Park marzeń [gry] - Nadchodzą... czyli na co czekamy?
Ilt - 6 Listopada 2011, 21:50
Niestety dla mnie premiera Skyrima dopiero za mniej więcej ciążę - co tu dużo mówić, bardziej jestem fanem sceny modderskiej TES niż samego TES. No i znając życie streaming znów nie będzie maksymalnie efektywny (znaczy - przy maksymalnych detalach, wysokich rozdzielczościach, HD teksturach i co tam jeszcze obrócenie się o 180 stopni może mieć zauważalny czas reakcji), ciekawe ile zajmie modderom poprawienie go. W Oblivionie potrzebowali na to ~15 miesięcy.
Kalep - 7 Listopada 2011, 16:54
Mam nadzieję, że nie będzie w Skyrim sytuacji podobnej do tej w Oblivionie, tzn. gra staje się naprawdę ciekawa i grywalna po sporej porcji modów.
Dunadan, przyznaję, że CoD też dobra rzecz, zwłaszcza do odstresowania.
Dunadan - 7 Listopada 2011, 17:14
Ilt, a, nooo, a znasz jakiś mod kótry to poprawia? nie chce mi się szukać i grzebać. Bo włąsnie pykam w Obliviona chwilami i obracanie się "nieco" mi zajmuje
ilcattivo13 - 19 Listopada 2011, 20:51
oficjalnie zapowiedziano na luty 2012 FO:NV w wersji Ultimate - czyli ze wszystkimi dodatkami
Wiedziałem, że nie warto było się spieszyć
Ilt - 19 Listopada 2011, 21:03
Dunadan napisał/a | Ilt, a, nooo, a znasz jakiś mod kótry to poprawia? nie chce mi się szukać i grzebać. Bo włąsnie pykam w Obliviona chwilami i obracanie się nieco mi zajmuje |
Sorry, że tak późno, ale przegapiłem. Jak nie odpowiadam to ślijcie mi PW, bo często zdarza mi się nie czytać wszystkich tematów.
Tak się składa, że mam. Streamline powinien pomóc.
Dunadan - 20 Listopada 2011, 11:31
Ilt, hehe, dzięki, choć już nie aktualne gram w Skyrima
Hubert - 20 Listopada 2011, 22:42
Czekam na Fallout New Vegas Ultimate Edition - o ile ukaże się w ogóle w Polsce.
ilcattivo13 - 20 Listopada 2011, 22:46
Sosnechristo napisał/a | Czekam na Fallout New Vegas Ultimate Edition - o ile ukaże się w ogóle w Polsce. |
czekam trzy posty dłużej niż Ty
Hubert - 20 Listopada 2011, 23:21
Dzięki temu ja będę czekał trzy posty krócej.
czterdziescidwa - 21 Listopada 2011, 01:03
Poczekajcie do świątecznej wyprzedaży na steam. Stawian na to, że znów będą chcieli opchnąć NV z dodatkami.
O ile Wam nie przeszkadza, że to najgorszy fallout jaki powstał do tej pory. Z pustynną grafiką tak monotonną, że chyba gorszy pod tym względem był by tylko FPS o oczekującym na ratunek pod lawiną albinosie.
Hubert - 21 Listopada 2011, 01:14
czterdziescidwa, słyszałem odmienne opinie.
ilcattivo13 - 22 Listopada 2011, 01:58
takoż i ja
A żeby kupić cokolwiek przez steama, musiałbym się najpierw bardzo mocno w głowę uderzyć Choćby dlatego, że do wersji płytowych jest mniejszy problem ze znalezieniem fixów
ilcattivo13 - 24 Listopada 2011, 00:00
Zdecydowanie najlepsza wiadomość ostatnich kilku lat - Dizzy wraca!
A nasza wtyczka w Przygodoskopie powinna dostać porządnego "kopa w przygodę es" za to, że nie dała nam wcześniej cynku Chyba nie czytał "Akwarium" Suworowa i nie wie co się dzieje z agentami, którzy zawodzą
Edit:
Buuuu... Dizzy wraca, ale tylko na komórki...
hrabek - 24 Listopada 2011, 07:46
A co, nie masz komórki?
ketyow - 24 Listopada 2011, 08:50
czterdziescidwa napisał/a | Poczekajcie do świątecznej wyprzedaży na steam. Stawian na to, że znów będą chcieli opchnąć NV z dodatkami.
O ile Wam nie przeszkadza, że to najgorszy fallout jaki powstał do tej pory. Z pustynną grafiką tak monotonną, że chyba gorszy pod tym względem był by tylko FPS o oczekującym na ratunek pod lawiną albinosie. |
HERETYK!
BTW. Jakby pustynia nie była monotonna, to by nie była pustynią... Anyway, jestem pełen podziwu ile udało się na nią wcisnąć, żeby monotonna nie była. F3 jest zgnieciony jak robak.
ilcattivo13 - 24 Listopada 2011, 19:25
hrabek - ale ja właśnie mam komórkę. Motoroli. A do grania w Dizzy'ego potrzebny jest kombajn z IOSem albo Androidem :/
A zresztą... ściągnę sobie emulator na kompa, a może i za jakiś czas pojawi się jakaś konwersja. Wątpię, żeby Codemasters całkowicie zrezygnowało z wypuszczenia wersji na PC
czterdziescidwa - 25 Listopada 2011, 00:18
New Vegas z 3 dodatkami na steam za 7,47 Euro czyli 33,56 zł
ilcattivo13 - 29 Listopada 2011, 16:13
Legend of Grimrock. Dungeon crawling rulez
agrafek - 2 Grudnia 2011, 10:40
Właśnie przeczytałem, że Obsidian robi nowe cRPG.
osadzone w świecie... South Park Fallout:South Park?
czterdziescidwa - 2 Grudnia 2011, 11:47
Zasada nr1. Nigdy nie graj Kennym.
agrafek - 2 Grudnia 2011, 14:41
czterdziescidwa napisał/a | Zasada nr1. Nigdy nie graj Kennym. |
Hehe, słusznie. Jak bym miał wybierać, to chyba wziąłbym Cartmana - on jest niezatapialny:P.
Taselchof - 2 Grudnia 2011, 15:09
za to Kenny w sumie nieśmiertelny respawnuje się cały czas
ilcattivo13 - 10 Grudnia 2011, 23:12
W sumie, to powinienem założyć nowy temat: "Gry, których się już nie doczekamy..."
Bo jak się okazuje, zamknięto GSC i zakończono prace nad grą "S.T.A.L.K.E.R. 2".
Normalnie mam ochotę zapalić świeczkę
Hubert - 11 Grudnia 2011, 22:29
[']
Dunadan - 16 Grudnia 2011, 17:46
Załamka:
http://www.youtube.com/watch?v=5SNo8h-KfAU&hd=1
CO_ONI_ZROBILI?! nie chcę kolejnego hack'n'slash! zapowiadało się fantastyczne połączenie skaradanki z grą akcji - a tu mamy bezmózgą nawalnkę :-/ chce mi się płakać
Tutaj opowiadają o projekcie:
http://www.gamespot.com/m...e-video-6347606
Chłopaki z Kojma Productions zawalali sprawę i musieli udać się po pomoc do Platinum Games którzy zrobili m.in. Bayonettę i Vanquish. Ja nie mam nic przeciwko h'n's, lubię je, ale choroba no... nie Metal Gear :-/
Przy okazji producent wygadał się o możliwym MGS5 - miała to być historia The Boss i jednostki Cobra podczas inwazji na Normandię. To by było ciekawe - MG w klimacie WŚII
Iscariote - 16 Grudnia 2011, 19:43
Dunadan, a mnie się podoba Siekać, siekać i jeszcze raz siekać.
Dunadan - 16 Grudnia 2011, 20:04
Iscariote, spoko, ale siekać to ja mogę w Bayonecie czy innym DMC. A w MG:R mogło być coś naprawdę WYJĄTKOWEGO. A tak - kolejny slasher...
Matrim - 5 Stycznia 2012, 23:08
Powrót legendy! (czyli UFO Enemy Unknown).I to prawdopodobnie w formie, która tej grze przynależy Na samo wspomnienie odmłodniałem o jakieś dwie dekady.
dzejes - 6 Stycznia 2012, 10:55
OMG!!!!!!!!!11111111111
Niesamowite wieści! Dwie pierwsze gry, jakie miałem na kompa to Doom i to! UFO miałem oryginalne, kupione w 1994 w sklepie.
Aż się obśliniłem.
ilcattivo13 - 6 Stycznia 2012, 15:28
Jestem sceptycznie nastawiony. Dokładnie tak samo zapowiadano Ufo Extraterrestrials - wierna kontynuacja XCOMa, turowa walka, bla, bla, bla... A wyszła kupa. Mimo że zwarta, to wciąż kupa.
|
|
|