To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Fidel-F2 - 8 Grudnia 2006, 11:26

a czasem to jeszcze więcej
Ellen - 8 Grudnia 2006, 15:35

No dobra

(naprężenie mięśni, rozgrzewka, plucie w pięści, pozycja Ichiego Zabójcy)

Proszę się ustawić w kolejce. Ale uprzedzam - mam pięści i nie zawaham się ich użyć. :mrgreen:

Ellen

Adanedhel - 8 Grudnia 2006, 16:52

Jeszcze wczoraj narzekałem na niedobór gollumów, a tu proszę... :twisted:

Witam serdecznie, zamiatam kapeluszem (z piórkiem obowiązkowo) podłogę.

Powiadasz że masz pięści? Ale gdzie? Ups, przepraszam, macham tak niezdarnie toporkiem, że chyba coś uciąłem... Że co? Że dłonie? Najmocniej przepraszam, zaraz przymocuję.
Ajajaj, chyba ciachnąłem coś jeszcze. Ej, dlaczego zostawiasz stopy z tyłu? Nie są już potrzebne? No to może komuś innemu się przydadzą.
A właśnie, nie zapomnij toporka, przecież od Ciebie pożyczyłem. Łap... Nie no, na główkę nie trzeba było przyjmować. Przecież to żelazo :twisted:
No cóż. Stało się. Co się stało to się nie odstanie. Czy jakoś tak. :?

hjeniu - 8 Grudnia 2006, 17:15

Witaj Ellen. Wspominałaś coś o pieczeniu? Ruszcik już rozgrzany, pozbieramy kawałeczki i voula (no proszę jeszcze jedno francuskie słowo które znam :mrgreen: ). Ma ktoś ochotę na golluma z rusztu?
Fidel-F2 - 8 Grudnia 2006, 17:27

przyniosłem musztardę i dip duński :mrgreen:
Ellen - 8 Grudnia 2006, 17:41

No tak. Dobrze zrobiłam wysyłając na bijatykę moja kopię zapasową. Czy mnie się dobrze wydaje, że na tym forum istnieje pewna uciskana mniejszość?

Ca pan o tym sądzi? A pani? A pan? Że co, że prowokacja? Nie no, skąd? :P

Kampanię "Stop gollumofobii" czas zacząć!

Ellen

Adanedhel - 8 Grudnia 2006, 17:44

Toż to bunt. Podważanie niepodważalnych zasad rządzących tym forum. Tak nie można. U nas nie ma chronionych gatunków. A tym bardziej chronionych gollumów :mrgreen:
Agi - 8 Grudnia 2006, 18:55

Witajcie w kolejności przybycia zielony951, Król Olszyn, Ellen :D bawcie się dobrze. Na powitanie po przyjacielskim kuksańcu. Co? żebra pękły? A myślałam, że już zupełnie nie mam siły :mrgreen:
Aga - 8 Grudnia 2006, 20:04

Że co? Że jak? Że gollum się stawia? Długo nie pożyje <szatański śmiech> :lol:
Kelner, pieczyste z golluma w sosie chrzanowym, raz!

gorat - 8 Grudnia 2006, 21:32

Czołem!
Gołąbek porządnie wygłodzony - dam mu wreszcie jakiegoś golluma skubnąć. Własnym się nie zastawiaj, szkoda go! O, ładnie się ropieje od jego dziabnięć? Spirytusem dezynfekować nie ma po co, poleję wodą :lol: 8)

...a Pilipiuka to można do Mistrzów?

Lowenna - 9 Grudnia 2006, 13:06

Aż strach się bać...
To może ja tego pierwszego posta jednak nie napiszę...

PS: Dzień dobry.

Adashi - 9 Grudnia 2006, 13:18

Król Olszyn, Ellen, Selene, Witajcie! Trzy hobbitki, e... tzn. kobitki. Kobitek nie bijam, zapraszam za to do kapitańskiej kajuty, najlepiej wszystkie naraz. A Wy obiboki rumu nalejcie a nie oczy wybałuszacie na piękne damy. :mrgreen:
Lowenna - 9 Grudnia 2006, 15:59

O, nie zauważyłam, że komputer dostał czkawki. Może ktoś wyciąć jeden z powyższych postów?

Adashi, ja duża jestem;) Nie wiem czy oprócz Ciebie i mnie ktoś jeszcze się zmieści:))) Z resztą, czy ktoś jeszcze jest nam potrzebny?

Adashi - 9 Grudnia 2006, 16:07

-Wynocha parobki, pokład szorować! My tu, z panią Selene pobawimy się moim wielkim rapierem :mrgreen:
Lowenna - 9 Grudnia 2006, 16:31

Ulala:D
Niezły, ekhem, rapier;))) Tylko proszę uważać na troczki przy gorsecie.

hjeniu - 9 Grudnia 2006, 16:34

A to ja tylko krzyknę przez bulaj - Witaj Selene! i znikam :mrgreen:
gorat - 9 Grudnia 2006, 16:54

Ja tylko ostrzelam miejsce pobytu Selene - kurczę, zaczęlibyście wreszcie płacić...
Lowenna - 9 Grudnia 2006, 17:01

Co płacić, komu płacić?
Nowa jestem, proszę o szczegóły;)

Sobą płacić nie będę;)

Kruk Siwy - 9 Grudnia 2006, 17:42

Hehehe. Selene jesteś z Lublina? Tam mieszka taki sympatyczny, cichy i spokojny gościu co to nie bija, póki mu nie zapłacą... No ale jak już weźmie się do roboty... Wszelkie rapiery przy tym więdną... hehehe.
No ja tak żeby tradycji stało się zadość: łup! w potwarz. O! teraz wyglądasz znacznie lepiej Bogini o Lśniącym Obliczu, Pani Marzeń i Nierealnych Zamiarów. No jeszcze z dzioba i czuj się przywitana.
Na marginesie - uwielbiam pełnię...

Adashi - 9 Grudnia 2006, 17:49

Będę delikatny :) W mig poradzę sobię z troczkami, wyłuskam Twoje ciałko z gorsetu i pohulamy. :wink:
- A ten podglądacz niech rumu lepiej przyniesie, nicpoń jeden! Bo na bocianie gniazdo za karę trafi.
- Potem Selene, spalę dla Ciebie jakiś port i ze dwa okręty HMS. :mrgreen:

ref - 9 Grudnia 2006, 17:52

- O tym-że dumać na paryskim bruku... nie, to nie ta bajka. Hm... Za górami, za lasami..., Hasta la vista bejbee, wróć, i słowo ciałem się stało i zamieszkało... na księżycu...
- Co on bredzi? - powiedział jeden z ludzi w białych tunikach.
- Przesadziłeś..?
- Wstrzyknij mu połowę dawki i chodź nim szefowa przyjdzie - odrzekł drugi alchemik.
- Dwadzieścia laat, a może mniej... nanana! - śpiewała przyodziana w kaftan bezpieczeństwa, istota leżąca na łóżku laboratoryjnym, zdająca się nie być w pełni poczytalna.
- Kurczę, gollumiaste to, ale zawsze, przejdzie mu?
- Myślę, że za jakiś czas...
Alchemicy podrapali się po głowach.
- Będzie z niego człowiek?
- Myślę...
- Tego powitania chyba nie przetrzymał, ale wyjdzie. Dorobi się mu awatara, przydzieli psychologa, będzie dobrze.
Białe poły fartuchów znikły za zamykającymi się metalowymi drzwiami.

Lowenna - 9 Grudnia 2006, 17:55

Adashi napisał/a
- Potem Selene, spalę dla Ciebie jakiś port i ze dwa okręty HMS. :mrgreen:

Coraz bardziej podoba mi się to miejsce:D

Kruk Siwy, ten spokojny to może mawete?;) Jemu akurat mogłabym zapłacić sobą;)))
Dziękuję za poprawienie mojej urody. W fiolecie mi do twarzy;)
Ech... Nie ma to jak pełnia.

gorat - 9 Grudnia 2006, 17:59

Ciekawe, czy za r też jest krojenie żywcem :twisted:
Lowenna - 9 Grudnia 2006, 18:03

Nie bij!
Palec mi się omskną...

Kruk Siwy - 9 Grudnia 2006, 18:03

Zgadłaś o
Srebrnolica. To mawete... uroczy człowiek. Bez kałacha nie podchodź...
Ta odrobina fioletu rzeczywiście przydaje Ci uroku... czy nie za mało? Bo jakby co to ja chętnie... dziobem, skrzydłem albo nawet oboma. Pełnia już minęła, ale jeżeli spojrzysz kiedy w świetlistą tarczę nocy i zobaczysz Cień to będę ja Kruk.
Witaj Selene i baw się dobrze na forum. W tym Lublę to sami fajni ludzie mieszkają. Może by się tak przenieść? I perła po 3 zeta "Na strychu" Hm?

Lowenna - 9 Grudnia 2006, 18:08

Kruku, przenoś się jak najprędzej:) Bo niedługo w Lublu może mnie zabraknąć.
Kruk Siwy - 9 Grudnia 2006, 18:11

Jakże to? Nie daj
Boh do stolycy się przenosisz?

Lowenna - 9 Grudnia 2006, 18:18

Boże broń! Ja spokojny człowiek jestem.
I góry lubię;)

Kruk Siwy - 9 Grudnia 2006, 18:22

No, odetchnałem z ulgą, bo przywitać byśmy musieli. Hucznie i po naszemu... jak to na Brzeskiej, Ząbkowskiej i Stalowej bywa... A u mnie wątroba już nie ta.
No cóż nawet jeżeli z Lublę znikniesz to z sieci nie. Bywaj często i spamuj radośnie. Ja już muszę spadać. Sobota nie sobota cza te minimum 2000 znaków nastukać.
Papa Srebrnolica oraz Wy cała reszta bandy. Do jutrza.

Adashi - 9 Grudnia 2006, 18:29

Strzała Kruku

Cytat
Kruk Siwy Pełnia już minęła, ale jeżeli spojrzysz kiedy w świetlistą tarczę nocy i zobaczysz Cień to będę ja Kruk.

Już myślałem, że Batman :mrgreen: :D :twisted: .

Partner forum