To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Pako - 21 Listopada 2005, 21:16

Hehe.. Filippon - smok do wynajęcia. Brzmi jak tytuł dobrego opowiadania, co nie? Romek? Co myślisz? Wypożyczysz Filippona? Mi by się na maturkę przydał :)
Romek P. - 21 Listopada 2005, 21:21

Pako napisał/a
Hehe.. Filippon - smok do wynajęcia. Brzmi jak tytuł dobrego opowiadania, co nie? Romek? Co myślisz? Wypożyczysz Filippona? Mi by się na maturkę przydał :)

Wypożyczalnia smoków - czemu nie? :P

A jeżeli opłaty odpowiednio wysokie, to nawet dam sfatygować (o ile bestia się zgodzi, bo to zwierz samodzielny) :D

kruczywiatr - 21 Listopada 2005, 22:29

Margot, siostrzyczko. Czemu twój Gandalf jest jakiś dziwny? :P
Mara - 22 Listopada 2005, 09:05

kruczywiatr napisał/a

On nie jest dziwny, on poprostu nerwowo obgryza paznokcie ;-)

mr.maras - 22 Listopada 2005, 09:56

Mara napisał/a
kruczywiatr napisał/a

On nie jest dziwny, on poprostu nerwowo obgryza paznokcie ;-)

Dziwny to jest Jaskier Kruczywiatra i Tom Bombadil Mary...

Margot - 22 Listopada 2005, 09:59

kruczywiatr napisał/a

Bo nie chciałam się przebierać za filmowego Gandalfa. To by było stereotypowe, bracie mój, Kruczywietrze :D

Ale i tak dziwnie się czuję w przebraniu starego człowieka...

hrabek - 22 Listopada 2005, 10:13

Tak wlasnie sobie pomyslalem, ze Margot nie pojdzie na latwizne i nie wezmie Iana McKellena na avatara. Osobiscie myslalem o nowym pomniku Kochanowskiego, ktory z facjaty bardzo do czarodzieja jest podobny, a o ktorym to pomniku czytalem kilka dni temu, ze go postawili :)

Ale ten co wybrala Margot jeszcze lepszy nawet jest.

Margot - 22 Listopada 2005, 10:22

Szukałam ilustracji do "Władcy Pierścieni", które kiedyś widziałam w NF, ale nie było. To znalazłam inną. Bo teraz dominuje filmowy wizerunek, ale filmowy wizerunek, choć bardzo ładny, to jednak straszny szablon -> wyobraźcie sobie, gdyby tak parę osób ze statusem "Gandalf" wstawiło sobie avatary z filmu... Nuuuda, prawda?

Oczywiście, do wyboru miałam jeszcze zdjęcia figurek... :mrgreen:

Ale cieszę się, Count, że nie ranię Ci tym razem ani oczu, ani poczucia estetyki :D

kruczywiatr - 22 Listopada 2005, 13:59

Cytat
Dziwny to jest Jaskier Kruczywiatra

Ej, to nie żaden Jaskier, tylko ja - to moja najlepsza fotka. Jestem przystojny, co nie :mrgreen:

Margot - 22 Listopada 2005, 14:26

kruczywiatr napisał/a
Jestem przystojny, co nie :mrgreen:

Bossski! Ten ironiczny grymas, inteligentne spojrzenie... :twisted:

Dunadan - 22 Listopada 2005, 18:21

Margot napisał/a

Romku, masz rację, że oni, ci młodzi, niedługo gniewni, wymiotą nas z tego forum i z netu pewnie też <za rok, za dwa, za dzień, za trzy, lecz nie dziś - nuci złośliwie Batman bujając się na tekturowym abażurze>
Ale ordung musi być, porządku dziobania trzeba za młodu uczyć, hartować młodych umysłów byt roślinny, etc. <na wszelki wypadek Batman chlasta Romka i Dunadana też, profilaktycznie, a co tam!>

to... to ja... to ja jestem stary?... bueeeee!! :(

gorat - 22 Listopada 2005, 21:36

Margot napisał/a
Dziecko drogie! A co w tym jest dziwnego, że mając 12 lat czytasz książki i nawet ksiażki fantastyczne?? :shock:

To, że czyta, to niezbyt dziwne, ale to, jak pisze, to... :shock: :shock: :shock:

edit na życzenie Romka (sam miałem wątpliwości co do sensowności)

Wiedźma - 22 Listopada 2005, 21:43

Ona pisze tak, że należy pozazdrościć stylu, humoru i błyskotliwości :D I zasługuje na trzecie sapiens :D
NURS - 23 Listopada 2005, 01:48

Selithira napisał/a
Romek P. napisał/a
Margot przemieni się w motyla, a wtedy bestia... kto czytał, ten wie, co robiła z motylami

Może nie trzeba czekać na motyla, tylko gąsienicę lub poczwarkę od razu do dżemu malinowego? I mniam, chrup? :D

Dżem to z biedronki, a o przemianie Margoty w motyla to film był. Japoński :-) Godzilla kontra Mothra :-)

koval - 23 Listopada 2005, 09:25

NURS napisał/a
Godzilla kontra Mothra :-)

Godzilla kontra MOHER?? ...to byłby ciekawy film
ale... ale... przepraszam za ten mały OT - takie skojarzenie miałem ;)
i seeeerdecznie witam tych co sie przywitali od czassu mojego niedawnego przyjscia na forum

Margot - 23 Listopada 2005, 12:47

Ja się w ten MOHER jeszcze nie zmieniłam, chociaż dużo mi już nie brakuje, jak myślę. Chyba w wolnej chwili usiądę przed telewizorem i wydziergam sobie moherowy beret z motylkiem na czubku, żeby łatwo było rozpoznać, z kim macie do czynienia... :mrgreen:

A na razie witam wszystkich Użytkowników Forum SF w ten radosny dzień :D

kruczywiatr - 23 Listopada 2005, 15:25

Według Browna MOHER to zakodowany wyraz HOMER :P
Margot - 23 Listopada 2005, 15:38

kruczywiatr napisał/a

A ja miałam psa o imieniu Homer! Zdrajca był, przeprowadził się do mojej matki... :(

Tegwoj - 23 Listopada 2005, 19:04

cytata: Poza tym - czemu jeszcze się nie powitałeś w stosownym wątku, hy?Twisted Evil
(->temat "Biją!")

Dobra Gorat się naprawiam i tu wszystkich witam :oops:

Margot - 23 Listopada 2005, 19:50

No, witaj, Tegwoju, witaj! <Gandalf serdecznie łupnął nowoprzybyłego w plecy, aż tamtemu oczy się zaszkliły>
gorat - 23 Listopada 2005, 21:03

Witam zatem serdecznie :D <dyskretne łupnięcie ogonem>
NURS - 23 Listopada 2005, 21:48

kruczywiatr napisał/a

wiedziałem, że simpsonowie to jakaś propaganda, ale nie wiedziałem jaka :-) Trzeba dać znać doktorowi Pajakowi!

imuviel - 24 Listopada 2005, 12:17

Hejka, wszystkim. Na ringu melduje sie Imuviel i zglasza swoją gotowosc do drugiej rundy :D Rozumiem ze na finiszu starcie ze zwyciezca rundy pierwszej :wink:
Czarny - 24 Listopada 2005, 12:25

Nikt się nie kwapi przywitać 200 foumowicz..kę (może NURS to doceni :D )

Rąsia, pokłon, dyg jakowyś no i ceremoniał powitalny zakończony.
Siema

gorat - 24 Listopada 2005, 12:50

To jak? Przywita ktoś dwusetnego/-ą serdeczniej? <wali zeszytem do analizy>
NURS - 24 Listopada 2005, 12:52

No, to imuviel, mamy tu taką nową świecką tradycję, że dwusetny forumowicz daje prezent adminom :-)
Albo dostaje, co wolisz? :-)

imuviel - 24 Listopada 2005, 13:50

Człowiek jest przewidywalny i otrzymywać lubi...ale nie bede sciemniac ze dzis mam urodziny :P (bo nie mam...) i może małą wymianę zaproponuję:) Tylko zależy co admin lubi i na co nowy forumowicz moze sobie pozwolic...;) Pod ręka mam przykładowo rycerza oceanów (tj.konika morskiego) w wersji miniaturowej...
Argael - 24 Listopada 2005, 14:07

Witajcie, Imuviel, Tegwoju i wszyscy inni nowi i starzy forumowicze. :D
Dunadan - 24 Listopada 2005, 14:31

O, o. o! a ja mam małego straszyka :D
Witaj Imuviel i Tegwoju

Pako - 24 Listopada 2005, 16:38

Witam nowych userów! Witam serdecznie! Dawno nikogo nowego nie było w pobliżu :)

Partner forum