To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Park marzeń [gry] - Nadchodzą... czyli na co czekamy?

Ilt - 6 Listopada 2011, 21:50

Niestety dla mnie premiera Skyrima dopiero za mniej więcej ciążę - co tu dużo mówić, bardziej jestem fanem sceny modderskiej TES niż samego TES. :D No i znając życie streaming znów nie będzie maksymalnie efektywny (znaczy - przy maksymalnych detalach, wysokich rozdzielczościach, HD teksturach i co tam jeszcze obrócenie się o 180 stopni może mieć zauważalny czas reakcji), ciekawe ile zajmie modderom poprawienie go. W Oblivionie potrzebowali na to ~15 miesięcy.
Kalep - 7 Listopada 2011, 16:54

Mam nadzieję, że nie będzie w Skyrim sytuacji podobnej do tej w Oblivionie, tzn. gra staje się naprawdę ciekawa i grywalna po sporej porcji modów.
Dunadan, przyznaję, że CoD też dobra rzecz, zwłaszcza do odstresowania.

Dunadan - 7 Listopada 2011, 17:14

Ilt, a, nooo, a znasz jakiś mod kótry to poprawia? nie chce mi się szukać i grzebać. Bo włąsnie pykam w Obliviona chwilami i obracanie się "nieco" mi zajmuje :D
ilcattivo13 - 19 Listopada 2011, 20:51

oficjalnie zapowiedziano na luty 2012 FO:NV w wersji Ultimate - czyli ze wszystkimi dodatkami :D

Wiedziałem, że nie warto było się spieszyć ;P:

Ilt - 19 Listopada 2011, 21:03

Dunadan napisał/a
Ilt, a, nooo, a znasz jakiś mod kótry to poprawia? nie chce mi się szukać i grzebać. Bo włąsnie pykam w Obliviona chwilami i obracanie się nieco mi zajmuje :D

Sorry, że tak późno, ale przegapiłem. ;) Jak nie odpowiadam to ślijcie mi PW, bo często zdarza mi się nie czytać wszystkich tematów.
Tak się składa, że mam. Streamline powinien pomóc. :)

Dunadan - 20 Listopada 2011, 11:31

Ilt, hehe, dzięki, choć już nie aktualne ;) gram w Skyrima :mrgreen:
Hubert - 20 Listopada 2011, 22:42

Czekam na Fallout New Vegas Ultimate Edition - o ile ukaże się w ogóle w Polsce.
ilcattivo13 - 20 Listopada 2011, 22:46

Sosnechristo napisał/a
Czekam na Fallout New Vegas Ultimate Edition - o ile ukaże się w ogóle w Polsce.

czekam trzy posty dłużej niż Ty ;P:

Hubert - 20 Listopada 2011, 23:21

Dzięki temu ja będę czekał trzy posty krócej. :mrgreen:
czterdziescidwa - 21 Listopada 2011, 01:03

Poczekajcie do świątecznej wyprzedaży na steam. Stawian na to, że znów będą chcieli opchnąć NV z dodatkami.
O ile Wam nie przeszkadza, że to najgorszy fallout jaki powstał do tej pory. Z pustynną grafiką tak monotonną, że chyba gorszy pod tym względem był by tylko FPS o oczekującym na ratunek pod lawiną albinosie.

Hubert - 21 Listopada 2011, 01:14

czterdziescidwa, słyszałem odmienne opinie. ;)
ilcattivo13 - 22 Listopada 2011, 01:58

takoż i ja :D

A żeby kupić cokolwiek przez steama, musiałbym się najpierw bardzo mocno w głowę uderzyć :wink: Choćby dlatego, że do wersji płytowych jest mniejszy problem ze znalezieniem fixów ;P:

ilcattivo13 - 24 Listopada 2011, 00:00

Zdecydowanie najlepsza wiadomość ostatnich kilku lat - Dizzy wraca!

A nasza wtyczka w Przygodoskopie powinna dostać porządnego "kopa w przygodę es" za to, że nie dała nam wcześniej cynku :evil: Chyba nie czytał "Akwarium" Suworowa i nie wie co się dzieje z agentami, którzy zawodzą :twisted:

Edit:
Buuuu... Dizzy wraca, ale tylko na komórki... :cry:

hrabek - 24 Listopada 2011, 07:46

A co, nie masz komórki?
ketyow - 24 Listopada 2011, 08:50

czterdziescidwa napisał/a
Poczekajcie do świątecznej wyprzedaży na steam. Stawian na to, że znów będą chcieli opchnąć NV z dodatkami.
O ile Wam nie przeszkadza, że to najgorszy fallout jaki powstał do tej pory. Z pustynną grafiką tak monotonną, że chyba gorszy pod tym względem był by tylko FPS o oczekującym na ratunek pod lawiną albinosie.

HERETYK!

BTW. Jakby pustynia nie była monotonna, to by nie była pustynią... :roll: Anyway, jestem pełen podziwu ile udało się na nią wcisnąć, żeby monotonna nie była. F3 jest zgnieciony jak robak.

ilcattivo13 - 24 Listopada 2011, 19:25

hrabek - ale ja właśnie mam komórkę. Motoroli. A do grania w Dizzy'ego potrzebny jest kombajn z IOSem albo Androidem :/

A zresztą... ściągnę sobie emulator na kompa, a może i za jakiś czas pojawi się jakaś konwersja. Wątpię, żeby Codemasters całkowicie zrezygnowało z wypuszczenia wersji na PC

czterdziescidwa - 25 Listopada 2011, 00:18

New Vegas z 3 dodatkami na steam za 7,47 Euro czyli 33,56 zł
ilcattivo13 - 29 Listopada 2011, 16:13

Legend of Grimrock. Dungeon crawling rulez :D
agrafek - 2 Grudnia 2011, 10:40

Właśnie przeczytałem, że Obsidian robi nowe cRPG.
osadzone w świecie... South Park :twisted: Fallout:South Park? :wink:

czterdziescidwa - 2 Grudnia 2011, 11:47

Zasada nr1. Nigdy nie graj Kennym.
agrafek - 2 Grudnia 2011, 14:41

czterdziescidwa napisał/a
Zasada nr1. Nigdy nie graj Kennym.

Hehe, słusznie. Jak bym miał wybierać, to chyba wziąłbym Cartmana - on jest niezatapialny:P.

Taselchof - 2 Grudnia 2011, 15:09

za to Kenny w sumie nieśmiertelny respawnuje się cały czas :mrgreen:
ilcattivo13 - 10 Grudnia 2011, 23:12

W sumie, to powinienem założyć nowy temat: "Gry, których się już nie doczekamy..."

Bo jak się okazuje, zamknięto GSC i zakończono prace nad grą "S.T.A.L.K.E.R. 2".

Normalnie mam ochotę zapalić świeczkę :(

Hubert - 11 Grudnia 2011, 22:29

['] :(
Dunadan - 16 Grudnia 2011, 17:46

Załamka:
http://www.youtube.com/watch?v=5SNo8h-KfAU&hd=1

CO_ONI_ZROBILI?! nie chcę kolejnego hack'n'slash! zapowiadało się fantastyczne połączenie skaradanki z grą akcji - a tu mamy bezmózgą nawalnkę :-/ chce mi się płakać :|

Tutaj opowiadają o projekcie:
http://www.gamespot.com/m...e-video-6347606

Chłopaki z Kojma Productions zawalali sprawę i musieli udać się po pomoc do Platinum Games którzy zrobili m.in. Bayonettę i Vanquish. Ja nie mam nic przeciwko h'n's, lubię je, ale choroba no... nie Metal Gear :-/

Przy okazji producent wygadał się o możliwym MGS5 - miała to być historia The Boss i jednostki Cobra podczas inwazji na Normandię. To by było ciekawe - MG w klimacie WŚII

Iscariote - 16 Grudnia 2011, 19:43

Dunadan, a mnie się podoba :D Siekać, siekać i jeszcze raz siekać.
Dunadan - 16 Grudnia 2011, 20:04

Iscariote, spoko, ale siekać to ja mogę w Bayonecie czy innym DMC. A w MG:R mogło być coś naprawdę WYJĄTKOWEGO. A tak - kolejny slasher...
Matrim - 5 Stycznia 2012, 23:08

Powrót legendy! (czyli UFO Enemy Unknown).I to prawdopodobnie w formie, która tej grze przynależy :) Na samo wspomnienie odmłodniałem o jakieś dwie dekady.
dzejes - 6 Stycznia 2012, 10:55

OMG!!!!!!!!!11111111111

Niesamowite wieści! Dwie pierwsze gry, jakie miałem na kompa to Doom i to! UFO miałem oryginalne, kupione w 1994 w sklepie.

Aż się obśliniłem.

ilcattivo13 - 6 Stycznia 2012, 15:28

Jestem sceptycznie nastawiony. Dokładnie tak samo zapowiadano Ufo Extraterrestrials - wierna kontynuacja XCOMa, turowa walka, bla, bla, bla... A wyszła kupa. Mimo że zwarta, to wciąż kupa.

Partner forum