Blogowanie na ekranie - Wnimanje! Gawra wirtualnego suwalskiego niedźwiedzia!
Matrim - 23 Października 2010, 22:19
ilcattivo13 napisał/a | nie urosły nic a nic i dziś są wielkości orzechów włoskich. |
Może to koktajlowe?
ilcattivo13 - 25 Października 2010, 13:13
chyba "koktailowo-mołotowowe" wyrosły na olejach i smarach, to nie mogą być inne
Kai - 25 Października 2010, 14:35
Odmiana Molotov Cocktail Tomato? Zbijesz majątek na pikantnym keczupie.
Zgaga - 26 Października 2010, 09:22
E tam kaczup. Z tego super napój energetyczny wyjdzie. RedTomato.
Jedenastka - 26 Października 2010, 10:25
W sam raz na Falkon . Tylko żeby znów komisyjnie nie wyrzucili do kosza...
Zgaga - 26 Października 2010, 11:32
Falkon odbywa się w szkole i zabronione na terenie używanie określonych napojów. Obawiam się, że wytwór z suwalskich pomidorków mógłby być za takowy przyjęty. I jeszcze jaka afera by wybuchła.
ilcattivo13 - 26 Października 2010, 20:21
na szczęście, jestem człowiekiem odpowiedzialnym i dlatego nie mogłem pozwolić, by istnienie tych pomidorów groziło całej ludzkości, a także wielorybom i "kalaruchom"
Dziś pojechały na wysypisko, gdzie rozdziobią je kruki, wrony, które potem zdechną z powodu przerostu jaj i same zostaną rozdziobane przez... łotewer.
Jak ja już dawno nie zrobiłem nikomu kawału... Dlatego wczoraj, na fajrant, zamocowałem przy drzwiach w szatni reklamę Atlasa w postaci naturalnej wielkości postaci C. Pazury. Stand był pochylony do wyjścia i opierał się o otwierane na zewnątrz drzwi...
No cóż... Jak na młodego małżonka, mój brat jest zdecydowanie zbyt spięty
Kai - 26 Października 2010, 20:24
Zgaga napisał/a | wytwór z suwalskich pomidorków mógłby być za takowy przyjęty. I jeszcze jaka afera by wybuchła. | No widzisz, a kto kiedykolwiek zabronił spożywania keczupu nawet w przedszkolu?
ilcattivo13 - 26 Października 2010, 20:36
Ja Was chyba zaczynam rozumieć... Wy chcecie, żeby Falkon potrwał dłużej i żeby przeniesiono imprezę na OIOmy w okolicznych szpitalach
Jedenastka - 26 Października 2010, 20:47
Tak, przejrzałeś mnie . Jestem spragniona ciekawej relacji fotograficznej z takiej imprezy. Dla dorosłych RedTomato, dla dzieci keczup.
ilcattivo13 - 26 Października 2010, 20:51
na OIOmy z reguły nie wpuszczają fotografów, więc nie byłoby żadnej fotorelacji... Poza tym, kto by tam miał głowę do robienia zdjęć, jakby wszystkich pogoniła laksa-gigant
Kai - 26 Października 2010, 20:55
Jakie OIOMy... Podejrzewam, że mamy też jakiś niewielki, pokątny i niedofinansowany oddziałek Archiwum X
Jedenastka - 26 Października 2010, 21:23
Jacy fotografowie (czy fotograficy?)? Tajnych agentów się wyśle...
ilcattivo13 - 29 Października 2010, 19:37
oby tylko ci agenci nie byli "retired, extremely dangerous", to będzie o.k.
ilcattivo13 - 2 Listopada 2010, 19:50
Augustowski cmentarz rulez - jeśli cmentarz może być fajny, to augustowski na pewno taki jest
Przy okazji odwiedzania cmentarzy, zajrzeliśmy też do tych gałęzi rodziny, które są "alive" A przy okazji, zrobiliśmy wpad do ciucholandu, który w Suchowoli prowadzi siostra. I tak, od niedzieli jestem szczęśliwym właścicielem wełnianego płaszcza (nareszcie mam co założyć do garnituru). Mama powiedziała, że wyglądam w nim jak ukraiński mafiozo... Hmmm... mnie tam pasi...
Zanabyłem również ortalionową kurtkę na lato, taką "anty-deszczową", bez podszewki, długa prawie do kolan (ale ze ściągaczem). Na biwaki i wypady do lasu jak znalazł
Przy okazji siostra ze szwagrem obiecali, że jak trafią się jakieś przebrania czy stroje historyczne, to dadzą mi znać.
Zgaga - 3 Listopada 2010, 14:07
ilcattivo13, a "kiepkę" do tego płaszcza masz? lub inszy kapelusz?
ilcattivo13 - 3 Listopada 2010, 14:12
jak na prawdziwego ukraińskiego mafioza przystało, świecę łysą glacą Choć muszę przyznać, ze kapelusze mnie kręcą i chyba nie wydolę i sobie jakiś czarny sprawię
Zgaga - 3 Listopada 2010, 14:35
Super! Awansujesz na mafiozo sycylijskiego.
A tak w ogóle - podobają mi się faceci w kapeluszach i płaszczach. Lubię ten styl.
Godzilla - 3 Listopada 2010, 14:37
Zgaga, byle bez białych skarpetek.
dalambert - 3 Listopada 2010, 14:39
Godzilla, a białe w żółty prążek mogą być ? jak mafiozo to mafiozo
Godzilla - 3 Listopada 2010, 14:44
To chyba taki pośledniejszego sortu. Ot, taka lokalna słoma-z-butów. Ci z górnej półki raczej odróżniają Izbę Lordów od izby wytrzeźwień.
Zgaga - 3 Listopada 2010, 14:45
Godzilla, no co ty. Skarpetki zawsze w kolor butów (oby nie białych) lub spodni.
dalambert - 3 Listopada 2010, 14:49
Zgaga, skarpetki to pod kolor krawata i chusteczki w butonierce.
shenra - 3 Listopada 2010, 14:50
A ja mam w prążki, w zależności od nastroju, buty nie grają roli
Zgaga - 3 Listopada 2010, 14:52
dalambert, a to jakaś nowa moda.
dalambert - 3 Listopada 2010, 15:01
Zgaga, BARDZO oooo stara
Zgaga - 3 Listopada 2010, 15:04
Aaaaa.... To taka pseudoelegancja rozumiem.
Godzilla - 3 Listopada 2010, 15:04
Dalambert, w butonierce nie trzyma się chusteczki:
http://obcyjezykpolski.in...=archive&id=285
http://www.google.pl/imag...iw=1321&bih=956
dalambert - 3 Listopada 2010, 15:22
Godzilla, dobrze, myślałem o kieszonce w marynarce, do butonierki to gożdzik , jak to Franc Fiszer nosił
Godzilla - 3 Listopada 2010, 15:25
"Idę młody, genialny, trzymam but w butonierce".
Zawsze mi się dadaiści podobali
|
|
|