To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

Agi - 6 Wrzeœśnia 2007, 14:14

Już nie
Rafał - 6 Wrzeœśnia 2007, 14:16

Ale to jest Fuckt, znaczy sie Fakt :wink:
GAndrel - 6 Wrzeœśnia 2007, 14:21

Ale łżesondaż robił TNS OBOP.
Agi - 6 Wrzeœśnia 2007, 14:30

A nie zauważyłam, (może dlatego, że Fakt widzę tylko w sklepiku z gazetami, ale zawsze dobrze wyeksponowany :mrgreen: ), żeby pałali oni szczególną miłością do PO.
Rafał - 6 Wrzeœśnia 2007, 14:42

A do kogo pałają? Jeszcze mają czelność dzwonić i proponować umieszczanie reklam, podłość ludzka nie zna granic :wink: :?
Agi - 6 Wrzeœśnia 2007, 14:55

Zaczyna się robić pod górkę?
GAndrel - 6 Wrzeœśnia 2007, 15:13

Gdzie tam. Po prostu sądy są w Układzie.
hjeniu - 6 Wrzeœśnia 2007, 15:50

Bo w układzie nie ma tylko Jarka, Lecha i kota Jarka :mrgreen:
GAndrel - 6 Wrzeœśnia 2007, 15:51

Lech jest w układzie gdańskim. Na kota też pewnie coś się znajdzie.
ihan - 6 Wrzeœśnia 2007, 15:51

Z kotem nie byłabym taka pewna. Przecież jeden z nich skoczył z okna, prawda? Musi być miał coś na sumieniu.
GAndrel - 6 Wrzeœśnia 2007, 19:53

A nie mówiłem. Sąd, a właściwie sędzie jest w układzie.
Gustaw G.Garuga - 6 Wrzeœśnia 2007, 20:12

Spokojna głowa, znajdzie się taśma, na której ów nieuczciwy sędzia wchodzi do Hotelu Szarotka w Zakopanem.
mawete - 6 Wrzeœśnia 2007, 20:24

w którym zupełnie przypadkiem przebywał Kaczyński... jest pytanie co ten sędzia ujawnił? :mrgreen:
Easy - 7 Wrzeœśnia 2007, 10:53

O 14.00 oficjalny koniec kariery Romana. Jak mi przykro…

Mam tylko głęboką nadzieję, że LSD ostatecznie nie stchórzy i posłowie zagłosują za zakończeniem tego cyrku. A wtedy żegnaj Romku (na pewno) i Andrzejku (oby)! Dwa największe balasty demokracji pójdą w zapomnienie. Jeśli Pis nie wygra tych wyborów w cuglach i nie uzyska większości to i pewnie Ziobro zostanie poświęcony w imię wyższych racji społecznych, czyli koalicji. W razie koalicji PO-PiS raczej możemy zapomnieć o wszelkich komisjach śledczych itd.

Szczerze? Nie wyobrażam sobie innej opcji niż samodzielne rządy PO lub koalicji z Pisowcami. Z kim mają się układać? Z Lid? Z panem Szmajdzińskim i Kwaśniewskim? Dziękuję, postoję…

PS. A i tak wygra PSL i Pawlak zostanie premierem.

Rafał - 7 Wrzeœśnia 2007, 12:23

Easy, mogę się założyć, że nawet jeśli wygra PIS, to rząd stworzy POLID, zakładasz się?
dzejes - 7 Wrzeœśnia 2007, 12:25

Easy napisał/a
Z Lid? Z panem Szmajdzińskim i Kwaśniewskim? Dziękuję, postoję…

Ja wolę uczciwych krętaczy, od naprawiaczy w rodzaju Kaczyńskiego, który nie cofnął się przez rozpieprzeniem prokuratury i zamienieniem jej w cyrkową budę, gdzie w razie potrzeby dziennikarze zobaczą a to kobietę z brodą, a to cielę z dwoma głowami.

GAndrel - 7 Wrzeœśnia 2007, 12:25

Jeżeli PiS wygra to dla dobra Polski powstanie koalicja PiSLid. ;)
Easy - 7 Wrzeœśnia 2007, 12:38

Rafał napisał/a
Easy, mogę się założyć, że nawet jeśli wygra PIS, to rząd stworzy POLID, zakładasz się?

http://www.tvn24.pl/-1,1520611,wiadomosc.html

Ale chyba nie z tym LiDem?

Rafał - 7 Wrzeœśnia 2007, 12:56

Z tym to chyba nie :lol: :wink:
Martva - 7 Wrzeœśnia 2007, 13:02

Nie mogę sie doczekać aż w końcu ktoś się dobierze do d*** MW, naprawdę.
dzejes - 7 Wrzeœśnia 2007, 13:03

Wielu z nich też się nie może doczekać... :twisted:
Easy - 7 Wrzeœśnia 2007, 13:47

Martva napisał/a
Nie mogę sie doczekać aż w końcu ktoś się dobierze do d*** MW, naprawdę.

E tam, nic takiego nie nastąpi, bo i po co? Media trochę przesadzają jeśli chodzi o MW, wyolbrzymiają ich rolę. Jasne, jest to organizacja haniebna i głupia, ale MW to margines społeczny (pomijając niechęć do homoseksualistów), gdyby nie Giertych pewnie nikt by o nich nie usłyszał. Wbrew pozorom Polacy nie są wcale tacy głupi i u nas ruchy faszystowskie raczej nie mają szans na odgrywanie znaczącej roli.

dzejes napisał/a
Wielu z nich też się nie może doczekać...

Lepiej nie wnikać w szczegóły…

GAndrel - 7 Wrzeœśnia 2007, 14:28

Czy "wnikanie" to synonim "dobierania się"? :mrgreen:
dzejes - 7 Wrzeœśnia 2007, 14:51

A "szczegóły" - "d***"? :twisted:
Ziuta - 7 Wrzeœśnia 2007, 14:52

Pardon, byłem wyłączony od wczoraj – co zrobił Kwachu. Bo wszędzy ryczą o jakimś skandalizującym wywiadzie dzla Niemców. Tu pytam, bo na Onecie już wszystko odszczekują (dziwna rzecz – nasi politycy, z lewa i prawa, za nic nie potrafią się porządnie wysłowić. Zawsze jęczą, że zostali źle zrozumiani)
Easy - 7 Wrzeœśnia 2007, 14:55

GAndrel napisał/a
Czy wnikanie to synonim dobierania się? :mrgreen:

dzejes napisał/a
A szczegóły - d***?

Żyjemy w czasach gdzie każdy wyraz ma drugie dno. Lepiej więc nie analizować zagadnienia.

dzejes - 7 Wrzeœśnia 2007, 14:57

"analizować zagadnienie"...

:mrgreen:

Easy - 7 Wrzeœśnia 2007, 15:01

Ziuta napisał/a
Pardon, byłem wyłączony od wczoraj – co zrobił Kwachu. Bo wszędzy ryczą o jakimś skandalizującym wywiadzie dzla Niemców. Tu pytam, bo na Onecie już wszystko odszczekują (dziwna rzecz – nasi politycy, z lewa i prawa, za nic nie potrafią się porządnie wysłowić. Zawsze jęczą, że zostali źle zrozumiani)

No cóż, wygląda na to, że Kwachu apelował w jakimś wywiadzie do kanclerz Merkel i rządu o zaostrzenie polityki w stosunku do Kaczyńskich i Pisu, czyli w zasadzie do Polski w ogóle.

http://www.tvn24.pl/-1,1520620,wiadomosc.html

Choć jak widać Kwachu się tłumaczy, że niby jego słowa zostały przeinaczone.
Wałęsa broni, Kaczyński karci Kwacha, czyli jak zwykle prawda leży gdzieś pośrodku.

ihan - 7 Wrzeœśnia 2007, 15:03

Easy napisał/a
GAndrel napisał/a
Czy wnikanie to synonim dobierania się? :mrgreen:

dzejes napisał/a
A szczegóły - d***?

Żyjemy w czasach gdzie każdy wyraz ma drugie dno. Lepiej więc nie analizować zagadnienia.

Czyli lepiej nie wnikać w szczegóły.

GAndrel - 7 Wrzeœśnia 2007, 18:07

No to jak myślicie? PiS zagłosuje za wnioskiem SLD albo PO? Z takimi uzasadnieniami.

Partner forum