To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Fodnik - 17 Grudnia 2006, 18:08

Dzień dobry. Bo ja... bo... bo mi kazano tutaj przyjść!
elam - 17 Grudnia 2006, 18:13

a poczytales sobie kilka poprzednich stron, zeby zobaczyc, o co tutaj chodzi? :twisted: co??? :)

no to ja cie witam, juz grudniowo-swiatecznie....
]

Fodnik - 17 Grudnia 2006, 18:19

Poczytałem, poczytałem... I dalej nie rozumiem. Bo widzicie elam, bydlę wielkie, spasione, żeby wejść trza było łomem w odrzwiach pomagać, na dodatek skrajnie spragnione i gotowe autochtonom z kufli poupijać. Do dna. Dziwię się, no normalnie dziwię nieostrożności... :roll:

//po chwili
I nie kulturne jakieś na dodatek. Właśnie w ekstazie wyżłopało całe mleko z lodówki. Skondensowane też :oops:

Aga - 17 Grudnia 2006, 19:08

Witam, witam :D Widzę, że Elam już dopełniła honorów, więc pozostaje mi tylko zamówić tatara...
Indy - 17 Grudnia 2006, 20:09

A ja poczekam na kolacje :D elam co proponujesz ?
gorat - 17 Grudnia 2006, 20:11

Fodniku drogi, witam serdecznie! Kasy mi brakuje, to Cię sprzedam do kopalni!
Aga - 17 Grudnia 2006, 21:39

Jako Łyska z pokładu Idy? :P ;)
elam - 17 Grudnia 2006, 21:39

nasza szkapa z pokladu idy... :)
Adashi - 17 Grudnia 2006, 23:06

Witam Cię Fodnik, bezboleśnie, z okazji nadchodzących świąt.
hjeniu - 18 Grudnia 2006, 08:26

Witaj Fodnik mam nadzieję, że dobrze Ci będzie w kopalni :D
Fodnik - 18 Grudnia 2006, 08:29

Cytat

Aga
więc pozostaje mi tylko zamówić tatara...

No wiesz co? Tatarzy z natury smrodliwi są i łykowaci. Do tego wydrukowana instrukcja obsługi wyraźnie zaznacza, co celem użycia trzeba najsampierw oklepać takiego tatara znacznie. No i męczyć się tak?

Cytat

gorat
Kasy mi brakuje, to Cię sprzedam do kopalni!

To w Kazachstanie macie kopalnie? :shock:

Cytat

elam
nasza szkapa z pokladu idy...

To znaczy... E... Szkapa wam się pokładła z Idą? Co za dewiacja! Tylko czekać wizyty Wielkiego Edukatora.

Cytat

Adashi
Witam Cię Fodnik, bezboleśnie, z okazji nadchodzących świąt.

Cóż, fodniki zazwyczaj nie obchodzą świąt, bo im się choinka rozmaka, ale i te dwie przyjmiem na znak.

---htk--- - 18 Grudnia 2006, 12:49

Siemanko! I ja sie rowniez przedstawiam. Mialem wejsc na forum tylko na moment, ale widze ze czeka mnie duuuzo czytania ciekawych tematow na forum :P Przy okazji chcialem zaprosic do działu 'kupie, sprzedam, zamienie' gdzie mam do zaoferowania po okazyjnej cenie ciekawe ksiazki (a, to tylko taka mala kryptoreklamka :P ).
Jeszcze raz... WITAJCIE!

Rafał - 18 Grudnia 2006, 12:58

Poszczuje na was shi-tzu. Moja nowa tajna broń :mrgreen: (przyleciała na podwórko od sąsiadów to żal nie wykorzystać)
Adashi - 18 Grudnia 2006, 12:58

---htk---, Witam Cię przybyszu z miasta Łodzi :D
gorat - 18 Grudnia 2006, 13:08

I co ja mam z takimi zrobić? :evil: Łamanie kości, już! Teraz do koników zaprząc, pogonić je na wszystkie strony świata, niech rozerwą skazańca! Korpus poprzypalać, żeby krew nie wyciekła, i wpuścić głodnego węża do przełyku! Oko wyłupić, drugie lekkim kwasem podlać!
Fodnik - 18 Grudnia 2006, 13:46

No dobrze. A po rozgrzewce coś naprawdę emocjonującego, mam nadzieję.
Adanedhel - 18 Grudnia 2006, 14:00

Fodnik - chyba jesteś pierwszym gollumem od moich czasów co tak broi :mrgreen: Z początku chciałem przepuścić. Adashi ma rację, święta i te sprawy. Ale że dzisiaj też nie dostałem SF... :evil:
No cóż, zadbam u Dziadka Mroza (no bo świąt ponoć, towarzyszu, nie obchodzicie...), żeby wam prezentów nie dawał :twisted: Wystarczy? Na pewno wystarczy, he he.

---htk---, witam. Potrzymaj mojego kotka. Nie bój się, mówiłem przecież, że niegroźny. Tylko nie łap za ogon... Łups! No, to się doigrałeś. Wiesz, że oczy nie regenerują się? :twisted:

No, to obowiązek spełniłem. Mogę wrócić do spamowania :mrgreen:

Aga - 18 Grudnia 2006, 15:15

---htk--- naści dobrej zupki. Że piecze w gardle? Umrzesz, zanim na dobre poczujesz ;) A Nicolas/Nicoletta się przynajmniej rozerwał, bo siedzi taki smutny, ma rozdwojenie jaźni i dzikie pretensje, że się nim nie zajmuję ;)
Fodnik - 18 Grudnia 2006, 17:09

Cytat
Adanedhel
No cóż, zadbam u Dziadka Mroza (no bo świąt ponoć, towarzyszu, nie obchodzicie...), żeby wam prezentów nie dawał :twisted: Wystarczy? Na pewno wystarczy, he he.

Dziadek Mróz? A kto to taki? A mam! Ważne żeby tylko Śnieżynkę zostawił i już się odpowiednio w stawku zabawim. Bo ona nie rozmaka :D
Tylko skubany Died' Maroz w Happy New Year chodzi, więc będę musiał poczekać.

artureal - 18 Grudnia 2006, 18:56

Witam serdecznie wszystkich for... eee... użytkowników forum, zarówno nieznanych, jak i znanych z "konkurencji". Jestem poszukiwanym przez Anko groźnym przestępcą, któren to poważył się nie oddać głosów na "opowiadanie, publicystykę", a nawet, o zgrozo, na "okładkę numeru 13". Niniejszym kajam się i obiecuję rychłą poprawę, a Anko dziękuję za pomoc. Tak ogólnie.
Stwierdzam też, świadomy odpowiedzialności karnej za składanie fałszywych oświadczeń, że z Regulaminem się zapoznałem i akceptuję jego warunki. Niepokoi mnie jednakowoż pewna kwestia, na temat której nic w rzeczonym okólniku nie znalazłem, tzn. bicie i inne groźby cielesne, których zapalonym miłośnikiem nie jestem. Chciałbym nadmienić, iż bitki ze mnie wyjdą niestrawne i suche okrutnie, bo z racji wieku chrystusowego mięso mam lekko łykowate, a cholesterolu dużo, i to tego złego. Dlatego, oczywiście w trosce o Wasze zdrowie, proszę o wyjątkowo łagodne potraktowanie.

Aga - 18 Grudnia 2006, 19:03

Ej, ludziska, widzicie tego golluma? Bez gonienia dotarł do odpowiedniego tematu! :shock: :mrgreen:
W takim razie powitam cię serdecznym strzałem prosto w plecy, poprawię młotem, który pożyczyłam od jarla i dokończę dzieła maszynką, którą gdzieś tutaj zostawiła Elam.
<10 minut później>
Kto ma ochotę na mielone z golluma? Takie sssssmaczne, my preciousssss :mrgreen:

Adanedhel - 18 Grudnia 2006, 19:05

Mikołaj w tym roku nieco się pospieszył. Chyba mamy (przed)świąteczny wysyp gollumów :mrgreen:
Adanedhel - 18 Grudnia 2006, 19:06

Aga, na tatar go, na tatar jak poprzednich :mrgreen: Tylko wezmę cytrynę.
Aga - 18 Grudnia 2006, 19:10

To ja lecę po cebulkę... :mrgreen:
Adaam - 18 Grudnia 2006, 19:22

Witam serdecznie artureal, Fodnik, ---htk--- i życzę wszystkiego najlepszego - piszcie dużo i ciekawie, a jeśli nie, to i tak piszcie, zawsze ktoś przeczyta :lol: Kogoś pominąłem? Niech podniesie rękę...
artureal - 18 Grudnia 2006, 19:27

Nie spodziewałem się aż tak "gorącego" powitania. Czy naprawdę nikt z Was nie ma alergii na mięso?
Aga - 18 Grudnia 2006, 19:27

W tym temacie to troszkę niebezpieczne... ;)
Adaam - 18 Grudnia 2006, 19:29

ja ograniczam się jedynie do łamania kości przed egzekucją, bo alergię właśnie mam.
artureal - 18 Grudnia 2006, 19:34

Taaak? To jak będziecie żarli moje żeberka? Hę?
elam - 18 Grudnia 2006, 19:34

ja za tartarem nie przepadam, ale moge zrobic kotlety mielone...
z cebula, i czosnkiem

(bez kokosu i cynamonu :mrgreen: )

Partner forum