To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))

Fidel-F2 - 30 Czerwca 2006, 21:12

A kto powiedział, że jest brzydki. Mnie się podoba. Brzydkie to są te młode wymoczki.
elam - 30 Czerwca 2006, 21:12

bo zrobilam taka ankiete, jaka zrobilam, i zamiescilam w niej przystojnych aktorow ktorzy graja czesto w filmach fantastycznych.
fidela tez tam nie ma :twisted:

Fidel-F2 - 30 Czerwca 2006, 21:23

i to też błąd, bo ja ani stary i brzydki ani młody i wymoczkowaty
Anonymous - 1 Lipca 2006, 09:55

Fidel, załóż własną ankietę, to może się lepiej poczujesz :)
elam - 1 Lipca 2006, 11:23

o O !
:bravo

Fidel-F2 - 2 Lipca 2006, 14:13

założę ankietę z jednym polem wyboru - Fidel. A pytanie będzie brzmiało: Wybierz najprzystojniejszego. :D
elam - 2 Lipca 2006, 14:19

czekamy :mrgreen:
Fidel-F2 - 2 Lipca 2006, 14:37

i jeszcze każdemu dam dwa głosy. :mrgreen:
Pako - 2 Lipca 2006, 15:41

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja bym dodał jeszcze siebie do ankiety. Niech nie będzie, że dyktator jesteś, a ja dostanę tylko dwa głosy... moje :P

elam - 2 Lipca 2006, 15:43

jest tylko jeden problem - otoz, "Fidel" to sie kojarzy jednoznacznie z "Castro",
a byc kastro to juz nie tak dobrze dla image'u... :mrgreen: wiec nie wiem, ile tych glosow zdobedziesz... :mrgreen:

Fidel, ja cie lubie w innych tematach, ale tutaj jest nasza kobieca swiatynia wzdychania. :)
jesli wiec nie masz jakiegos wyrzucajacego z kapci zdjecia Seana Beana czy chocby Clinta Eastwooda, prosze o prowadzenie tej twojej ankiety w innym miejscu :)

edit: Pako - jak wyzej :)

Fidel-F2 - 2 Lipca 2006, 15:55

Ale "Fidel" znaczy też wierny...i już sie sytuacja odmienia. :mrgreen:
joe_cool - 2 Lipca 2006, 18:42

a propos zdjęć seana beana wyrzucających z kapci... tutaj jest sean topless :mrgreen:
Anonymous - 2 Lipca 2006, 18:49

Mrrrau... :mrgreen:

Dziewczyny, widziałyście może jakies ciekawe zdjęcia Johnny'ego z "The Libertine"? Oglądała któraś? Bo się wybieram...

elam - 2 Lipca 2006, 19:35

Mirio - widzialam tylko jakies promocje, nie podobal mi sie.. :(
Joe - naprawde, jestes cool :) Sean mniam-mniam :)

Angelus - 4 Lipca 2006, 16:05

Tak się prezentował Johnny podczas londyńskiej premiery Piratów 2.

:mrgreen: :bravo

Anonymous - 4 Lipca 2006, 18:34

:bravo :mrgreen:

Piraci już niedługo! :mrgreen:

Skulky - 4 Lipca 2006, 18:45

A mnie sie nie podobaja ani piraci, ani Deep :P
ankieta: Reeves,Bean, Willis :)

Angelus - 4 Lipca 2006, 20:22

hmmm...widzę, ze herezja nam się tu szerzy... :evil: :twisted: :wink:
Anonymous - 4 Lipca 2006, 21:07

Oj, szerzy się, szerzy... :evil: Linczujemy Skulky? :twisted: Precz z wolnością slowa! :wink:
Lu - 4 Lipca 2006, 23:05

A ja właśnie odkryłam na forum NF cudny wątek - wybierają tam najprzystojniejszego polskiego pisarza sf . Mają z tym nieco problemów ;) :lol:

Może powybieramy sobie kogos jeszcze, oprócz aktorów ? Albo chociaż dla odmiany polskich ? :roll:

Anonymous - 4 Lipca 2006, 23:09

Polskich aktorów? A to są jacyś przystojni? :roll:

A pisarzy mozemy powybierać, ale musze się zastanowić przed podaniem jakiejś kandydatury... :P

Lu - 4 Lipca 2006, 23:21

Mamy całe mnóstwo przystojnych polskich aktorów :)

Taki pierwszy z brzegu Boguś Linda :lol: Tylko ze on trochę juz starawy (albo inaczej - okres młodości ma już za sobą ;) ) Jest też Tomasz Wilczek - mój typ ;)

Pako - 5 Lipca 2006, 09:00

Leon Niemczyk :P ?
Angelus - 5 Lipca 2006, 11:29

Przegiąłeś Pako. :twisted:
Pako - 5 Lipca 2006, 15:07

:P :P :P

Angelus - 7 Lipca 2006, 11:10

Oto najnowsze wcielenie Karla Urbana w filmie Tropiciel gdzie gra wikinga wychowanego przez indian. :mrgreen:

joe_cool - 7 Lipca 2006, 11:23

elam jest na wakacjach, więc nie ma kto wzdychać :mrgreen:
Angelus - 7 Lipca 2006, 11:47

Wróci, to będzie miała niespodziankę. :wink:
Urbaniuk - 7 Lipca 2006, 12:54

Właśnie! Dlaczego na liście nie ma Niemczyka? :mrgreen: Gdzie jest Jan Nowicki? :mrgreen: A Andrzej Chyra? Dziewczyny bądźcie patriotkami :twisted: :twisted: :twisted:
Poniżej zamieszczam listę polskich aktorów uchodzących za przystojnych (choć niektórzy jedynie w ograniczonych kręgach) którzy ponadto grali w filmach fantastycznych:

Jerzy Zelnik - "Powrót Wilczycy" (Matko Boska!!!), "Medium"( Yeach!)
Leon Niemczyk - "Pamietnik znaleziony w Saragossie", "Akademia pana Kleksa" :twisted:
Andrzej Chyra - "Wiedźmin" (co ja poradzę....)
Żebrowski - tamże
Jan Nowicki - "Sanatorium pod Klepsydrą"
Roman Wilhelmi - "Wojna światów - Następne stulecie" (nieżyjący ale wielki, daj Boże wszystkim facetom taka klasę).
Krzysztof Jasiński - "Wilczyca" (moja mama się w nim kocha, tata chyba nie wie... :mrgreen: )

Tomcich - 7 Lipca 2006, 13:02

Ja proponuje jeszcze Zbyszka Cybulskiego - też "Pamiętnik znaleziony w Saragossie" :D - o takim idolu zapomnieć. :twisted:

Partner forum