Planeta małp - Co nas cieszy
dalambert - 14 Wrześ¶nia 2009, 14:36
| Martva napisał/a | | otworzę to wino, hmmm, mam ser ple¶niowy i winogrona, całkiem miły wieczór się zapowiada |
miło, ale tak do LUSTRA
shenra - 14 Wrześ¶nia 2009, 14:40
Martva, widziała¶ jak ja buty kupuję , wielkich wymagań to ja nie mam A tego wina to serio sama nie pij.
Martva - 14 Wrześ¶nia 2009, 14:43
Nutzz, co jak będzie wygl±dać?
dalambert, jak nie musze patrzeć w lustro, to nie patrzę chyba że chcę.
shenra, może się z siostr± podzielę, ale nie wiem czy będzie chciała
shenra - 14 Wrześ¶nia 2009, 14:45
A ja sobie zaraz zrobię mieszankę zakupionych pyszno¶ci. Ta bazylia mnie o dreszcze przyprawia. A cukier, który¶my trafiły nawet ok jest. Co prawda troszku zbity, ale już ja sobie z nim pogadam
Ozzborn - 14 Wrześ¶nia 2009, 14:59
Nutzz, illianna, tutaj układ jest idealny, bo kole¶ robi to co ja bym musiał zrobić gdyby go nie było czyli lata po wydziałach i zbiera informacje. Ja mu tylko powiedziałem co i nawet go na oczy nie widzę Je¶li jeszcze mu się uda jako¶ sensownie to opisać (na co się nie nastawiam) to już w ogóle miodzio
Np. poprzedni zrobił kawał dobrej roboty - mnie ino kosmetyka została. Aż dziw bierze, zrobił chyba więcej niż wszyscy praktykanci z ostatniego pół roku razem wzięci
merula - 14 Wrześ¶nia 2009, 15:56
mam półtora ręki od dzi¶
i byłam na przywitaniu siatkarzy w drugiej turze (pomiędzy lotniskiem i Placem Defilad) i mam nawet kilka autografów. dzieci zreszt± też
bosz... jakie to s± wielke chłopaki
Anonymous - 14 Wrześ¶nia 2009, 16:01
A przystojne na żywo?
merula - 14 Wrześ¶nia 2009, 16:07
kwestia gustu
i perspektywa nieco żabia
ale kilkoma bym nie pogardziła
hardgirl123 - 14 Wrześ¶nia 2009, 16:07
merula, ale Ci dobrze
mnie tylko pozostaje podziwianie Piotrka Gacka w TV tudzież w gazetach :>
cieszy mnie, że załatwiłam dzi¶ kilka pal±cych spraw.
mBiko - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:03
Podobne wrażenie robi Marcin Gortat, którego miałem okazję widywać, aż chce się poszukać jakiego¶ stołeczka żeby choć dwa słowa zamienić.
illianna - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:10
| shenra napisał/a | | illianna, dzięki za deichmanna sprawnie i bezbole¶nie przeszło. I w ogóle doniczka z bazyli± pachn±c± oszałamiaj±co mnie cieszy | nie ma sprawy, a bazylia gdzie kupiona, tez w centrum?
shenra - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:13
illianna, hehe no bez jaj Nie potrzebuję takiej, co będzie się ¶wiecić w ciemno¶ciach. Na Kleparzu. Zawinęły¶my z Martv± jesio po ¶wieże owocki i zieleninkę.
illianna - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:23
shenra, e no bez jaj w Almie maj± całkiem przyzwoite, nie ¶wiec±, choć ja też wolę na targu, przynajmniej teraz, bo w zimie ¶a tylko w supermarketach dostępne, też sobie muszę kupić, miałam dwie duże i ładne, ale zapały choróbsko
shenra - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:27
| illianna napisał/a | | bez jaj w Almie maj± całkiem przyzwoite | ja nie wiem w jakich Ty działach szukała¶ tych zieleninek, ale musiało być fajnie.
Pyszne maj± na Kleparzu.
illianna - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:29
| shenra napisał/a | | w jakich Ty działach szukała¶ tych zieleninek, | no w zielonych działach
shenra - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:39
Zielono miiiii
ihan - 14 Wrześ¶nia 2009, 20:02
Jeden z gatunków bazylii jest ¶więtym ziołem hindusów (jak przystało nazywa się Ocimum sanctum). Nasza hinduska próbowała kupić w Polsce, ale chyba jej się nie udało.
Martva - 14 Wrześ¶nia 2009, 20:44
Bo poza t± zwykł± bazyli± (której jest sporo odmian, najbardziej lubię tak± z drobniutkimi listeczkami, ale jest jeszcze czerwona i białociapciasta na przykład) s± inne gatunki, w kuchni bodajże tajskiej się uzywa ichniejszej bazylii która ma aromat anyżowy, mam nadzieję że się na ni± nigdy nie natknę.
Cieszę się że jedne ¶liwki s± w garnku, a inne na cie¶cie
shenra - 14 Wrześ¶nia 2009, 20:57
Udało się, nie rozdziabały się? No to super.
Martva - 14 Wrześ¶nia 2009, 21:17
Znaczy wszystko przed nimi i może jeszcze dadz± radę ale ta druga partia wygl±da na do¶ć tward±
shenra - 14 Wrześ¶nia 2009, 21:19
Trzymam kciuki. A tak ontopicznie, ciesz± mnie zakupione dzisiaj buciki, oblookałam baaaardzo dokładnie
Witchma - 15 Wrześ¶nia 2009, 08:35
Cieszy mnie, że udało mi się skończyć tłumaczenie i sprawdzanie w trybie przyspieszonym
mawete - 15 Wrześ¶nia 2009, 08:39
Avik Martvej mnie cieszy
hrabek - 15 Wrześ¶nia 2009, 09:34
| merula napisał/a | bosz... jakie to s± wielke chłopaki |
Eee... tam wielkie. Rzekłbym, przeciętnego wzrostu
| mBiko napisał/a | | Podobne wrażenie robi Marcin Gortat, którego miałem okazję widywać, aż chce się poszukać jakiego¶ stołeczka żeby choć dwa słowa zamienić. |
No Gortat jest nieco ponadprzeciętny je¶li chodzi o wzrost
illianna - 15 Wrześ¶nia 2009, 09:35
hrabek, bo Ty ich ze sob± porównujesz, to nie s± wielkie dla Ciebie
Nutzz - 15 Wrześ¶nia 2009, 09:37
| Martva napisał/a | | Nutzz, co jak będzie wygl±dać? |
Dyniówka, rzecz oczywista .
hrabek - 15 Wrześ¶nia 2009, 09:39
Toż ja wła¶nie o tym mówię
A ontopicznie: cieszy mnie, że zakwasy już mi zeszły i nawet wczorajszy trening nie spowodował, że dzisiaj nie mogę się ruszać. Zobaczymy, jaki będzie efekt moich wybryków za dwa tygodnie, albo za miesi±c. A może po jakich¶ trzech miesi±cach zacznę przypominać takiego koszykarza, czy siatkarza nie tylko wzrostem, ale i jakim¶ mię¶niem w podobnym miejscu?
Martva - 15 Wrześ¶nia 2009, 09:50
| Nutzz napisał/a | | Dyniówka, rzecz oczywista . |
Otóż wygl±da jak brudnopomarańczowa paćka, nie powiem jakie porównanie zastosowała moja rodzicielka, bo jest mało apetyczne
Nutzz - 15 Wrześ¶nia 2009, 09:53
Eee, ale smaczne?
Kurka, nie jestem w stanie sobie wyobrazić niedobrej zupy dyniowej ;P
Martva - 15 Wrześ¶nia 2009, 10:05
Smaczne, chyba że się nie lubi dużej ilo¶ci ostrych i korzennych przypraw
|
|
|