Mechaniczna pomarańcza [film] - Filmy oczekiwane
Angelus - 12 Grudnia 2007, 10:25
Szwedzka produkcja o templariuszach:tutaj
oraz nowa wersja Metropolis
Comar - 12 Grudnia 2007, 16:34
Machine Girl
Bez komentarza...
Hubert - 12 Grudnia 2007, 17:33
Czekam na czwartą część Piratów z Karaibów. Może naiwny jestem i w ogóle, ale od dziecka mam hopla na punkcie pirackich klimatów, zaś trzecia część jakoś tak... przypadła mi bardzo do gustu.
Wiadomo, że będzie. Ale może ktoś zna dokładniejsze informacje - reżyser, data rozpoczęcia zdjęć/premiery?
Comar - 12 Grudnia 2007, 18:12
Na razie wiadomo tylko, że w ewentualnej 4 części prawie na pewno nie zagrają Keira i Orlando.
Scenarzyści natomiast są bardzo chętni. Podobnie Depp. Lecz zgodnie twierdzą, że potrzebują kilku lat odpoczynku. Tak więc za szybko czwartej części nie ujrzymy.
Martva - 12 Grudnia 2007, 18:19
Comar napisał/a | w ewentualnej 4 części prawie na pewno nie zagrają Keira i Orlando. |
Hip hip, hura
Gustaw G.Garuga - 12 Grudnia 2007, 20:38
Też się raduję. Keira nie popisała się grą aktorską, byłem jej postacią w trójce mocno zmęczony.
Brak entuzjastycznej wymiany wrażeń daje mi do zrozumienia, że linkowany na poprzedniej stronie trailer Tarasa Bulby nikogo nie obszedł Może dlatego, że to nie fantastyka? Tak czy owak, zachęcam do obejrzenia zdjęć z planu. Niestety nie ma na nich husarzy ze skrzydłami
Ziuta - 12 Grudnia 2007, 22:49
Bo, Gustawie, reakcje na taki film są u nas zawsze takie same:
a) /głosem pełnym świętego oburzenia/ antypolski, szmnatławy, ohydny film przekłamujący naszą piękna przyszłość
b) /ton wychowacy tłumaczącego opóxnionemu umysłowo dziecku/ owszem, są nieścisłości, ale to my mordowaliśmy, nacjonalistami byliśmy paskudnymi i dalej jesteśmy...
nuda panie
Gustaw G.Garuga - 13 Grudnia 2007, 09:52
Niby racja, jeno tu nawet takiej wymiany opinii nie było
joe_cool - 13 Grudnia 2007, 15:29
ja czekam na Zaczarowaną: http://www.youtube.com/watch?v=CLdKwdGdZaI
mBiko - 13 Grudnia 2007, 22:39
joe_cool też się wybieram, a dla niepoznaki zabieram ze sobą żonę, że niby sie dla niej poświęcam .
Homer - 15 Grudnia 2007, 22:51
Gustaw G.Garuga napisał/a | trailer Tarasa Bulby nikogo nie obszedł |
Mnie obszedł ! Zwłaszcza postać kusicielki, muzyka i wymachy szabelkami!
Zainteresowałem się, ale widzę, żę jeszcze prawie rok do premiery, czy tak?
elam - 15 Grudnia 2007, 23:02
mBiko napisał/a | joe_cool też się wybieram, a dla niepoznaki zabieram ze sobą żonę, że niby sie dla niej poświęcam . |
a kiedy, kiedy, kiedy to wyjdzie w naszych kinach??
Gustaw G.Garuga - 16 Grudnia 2007, 10:15
Homerze, Taras Bulba ma być już wiosną Na http://www.film.gildia.pl...s_bulba/galeria można obejrzeć kilkadziesiąt zdjęć. Z tego, co wiem, sceny tortur rozgrywają się w Warszawie.
mBiko - 16 Grudnia 2007, 17:34
elam planowana data w Polsce to 18.01.08
Hubert - 17 Grudnia 2007, 19:38
Jeszcze do Piratów wracając (zapomniałem z różnych przyczyn wcześniej odpowiedzieć), myślę że te kilka lat odpoczynku może się bardzo, ale to bardzo ekipie przysłużyć. Pomysłów nałapią, wypoczęci będą. Same plusy.
A, jeszcze apetyt fanów się zaostrzy
I chciałbym w końcu to 1612 zobaczyć. Żebrowski bez białych włosów i katany, a co najważniejsze jak schwartz-charakter może być ciekawy
elam - 17 Grudnia 2007, 20:57
znam kogos kto juz widzial, recenzja nie byla zbyt pochlebna. ze bardzo jednoznacznie, negatywnie ukazani Polacy; Zebrowski podobno bardzo dobrze gra "ale trudno wyciagnac cos z tak plaskiej postaci, jak jego".
Chal-Chenet - 17 Grudnia 2007, 21:47
Mimo cienizny jedynki czekam na AVP:Requiem. i mam nadzieję, że się nie zawiodę.
banshee - 17 Grudnia 2007, 21:58
Martva napisał/a | Comar napisał/a | w ewentualnej 4 części prawie na pewno nie zagrają Keira i Orlando. |
Hip hip, hura |
w pełni popieram
Gustaw G.Garuga - 17 Grudnia 2007, 22:06
elam napisał/a | znam kogos kto juz widzial, recenzja nie byla zbyt pochlebna. ze bardzo jednoznacznie, negatywnie ukazani Polacy; Zebrowski podobno bardzo dobrze gra ale trudno wyciagnac cos z tak plaskiej postaci, jak jego. |
Opinie widać różne, bo ja czytałem, że niektórzy Rosjanie narzekają, że Polacy pokazani zostali wręcz zbyt godnie i politpoprawnie, a Rosjanie to wyszli jak dzikusy. Ponoć gorzej od Polaków ukazani zostali Ukraińcy - "pachołkowie u Polaków".
Adashi - 17 Grudnia 2007, 22:25
Sosnechristo, widziałem, opinię zapodałem w odpowiednim temacie Teraz poczekamy na owego Tarasa.
Kruk Siwy - 19 Grudnia 2007, 14:24
Wyczytałem właśnie na Interii że Jackson będzie robił Hobbita. Ale nie jest jasno powiedziane czy będzie reżyserował czy producencił. Produkcja ma ruszyć w 2009 i ma być w dwóch częściach.
Kto dożyje - zobaczy.
Chal-Chenet - 19 Grudnia 2007, 16:02
No to świetnie. W takim razie dopisuję go do mojej listy most wanted.
Homer - 19 Grudnia 2007, 16:50
Hobbit - 2010 i 2011 - by Jackson
Iwan - 19 Grudnia 2007, 16:59
a o tym że Jackson ma sie tym zająć to słyszałem już przy pierwszej częsci WP ale potem jakoś na ten temat była martwa cisza to myślałem że to plotki
Adashi - 19 Grudnia 2007, 17:11
Nareszcie doszli do porozumienia, to teraz czekamy na Hobbita
Interia zapodaje też newsa odnośnie nowego Conana (King Conan), za kamerą John McTiernan, a w roli Conana być może znany z 300 Gerard Butler. Info tutaj.
Chal-Chenet - 19 Grudnia 2007, 18:07
A Arnie zagra jego odnalezionego ojca
Iscariote - 19 Grudnia 2007, 20:17
Własnie odkryłem, że już nadciąga produkcja wszechczasów
Adashi - 19 Grudnia 2007, 20:40
Po obejrzeniu 1612, a co za tym idzie Żebrowskiego w roli czarnego charakteru, przypomniał mi się inny film, w którym aktor ten miał także kreować postać negatywną. A mianowicie Prawdziwa historia Janosika i Uhorcika
Info
Info2
Niestety film jest niczym oprogramowanie z kategorii vapoware, co oznacza, że poczekamy, jak na Toy Ziemiańskiego
Co prawda, tutaj i tu tli się jakaś iskierka nadziei, że obraz jednak powstanie, ale spójrzcie kiedy te newsy zapodano
Żebrowski aka Skrzetuski vel Geralt miał zaś tam zagrać Huncagę. O nim i o Janosiku warto poczytać tutaj
* * *
Jeszcze a'propos filmowego Hobbita, filmweb twierdzi, że to jednak Sam Raimi będzie reżyserował, a Peter Jackson będzie producentem... Info!
Chal-Chenet - 20 Grudnia 2007, 19:39
Zaraz zasiadam do 'Renaissance', filmu, który wg napisu na okładce dvd poszedł o krok dalej niż Sin City. Dlatego jestem bardzo ciekawy co z tego wyszło. Spodziewam się dobrego kina.
lavojtek - 31 Grudnia 2007, 13:35
Ja czekam na Cloverfield!!! Juz niedlugo
Nie podaje linkow poniewaz trailerow jest kilka i sa ogolnie dostepne np. na Youtube!
|
|
|