To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka

ilcattivo13 - 12 Wrzeœśnia 2010, 20:22

shenra napisał/a
Już biorę najbliższy zakręt. :mrgreen:

wyrobiłaś się? ;P:

shenra - 12 Wrzeœśnia 2010, 22:11

ilcattivo13, a masz wieści od niego? :twisted:
illianna - 12 Wrzeœśnia 2010, 22:29

shenra, ty się deklaruj, czy wtorek dobry, a nie gadaj o młodocianych rowerzystach :mrgreen:
Ozzborn - 12 Wrzeœśnia 2010, 22:43

Ja chciałem nieśmiało przypomnieć, że najprawdopodobniej będę w najbliższą sobotę w Krakowie na ślubie, Kościół Dominikanów przy Stolarskiej 12... a że nie opyla mi się przyjeżdżać na sam ślub to może ktoś by był na chętny na poślubny after, trza zapić - to moja pierwsza wielka miłość z podstawówki ;P:
jewgienij - 13 Wrzeœśnia 2010, 07:14

A wkręcimy się na wesele i weselną gorzałę? :D

Jak przyjdzie mi kasa, to chętnie w sobotę wyrwę się ze swojej nory, myślę, że kilka innych osób też. Dawaj znać co i jak.

Virgo C. - 13 Wrzeœśnia 2010, 09:44

Wkręcić to pewnie nie, ale Ozi może coś zorganizuje z zapasów weselnych :mrgreen:

A co do wtorku - pomyślimy :)

dalambert - 13 Wrzeœśnia 2010, 09:48

raczej wygląda na to ze"perwsza miłość" zaprosiła Oziego na ślub - wyłącznie- co by mu akuku pozazać, więc chłopaki musiecie wesprzeć go moralnie / najlepiej czysta z pieprzem/ po tym doświadczeniu,
Bez wodki nie razbieriosz. Ale weselna to ona nie będzie.
Jaby co to Ozzborn, wytrzymaj do SKOFy tam się uraczymy = wiła wianki i rzucała .....

jewgienij - 13 Wrzeœśnia 2010, 10:06

Ozi, pół światu tego kwiatu, ale weź coś na przebranie, bo w garniturze na Plantach nie wypada wódki pić :)
Hubert - 13 Wrzeœśnia 2010, 10:15

jewgienij, nie takie rzeczy... :wink:
shenra - 13 Wrzeœśnia 2010, 12:28

Na Planty to weź packę, a nie garnitur, coby się od żulomuszek opędzać.
I wtorek i sobota brzmią apetycznie. Wstępnie nie widzę żadnych przeciwskazań. ;P:

Ozzborn - 13 Wrzeœśnia 2010, 13:05

No nie spodziewałem się, że to daluś wykaże się najwyższym stopniem czytania ze zrozumieniem :wink: :mrgreen:

Jadę tylko na ślub - stąd propozycja spotkania, bo tylko na godzinkę do Krakowa to bez sensu skoro już mam spędzić te 6h w pociągu. ;P:

Ale nie to, że cierpię czy żałuję, po 17 to już tylko miłe wspomnienie - ot dziwnie... szczególnie, że luby też Michał :wink:

I raczej nie sądzę bym się wbijał w garnitur na sam ślub - ja nie z takich :wink:

dalambert - 13 Wrzeœśnia 2010, 13:06

Ozzborn napisał/a
że to daluś wykaże się najwyższym stopniem czytania ze zrozumieniem

A w dziub chcesz :P

Ozzborn - 13 Wrzeœśnia 2010, 13:10

Ale przecież cię skomplementowałem - jak rzadko :mrgreen: ;P:
Agi - 13 Wrzeœśnia 2010, 13:12

Ozzborn napisał/a
Ale przecież cię skomplementowałem - jak rzadko

Nie chciałabym takiego "komplementu". :twisted:

shenra - 13 Wrzeœśnia 2010, 13:14

Agi napisał/a
Nie chciałabym takiego komplementu.
No jak to gramatycznie rozwiązać. Od oryginału czy skrótu. :mrgreen: Jakoś mi przez pyszczek nie przechodzi :mrgreen:
Ozzborn - 13 Wrzeœśnia 2010, 13:15

ciiii liczyłem, że drugi raz tak szybko mu się nie uda.

:twisted: :mrgreen:

shenra - 13 Wrzeœśnia 2010, 13:17

Ozzborn, nadzieja matką....i tak dalej :mrgreen:
corpse bride - 13 Wrzeœśnia 2010, 19:42

ten wtorek to jutro? może bym się pojawiła, bo kończe pracę o 14, potem idę do ksiegarni naukowej, gdzie moja siostra rozdaje bonty na 10zł za ankietkę (i zaprasza wszystkich, bo jej tam smutno samej, codziennie od 10 do 18 tam gdzie podręczniki językowe), potem do kłębuch, jak będę mieć za co, a potem jestem wolna i wyszłoby, że to jakoś prtzed 16.

ozzborn, w krk jest jeden klasztor dominikanów, nie trzeba podawać ulicy (chyba).

ilcattivo13 - 13 Wrzeœśnia 2010, 22:14

shenra - spisałaś się, brat nie daje znaku życia :twisted: Przy najbliższej okazji stawiam browca/drinka. Albo dwa. Albo aż do parteru :mrgreen:

A z tą wódką weselną... Czy tam u Was, w tych dzikich i mało cywilizowanych stronach południowej Polski nie znacie zwyczaju robienia "bramy"? Ubieracie się porządnie, dajecie ładne kwiaty, składacie jakieś oryginalne życzenia i nie przepuszczacie orszaku aż Wam wódki nie dadzą. Proste?

Virgo C. - 13 Wrzeœśnia 2010, 22:22

Kto nie zna ten nie zna. Ale za dostanie wódki w ścisłym centrum to by nas mogli zgarnąć ;P:
shenra - 13 Wrzeœśnia 2010, 22:35

ilcattivo13, zawsze do usług :mrgreen:
jewgienij - 13 Wrzeœśnia 2010, 22:39

corpse bride napisał/a
ten wtorek to jutro? może bym się pojawiła, bo kończe pracę o 14, potem idę do ksiegarni naukowej, gdzie moja siostra rozdaje bonty na 10zł za ankietkę

O, i to jest konkret :D Gdzie ta księgarnia? Przy Bagateli?

corpse bride - 14 Wrzeœśnia 2010, 14:01

księgarnia jest przy wielopolu, głóna księgarnia naukowa się nazywa, są jakby dwie. i r. będzie tam jutro, bo dziś jednak nie pracuje. a potem w inne dni, kolejne.

to co z tą imprezą? jest czy nie, bo nie wiem, co z sobą teraz zrobić.

dalambert - 14 Wrzeœśnia 2010, 14:12

corpse bride, kupić flaszkę i do illiany = ucieszy sie :P
Ozzborn - 14 Wrzeœśnia 2010, 14:18

dalambert napisał/a
flaszkę

zależy co będzie we flaszeczce, bo może też się rozdżaźnić :wink:

Sebastian - 14 Wrzeœśnia 2010, 15:17

czekamy na Ciebie corpse bride, :)
Ziuta - 14 Wrzeœśnia 2010, 15:21

Nie przyjdę niestety. Bawcie się dobrze, duchem, będę z wami.

corpse bride, koncepcja dwu głównych księgarni w odległości kilometra od siebie jest cudowna. Lepsi są tylko Finowie, mają uniwersytet z trzema rektorami.

Virgo C. - 14 Wrzeœśnia 2010, 15:30

Mnie też nie będzie, młyn ze zmianą współlokatorów trwa w najlepsze. Dwójkę już wysłaliśmy, teraz starą dwójkę szykujemy do mieszkania w nowym pokoju, a wieczorem nowy jeszcze ma przyjechać i się zacząć wprowadzać.
shenra - 14 Wrzeœśnia 2010, 17:33

Buuu, jesteście niefafuśni :?
ilcattivo13 - 14 Wrzeœśnia 2010, 20:28

Virgo C. napisał/a
Kto nie zna ten nie zna. Ale za dostanie wódki w ścisłym centrum to by nas mogli zgarnąć ;P:

:shock: nie no, kto jak kto, ale Ty powinieneś wiedzieć, że nie zgarną, tylko mandat wypiszą i nie za "dostanie", tylko za "spożywanie". No jeszcze żebyście nieletni byli, ale przeca Wy już jesteście wszyscy "letni"... żeby nie powiedzieć lekko ciepli... :mrgreen:

shenra - przypomnę się na pewno :mrgreen:

Partner forum