Autostopem przez galaktykę - MUSICIE TO ZOBACZYĆ !!!
mBiko - 15 Grudnia 2008, 21:34
E, coś piłaś merulka. Tak jak xan pamiętam to z "Anteny". Specjalnie wstawałem parę minut przed "Telerankiem" żeby tylko obejrzeć kolejną cześć.
mistique - 15 Grudnia 2008, 21:39
Ja to oglądałam jako dobranockę, jakoś na początku lat dziewięćdziesiątych.
Lynx - 15 Grudnia 2008, 21:46
feralny por., wzruszyłam się jak zobaczyłam Pankracego
feralny por. - 16 Grudnia 2008, 14:46
Mnie najbardziej rozjechał wibovit
JacAr - 17 Grudnia 2008, 09:03
A tu znany skądinąd blog, ale zestawienie (trzeba trochę w dół zjechać) znakomite. Teraz już wiadomo kto to w Polsce zmajstrował! Lucas! http://blogfm.blox.pl/htm...146,169.html?91
Miłego
Martva - 17 Grudnia 2008, 10:32
Świetne stylizacje:
http://www.joemonster.org...ie_usmiecha_III
Lynx - 17 Grudnia 2008, 15:31
Martva, powalające- zastanawiam się jak to jest robione...
Gwynhwar - 17 Grudnia 2008, 16:23
Adanedhel - 17 Grudnia 2008, 16:26
Lynx, Japończycy - a zakładam, że to oni - z nudów wszystko potrafią zrobić
illianna - 18 Grudnia 2008, 08:04
szukacie mieszkania w centrum Krakowa, oferta nie do odrzucenia
mieszkanko
Rafał - 18 Grudnia 2008, 08:09
Hm... nie lubię pająków
gorbash - 18 Grudnia 2008, 08:12
Wprowadzić się, w dywan i do Wisły.
illianna - 18 Grudnia 2008, 08:16
Rafał napisał/a | Hm... nie lubię pająków | a poza tym mógłbyś być niewolnikiem seksualno-gospodarczo-medycznym tej laski ???
może ja też dam takie ogłoszenie, ktoś mi wreszcie będzie sprzątał i gotował, pająków nie mam więc spoko
Fidel-F2 - 18 Grudnia 2008, 09:05
gorbash napisał/a | Wprowadzić się, w dywan i do Wisły. | eee chwilę mozna by pobaraszkować
gorbash - 18 Grudnia 2008, 09:11
Fidel-F2 napisał/a | eee chwilę mozna by pobaraszkować |
To już w zależności od upodobań.
Fidel-F2 - 18 Grudnia 2008, 09:12
z opisu wychodzi, ze miałbym upodobanie, do czasu
dareko - 18 Grudnia 2008, 09:28
Cytat | mieszkanie posiada satelitę |
Lump Kałmuk - 18 Grudnia 2008, 09:54
Fidel-F2 napisał/a | eee chwilę mozna by pobaraszkować |
gorbash napisał/a | To już w zależności od upodobań. |
Macie na myśli właścicielkę mieszkania, czy pająki?
illianna, a Ty to jesteś z Kazka tego w Lubelskim, czy z tego w Krakowie?
Rafał - 18 Grudnia 2008, 09:57
illianna napisał/a | może ja też dam takie ogłoszenie, | pokasz fotkem
Martva - 18 Grudnia 2008, 10:46
E, pająkami sie nie trzeba zajmować, tylko się im świerszcza wrzuca od czasu do czasu.
dzejes - 18 Grudnia 2008, 11:11
Dorosłe Poecilotheria metallica jednym świerszczem od czasu do czasu się nie wyżywią. Trzeba też kupki sprzątać, dbać o wilgotność, wody dolewać.
dareko - 18 Grudnia 2008, 11:34
A juz mialem sie zglosic, Ale jak to tyle roboty z tymi pajakami, to nie. Niech sobie szuka innego frajera. O!
illianna - 18 Grudnia 2008, 11:41
Lump Kałmuk napisał/a | illianna, a Ty to jesteś z Kazka tego w Lubelskim, czy z tego w Krakowie? | z tego w Krakowie
Rafał napisał/a | illianna napisał/a:
może ja też dam takie ogłoszenie,
pokasz fotkem |
a juści, wyglądam jak ta dziewczynka na aviku tylko skrzydełka mi urwało
a swoją drogą, mężczyźni ech... mój też miał zastrzeżenia tylko do pająków, na szczęście zaznaczył, że żartuje, bo już miałam mu pakowanie walizki proponować
Martva - 18 Grudnia 2008, 11:44
Ale nie trzeba ich wyprowadzać na spacery ani czesać. Nie są bardzo kłopotliwe. Kobieta mojego życia miała jakichś takich futrzaków kilka kiedyś.
dzejes - 18 Grudnia 2008, 11:46
Też miałem kilka (naście)
Martva - 18 Grudnia 2008, 11:54
Tak sie domyślałam, masz skłonności do zwierzątek z nietypową liczną nóg
illianna - 18 Grudnia 2008, 12:16
Martva napisał/a | Ale nie trzeba ich wyprowadzać na spacery ani czesać. Nie są bardzo kłopotliwe. | no właśnie, ale ja już chyba węża bym wolała, pogłaskać można, owinąć wokół szyi, tylko to mordowanie chomików i myszek...
Gwynhwar - 18 Grudnia 2008, 13:30
Cytat | szukacie mieszkania w centrum Krakowa, oferta nie do odrzucenia
mieszkanko |
Ta kobieta jest nienormalna i szuka sobie męskiej dziwki. Ale mi się wydaje, że to żart.
Lump Kałmuk - 18 Grudnia 2008, 13:46
Lump Kałmuk napisał/a | illianna, a Ty to jesteś z Kazka tego w Lubelskim, czy z tego w Krakowie? |
illianna napisał/a | z tego w Krakowie |
To już wiem, czemu wrzuciłaś tu linka do ogłoszenia
Tak przy okazji, jakby ktoś był zainteresowany mieszkaniem w Skarżysku-Kamiennej to ja mam do sprzedania. Normalnie, za kasę, bez dodatkowych atrakcji
Gwynhwar napisał/a | Ta kobieta jest nienormalna i szuka sobie męskiej dziwki. |
Ale przyznaj Gwyn, odpowiedzieć na ogłoszenie, rozkochać taką w sobie, żeby jadła z ręki, a potem rzucić, to byłoby coś
illianna - 18 Grudnia 2008, 14:05
Lump Kałmuk napisał/a | To już wiem, czemu wrzuciłaś tu linka do ogłoszenia | wrzuciłam, bo mój mężczyzna mi go przysłał i powiedział, że jak się pokłócimy, to będzie miał gdzie pójść
Gwynhwar napisał/a | :shoetamfacck:
Ta kobieta jest nienormalna i szuka sobie męskiej dziwki. Ale mi się wydaje, że to żart. | i to jest właśnie zastanawiające, jak różna jest reakcja facetów i kobiet, mnie się też tak zdaje, ze ta dziewczyna ma poważne problemy i nawet jakby była facetem i jeszcze by mi sporo zapłaciła, to w życiu bym z nią nie zamieszkała, nie ze względu na pająki, ale osobowość,
myślę, że to niestety nie jest żart i są na świecie rzeczy, które nawet psychologom się nie śniły, a co mówić o filozofach...
|
|
|