Najnowszy numer - Kiedy nowy/kolejny numer SF?
NURS - 6 Grudnia 2005, 11:16
Planowo 5-7 stycznia, w okresie świątecznym może być burdel, więc przyjmijmy roboczo tę druga date do odliczania.
gorat - 6 Grudnia 2005, 13:11
32!
Qrcze, a już podawałem mniejszą wartość. Termin wydania następnego numeru się oddala?
mistique - 6 Grudnia 2005, 15:34
No, teraz już w Gdańsku jest, i to i w Empiku i w kolporterze i wszędzie. Dołączam się do pytania, kiedy następny?
Czarny - 6 Grudnia 2005, 16:16
Nie wiem jak w tutejszych kioskach (zajrzę prz okazji), ale prenumerata doszła i mam .
Gorat na kiedy spodziewasz się 3 numeru? Czemu aż 32? Raczej 28.
Godzilla - 6 Grudnia 2005, 19:22
Czarny, ale NURS pisze, żeby liczyć do 7 stycznia a nie do 3-go.
32, jak nic. Dzisiaj Mikołajki, 6 grudnia. Grudzień ma 31 dni.
mawete - 7 Grudnia 2005, 07:52
Wczoraj udało mi się dopaśc nr 2. NURS jak Bóg tworzyłeś go przez 6 dni (opóźnienia) - siódmego mogłeś odpocząc...
Czarny - 7 Grudnia 2005, 08:07
Znowu pojawił mi się post w środku (w tym przypadku NURS-a) po odpowiedziach
NURS - 7 Grudnia 2005, 10:44
Może to ma coś wspólnego z jakimis ustawieniami czasowymi. Ja w niczym nie grzebałem, uprzedzam.
Dunadan - 7 Grudnia 2005, 11:26
mawete napisał/a | Wczoraj udało mi się dopaśc nr 2. NURS jak Bóg tworzyłeś go przez 6 dni (opóźnienia) - siódmego mogłeś odpocząc... |
NURS napisał/a | Może to ma coś wspólnego z jakimis ustawieniami czasowymi. Ja w niczym nie grzebałem, uprzedzam. |
Hehe, NURS, ty już lepiej nie grzeb w tej naszej czasoprzestrzeni...
gorat - 7 Grudnia 2005, 11:34
31!
O dziwo, już spory kawałek drugiego przeczytałem Zaraz sie pewnie wypowiem w stosownym miejscu - wreszcie nie będę patrzył, jak dyskutujecie o czymś, czego nie czytałem
Margot - 7 Grudnia 2005, 13:42
A ja się dołączę do odliczania, jak tylko znajdę czas i omówię nr 2, inaczej się nie godzi
Znaczy: jeszcze sobie odliczajcie sami, a potem się przyłączę.
NURSie, cudna publicystyka, cudna! <nieopanowanie całuje NURSa, offtopicznie, entuzjastycznie, fantastycznie, kategorycznie i nawet trochę erotycznie. A kobiety niech się nie gapią, tylko też ucałują NURSa!>
mawete - 7 Grudnia 2005, 13:57
Margot napisał/a | <nieopanowanie całuje NURSa, offtopicznie, entuzjastycznie, fantastycznie, kategorycznie i nawet trochę erotycznie. A kobiety niech się nie gapią, tylko też ucałują NURSa!> |
Rednacze to maja dobrze...
sulka - 7 Grudnia 2005, 14:24
Daj spokoj, pewnie od tej erotyki to juz ich teraz ciagle glowa boli...
Wiesz jak to jest, buzi, buzi, a pozniej sp*nicza w podskokach i nici, a ty sie ciagle staraj i wydawaj to pismo
mawete - 7 Grudnia 2005, 14:39
No ale zawsze nowa się znajdzie...
NURS - 7 Grudnia 2005, 15:14
Margot napisał/a | A ja się dołączę do odliczania, jak tylko znajdę czas i omówię nr 2, inaczej się nie godzi
Znaczy: jeszcze sobie odliczajcie sami, a potem się przyłączę.
NURSie, cudna publicystyka, cudna! <nieopanowanie całuje NURSa, offtopicznie, entuzjastycznie, fantastycznie, kategorycznie i nawet trochę erotycznie. A kobiety niech się nie gapią, tylko też ucałują NURSa!> |
W stopy, tylko w stopy... inaczej sie nie godzi
Margot - 7 Grudnia 2005, 20:22
NURS napisał/a | Margot napisał/a | A ja się dołączę do odliczania, jak tylko znajdę czas i omówię nr 2, inaczej się nie godzi
NURSie, cudna publicystyka, cudna! <nieopanowanie całuje NURSa, offtopicznie, entuzjastycznie, fantastycznie, kategorycznie i nawet trochę erotycznie!> |
W stopy, tylko w stopy... inaczej sie nie godzi |
W stopy to się będzie godzić, jak cały numer publicystyki
A jak zamieścisz takie opowiadanie, które mnie absolutnie i bezwzględnie powali na kolana, to nawet zakrzyknę: "NURSie, stóp Twoich niegodnam całować!"
bogow - 7 Grudnia 2005, 22:31
Margot napisał/a | W stopy to się będzie godzić, jak cały numer publicystyki |
Na taki numer to pewnie Czytelnicy powydziwialiby, co nie miara Już widzę te zarzuty o kopiownie wzorów konkurencji
Margot - 7 Grudnia 2005, 22:40
bogow napisał/a | Margot napisał/a | W stopy to się będzie godzić, jak cały numer publicystyki |
Na taki numer to pewnie Czytelnicy powydziwialiby, co nie miara Już widzę te zarzuty o kopiownie wzorów konkurencji |
A pomyślałeś, że może nie chcę po prostu w stopy NURSa całować?
Z konkurencją mam problem poznawczy - podejście akademickie, jakie miało być, obiecywało jazdę dla zaawansowanych. Niestety, albo jestem za bardzo zaawansowana w stosunku do poziomu prezentowanego przez wspomnianą konkurencję, albo "podejście akademickie" było określeniem bardzo na wyrost...
bogow - 7 Grudnia 2005, 22:45
Margot napisał/a | A pomyślałeś, że może nie chcę po prostu w stopy NURSa całować?
Z konkurencją mam problem poznawczy - podejście akademickie, jakie miało być, obiecywało jazdę dla zaawansowanych. Niestety, albo jestem za bardzo zaawansowana w stosunku do poziomu prezentowanego przez wspomnianą konkurencję, albo podejście akademickie było określeniem bardzo na wyrost... |
Ad 1.) Oczywiście, że pomyślałem. chciałem, żeby pierwsza część posta była bardziej dwuznaczna, ale nie wyszło
Ad2.) Mnie tam nie przeszkadza, przez parę lat było tak samo w NF, to i przyzwyczajony jestem do tego stylu
Margot - 7 Grudnia 2005, 23:06
ad. 1. bo musiałam zrobić unik
ad.2. ale stężenie było mniejsze, to jakoś uchodziło - były też inne teksty. Poza tym, wtedy jeszcze nie byłam tak zaawansowana, to nawet czytałam z rozdziawioną paszczą (pewnie składał się na to rozdziawienie głównie mój brak zrozumienia)
nasciturus - 8 Grudnia 2005, 13:23
mam nr drugi
kiedy trzeci?...
jeszce nie przeczytalem tego a juz za trzecim wygladam...
gorat - 8 Grudnia 2005, 13:35
30!
(Szeroki uśmiech) To już mniej niż miesiąc!
Kiedy zapowiedzi, NURSie, kiedy zapowiedzi?
NURS - 8 Grudnia 2005, 13:50
Zapowiedzi pojawią się między 15-tym a 20-tym.
bogow - 8 Grudnia 2005, 18:38
A kiedy czwarty? Poza tym, że w lutym? Nie mogłem się powstrzymać
NURS - 8 Grudnia 2005, 18:43
Czwarty powinien był też między 5 a 7mym lutego. Żadnych świąt po drodze nie będzie, mam nadzieję.
hrabek - 9 Grudnia 2005, 07:58
A czy gdzies na poczatku tego watku nie bylo powiedziane, ze nowe numery beda sie mialy ukazywac pod koniec poprzedniego miesiaca? Zreszta nawet data wydania pierwszego SFFiH o tym swiadczy - 25 pazdziernik, pozniej bylo 30 listopad (z dwudniowa obsuwa), a teraz juz sie mowi o 5-7 lutym. Czyli w 4 miesiace 10-12 dni roznicy... Naprawde nie da rady ustawic daty na koniec poprzedniego miesiaca?
Godzilla - 9 Grudnia 2005, 11:30
Dwadzieścia dziewięć, dwadzieścia dziewięć!
Ale rzeczywiście, czy nie dałoby się od lutego tak po trosze tę datę przesuwać w dół? No może nie szokowo, jeszcze się towarzystwo przyzwyczai, że nowy numer wypada dwa tygodnie po poprzednim...
Margot - 9 Grudnia 2005, 12:10
Ja bym się chętnie przyzwyczaiła
Dwa tygodnie to zawsze lepiej niż cztery i to z opóźnieniem
mawete - 9 Grudnia 2005, 14:39
count napisał/a | A czy gdzies na poczatku tego watku nie bylo powiedziane, ze nowe numery beda sie mialy ukazywac pod koniec poprzedniego miesiaca? Zreszta nawet data wydania pierwszego SFFiH o tym swiadczy - 25 pazdziernik, pozniej bylo 30 listopad (z dwudniowa obsuwa), a teraz juz sie mowi o 5-7 lutym. Czyli w 4 miesiace 10-12 dni roznicy... Naprawde nie da rady ustawic daty na koniec poprzedniego miesiaca? |
I tu się zgodzę... NURS: nie da się na koniec miesiąca wydawac?
NURS - 9 Grudnia 2005, 14:42
Da się, ale to chwile potrwa, po dwa trzy dni miesięcznie będzie można zdejmować, ale po nowym roku dopiero. Nasza drukarnia, jak widac, potrafi pokrzyzowac plany
|
|
|