwumiesięczne potworki potraktowały mnie jako bieżnię o 8 rano, wyścigi od stóp do szyi i z powrotem, a po chwili padły jak stały, koteczka zasnęła na plecach a młody zwisł z oparcia jak flaczek Dawno nie miałam kociąt i zapomniałam że już takie małe potworki poznają swoje imiona i odpowiadają wokalnie na zawołanie po imieniu. No bo jako koty, nie przyjdą przecież na , dają tylko znać, że słyszały ;>
Martva - 14 Lutego 2008, 21:04
Pamiętam koteczke, którą się brało na ręce i siadało z nią na kanapie, a ona wpełzała wyżej i przytulała sie do policzka. Myślałam ze śpi, a ona obserwowała świat.
Do dziś żałuję ze rodzice sie nie zgodzili na 3 kota.
ilcattivo13 - 14 Lutego 2008, 23:35
miałem suczkę beagla przez tydzień i pojechała na wieś - to nie jest pies do bloku, ani do ciasnych osiedli domków jednorodzinnych. Kilka lat temu chorowałem na punkcie posiadania basseta, ale jestem zbyt leniwy, żeby kilka razy dziennie wychodzić z psem na spacer. Pod tym i innymi względami koty "rzondzo"...
Iwan - 15 Lutego 2008, 00:02
o koci foto blog to jak mi sie uda to też wkleje jakieś zdjęcia, ale to będą koty mojego brata bo ja mam tylko psa
banshee - 15 Lutego 2008, 00:08
Iwan, zdjęcie psa też wklejaj!
Witchma - 15 Lutego 2008, 08:50
Caitleen napisał/a | No bo jako koty, nie przyjdą przecież na , dają tylko znać, że słyszały ;> |
to ja mam jakiegoś nienormalnego... nawet jak go wcale nie wołam, a wypowiem (nieopatrznie) jego imię, to z najgłębszego snu się budzi i leci na złamanie karku przez mieszkanie, miaucząc przy tym w rytm kroków... a najfajniej jest, jak się tak spieszy, że na zakrętach nie wyrabia
Iwan - 15 Lutego 2008, 08:52
banshee napisał/a | Iwan, zdjęcie psa też wklejaj! |
najpierw musze się dowiedzieć jak to się robi
banshee - 15 Lutego 2008, 09:10
najlepiej przez ImageShock, nie?
Tequilla - 15 Lutego 2008, 09:24
Witchma napisał/a |
to ja mam jakiegoś nienormalnego... nawet jak go wcale nie wołam, a wypowiem (nieopatrznie) jego imię, to z najgłębszego snu się budzi i leci na złamanie karku przez mieszkanie, miaucząc przy tym w rytm kroków... a najfajniej jest, jak się tak spieszy, że na zakrętach nie wyrabia |
hehe mój lubi, jak się go straszy czymś szeleszczącym. Chowasz się w kuchni i czekasz z kawałkiem woreczka foliowego, on podchodzi a wtedy trzeba zaczać szeleścić i udawać, że się go goni. Ucieka aż się kurzy, a czasem nogi nie nadążają za ideą ucieczki i wygląda to przekomicznie, jak na jakiejś kreskówce Disneya. Kot już w galopie, a nogi jeszcze się ślizgają po podłodze.
Poza tym gada na okrągło. Kolankowy jest ale wystarczy powiedzieć " sznureczki- zabaweczki" i natychmiast gotów do zabawy ( ganiania za sznurkiem oczywiście ). Zna też dwa rodzaje zwierząt - jedne to "ptaszki", a drugie to mniejsze latające, zwane "pszczoły" ( czyli wszelkie muchy i insze robale ze skrzydłami to też pszczoły )
Witchma - 15 Lutego 2008, 09:33
Tequilla napisał/a | hehe mój lubi, jak się go straszy czymś szeleszczącym |
szeleszczące mojego też wabi nawet ma swoje ulubione cukierki do zabawy, które potrafi aportować do upadłego
inną ulubioną zabawą jest polowanie na mnie - przyczajanie się za meblami, a potem napadanie mnie z głośnym "ghhhrrrał" i dawanie mi buzi noskiem pytałam Dakara, czy jak tygrys rzuca się na człowieka, to daje mu buzi i on uparcie twierdzi, że tak i że to normalne... może on sie zna lepiej
Iwan - 15 Lutego 2008, 09:33
miałem kiedyś kumpla w robocie (jest już na emeryturze) którego nazywali kocią mamą, bo dokarmiał wszystkie koty na naszym zakładzie, a wieść niosła że u siebie na działce ma tyle kotów że kołdre może z nich soie na noc zrobić ale będąc kiedyś u niego na tej działce nie widziałem ani jednego kota do momentu aż nie nasypał in żarcia do misek i nie zawołał "koty! koty!", wtedy nastąpiła istna inwazja, koty wyłaziły ze wsząd spadały z drzew, wyłaziły z okienek piwnicznych i powaznie takiej ilości kotów jeszcze nie widziałem
banshee - 15 Lutego 2008, 09:34
mój kot cały dzień śpi, nie chce mu się bawić ani trochę taki jest leniwy
ruszy się tylko w porze obiadu i miauczy póki czegoś nie wyżebra
ale to może dlatego, że nocami wychodzi na panienki tak go wykańczają...
Chal-Chenet - 15 Lutego 2008, 10:33
banshee napisał/a | ale to może dlatego, że nocami wychodzi na panienki tak go wykańczają... |
Prawidłowe podejście Szacun i pozdrowienia dla kota
Iwan - 15 Lutego 2008, 12:31
banshee napisał/a | najlepiej przez ImageShock, nie? |
no dora próbowałem i nie wiem co z tym zrobić jestem lewy z takich rzeczy
Martva - 15 Lutego 2008, 12:38
To załóż sobie konto na gazecie.pl i wleź na FotoForum, tam masz opcję dodawania zdjęć, całkiem sporo się ich mieści.
Rafał - 15 Lutego 2008, 12:51
Iwanie zrób tak:
1. weź arapat i pstryknij fotkę.
2. zgraj to na pulpit (najłatwiej znaleźć to ustrojstwo)
3. otwórz www.imageshack.us
4. klijnij "PRZEGLĄDAJ"
5. w okienku, które wyskoczyło znajdź swój pulpit i naciśnij swoja fotkę a potem kliknij "OTWÓRZ"
6. na stronie imageshacka naciśniej "host it"
7. poczekaj.
8. poczekaj jeszcze chwilkę
9. skopiuj link przy literkach: "Thumbnail for forums (1)"
10. wklej link na forum
11. powinienieś dostać takie coś jak poniżej:
A przy okazji tamto powyżej, to ostatnio coś strasznie niegrzeczne (jedno i drugie), chyba wiosna idzie
Agi - 15 Lutego 2008, 12:53
To jest moja Bella.
A teraz instrukcja obsługi ImageShacka:
Wejdź na stronę http://load.imageshack.us/
Kliknij przycisk "Przeglądaj" otworzą się "Twoje obrazy" wybierz zdjęcie, które chcesz wkleić i kliknij na nie. W okienku pojawi się adres zdjęcia. Wybierz wielkość zdjęcia, w jakiej chcesz je wkleić . To powyżej wkeiłam w rozmiarze 320x240. Kliknij "host it".
Po ukazaniu się zdjęcia skopiuj link: Direct link to image.
Żeby wkleić zdjęcie na stronę użyj opcji "Odpowiedz" (na szybkiej nie działa).
Użyj taga "img" w okienko wklej skopiowany wcześniej link, potwierdź, wyślij i gotowe.
Przepraszam za łopatologię, ale nie wiem, jaki jest Twój stopień znajomości rzeczy.
Powodzenia!
Iwan - 15 Lutego 2008, 13:00
no to zobaczymy co z tego wyjdzie
to kot mojego brata, a dokładnie bratowej bo brat za kotami nie przepada
Agi - 15 Lutego 2008, 13:02
Ślicznie wyszło. Kot bardzo dystyngowany.
Martva - 15 Lutego 2008, 13:11
Piękne niebieskookie stworzenie, mrau
banshee - 15 Lutego 2008, 13:50
Śliczne kocisko, takie właśnie chciałabym mieć
Iwan - 15 Lutego 2008, 16:38
mają jeszcze takiego zwykłego rudzielca ale gdzieś mi się zdjęcia zapodziały
ihan - 15 Lutego 2008, 21:18
Hej, a tej instrukcji obsługi fotek, to niemożnaby gdzieś przykleić, albo do obsługi też wrzucić?
Iwan - 15 Lutego 2008, 22:45
a to jeszcze raz kot i mój psiak
mistique - 15 Lutego 2008, 22:46
Taki trochę gruby (pies w sensie).
banshee - 15 Lutego 2008, 22:47
Kocisko prześliczne! Piesek czarujący i dzidzia słodka
Iwan - 15 Lutego 2008, 22:47
nie no co ty jest dobrze zbudowany
dzięki banshee
Anonymous - 16 Lutego 2008, 01:20
Iwan, a ten kot to rasowy, czy dachowiec?
Tequilla - 16 Lutego 2008, 08:27
Gadatliwe trzykolory:
|
|
|