Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Fodnik - 17 Grudnia 2006, 18:08
Dzień dobry. Bo ja... bo... bo mi kazano tutaj przyjść!
elam - 17 Grudnia 2006, 18:13
a poczytales sobie kilka poprzednich stron, zeby zobaczyc, o co tutaj chodzi? co???
no to ja cie witam, juz grudniowo-swiatecznie....
]
Fodnik - 17 Grudnia 2006, 18:19
Poczytałem, poczytałem... I dalej nie rozumiem. Bo widzicie elam, bydlę wielkie, spasione, żeby wejść trza było łomem w odrzwiach pomagać, na dodatek skrajnie spragnione i gotowe autochtonom z kufli poupijać. Do dna. Dziwię się, no normalnie dziwię nieostrożności...
//po chwili
I nie kulturne jakieś na dodatek. Właśnie w ekstazie wyżłopało całe mleko z lodówki. Skondensowane też
Aga - 17 Grudnia 2006, 19:08
Witam, witam Widzę, że Elam już dopełniła honorów, więc pozostaje mi tylko zamówić tatara...
Indy - 17 Grudnia 2006, 20:09
A ja poczekam na kolacje elam co proponujesz ?
gorat - 17 Grudnia 2006, 20:11
Fodniku drogi, witam serdecznie! Kasy mi brakuje, to Cię sprzedam do kopalni!
Aga - 17 Grudnia 2006, 21:39
Jako Łyska z pokładu Idy?
elam - 17 Grudnia 2006, 21:39
nasza szkapa z pokladu idy...
Adashi - 17 Grudnia 2006, 23:06
Witam Cię Fodnik, bezboleśnie, z okazji nadchodzących świąt.
hjeniu - 18 Grudnia 2006, 08:26
Witaj Fodnik mam nadzieję, że dobrze Ci będzie w kopalni
Fodnik - 18 Grudnia 2006, 08:29
| Cytat |
Aga
więc pozostaje mi tylko zamówić tatara... |
No wiesz co? Tatarzy z natury smrodliwi są i łykowaci. Do tego wydrukowana instrukcja obsługi wyraźnie zaznacza, co celem użycia trzeba najsampierw oklepać takiego tatara znacznie. No i męczyć się tak?
| Cytat |
gorat
Kasy mi brakuje, to Cię sprzedam do kopalni! |
To w Kazachstanie macie kopalnie?
| Cytat |
elam
nasza szkapa z pokladu idy... |
To znaczy... E... Szkapa wam się pokładła z Idą? Co za dewiacja! Tylko czekać wizyty Wielkiego Edukatora.
| Cytat |
Adashi
Witam Cię Fodnik, bezboleśnie, z okazji nadchodzących świąt. |
Cóż, fodniki zazwyczaj nie obchodzą świąt, bo im się choinka rozmaka, ale i te dwie przyjmiem na znak.
---htk--- - 18 Grudnia 2006, 12:49
Siemanko! I ja sie rowniez przedstawiam. Mialem wejsc na forum tylko na moment, ale widze ze czeka mnie duuuzo czytania ciekawych tematow na forum Przy okazji chcialem zaprosic do działu 'kupie, sprzedam, zamienie' gdzie mam do zaoferowania po okazyjnej cenie ciekawe ksiazki (a, to tylko taka mala kryptoreklamka ).
Jeszcze raz... WITAJCIE!
Rafał - 18 Grudnia 2006, 12:58
Poszczuje na was shi-tzu. Moja nowa tajna broń (przyleciała na podwórko od sąsiadów to żal nie wykorzystać)
Adashi - 18 Grudnia 2006, 12:58
---htk---, Witam Cię przybyszu z miasta Łodzi
gorat - 18 Grudnia 2006, 13:08
I co ja mam z takimi zrobić? Łamanie kości, już! Teraz do koników zaprząc, pogonić je na wszystkie strony świata, niech rozerwą skazańca! Korpus poprzypalać, żeby krew nie wyciekła, i wpuścić głodnego węża do przełyku! Oko wyłupić, drugie lekkim kwasem podlać!
Fodnik - 18 Grudnia 2006, 13:46
No dobrze. A po rozgrzewce coś naprawdę emocjonującego, mam nadzieję.
Adanedhel - 18 Grudnia 2006, 14:00
Fodnik - chyba jesteś pierwszym gollumem od moich czasów co tak broi Z początku chciałem przepuścić. Adashi ma rację, święta i te sprawy. Ale że dzisiaj też nie dostałem SF...
No cóż, zadbam u Dziadka Mroza (no bo świąt ponoć, towarzyszu, nie obchodzicie...), żeby wam prezentów nie dawał Wystarczy? Na pewno wystarczy, he he.
---htk---, witam. Potrzymaj mojego kotka. Nie bój się, mówiłem przecież, że niegroźny. Tylko nie łap za ogon... Łups! No, to się doigrałeś. Wiesz, że oczy nie regenerują się?
No, to obowiązek spełniłem. Mogę wrócić do spamowania
Aga - 18 Grudnia 2006, 15:15
---htk--- naści dobrej zupki. Że piecze w gardle? Umrzesz, zanim na dobre poczujesz A Nicolas/Nicoletta się przynajmniej rozerwał, bo siedzi taki smutny, ma rozdwojenie jaźni i dzikie pretensje, że się nim nie zajmuję
Fodnik - 18 Grudnia 2006, 17:09
| Cytat | Adanedhel
No cóż, zadbam u Dziadka Mroza (no bo świąt ponoć, towarzyszu, nie obchodzicie...), żeby wam prezentów nie dawał Wystarczy? Na pewno wystarczy, he he. |
Dziadek Mróz? A kto to taki? A mam! Ważne żeby tylko Śnieżynkę zostawił i już się odpowiednio w stawku zabawim. Bo ona nie rozmaka
Tylko skubany Died' Maroz w Happy New Year chodzi, więc będę musiał poczekać.
artureal - 18 Grudnia 2006, 18:56
Witam serdecznie wszystkich for... eee... użytkowników forum, zarówno nieznanych, jak i znanych z "konkurencji". Jestem poszukiwanym przez Anko groźnym przestępcą, któren to poważył się nie oddać głosów na "opowiadanie, publicystykę", a nawet, o zgrozo, na "okładkę numeru 13". Niniejszym kajam się i obiecuję rychłą poprawę, a Anko dziękuję za pomoc. Tak ogólnie.
Stwierdzam też, świadomy odpowiedzialności karnej za składanie fałszywych oświadczeń, że z Regulaminem się zapoznałem i akceptuję jego warunki. Niepokoi mnie jednakowoż pewna kwestia, na temat której nic w rzeczonym okólniku nie znalazłem, tzn. bicie i inne groźby cielesne, których zapalonym miłośnikiem nie jestem. Chciałbym nadmienić, iż bitki ze mnie wyjdą niestrawne i suche okrutnie, bo z racji wieku chrystusowego mięso mam lekko łykowate, a cholesterolu dużo, i to tego złego. Dlatego, oczywiście w trosce o Wasze zdrowie, proszę o wyjątkowo łagodne potraktowanie.
Aga - 18 Grudnia 2006, 19:03
Ej, ludziska, widzicie tego golluma? Bez gonienia dotarł do odpowiedniego tematu!
W takim razie powitam cię serdecznym strzałem prosto w plecy, poprawię młotem, który pożyczyłam od jarla i dokończę dzieła maszynką, którą gdzieś tutaj zostawiła Elam.
<10 minut później>
Kto ma ochotę na mielone z golluma? Takie sssssmaczne, my preciousssss
Adanedhel - 18 Grudnia 2006, 19:05
Mikołaj w tym roku nieco się pospieszył. Chyba mamy (przed)świąteczny wysyp gollumów
Adanedhel - 18 Grudnia 2006, 19:06
Aga, na tatar go, na tatar jak poprzednich Tylko wezmę cytrynę.
Aga - 18 Grudnia 2006, 19:10
To ja lecę po cebulkę...
Adaam - 18 Grudnia 2006, 19:22
Witam serdecznie artureal, Fodnik, ---htk--- i życzę wszystkiego najlepszego - piszcie dużo i ciekawie, a jeśli nie, to i tak piszcie, zawsze ktoś przeczyta Kogoś pominąłem? Niech podniesie rękę...
artureal - 18 Grudnia 2006, 19:27
Nie spodziewałem się aż tak "gorącego" powitania. Czy naprawdę nikt z Was nie ma alergii na mięso?
Aga - 18 Grudnia 2006, 19:27
W tym temacie to troszkę niebezpieczne...
Adaam - 18 Grudnia 2006, 19:29
ja ograniczam się jedynie do łamania kości przed egzekucją, bo alergię właśnie mam.
artureal - 18 Grudnia 2006, 19:34
Taaak? To jak będziecie żarli moje żeberka? Hę?
elam - 18 Grudnia 2006, 19:34
ja za tartarem nie przepadam, ale moge zrobic kotlety mielone...
z cebula, i czosnkiem
(bez kokosu i cynamonu )
|
|
|