Powrót z gwiazd - Być zielonym, a może raczej niebieskim?
Ziemniak - 28 Października 2011, 09:19
Dobrej golonki nigdy nie odmawiam Zdrowie!
nimfa bagienna - 28 Października 2011, 10:21
Ziemniak, you make my day.
Słowik - 28 Października 2011, 10:24
Zatem tylko mi się nie wyświetliło? Damn...
dalambert - 28 Października 2011, 10:31
Słowik, Stoi i świeci jakbyk, a właściwie dwie ....
w poście Ziemniaka.
Wyraźny dowód przewagi zdrowego trybu życie / pije, pali i ***wyedytowano***/ nad wegańskim fanatyzmem.
Edit: dalambert: pilnuj języka, bo ktoś poczuł się urażony. W przypadku recydywy zostanie wdrożony system upomnień. - Rafał
fealoce - 28 Października 2011, 17:30
Nigella faktycznie fajnie gotuje i super wygląda, ale zdajecie sobie sprawę, że to zasługa operacji plastycznych i botoksu?
khamenei - 28 Października 2011, 17:33
Nieważne, i tak śmieszne ;].
Iscariote - 29 Października 2011, 13:33
Ziemniak, no to pozamiatałeś w temacie tym obrazkiem
czterdziescidwa - 14 Listopada 2011, 12:46
To jeszcze o jedzeniu; rodziny z różnych miejsc sfotografowane z jedzeniem, które skonsumują w ciągu tygodnia: http://www.youtube.com/wa...v=osSpWbmEYF4#!
dzejes - 14 Listopada 2011, 13:30
Oj Ziemniak a ty to Mister Uniwersum jesteś.
Poza tym myślę, że twoje "myśl to co ja, albo będę uważał, że jesteś brzydka" zwisa i powiewa wielu kobietom.
Ziemniak - 14 Listopada 2011, 13:48
ke?
Gustaw G.Garuga - 14 Listopada 2011, 13:54
To może jeszcze w temacie np. papierosów poproszę obrazek niepalącego pięćdziesięciolatka zmarłego na raka płuc i czerstwego dziewięćdziesięciodziewięciolatka z papierosem w rozciągniętych w uśmiechu ustach
Agi - 14 Listopada 2011, 16:18
Gustaw G.Garuga napisał/a | To może jeszcze w temacie np. papierosów poproszę obrazek niepalącego pięćdziesięciolatka zmarłego na raka płuc i czerstwego dziewięćdziesięciodziewięciolatka z papierosem w rozciągniętych w uśmiechu ustach |
Obrazka nie dam, ale mój Tato palił niemal 80 lat, bo zaczął jako dzieciak, a zmarł jako 88-latek paląc właściwie do końca.
Co wcale nie znaczy, że tak należy robić. Ja rzuciłam palenie dość dawno i jestem zadowolona. Zwracam tylko uwagę, że nie ma generalnych pasujących do każdego reguł.
Fidel-F2 - 14 Listopada 2011, 19:29
Mój dziadek palił najgorszego sortu papierosy bez filtra 1-2 paczki dziennie. Zaczął w wieku 15 lat, zmarł mając 78.
Gustaw G.Garuga - 15 Listopada 2011, 00:15
Mądrej głowie...
Fidel-F2 - 15 Listopada 2011, 00:26
Gustaw G.Garuga, mówisz i masz, inaczej poczułbyś dyskomfort związany z kompletnym brakiem zainteresowania co skutkowałoby obniżeniem Twojego poczucia własnej wartości a że Cie lubimy to nie chcemy do tego dopuścić. A tak poczucie wzrosło.
dzejes - 15 Listopada 2011, 00:59
Cytat | ke? |
Ano tak, czasem warto pomyśleć nad tym, co się przekazuje w internetsach, żeby potem nie kekać.
Fidel-F2 napisał/a | Mój dziadek palił najgorszego sortu papierosy bez filtra 1-2 paczki dziennie. Zaczął w wieku 15 lat, zmarł mając 78. |
Gdyby nie palił pewnie dożyłby dziewięćdziesiątki. Moje kondolencje.
Ziemniak - 15 Listopada 2011, 07:08
dzejes, niestety, poziom bredni w twoim poście odebrał mi mowę. Argumenty na poziomie "a u was murzynów biją" dyskwalifikują rozmówcę w przedbiegach. A doszukiwanie się drugiego dna tam, gdzie go nie ma? Cóż, każdy ma jakiś problem, z nudów ludzie różne głupoty wymyślają.
Fidel-F2 - 15 Listopada 2011, 08:28
dzejes, też tak sądzę
Gustaw G.Garuga - 15 Listopada 2011, 13:12
...dość dwie słowie
ilcattivo13 - 18 Listopada 2011, 19:06
ja pierniczę, ciągniecie tę ... dyskusję, a nawet nie zauważyliście, co jedzą Polacy w linkowanym przez czterdziescidwa "materiale"
Ziemniak - 18 Listopada 2011, 19:11
ilcattivo13, chodzi ci o psie żarcie?
ilcattivo13 - 18 Listopada 2011, 19:31
ehe
Ziemniak - 18 Listopada 2011, 19:43
A psa nie zauważyłeś przypadkiem?
ilcattivo13 - 18 Listopada 2011, 19:53
furda pies, skoro książka jest o ludziach -> "...revealing what people eat during the course of one week..."
czterdziescidwa - 18 Listopada 2011, 20:21
ilcattivo13, a Tobie nie smakują te batony z pieskiem na opakowaniu? Bekonowe, wątróbkowe...
ilcattivo13 - 18 Listopada 2011, 21:42
nie wiem, nie próbowałem
Tequilla - 19 Grudnia 2011, 13:06
Ziemniak, żart przedni niemniej jak wskazuje angielska wikipedia Gillian McKeith propaguje pescatarianizm ( także ryby i owoce morza) - dzięki twojemu postowi widać, jak szkodliwe jest obecnie spożywanie ryb w dużych ilościach
A propo ryb. Znowu idą święta. Nawet jeśli z karpia nie zamierzacie zrezygnować, to można zminimalizować jego drogę przez mękę. Trochę więcej tutaj:
http://www.klubgaja.pl/zwierzeta/karpie/
Martva - 24 Kwietnia 2013, 09:42
Wypełniłam już drugą 'śmieciową' deklarację (rodzice i ciotka nie mieli odwagi zrobić tego przez internet) i kurczę, strasznie mi się nie podoba to całe zamieszanie. Mamy teraz umowę z firmą która odbiera od nas płatnie śmieci ogólne oraz bezpłatnie - przetwarzalne. Dostajemy worki na szkło, metal, plastik i papier. Oprócz tego dla siebie oddzielamy jeszcze frakcję roślinno-kompostową. Po wejściu w życie nowych przepisów będziemy płacić więcej za dzielenie śmieci na frakcję ogólną i przetwarzalną (wymieszaną w jednym worku), czyli de facto za uwstecznienie. Jeszcze gdyby zabierali zielone odpady typu skoszona trawa i opadłe liście, to byłoby fajnie (w niektórych gminach tak będzie). Jak się jeszcze okaże że za dodatkowy worek na 'segregi' trzeba będzie więcej płacić (nieprzetwarzalne śmieci zajmują nam na ogół mniej niż połowę kubła - najmniejszego z możliwych; dużo więcej ląduje w tych kolorowych workach) to już będzie totalna paranoja. Ale nie zdziwiłabym się specjalnie.
Martva - 27 Czerwca 2013, 08:01
Jak to jest, że miejsca pracy w rzeźniach przy uboju rytualnym są takie ważne, a firmy które dotąd zajmowały się odbiorem odpadów mogą sobie zbankrutować i pozwalniać ludzi?
Rafał - 27 Czerwca 2013, 08:19
Bo Muzułmanów (Muzułman (?)) w Europie przybywa, a karmy dla nich nie. Pochodna islamizacji.
|
|
|