Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu
shenra - 15 Września 2009, 13:04
a to jest właściwy wątek na przeklinanie? Się pozmieniało widzę, jak mnie nie było.
Chal-Chenet - 15 Września 2009, 13:05
No nie jest, a kto tu przeklina?
hrabek - 15 Września 2009, 13:05
Martva napisał/a | Ha, ignoruje dwa najbardziej spamerskie tematy, strach pomyśleć co by było gdybym się w nich udzielała |
Dzisiaj już z 20 razy ręka mnie świerzbiała, żeby po cichutku kliknąć ignoruj i nikomu nic nie powiedzieć. Ale poczucie obowiązku zwyciężyło. Chociaż nie wiem, co będzie pojutrze, jak wrócę do kieratu i zobaczę nie 3, a 30 stron do przeczytania.
A może zmienię reguły konkursu? Np. że w Ten nade mną to... trzeba napisać minimum dwa zdania, po minimum 5 wyrazów każde? Hmm... przynajmniej tak szybko byście nie klepali tych postów
shenra - 15 Września 2009, 13:06
No w sumie to ci co leniuchu ją
Może być i minimum dwa zdania, dla chcącego nic trudnego, tylko czy potem chciałoby Ci się czytać 30 stron po dwa zdania?
Martva - 15 Września 2009, 13:10
hrabek napisał/a | A może zmienię reguły konkursu? Np. że w Ten nade mną to... trzeba napisać minimum dwa zdania, |
Wiesz, na ZB to wygląda sensowniej:
http://www.zaginiona-bibl...t=141&start=270
Jakoś się da, ale nie wiem czy to było narzucone odgórnie, czy oni po prostu mniej spamują, znaczy bardziej rozbudowanie.
hrabek - 15 Września 2009, 13:36
W ogóle zauważyłem, że wiele konkursów zmieniło z biegiem czasu swoją formułę. Skojarzenia fantastyczne miały nawiązywać tylko do fantastyki, tymczasem każdy daje to co mu pierwsze do głowy przyjdzie. Ten nade mną też pewnie w zamyśle miał podawać jakieś ciekawe informacje, a nie jednowyrazowe opisy avatarów (w ogromnej części).
Ale to tak sobie dywaguję, przecież nie będę z tym walczył.
PS. A link który podałaś każe mi się zalogować. A że nie mam tam konta, to niewiele zobaczę.
Ziemniak - 15 Września 2009, 14:00
Ozzborn napisał/a | Ty masz ponad 260h ja mam prawie 1000 |
Cienkie bolki z was, ja mam prawie 7000
Ozzborn - 15 Września 2009, 14:04
Szacun... musi niezłe rachunki za prund płacisz
Martva - 15 Września 2009, 15:21
hrabek, jak wrócę z miasta to screena wrzucę
Adashi - 15 Września 2009, 16:55
Martva napisał/a | hrabek napisał/a | i to jak w Ten nade mną i w Jasno widzę |
Ha, ignoruje dwa najbardziej spamerskie tematy, strach pomyśleć co by było gdybym się w nich udzielała |
Dwa najbardziej spamerskie wątki to zdecydowanie "Ten nade mną to" i Skojarzenia fantastyczne". "Jasno widzę" jest popularne, ale nie aż tak.
A tak w ogóle to ktoś zaczął rozmowę o spamie? Hmmm, uwielbiam zapach spamu o poranku
Agi - 15 Września 2009, 16:58
Adashi widzę, że też szesnastotysięcznikiem zostałeś
To tak a'propos spamu...
E.: O! Chal-Chenet, też już się łapie na to określenie.
Adashi - 15 Września 2009, 17:01
Nawet chwilę prowadziłem, aleś mnie wyprzedziła jakiś czas temu. Tylko jakoś uprzykrzyła mi się formuła wyścigu, patrząc na hi-score stampwaxa
edit: i jeszcze mnie Chal wyprzedził, coś kiepsko ostatnio spamuję
Agi - 15 Września 2009, 17:02
Ja to ostatnio częściej z obowiązku pisałam, niż dla przyjemności.
shenra - 15 Września 2009, 17:41
A ja sobie spokojnie licznik skrobię
Martva - 15 Września 2009, 19:24
Adashi napisał/a | najbardziej spamerskie wątki to zdecydowanie Ten nade mną to i Skojarzenia fantastyczne. Jasno widzę jest popularne, ale nie aż tak |
Ignoruję wszystkie trzy
A tak to wygląda na ZB, mam nadzieję że cokolwiek widać, ale o skalę mi chodzi
Chal-Chenet - 15 Września 2009, 19:46
Adashi napisał/a | i jeszcze mnie Chal wyprzedził, coś kiepsko ostatnio spamuję |
Cytat | A ja sobie spokojnie licznik skrobię |
Tak z cicha i niepostrzeżenie. Agi napisał/a | Ja to ostatnio częściej z obowiązku pisałam, niż dla przyjemności. |
Troszkę się zebrało dziwactw na forum ostatnimi czasy...
Adashi - 15 Września 2009, 20:29
Martva napisał/a | A tak to wygląda na ZB, mam nadzieję że cokolwiek widać, ale o skalę mi chodzi | U ZBoków to może i przejdzie, forum cośkolwiek mniejsze i bardziej klimatyczne (w sensie że ludu mniej), towarzystwo jest chyba bardziej zżyte to i takie elaboraty w odpowiedniku "Ten nade mną to" mogą sadzić. Poza tym o ile dobrze pamiętam licznik postów jest tam widoczny dopiero po wejściu w profil danego usera, to chyba też jakoś wpływa na zmniejszenie spamu, a może nie...
Chal-Chenet napisał/a | Troszkę się zebrało dziwactw na forum ostatnimi czasy... | Powiedział sznurofil zaprzysięgły
Chal-Chenet - 15 Września 2009, 20:30
Ale ja jestem oswojony. Reguły też znam i przestrzegam.
Adashi - 15 Września 2009, 20:33
Nie, po prostu Ty jesteś spamer-weteran A nowi bywają nieobcykani z "regułami gry".
Chal-Chenet - 15 Września 2009, 20:36
Coś w tym jest. Ale i oni się wyrobią.
shenra - 15 Września 2009, 20:37
A będą nas miliony
Chal-Chenet - 15 Września 2009, 20:38
Modowie już się cieszą.
shenra - 15 Września 2009, 20:38
Oni to uhahani od poczęcia
Adashi - 15 Września 2009, 20:41
Chal-Chenet napisał/a | Coś w tym jest. Ale i oni się wyrobią. | shenra napisał/a | A będą nas miliony | Może... jednak mały narybek ostatnimi czasy, kto zakotwiczył na dłużej w tej spamerskiej przystani; shenra, Nutzz, Ozzy, Virgo C. mam nadzieję, że się nikt nie obraził za zaliczenie w poczet sławetnej spamerskiej konfraterni.
Chal-Chenet - 15 Września 2009, 20:43
Toż to honor!
Ozzborn - 15 Września 2009, 20:45
Aye
Czuję się zaszczycony
edzia: chociaż w sumie ciężko na to pracuję, bo wyżej wymienione spamerskie tematy mam w ignorach
Adashi - 15 Września 2009, 20:46
To się staraj bardziej, 2203 na budziku?! Ojczyzna Cię wzywa
shenra - 15 Września 2009, 20:50
Adashi, staram się sumiennie wypełniać obowiązki spamerskie, nadrabiam zaległości z czasów niebytności na forum. 400 pościków od czasów powrotu, to chyba dość dobra statystyka, jak to widzisz okiem Sensei?
Ozzborn - 15 Września 2009, 20:50
Jesser!
Martva - 15 Września 2009, 20:55
shenra, aaargh, dziewczyno, Ty piszesz 24 posty dziennie!
|
|
|